הלייקרס VS ליוטה

malone2

New member
פשוט עצוב לראות משחקים ביתיים של הלייקרס

אווירה של משחק אימון במקרה הטוב. עצוב.

somone141

New member
../images/Emo45.gif

גם בגמרים זה ככה.. קהל של סושי וקונצרטים. פשוט מעצבן. האווירה באולם של יוטה מול דנבר הייתה מחשמלת.. תענוג לראות כדורסל עם רעש כזה. אוהדי הלייקרס הם פשוט בושה לענף.

ynvgi

New member
היית צריך לכתוב

אוהדי הלייקרס שבאים לסטייפלס הם פשוט בושה לענף. (למרות שאני לא בהכרח מסכים עם זה). איך שכתבת את זה משתמע שגם אתה בושה... וגם אני. מה שלא נראה לי נכון.

somone141

New member
הוא דיבר על האוהדים בסטייפלס

מן הסתם שאליהם דיברתי ולא אליי או אלייך. כשהייתי ב-2 משחקים של הלייקרס לא מזמן, רק אני נראה לי עשיתי יותר רעש מכל הסטייפלס יחד במשחק הראשון מול הג'אז. הם לא מבינים את המושג 'קהל', שם. קהל זה לא לאכול סושי ולהתבדח עם מפורסמים, קהל זה מה שראיתי בדלתא סנטר ו-OKC, אבל אני בספק אם הם מכירים בסוג עידוד הזה. קהל של קונצרטיאדה. לא מגיע להם קבוצה כזו.

DaboR zx6R

New member
עבודה יפה של יוטה

הלייקרס ביכולת כזאת בבית יורדת ביתרון של רק 8 נקודות זה אומר שהיריבה נתנה פייט טוב אוקלהומה למשל היו יורדים פה בין 15-20 נקודות מינוס בהפסקה כמו שאמרתי מקודם יוטה לא פריירים הלייקרס עד עכשיו עם 60 אחוז והשדה ו50 אחוז מהשלוש

The Prospect

New member
אוף, יש לי הרגשה של עוד משחק צמוד :/

וחבל, הלייקרס משחקים ממש לא רע. קובי לא הביא כאלו אחוזים עוד מהתקופה שלו בנערים ב' (למרות שזו לא חוכמה כשהוא זורק רק 9 מהשדה P:).

somone141

New member
שוב פעם זה קורה, ביזיון

קובי בחוץ, הלייקרס, שהיו אז ביתרון 9, יורדים לפסק זמן ביתרון נקודה. ההתקפה סביב ביינום לא מתפקדת, וההגנה לא קיימת. חדירות בשפע של הנגנים בלי מענה, שערורייה. קובי ופאו חזרה ומהר. לפחות פיל לקחת טיים אאוט, וגם זה באיחור של 3 פוזשנים. פיל - בבקשה אל תחזור שנה הבאה. אני מתגעגע לרודי ולקורט ראמביס. קיבינימט.

DaboR zx6R

New member
אולי תפסיק כבר הקובי הזה?

קובי היה בחוץ כי אלה הדקות מנוחה שלו מתי אתה רוצה שינוח? דבר שני דווקא גאסול עשה עכשיו פעולה שהחזירה את הלייקרס עם פאול וסל אחרי החטאה של קובי מהשלוש דבר שלישי ראיתי את כל המשחקים של הלייקרס בפליאוף הזה להגיד לך תאמת, לייקרס בלי גאסול לא קבוצה של אליפות

Puskas

New member
בוזר סמרטוט ואידיוט

2 מהלכים עלובים בדקה וקצת האחרונות..חירב לג'אז את המשחק בסיום.. שילך כבר משם,משחק בקקה בחיי..עדיף ישחק SF עם הגודל שלו..גמד..

Puskas

New member
בוזר סמרטוט מטומטם

2 מהלכים עלובים בדקה וקצת האחרונות..חירב לג'אז את המשחק בסיום.. שילך כבר משם,משחק בקקה בחיי..עדיף ישחק SF עם הגודל שלו..גמד..

Puskas

New member
יצאה קריזה כפולה :)

אבל הוא באמת כלום ושום דבר..פאו schooling hom היום

somone141

New member
הגדול מכולם

ושיתפוצצו הקנאים. MVP! תודה לאל שיש לנו אותו. פנומן. לאמאר - פנטסטי, בהגנה ובהתקפה. משחק טוב לפאו. אבל זהו. W בלתי נסבל, אבל W. לשמור על הבית זה הכי חשוב.

DaboR zx6R

New member
עם כל הכבוד לקובי

למה אתה גונב זכויות יוצרים? MVP לא שייך לקובי

somone141

New member
MVP פיינלס, לא מוכר לך

זו הייתה הופעה של פיינלס MVP. והוא יהיה שוב פיינלס MVP. MVP של עונה רגילה זו רמה אחרת, אבל זה כבר דיון שיצא מהאמא של התחת.

DaboR zx6R

New member
אוקי זה עדיין לא פיינלס

דבר שני, עם כל הכבוד על התצוגה של קובי היום זה עדיין לא מתקרב לתצוגה של הMVP האמיתי בפליאוף איפה החטיפות איפה אסיסטים איפה הריבאונד והבלוקים הבדל של שמיים וארץ אבל מה חיקוי לא רע

somone141

New member
יש כאלה שמשחקים בשביל אליפות

ויש כאלה בשביל טריפל דאבל. אני משוכנע שאם קובי היה רוצה, גם הוא היה משתדל לעשות וכנראה גם משיג טריפל דאבלים כאלה ואחרים.. זה לא היה הופך אותו לשחקן טוב יותר, אלא הובלת קבוצה לטבעת, וזה מה שהוא עשה 4 פעמים בקריירה שלו, לעומת אחרים..... הכי חשוב זה ה-W, ובמבחן התוצאה אין מה להשוות בין שניהם עד כה בקריירה. נראה מה יוליד הפלייאוף הנוכחי, אבל לי אין ספק שהתוצאה תישאר זהה. ושוב - ברכות ללברון על ה-MVP. (אין שום ויכוח למי שתהה. מנהלים דו שיח בסך הכל)

webber44

New member
אחי תן לקובי קצת קרדיט

הניצחון הזה בעיקר בזכותו, אמנם מגיע כל הכבוד ליוטה על המאבק הצמוד, אבל בסופו של דבר קובי נתן כמה סלים בסוף שניצחו את המשחק. ובוא נרד קצת מההשוואות בין קובי ללברון אחרי כל משחק של קליבלנד או לייקרס, זה דיי נמאס.

למעלה