הלייקרס VS ליוטה

Guram100

New member
לייקרס

בינתיים הכול כרגיל. באמת שכול הכבוד לליקרס שלקחו משחק מס' 6 באוקלאומה. קובי היה כול כך מרוכז ונתן משחק ענק לפי דעתי. לגבי יוטה - תמיד היו ותמיד יהיו יריב קשה. הלייקרס יקחו 4-2 לדעתי.

somone141

New member
כי לאוסן חמקמק ולא צפוי

כמובן... שחקנים כמוהו וכמו ווסטברוק חיים מחסימות ומחדירות לצבע, אלו האפשרויות היחידות שלהם להפעיל את ההתקפה או את עצמם.. ועדיין קובי עשה על האחרון עבודה גדולה ונתן תרומה יפה בהתקפה בד בבד, לא קל עם הפציעות והאנרגיה שבוזבזה. ויכל לתת יותר אלמלא האסטרטגיה הידועה של פיל ללכת יותר לגבוהים.. לכן הוא גם זרק 10 זריקות במשחק שקדם למשחק החמישי. זו הייתה הדרך שלו להכניס את היתר למשחק.

עידו17

New member
"חמקמק ולא צפוי" - מה זה אומר?

נסה הגדרה אחרת - פשוט "צעיר"...?

somone141

New member
האגו שלך לא מאפשר לך להסכים איתי איתי, אה?

תתפלא, האגו שלי רחב מספיק בשביל שנינו.. לא תפרגן לי על הודעה מתישהו, אפילו שאני צודק?

עידו17

New member
אתה כל כך בטוח שאתה צודק?

ואני אשתדל לפרגן, רק מחכה להזדמנות. לא הפעם.

carmelo

New member
הוא צודק, לאוסון חמקמק ולא צפוי

אפשר גם לומר בצורה פשוטה יותר, שהוא פשוט מהיר מדי בשביל קובי. בכל מקרה, כל התכונות האלה הן לא בהכרח פונקציה של גיל.

עידו17

New member
אגב, לא אמרתי שהוא טועה

פשוט ש"חמקמק ולא צפוי" זה ביטוי קצת לא מובן. התכוונתי ל"צעיר" לא בהכרח בהקשר של גיל כרונולוגי, אלא בהיבט של המונח "רגליים צעירות", או להבדיל - מהירות, כן.

DaboR zx6R

New member
יוטה לא פריירים

יוטה יעשו ללייקרס חיים יותר קשים מאוקלהומה זה בטוח, אבל השאלה מה מצב היד של דורון ווילאמס איך שזה היה נראה הוא היה משותק לגמרי ביד אם הוא בריא לגמרי לפי דעתי זו תהיה סדרה של 7 משחקים והכל יכול להיות

Guram100

New member
גדול

אני עדיין עם צלקות שנשארו שמייקל ניצח את סטוקטון ומלון. איזה קרב זה היה. בשנים הללו אהדתי את יוטה. כמה שג'ורדן האכיל אותי. אני ואח שלי פשוט השתגענו. שנה אחרי שנה. איזה מזל שמייקל פרש. הוא היה בלתי מנוצח בעליל.

somone141

New member
לא ראיתי אותו בשנות ה-80

ולא בתחילת ה-90 בלייב, רק בשידורים חוזרים, ולמרות הקלילות והכישרון העילאים שהראה כשחקן צעיר, לי אין ספק ששנותיו הטובות ביותר של מייקל ג'ורדן היו ב-96-98, כשהיה בן 33+. אבל לא יודע, אולי המבוגרים יותר שראו אותו בסדרות מול פיניקס והלייקרס בתחילת שנות ה-90 יוכלו לתקן אותי..

Executioner

New member
מילוואקי-אטלנטה

משחק 7 ואין שרשור... 5 דקות לסוף הרבע השלישי ואטלנטה ביתרון מבטיח 67-50. אני מרוצה.

reem077

New member
אין שרשור כנראה כי השידור פה בקושי זז ../images/Emo13.gif

reem077

New member
עדכוני לייקרס, קיצרתי לכם מLA TIMES

- יכול להיות שביינום לא הולך לשחק בגלל קרע בסחוס של הברך, זה משהו שגילו אצלו קצת לפני הפלייאוף ולא הפריע לו, קרע קטן מאוד שבעקבות הסדרה עם אוקלהומה הפך ממאוד קטן לקטן. לפי דבריו של דובר הלייקרס ג'ון בלאק. אם ביינום לא ישחק יחליף אותו פאו גאסול בעמדת הסנטר כשאודום ישחק כ4 בחמישיה - בעונה הזאת הלייקרס ניצחו את יוטה 3 מתוך 4. בהפרש ממוצע של 17.7 נקודות לטובת הלייקרס. - שנה שעברה כזכור הספיקו ללייקרס חמישה משחקים כדי להעיף את יוטה. - קירילנקו צפוי לחזור בסדרה הזאת, עם זאת, לא במשחק הראשון. - לפי L.A times מי שיהיה אחראי לשמור על דרון וויליאמס יהיה דרק פישר, עם זאת גם קובי וארטסט יקחו חלק מידי פעם במשימה. - ארטסט שהצליח להחזיק את דורנט מתחת לממוצע שלו בעונה ובאחוזים נמוכים בהרבה יקבל הפעם כמה משימות הגנה כגון: בוזר ומילספ. - סאשה וויציץ' כידוע עם קרסול שמאל נקוע בצורה דיי חמורה אבל הוא אמר שהוא מקווה לחזור לשחק בסוף הסדרה מול יוטה.

chaiel49

New member
בראינט מתחיל את המשחק עם 5-5

כשהאחרונה "ליטרלי" עם יד בפרצוף! ממש אבל! עכשיו אתם מבינים למה האחוזים שלו לא בשמיים (ואני לא מדבר על הזמן האחרון) הוא זורק ממצבים מגוכחים...ות'אמת לפעמים בצורה די מטופשת הוא כאילו חייב לזרוק...(ומדבר אוהד בראיינט מושבע)

somone141

New member
האחוזים לא טובים לא בגלל ה'מצבים המגוחכים'

אלא בגלל הפציעה ביד הזורקת. לפני הפציעה הוא היה כמעט 50 אחוז, מספר מדהים לקלעי SG כמוהו. מאז הפציעה הוא ירד ל-45 אחוז. גם מהקו האחוזים ירדו, אין שייכות לבחירת הזריקות, אותן קובי לקח כל הקריירה וקלע באחוזים טובים. זה קובי, ואם אתה אוהד מספיק זמן אתה צריך כבר לדעת את זה. פתיחה טובה לו וללייקרס, שעושה סלים מתי שרק רוצה. מקווה שיסגרו ללייזי (תרתי משמע באנגלית) את המיקרופון. חוץ מזה שאני נהנה לשמוע את מייק ברין ומארק ג'קסון, האיש פשוט מעצבן.

chaiel49

New member
אוקיי

האחוזים שלו לאורך הקריירה ממש לא בשמיים... דבר שני: מי מקשיב לפרשנים/שדרנים הישראלים? גם בגלל שהם גרועים וגם בגלל שאחד הדברים שטובים בNBA זה הפרשנים/שדרנים...

למעלה