הלייקרס VS ליוטה

webber44

New member
התפלק לי, אבל אם כבר

קראתי את מה שאנשים הזכירו פה ולא רציתי להגיב ולהיכנס לזה, אבל אם כבר נכנסתי בטעות אז אני אגיב. אני זוכר שראיתי את משחק 6 באותו בוקר, ופשוט בכיתי, ומרוב כעס לא הלכתי לבית ספר. הייתי בהמון משחקים בחיים שלי, אבל מגעילה כמו שהמשחק הזה גרם לי בחיים לא חוויתי ואני חושב שבחיים לא אחווה. עזבו שנייה אם סטרן "הדריך" את השופטים, אם הם עשו את זה בכוונה או לא או שהייתה פה קונספירציה. יכול להיות שזה גם היה לא במודע (למרות שלפי מה שאני ראיתי זה לא היה סביר), כל אחד כאוהד ספורט רוצה לחוות ארועי ספורט בידיעה שלמנצח הגיע ולא בגלל טעויות שיפוט כאלה ואחרות, שהניצחון יהיה חלק נקי ובזכות, ולא עם עזרה מכיוון שלא אמור לעזור. ולא משנה מה, האליפות הזאת מוכתמת בכתם גדול, כי בלי טעויות השיפוט החוזרות ונשנות (שוב, לא משנה אם זה במכוון או לא) סקרמנטו היו מנצחים את הסדרה. אחרי האירוע הזה לא ראיתי משחק אחד במשך שנתיים! (חוץ מאירועי האולסטאר של אותן שנים).

Oxycodone

New member
הנה המשחק הרביעי המפורסם של הורי

תסתכל פה, תראה הם הובילו כבר ב24 הפרש ולכל אורך המשחק סתם הדביקו עברות לכריס וובר ודיוואץ. השלשה הזו של הורי אולי הייתה יפה ופוקס מארץ הפוקסים אבל הם ניצחו רק בגלל שהם קיבלו עברות סתם ושיפוט חד צדדי רק שפה זה היה פחות בולט כמו במשחק 6. תסתכל פה מ 2:22 תראה איך הכל רמאות הסל של ווקלר בחצי וכל העברות תוקף של שאק. גם בסדרה של 2000 מול פורטלנד שראיתי אותה כל השריקות הלכו ללייקרס סתם. http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0&feature=related

EizoTop

New member
יהודון.

איך אתה לא מתבייש.

Oxycodone

New member
לא בקטע כזהה

בקטע של איש עסקים מעצבן כזה ומגעיל זו אסוציאיציה שהוא מעלה לי כמו איש עסקים ישראלי הכי מגעיל שיש שמנסה לרמות אותך. ובשבילי הוא לא ישראלי כמוני או אחד ששומר מצוות או משהו סתם אחד מגעיל כזה לא מרגיש שהוא חלק מהעם שלי או משהו סתם בן אדם מגעיל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מודיע לך עכשיו חד משמעית

זאת הפעם האחרונה שאני רואה אותך או מישהו אחר משתמש במילה הזאת בפורום הזה. יש כבר תגובות להודעה ולכן אני לא מוחק אותה אבל בשום פנים ואופן אני לא מוכן לראות עלבון/ירידה או איך שתרצה לקרוא לזה בסגנון הזה שוב! יש לך בכלל מושג מה המשמעות של מה שכתבת???

Oxycodone

New member
אתה יכול למחוק אותה

לא חשבתי שהמשמעות של המילה תזכיר אתה יודע מה לא יודע מאיפה באה לי המילה הזו. התכוונתי להדגיש כמה הוא נראה עסקן ורמאי ונוכל, והשתמשתי במילה שהוותה עלילת דם לעם שאני חלק ממנו קיצר יצאתי טמבל, פשוט לא מרגיש איכשהו שהוא חלק מהיהדות איכשהו. לא משנה אני חוזר בי ותמחק חופשי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה

כל עוד אתה מבין את הרגישות של העניין אין לי בעיה עם זה. אגב, לא אכפת לי שיורדים על יהודים או כל דבר אחר פשוט המילה הזאת חזקה מידי בעיניי וכמו ששמת לב, פוגעת באנשים.

reem077

New member
ראיתי את המשחק נגד יוטה וקובי היה דומיננטי

מאוד בהתקפה, ברגעי הקלאץ' גאסול היה מעולה וגם אודום, בא נגיד שאם נגיד שאנון בראון היה עושה מה שקובי עשה ברבע האחרון ובקלאץ' היינו אומרים "וואו!! שאנון בראון ניצח את המשחק!" אבל כשזה קובי אנחנו מצפים לקבל תצוגה של השחקן הטוב בעולם, או לפחות מקום שני ואז מתחילים להגיב בדיוק כמו שהגבת: לבטל את ההשפעה של קובי ולייחס את ההצלחה רק לשאר השחקנים. אני בטוח שכל מי שראה את המשחק או אפילו רק את הרבע הראשון והרביעי ראה את קובי שולט ועושה עבודה מעולה.

KB248

New member
לאמאר אודום בראיון אחרי המשחק השמיץ את הספסל

http://www.youtube.com/watch?v=iYR6L_p6Sb0 הוא צודק זה היה אמור להיות ניצחון של מאה אחוז כל המשחק הלייקרס הובילו והספסל הפך את הכל ...

DaboR zx6R

New member
אני חוזר בי

הרגע הצצתי באותו גמר איזורי בשנת 2002 בסטיסטקה אין שום סימנים לשפוט חד צדדי דווקא הלייקרס קיבלו 5 פעמים יותר שריקות לפאולים בסדרה הזאת אומנם במשחק השביעי שרקו לסקרמנטו 5 עבירות יותר אבל היה גם משחק ששרקו לליקרס 11 עבירות יותר

Oxycodone

New member
הסטסיטטיקה משקרת

משחק 4 ו6 תוקנו בכוונה לטובת הלייקרס כדי להאריך את הסדרה, על חשבון הקינגס שהיו אמורים לנצח 4-1. ויש את כל ההוכחות בקטעי וידאו, ובנוסף אותו שופט נשלח לכלא והודה שהסדרה הייתה מכורה. וגם רמז על 06 לגבי דאלאס ועל זה שמסמנים שחקנים בכוונה. אולי כשהסדרה החלה לא שפטו לרעת הקינגס אבל ברגע שראו שהם הולכים לקחת את הסדרה החליטו לשתק אותם כדי להאריך את זה ל7 משחקים. משחק 1 הלייקרס ניצחו לא היה מה לתקן, משחק 2 הקינגס. משחק שלישי הקינגס. רק שראו סכנה שהקינגס מובילים והולכים לעשות 3-1 במשחק 4 אז רימו לטובת הלייקרס. כדי שיהיה 2-2. משחק 5 הקינגס ניצחו גם שהכל לרעתם. משחק שישי זה המשחק הכי חד צדדי בהיסטוריה. ונגיד שמשחק 7 לא התערבו כככ בגלל המהומה אבל הוא לא היה צריך להתקייים בכלל. מבחינתי זה 4-1 לקינגס. ככה שאם תסתכל על הסטיסטיקה זה יראה לך מאוזן, אבל כדי להאריך את הסדרה שרקו בכוונה במשחקים הכי מכריעים ובמקום לגמור את זה 4-1 או 4-2 לקינגס זה נגמר איך שנגמר ואת זה השופט של הסדרה אמר בעצמו וכל אחד יודע.

למעלה