הלייקרס VS ליוטה

DaboR zx6R

New member
איזה פספוס של יוטה יאאלה!

איך כל הזמן הלייקרס האלה עם הריבאונד התקפה הזה חוזרים לחיים פשוט מגעיל לא חשוב כולה משחק ראשון בבית של הלייקרס יוטה הולכת לתת פייט 7 גיים גם דנבר ניצחו את המשחק הראשון ועוד ב20 הפרש אם אני לא טועה

Puskas

New member
הלייקרס הם לא דנבר

וזה ממש לא הולך לגיים 7... 5-6 משחקים מקס'.. ליוטה אין גובה ופאו ואודום יחגגו בצבע גם הגנתית וגם התקפית.. דרון זה הדבר היחיד שמתפקד בקו האחורי ומלבדו יש להם כל מיני רוני פרייסים למיניהם וזה לא מספיק מול הלייקרס.. מלבד עמדת ה-PG,הלייקרס עדיפים בכל פרמטר ובכל עמדה כולל ספסל ומאמן.. אל תתלהב מזה שהיה צמוד..זה לא מעיד על שארית הסדרה.. אגב דיברת על רב' התקפה שהחזיר את הלייקרס..זה בדיוק ההבדל מדנבר,כי ללייקרס יש גובה ורב' ולדנבר היה רק את אנדרסון בצבע..

DaboR zx6R

New member
בכל מקרה

יוטה הראו אופי חזרו יפה למשחק עלו ליתרון של 4 נקודות הלייקרס הביאו מחצית ראשונה חזקה מאוד שיחקו בבית וניצחו בשניים הלייקרס קבוצת חוץ גרוע, הם לא הולכים לנצח את אחד משני המשחקים ביוטה מבטיח לך

Puskas

New member
אז אני אומר

שהלייקרס מנצחים משחק הבא בבית,לוקחים 1 ביוטה ומנצחים את החמישי בבית בדרך ל 4-1

DaboR zx6R

New member
יהיה 7 משחקים חותם לך על זה! ../images/Emo88.gif

ויש מצב שיוטה לוקחת את הסדרה הזאת

KB248

New member
תודה לך קובי

אין מילים פשוט תענוג לראות אותו משחק החזיר אותנו למשחק כמו שרק קובי יודע להחזיר לשמור על הבתיות זה הכי חשוב !!!

Oxycodone

New member
יאללה הלייקרס האלה פשוט עלוקות !!!

הקבוצה הכי מסריחה ומגעילה בהיסטוריה.....תמיד הם מנצחים עם טיפ אין מגעיל של גאסול שהיה צריך בכלל להשאר בממפיס גריזליס והגיע ברמאות כדי שימכרו עוד חולצות וזבלה לאוהדים של היהודון סטרן. במשחק האחרון התאנדר היו אמורים לנצח ושיחקו יותר יפה כל הסדרה כמעט ושוב ריבאונד מסריח של הספרדי. אתמול שוב יוטה היו במומנטום ו2 ריבאונדים של גאסול ואודום הרסו את המשחק. חכמים על קבוצות בלי גבוהים. מול אורלנדו בפיינלס הם גם ניצלו שאורלנדו החטיאו 2 לייאפים וכמעט לקחו עוד משחקים. ב2002 גמר גנוב של השופטים. ב2000 מול פורטלנד שוב פעם עזרו להם השופטים כל הסדרה ושוב נהנו מחוסר מזל של היריבה. ב2001 ניצחו את אייברסון לבד. סה"כ מה יש לנו פה? אליפות אחת אייברסון...ב2000 פורטלנד שלטו בסדרה, ב2002 הקינגס עשו מהם צחוק. ב08 - גאסול ניצח את הסדרה. וב2000-02 קובי נהנה מהטנק שאקיל שדחף את כל העולם כדי לנצח וניצל את העובדה שאי אפשר להתמודד עם השומן שלו והעברות תוקף שלו לא נשרקות. ב2004 מול קבוצה אמיתית הם אכלו בראש וריפ המילטון חגג על קובי. לא יודע מה יהיה פה אולי רק הספרס יוכלו להפריע להם?? בכל מקרה לדעתי אני מקווה שגם בוסטון או אורלנדו או הקאבס או אפילו ההוקס יפרקו אותם. הפתרון זה לעצור את הספרדי, כי בלעדיו קובי לבד לא יקח כלום.

somone141

New member
הקינגס עשו צחוק אבל הפסידו 3:4

אני זוכר טוב מאוד את הסידרה הזו.. הקינגס נתנו אחלה פייט, אבל הלייקרס היו ברמה מעל כולם, עם או בלי שופטים. גם הסל של הורי היה בגלל שופטים? ההודעות שלך כבר מצחיקות אותי בחיי. פורטלנד? איזה שופטים בדיוק?????? אני זוכר משחק אחרון הירואי של הלייקרס, קובי ושאק במהלכים אדירים בקלאץ'.. גם אם היו פה ושם שריקות לא נכונות, זה קורה בכל משחק NBA, למה להיתפס בזה במקום להרפות ופשוט להחמיא לקבוצה הטובה ביותר ששלטה בזכות עם השושלת?..? האליפות האחרונה של גאסול? איפה פאו ואיפה קובי מבחינת מספרים והשפעה על המשחק.. אם כמעט טריפל דאבל בפיינלס (32 נק', 8 וכמעט 8 ריב', של קובי) לא מזיז לך ת'שערה של הביצים, אז מה אני אגיד לך... אתה מזכיר בלי סוף שבלי פאו קובי לא עבר סיבוב, אבל פאו בעצמו לא עבר סיבוב בלי קובי. SO? בנאדם, כדורסל זה משחק קבוצתי, בעיקר. אבל להגיד שפאו יותר חשוב ללייקרס מקובי - טוב, מה ש'תגיד חמוד. אין לי כבר כוח לענות על זה שוב.

Oxycodone

New member
שניהם חצי חצי

בלי גאסול אין אליפות בלי קובי אין אליפות. שני שחקני פרנצייס במועדון אחד. בלי שאקיל אין לוויד אליפות, מנסה להבין? בלי גבוה איכותי וקלעי איכותי אין אליפות. בלי גאסול קובי לא עבר סיבוב- לא עוברים את אורלנדו, אין אליפות. בלי הרצון של סטרן להרוויח כסף מהשוק הכי רווחי בליגה - גאסול לא עובר תמורת צלחת חומוס ללייקרס. מסקנה: אליפות 09 והכח של הלייקרס עכשיו נובע מהסנטר כמעט הכי התקפי בליגה, ומזה שהליגה מכורה ורוצה כסף. 2002- השוק הכי עלוב של מול השוק הכי רווחי בליגה, והשופטים עשו הכל כדי שהם יפסידו. השופט ששפט בסדרה אמר בעצמו שהכל היה מכור. קובי בעצמו יודע את זה. גם משחק 4 היה גנוב, וכל השיפוט בסדרה הזו היה חד צדדי, אבל הקינגס נשארו צמודים והובילו כי פשוט הייתה להם התקפה כל כך מעולה ומהירה שהם היו עושים בכל מהלך סל. לא משנה כמה עברות הם קיבלו סתם וכמה סתם הלייקרס נשלחו לקו, הקינגס תמיד החזירו אש בצד ההתקפי. משחק מס 4 הקינגס כבר הובילו באיזה 25-30 הפרש, ואז הלייקרס עשו ריצה שמלווה בעברות תוקף של שאק שלא נשרקו, ובסתם עברות שהדביקו לגבוהים שלהם. ובכלל הסל של ל3 של וולקר בחצי היה אחרי הזמן, ולא חסר דוגמאות.. משחק 6 היה המשחק הכי חד צדדי בהיסטוריה ומכור וכל העולם יודע את זה כל אוהד כדורסל. לא היה בכלל צריך להתקיים משחק לא 6 ולא 7 כי גם במשחק 4 וגם ב6 הקינגס היו יותר טובים והשופטים רימו בכוונה. שושלת אמיתית זו השושלת של הספרס..קבוצה אמיתית, שחקן אמיתי כמו דאנקן, לא אחד רמאי כמו קובי ואחד שאי אפשר לעצור אותו בגלל שהוא טאנק ועושה עברות תוקף ולא שורקים לו. הספרס קבוצה אמיתית! ניצחקו את דטרויט 05 שהייתה הקבוצה הכי טובה בעשור הזה. מה הלייקרס עשו מול קבוצה אמיתית? אכלו 4-1 מדטרויט בבלווט אווט כל משחק, בן וואלס חגג על שאקיל וריפ וצאנסי השתינו עליו בקשת. חכם על חלשים על עזרת שופטים וקבוצות פצועות חח מול בוסטון אכלו בראש, מול דטרויט. רק לוזרים הם יודעים לנצח..שושלת הכי עלובה אי פעם. תראה תקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=VhlGYvIMPgQ ואז תגיד אם אתה גאה בשושלת שלך, אני הייתי מתבייש להיות אוהד של שחקן ששם טבעת גנובה על היד שלו.

סלים וארזה

New member
מנהל
גבוה איכותי? לוק לונגלי? או שאולי ביל קרטרייט? אל תגיד לי רודמן, הוא לא תרם כל כך בהתקפה. גם בן וואלאס לא ממש היה גבוה התקפי חשוב. בעבר חשבתי כמוך. חשבתי שג'ורדן היה כל כך טוב שבמקרה שלו לא היה צורך בגבוה איכותי. ואז הגיעה שנת 2004 ובה האליפות הגיעה לדטרויט ושינתה לי את הקונספציה. אם אני זוכר נכון, אז בגמר 2006 שאקיל היה פצוע ו-וייד לקח את הקבוצה על עצמו. גם דאלאס שהגיעה לגמר המערב לא היתה עם גבוה "על פי הכללים" איכותי. היה לה את נוביצקי שלא ממש מתפקד כסנטר או כ-4 חזק ואתלטי.

Oxycodone

New member
תשמע רגע, קבוצה צריכה כוכב על כדי להגיע רחוק.

ג'ורדן עשוי מחומר אחר שלא מצוי בשאר בני האנוש. ולמרות כל זה הייתה לו עזרה איכותית. פיפן ורודמן כוכבים לכל דבר מבחינה הגנתית והתקפית. פיפן שווה לרמה של הכוכבים של היום ללא ספק. תחשוב רגע שהיום אתה שם לוויד או לכריס פול או לכרמלו את סקוטי פיפן ורודמן בקבוצה? בן וואלס, דוויט האוורד, סוג של כוכבים שההגנה שלהם והריבאונד מנצחים משחקים ומשנים מומנטום. רוב הקבוצות שלקחו אליפויות עשו את זה עם סנטר וגבוהים סטארים, או כוכב ענק כזה או אחר. לדוגמא מגדלי התאומים של הספרס דאנקן, שאק והלייקרס וכדומה. במקרה של שיקגו פיפן וגורדן היו הכוכבים עם גבוהים סבירים וזה הספיק. אם אתה זוכר שרודמן שיחק אצל דטרויט הם ניצחו את שיקגו ולקחו אליפות. ובמקרה של שחקן טוב כמו גורדן הוא לבד מסוגל לסחוב קבוצה על הגב, אבל פיפן חזק ברמות של הכוכבים של היום. דטרויט של 04 - זה מקרה מיוחד, חמישייה פשוט מאוזנת שכולם שם היו כוכבים על גבול סופר סטארים, והעבודה שלהם בהגנה ביחד עזרה להם לקחת אליפות. ריפ, שיד, בילאפס, ביג בן, וטיישון כל אחד מהם על גבול הסטאר בקטע הגנתי או התקפי. ב2006 שאקיל סחב את וויד ביחד עם מורנינג אם אני לא טועה עד הגמר..בלי שאק הם לא היו עוברים את דטרויט וכדומה. זה שהוא לא שיחק ודוויין ניצח את דאלאס עם הרבה עזרת שופטים והרבה לוזריות של דאלאס לא אומר כלום. בלי עזרת שופטים ושאק וויד לא היה עובר את דטרויט ודאלאס. גבוה איכותי זה מרכיב מאוד חשוב לאליפות, אבל עם יש לך 2 שחקנים חזקים כמו פיפן וגורדן. או משהו יותר נורמלי כמו פיפן וווייד ביחד או פיפן ולברון ביחד עם שחקנים משלימים טובים וגבוה סביר זה גם יכול להספיק. אבל זה שבתקופה שאין סנטרים פיזיים בליגה ואין כמעט כח מתחת לסלים..ולתת את הגבוה ההתקפי כמעט הכי טוב בליגה לשחק עם קובי ברייאנט תמורת כלום? ברור שזה מה שהביא לו את הטבעות, בלי גאסול הוא לא היה עושה כלום. ובלי שאקיל הוא לא היה לוקח אליפויות, וגם האליפויות שהוא לקח היו מול מזרח מאוד חלש, וחלק נכבד של עזרת שופטים. דטרויט של 04- והספרס של 05 - והקבוצות של גורדן הרבה הרבה יותר חזקות מהלייקרס של עכשיו.

סלים וארזה

New member
מנהל
תיקון עבורך רודמן בדטרויט היה רול פלייר מהספסל. החמישיה היתה עם אגווייר, מהורן וליימביר בפרונט קורט.

Oxycodone

New member
אוקי

בכל מקרה רודמן וסקוטי היו חלק מהאליפויות של ג'ורדן. אולי לא היה לידו סנטר כמו שאק או דאנקן אבל אחלה צוות משלים. ובלי קשר ג'ורדן יכול גם לסחוב קבוצה לבד על הגב, אבל להשוות את זה לוויד שהגיע למעמד מול דאלאס בזכות שאק? וניצח בעזרת שופטים והחוסר מזל של דאלאס, ולחשוב שגם קובי או קבוצה עם סטאר בודד מסוגלת לעשות את זה? אותי הכי מעניין היה לראות את דטרויט של 04 מול הקבוצות החזקות של היום או את הבאד בויז של פעם מול קבוצות עם 2 סטארים, ולראות מי לוקח קבוצה מאוזנת שכל החמישייה טובה, או 2 שחקנים טובים ממש וצוות משלים. ואומרים שהלייקרס של 04 היו חלשים בגלל שמאלון נפצע, אבל חוץ ממנו היו שם קובי, שאק וכל שאר החברה שלהם כולל גארי פייטון ובכל זאת הם הפסידו.

סלים וארזה

New member
מנהל
מה שמעניין זה שדטרויט של 89 ו-90 היו שחקני ספסל לא רעים בכלל. רודמן, אדוארדס, סאלי והמיקרוגל שיחקו לפעמים יותר מחלק משחקני החמישיה.

עידו17

New member
למיטב זכרוני אגווייר היה זה שעלה מהספסל

אגווייר התחיל בחמישייה של דטרויט בעונה של הטרייד עם אדריאן דנטלי, אבל כבר בעונה שלאחר מכן הפך לשחקן שישי, ורודמן נכנס לחמישייה במקומו.

Oxycodone

New member
ב Fakers GAYS הפקות

אותה חברה שהפיקה תסרטי קולנוע ששאק שיחק בהם.

עידו17

New member
אוליבר סטון ביים, לא?

רק חסר מייק ביבי על הברכיים, עם הידיים מונפות... give me a break!!!

Oxycodone

New member
אין פה שום ביום סרט דוקומנטרי

הכל אמיתי והתרחש במציאות. דווקא ממך התאכזבתי אתה לא אחד החסידים של רבי קובי.

למעלה