הישרדות - פרק 13

Dasush17

New member
אני מעדיפה את אמבר

כבר בעונה השניה היא היתה הפייבוריטית שלי והיא עשתה טעות פאטלית שהלכה אחרי ג'רי כל המשחק ובגלל זה היא גם עפה, אני שמחה לראות שהיא קיבלה קצת שכל מאז ועכשיו משחקת את המשחק ביותר חוכמה, אני בהחלט בעדה ומקווה שהיא תנצח. את רוב אני אוהבת רק בגלל שהוא לצידה והם מאווווווד מתוקים יחד.

Dasush17

New member
התחלת נחמד

אבל בסוף עברת לזיין ת'שכל. בהתחלה ממש צדקת, הסכמתי איתך עם כל מילה. אבל טעית בדבר אחד: הנסיון ממש לא מוכיח לנו שהמושבעים מתרככים מהבגידות ועוברים לחשוב "למי יותר מגיע מבחינה אסטרטגית?" ממש לא. בהישרדות 2 ג'רי הצביעה לטניה למרות שברורררר שקולבי שחקן פי 10000 יותר טוב ממנה ולמה זה? בגלל שהוא בגד בה. היא היתה פגועה ורצתה לנקום. בעונה 1- סו הצביעה לריצ'ארד רק בגלל שקלי בגדה מה. ראיתם איך היא דיברה אליה? היא מממשששש לא התרככה. חחח בעונה הרביעית ג'ון תמי ורוב הצביעו לוספיה רק בגלל שנליה "בגדה" בהם ופנתה לכיוון אחר שיאפשר לה להגיע יותר רחוק במשחק. עונה שלישית- קלי אמרה למעומדים לבחור מספר כדי להחליט מי זוכה רק בגלל שהיא כל כך כעסה עליהם שהם לא האמינו לה והלכו עם לקס. בקיצור- כללללל ההצבעות של המושבעים מושפעים על ידי הרגשות שלהם וההיסטוריה שלהם עם המעומדים למיליון. הם לא חושבים "טקטי" "אסטרטגי" "למי יותר מגיע" "מי יותר צריך" הם רק חושבים "מי דפק אותי הכי פחות פעמים?" - והוא, ידידיי, יקבל את המיליון. למי שיש הכי פחות שונאים. יכול להיות שמבחינה טקטית או אסטרטגית לרוב יותר מגיע לקחת את המיליון מלאמבר אבל אם הוא ואמבר יהיו השניים האחרונים אני מאמינה שאמבר תקח את המיליון.

Boran

New member
הלו

"התחלת לזיין ת'שכל"? שפצי את שפתך בבקשה. אחרי זה שלא תגידי שמתחילים לריב איתך.

Dasush17

New member
אתה מגזים

אתה לא מכיר אותי לכן אתה חושב שכל משפט שאני אומרת נועד לתקוף או להעליב. זו סתם צורת דיבור. זה במקום להגיד "התחלת לדבר שטויות" בחייך, הוא התחיל שם לצייר תסריט מ"הרווק" שבכלל לא היה קשור לנושא של ההודעה. וחבל כי בהתחלה הוא באמת אמר דברים של טעם. ואמרתי גם שאני מסכימה איתו ונימקתי איפה לא. אז אל תיקח משפט שולי ולא חשוב שלי ותעשה ממנו המרכז. לא צריך לעשות ענין מכל משפט או מכל מילה שמישהו אומר.

Boran

New member
נכון, אני לא מכיר אותך.

ואין שום קשר למה שאני חושב. צורת ההתבטאות שלך מאוד תוקפנית ומעליבה, ולכן אני אומר שכל משפט שלך נועד לתקוף או להעליב. ואם אני לא היחיד שאומר לך את זה, וזה חוזר בכמעט כל ההודעות שלך, אז במקום להמשיך לריב אולי פשוט תשימי לב למה שאת כותבת ותעדני את הסגנון?

Dasush17

New member
אני אעדן את הסגנון

כשאתם תעדנו את הסגנון ושאתה תתחיל להיות ק-צ-ת יותר אוביקטיבי ותשים לב שעוד אנשים מתנהגים בדיוק כמוני ואז מסכימים איתך כי נוח להם שאתה נטפל רק אליי. ולעדן את הסגנון של מה? של לומר על שבט שהפסיד כל תחרות כמעט "מפסידן"? זה הסגנון שאתה רוצה שאני אעדן?

Dasush17

New member
אני אעדן את הסגנון שלי

כשאתם תעדנו את הסגנון ושאתה תתחיל להיות ק-צ-ת יותר אוביקטיבי ותשים לב שעוד אנשים מתנהגים בדיוק כמוני ואז מסכימים איתך כי נוח להם שאתה נטפל רק אליי. ולעדן את הסגנון של מה? של לומר על שבט שהפסיד כל תחרות כמעט "מפסידן"? זה הסגנון שאתה רוצה שאני אעדן?

Lily Flower

New member
איזה שרשור מפלצתי!

בקושי הצלחתי למצוא מקום להגיב בו בין כל הודעות המי רב עם מי ומדוע. בכלמקרה, באותה המידה אני יכולה למצוא דוגאמאות הפוכות, אני משערת. אולי פחות דוגאמאות, כי ראיתי פחות הישרדויות ממך, אבל עדיין. אני לא יכולה לחשוב על דוגמה טובה יותר מאיך שהתברר בפרק האיחוד של האמאזון (זה היה בפרק האיחוד, נכון?) שאם רוב סי היה מגיע לפיינל טו, הוא היה זוכה. ואת לא יכולה להגיד שהוא לא דפק אנשים, והרבה. אני חושבת שזה תלוי הרבה באורח החשיבה של הבנאדם. אנשים יותר הגיוניים מבינים שזה רק משחק, במיוחד כשהם כבר אחרי ההלם, וחושבים בהתאם (במידה והבגידה באמת היתה בגידה רגילה ו"חוקית", ולא איזה משהו מגעיל ושפל במיוחד, שבעצם בקושי קיים. וגם נתון להגדרות אישיות). אנשים שהם או מונעים מבחינה רגשית ונקמניים - כמו ג'רי, שהנקמנות שלה כלפי קולבי חזרה גם בעונה הזו, או טיפשים שכנראה קשה להם להבין שזה *משחק* והם אמורים לקחת בחשבון שישקרו להם פה - כמו סו, או אלישיה שאני מאמינה שסתומה מספיק לא להצביע לרוב רק כי הוא "בגד" בה (למרות שרק הזמן יגיד). למזלנו (ואולי פחות בהישרדות הזו, למרבה הצער
) רוב האנשים נוטים לכיוון ההגיוני ולא לכיוון המטומטם. ואגב, במקרה הספציפי של אמבר, אני לא חושבת שאנשים יחשבו שהיא דפקה אותם פחות. לא בהרבה. היא הרי היתה עם רוב מריאנו כל הזמן, ומה שהוא עשה בעצם גם היא עשתה, ואולי אפילו בדרך שנחשבת על ידי הרבה אנשים כשפלה יותר - לתת למישהו אחר לעשות את העבודה המלוכלכת (זוכרים מה קולבי אמר לשיאן?). בכל מקרה, אם השניים האחרונים הם רוב ואמבר באמת (והלוואי שלא), אני מוכנה לשים כסף שרוב לוקח.

Dasush17

New member
אממ כן את צודקת

אבל אל תשכחי שכל ההצבעות שאמבר קיבלה משבוגה מוגו היו רק בגלל שלרוב היתה חסינות. אפילו לקס אמר "הייתי מעדיף להצביע נגד הנער שליחויות שלך אבל אני אסתפק בך" ז"א שעליו הם עדיין יותר כעסו כי הוא זה ששיקר, גם אמבר אבל רוב משקר יותר ממנה, את חייבת להסכים איתי... חח :) ונכון יש אנשים שכמו קולבי יעריכו את האסטרטגיה שבתחמנות אבל לא נראה לי חבר המושבעים כזה. בנתיים לפחות יש לנו את קת'י (שבכתה ורצתה לעזוב את המשחק שהיא קלטה ששיקרו לה) לקס (שגם הרגיש נבגד ונעלב) ואלישיה (שאמרה כבר שרוב יזהר ממנה בגלל שהוא לחץ איתה יד). לכן בנתיים אם זה רוב נגד אמבר, אמבר לוקחת.

SweeT DeveL

New member
חחחחחחחחחחח אהבתי את הקטע

שכתבת על ה"תפנית מפתיעה" מהישרדות לרווק..חחחחח
עלק ביג טום..

ran110

New member
הוא עשה כמה מהלכים חכמים אבל אל

תשכח שזה שהוא מתחבר עם אמבר זה לא ממש צעד חכם , זה מציב אותו בסיכון ולדעתי כל אדם עם קצת שכל היה מעיף אחד מהם כבר בפעם הראשונה(והיחידה) שהם הפסידו(שרוב ססטרנינו אף)

מיטל101

New member
טוב תקשיב,

אין לי כוח לריב איתך!אתה בכלל לא מכיר אותי...אני אובת את רוב ואמבר אז תקבל את זה!!!!!!!!!ואם אתה אוהבת את שי-אן אז שיהיה לך בכיף...אני לא אוהבת אותה...מה לעשות???!!! ובקשר למה שרשמת-אני לא אומרת שהיא צריכה לשמוח אבל איך שהיא אמרה להם ככה ת'דברים בפנים...זה היה מגעיל...מזל טוב לה שזכתה אבל היא סתם השוויצה...ודבר שני-בארוחה-נכון שזה היה מגעיל שהיא רק אכלה את האורז אבל כל הארוחה לדמיין והציק....יאללה דיייייייייי

מה שהיה בארוחה היה כזה קורעעעע!!

הייתי עושה בדיוק אותו דבר!! מגיע לרופרט, היה צריך להביא לשיאן ארוחה יותר גדולה!! והקטע פשוט רצח אותי!! חחח.. כל הקטע צחקתי ושוב אני אומר שמגיע לרופרט! שיאן היא פשוט מ-ל-כ-ה! ואם כבר שיאן המלכה אז אני מזכיר לכולם: עכשיו כולם מבינים למה המלכה זכתה בחוליה החלשה - עונה 1!(וכולם מבינים למה רוב עף ראשון!) חח..

Dasush17

New member
סליחה? למה הוא היה צריך להביא לה

ארוחה יותר גדולה? מילא היית אומר "אני הייתי נותן לה ארוחה יותר גדולה" אבל למה הוא היה צריך? מי אתה שתחליט מי צריך מה? וזה ברוררררר שמבחינה אסטרטגית הכי שווה לתת לה את המנה הקטנה כי גם ככה הם רצו להפטר ממנה בהצבעה הבאה והיא גם ככה לא שייכת לכלום וגם ככה היא מעצבת את כולם וגם ככה אף אחד לא סובל אותה. לא לתת לה את המנה הכי קטנה היה ממש צעד טפשי מצד רופרט שקרוב לוודאי היה מביא לסילוק שלו. להגיד למישהו מהשבט ש-ל-ו שהוא עשה איתו ברית ללכת איתו עד הסוף שהוא מעדיף את שיאן ההאוטסיידרית עליו???? יש יותר מעליב מזה?

למעלה