איזה שרשור מפלצתי!
בקושי הצלחתי למצוא מקום להגיב בו בין כל הודעות המי רב עם מי ומדוע. בכלמקרה, באותה המידה אני יכולה למצוא דוגאמאות הפוכות, אני משערת. אולי פחות דוגאמאות, כי ראיתי פחות הישרדויות ממך, אבל עדיין. אני לא יכולה לחשוב על דוגמה טובה יותר מאיך שהתברר בפרק האיחוד של האמאזון (זה היה בפרק האיחוד, נכון?) שאם רוב סי היה מגיע לפיינל טו, הוא היה זוכה. ואת לא יכולה להגיד שהוא לא דפק אנשים, והרבה. אני חושבת שזה תלוי הרבה באורח החשיבה של הבנאדם. אנשים יותר הגיוניים מבינים שזה רק משחק, במיוחד כשהם כבר אחרי ההלם, וחושבים בהתאם (במידה והבגידה באמת היתה בגידה רגילה ו"חוקית", ולא איזה משהו מגעיל ושפל במיוחד, שבעצם בקושי קיים. וגם נתון להגדרות אישיות). אנשים שהם או מונעים מבחינה רגשית ונקמניים - כמו ג'רי, שהנקמנות שלה כלפי קולבי חזרה גם בעונה הזו, או טיפשים שכנראה קשה להם להבין שזה *משחק* והם אמורים לקחת בחשבון שישקרו להם פה - כמו סו, או אלישיה שאני מאמינה שסתומה מספיק לא להצביע לרוב רק כי הוא "בגד" בה (למרות שרק הזמן יגיד). למזלנו (ואולי פחות בהישרדות הזו, למרבה הצער
) רוב האנשים נוטים לכיוון ההגיוני ולא לכיוון המטומטם. ואגב, במקרה הספציפי של אמבר, אני לא חושבת שאנשים יחשבו שהיא דפקה אותם פחות. לא בהרבה. היא הרי היתה עם רוב מריאנו כל הזמן, ומה שהוא עשה בעצם גם היא עשתה, ואולי אפילו בדרך שנחשבת על ידי הרבה אנשים כשפלה יותר - לתת למישהו אחר לעשות את העבודה המלוכלכת (זוכרים מה קולבי אמר לשיאן?). בכל מקרה, אם השניים האחרונים הם רוב ואמבר באמת (והלוואי שלא), אני מוכנה לשים כסף שרוב לוקח.