הישרדות - פרק 13

גם לדעתי הויכוח על זה צריך להסתיים!

צריך לכבד את דעותיו של השני, ולא בדרך של דסי שאומרת לנו שאנחנו טועים! אנחנו חושבים ששיאן
מלכה ואת חושבת שרוב הוא משהו, זהו!

Dasush17

New member
תתבייש לך

אתה מדבר מגעיל ויורד ממש נמוך. חבל מאוד שבדיוק בהודעה שאמורה להפסיק את המריבות אתה בעצמך מתחיל אותן עם המשפט "ולא בדרך של דסי שאומרת לנו שאנחנו טועים" גועל נפש פשוט הצורה שאתה מנהל פה את הוויכוחים ואת ה"פיוסים". ואל תקרא לי דסי. תקרא לי הדס.

Boran

New member
אבל הוא צודק, הדס

הוא צודק במאה אחוז עד שהגעת כולם ידעו טוב מאוד לכבד את הדעות של השני, גם אם הן מנוגדות לדעות שלהם. אף אחד לא אמר לשני שהוא "טועה" או "מזיין בשכל" בגלל שהדעות שלו מנוגדות. ועד שאת הגעת לא היו ויכוחים בפורום, רק לעתים רחוקות, ומאז שהגעת מעניין איך מכל החברים של הפורום, וגם המלא חדשים ביניהם, את היחידה שכל הודעה שלה כמעט מתפתחת לריב. אז תחשבי קצת אולי הבעיה היא אצלך ולא אצלנו.

Dasush17

New member
עובדה שאני לא מגיבה לאנשים

ואז יוצר ריב אלא מהתגובות שלכם אליי נוצרים הריבים. תחשוב על זה ככה. כולכם סימנתם אותי כ"זו שמדברת לא יפה ופותחת ריבים" ולא עצרתם לשניה לחשוב אם זה בכלל מגיע לי כל התארים הנחמדים האלו. והסברתי לך מיליון פעם שהמשפט "אתה מזיין בשכל" זה היה סתם לומר שהוא סטה מהנושא וחבל. עובדה שהסכמתי איתו כמעט על הכל באותה הודעה. אז תפסיק להדבק לאיזה משפט מסכן ולעשות לי פסיכואנליזה כאילו אתה מכיר אותי. תראו לי מממממש נמאס מזה. אין לי כוח לשטויות האלו. כל הודעה שלי במקום להגיב על הדברים שאני אומרת בהקשר לסדרה אתם נדבקים לאיזו מילה שולית ואומרים שאני מדברת לא יפה למרות שאנשים פה אומרים מילים פי מיליון יותר גרועות כמו "נבלה" ו"כלבה" ואף אחד לא מעיר להם על זה. אז אל תגידו שזו רק אני, כי זה כולם פשוט הכי נוח להדבק לאחד. אז תמשיכו אם בא לכם אבל אני לא אגרר למשחק הילדותי שלכם. מעכשיו להודעות תוקפניות ואישיות נגדי- אני לא מגיבה. הודעות שמופנות אליי אבל קשורות למה שאמרתי על הסדרה- אני בהחלט אגיב. חוץ מילדה אחת בפורום שלה אני לא מתכוונת להגיב אפילו אם היא תגיד את הדבר הכי מענין בעולם. אז חפשו לכם קורבן אחר להתעלל בו ולהאשים אותו בשטויות. זו ההודעה האחרונה שלי בנושא אז קחו לתשומת לבכם.

Dasush17

New member
נכון מאוד

שי אן מעצבנת כבר מהיום הראשון שהסדרה התחילה, רק לראות את הפרצוף שלה מביא לי ת'עצבים. ושוב את לא היחידה אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת עד עכשיו! :) רוב ואמבר עד הסוף! :))))

Dasush17

New member
נכון מאוד

ותפסיקו להגיד שהיא לבד כי אני איתה, אני מסכימה איתה בכל מילה, ושיאן לא "מלכה" צאו מזה. ככה נראה לכם מתיחסים למלכה? אומרים ליריב שלה באמצע בתחרות חסינות שיחזיק מעמד, העיקר שהיא לא תנצח? לא נותנים לה לדבר? אומרים לה שהיא שחצנית? חושבים שהיא אחת משני האנשים שלא מגיע להם להיות פה? זה היחס למלכה???? איזו מלכה??? היא אפס! 0! 0! 0! היא לא שווה כלום ולא היתה שווה כלום. מתחילת המשחק היא רק הולכת כמו כבש אחרי האנשים החזקים בדר"כ קת'י. פתאום קאת'י עפה אז הדבר הראשון שהיא עושה זה לבכות. למה? כי היא עכשיו לבד, אין לה "אמא" שתגיד לה למי להצביע ואיך לשחק את המשחק. היא לא יודעת להסתדר לבד. המזל שלה זה שהיא יודעת לעמוד כמה שעות בשקט ולא לזוז. זה הדבר היחיד שהיא עשתה כל המשחק.

Boran

New member
בקשה ממך

ואני לא רוצה שיהיה מזה ריב, אני רק מבקש. יש אנשים שאוהבים את שי-אן. את חושבת שהיא שחקנית גרועה? סבבה, תגידי למה. אבל כשאת אומרת דברים כמו "שיאן היא אפס!!! 0! 0! 0! היא לא שווה כלום ולא היתה שווה כלום" זה ממש בלי מטרה חוץ מלעצבן את אוהבי שי-אן.

Dasush17

New member
סליחה למה אתם לא אומרים

על רוב ואמבר דברים רעים כמו "כלבה" "שימות המן" "מניאק" בלה בלה בלה....? אתם חשבתם על "אוהבי רוב ואמבר" כשאמרתם אותם? לא. אז מספיק עם השטויות. ואני לא אמרתי על שי אן שהיא 0 כדי לעצבן אתכם, זו ממממממש לא היתה המטרה שלי, בניגוד למה שאתה חושב עלי אני לא באתי לפה כדי לעצבן ולריב עם אנשים. אני אמרתי שהיא 0 כי אתם אומרים שהיא מלכה. אני מממממש לא מבינה איך אתם חושבים ככה. אז 0 זה המילה הכי מתאימה בשבילי לתאר אותה. אז הנה המטרה שלי, להעביר לכם מה אני חושבת על שי אן כמו שאתם מעבירים את מה שאתם חושבים באמצעות המילים "מלכה" ו"שולטת". (שולטת. פחחח. שולטת על מי בדיוק? על היד שלה שלא תפיל את הדלי. רק על זה היא שולטת.) "את חושבת שהיא שחקנית גרועה? סבבה, תגידי למה." זה לא מה שעשיתי עכשיו בכל ההודעות האחרונות שלי? אל תעשה מזה כאילו רק אמרתי ששיאן 0 וזהו. השורה הזו ממש לא היתה ההיי לייט של ההודעות שלי, זו סתם היתה תגובה לכינויים שלכם אליה. הסברתי יפה מאוד למה אני לא תופסת משיאן.

מיטל101

New member
מצטערת אבל את צודקת ב-100%

אם כל הכבוד ללכל החברים בפורום ויש כבוד והרבה תאמינו לי!!אף אחד לא רוצה לריב איתכם זה רק ויכוח אבל אתם אומרים לנו לא לצחוק או לרדת על יש-אן כי יש אנשים שאוהבים אותה אבל כל אלה ששונאים את רוב ואמבר יכולים לרדת עליהם??אתם חושבים שאותנו זה לא מעצבן???? אם אתם אומרים משו שזה יהיה משני הצדדים!! וכמו שאמרתי בכל ההודעות שלי אני בעד אמבר ורופרט ואני שונאת את שי-אן ופשוט תקבלו את זה ואל תתחילו לרדת עלינו!! הגזמתם חבר'ההההההההה

מיטל101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני ממש אהבתי את איתן וקולבי לדוגמא ולא רציתי שהם יעופו אבל העיפו טותם והמשחק נמשך ועכשיו אני בעד רוב ואמבא ואני אשמח מאוד עם הם יזכו

Dasush17

New member
היא לא היחידה שחושבת ככה

גם אני חושבת בדיוק כמוה וראיתי פה עוד כמה שאנשים שמסכימים איתנו אז ששש. רוב ואמבר שולטים. ואני לא אומרת את זה סתם שכמו שאתם אומרים "שי אן השולטת שי אן המלכה" אני אומרת את זה כי הם ב-א-מ-ת שולטים במשחק. 90% הם בפיינל טו.

SweeT DeveL

New member
ומה אני עז? חח.. תמיד רציתי להגיד

את זה.. אני גם אוהבת ותומכת באמבר ורוב אני חולה עליהם!! ואני מקווה שהם ינצחו!

אלדר01

New member
זה לא אול סטאר זה בלוף סטאר!

אם היו לוקחים את 8 המנצחים מההשרדויות הקודמות,ואת ה-8 שהגיעו איתם לפיינל 2 היה השם מתאים. מה שעשו כאן הביאו 3 מנצחים שהיה ברור שיסמנו אותם בתור מטרה ראשונית להעיף.גם לא הביאו את החזקים האחרים שלא ניצחו פרט לקולבי רופרט ועוד 1-2..לכן ככה המשחק נראה..

ran110

New member
הבעיה לדעתי היא דוקא שהביאו אנשים

יותר מידי על פי המיקום שלהם. אנשים שנגררים אחרי אנשים אחרים הם הרבה פעמים אלה שמסיימים במקום גבוה. היו צריכים לקחת אנשים יותר מעניינים שעושים יותר רעש, גם אם הם לא סיימו במקום גבוה

למעלה