הישרדות - פרק 13

Boran

New member
גם לא

סי.בי.אס קיבלו מלא מלא תלונות על דרך ההתמודדות שלהם עם התיקו בהישרדות 4. מאז לא היה עדיין שום מקרה של תיקו בהישרדות, אבל אני מניח שבמקרה הקרוב של תיקו ישנו את השיטה.

היה גם קטע כזה של תיקו בהישרדות 1

התמודדו עם זה ככה: אני זוכר שסו וקלי הצביעו לריץ', רודי וריץ' הצביעו לסו-ג'ף אמר לסו ולריץ' להסביר למה מגיע להם להישאר - אחרי זה ג'ף שלח את רודי וקלי להצביע שוב וקלי שינתה את ההצבעה כנגד סו. לדעתי השיטה הזאת ממש לא בסדר, כי אם אף אחד לא ישנה אז זה ימשך לנצח!

מטר9

New member
זה מה שהם תמיד עושים...

תמיד כשיש תיקו אז כולם (חוץ מהשניים שקיבלו את הקולות) מצביעים שוב. אם אין שינוי אז יש הרבה דברים שיכולים לעשות... יש את מקרה פסקל - המקרה עם האבן הסגולה, שכמו שירון אמר, היא לא התקבלה בחיוב על ידי הקהל האמריקאי... יש את מקרה ג'ף וקולבי - למי שיש יותר קולות נגדו מהפעמים הקודומות עף. ויש את מקרה קארל ולינדזי - עושים חידון לגבי הישרדות, והראשון שטועה עף. בגלל שמהעונה הרביעית עוד לא היה תיקו אחד, אין לי מושג מה הם יעשו במקרה נוסף של תיקו...

Dasush17

New member
לא לא

התבלבלת קצת. זה הולך ככה: אם יש תיקו בודקים למי יש יותר קולות מהצבעות קודמות ואז אם גם זה תיקו עושים את מה שאת אמרת. מה שהיה עם פסקל והאבנים היה בגלל שגם לנליה וגם לקאת'י לא היו קולות מהצבעות קודמות. כנ"ל גם לגביי המקרה עם קארל ולינדזי. קודם כל אבל בודקים למי יש קולות מהעבר, אם גם זה תיקו- אז עושים משהו אחר.

Boran

New member
לא חושב שזה נכון

בהישרדות 4 פשוט שינו את כל השלבים של שובר השיוויון למטרת הטוויסט בלבד. אפילו לא בדקו קולות קודמים- שאגב, כן היו גם לקאת'י וגם לנליה.

Dasush17

New member
אה וואלההה

נכון לקאת'י היה קול אחד ולנליה היו שתים. עכשיו אני נזכרת... כן בעונה רביעית שינו את החוקים משום מה. חבל. זה הרבה יותר הגיוני מלמשוך אבן. נראה לי ההפקה רצתה שנליה תזכה כי היא עובדת בCBS לכן היא עשתה את זה. זו כמובן רק השערה שלי אבל אני פשוט לא מוצאת סיבה אחרת, השיטה לשבירת שוויון עד אז היתה פשוט מצוינת.

Boran

New member
לא ממש

לעובדי סי.בי.אס אסור להשתתף בהישרדות. נליה התחילה לעבוד בסי.בי.אס רק אחרי שהיא השתתפה בהישרדות. לדעתי עשו את זה רק לשם הטוויסט, כדי להגיד "הנה, חשבתם שזה יהיה כך, אבל הופה! זה יהיה אחרת!"

Boran

New member
מה אתה אומר.... ההיסטוריה של התיקו:

בעונה 1 בפיינל 4 היה תיקו- 2 קולות נגד ריצ', 2 קולות נגד סו. ג'ף נתן לריצ' ולסו הזדמנות לשכנע את שני המצביעים האחרים- רודי וקלי- כדי שישנו את הצבעתם. שני המתחרים שאינם כלולים בתיקו (קלי ורודי) הלכו להצביע שוב, כאשר קלי שינתה את הצבעתה והצביעה לסו. הכל טוב ויפה. בעונה 2, בפרק האיחוד כאשר השבטים התמזגו 5:5, לאחר מה שקרה בעונה 1 (העפה שיטתית של שבט אחד ע"י השבט השני שזכה לעליונות מספרית מייד אחרי האיחוד) כל שבט בחר חבר חזק מהשבט השני והצביע נגדו, כדי להעיף אותו ולזכות בעליונות מספרית על השבט השני. התיקו היה בין קולבי לג'ף. ג'ף המנחה ראה שיש פה עניין של בריתות ויריבות שבטית, וכמה שכנועים והצבעות חוזרות שבעולם לא ישנו את זה, ולכן נכנס כאן העניין של ספירת קולות קודמים- מבין ג'ף וקולבי, מי שיש לו יותר קולות קודמים יעוף. ג'ף עף. השיטה הזו עבדה טוב ויפה, עד שהגיעה עונה 3- שם במועצת הדין הראשונה של שבט סמבורו, שהיה מפולג לשתי בריתות- 4 נגד 4, היה תיקו בין לינדסי וקארל. שוב, הצבעה חוזרת לא היתה עוזרת (חרוז
), רק שהפעם זו גם היתה מועצת השבט הראשונה, ולא לקארל ולא ללינדסי היו קולות קודמים. לכן עברו לשלב הבא- תחרות בין לינדסי וקארל, בה שניהם נשאלו שאלות מתוך ספר ההכנה לשורד שהם קיבלו לפני היציאה (עם פרטים על המקום, עזרה ראשונה, עצות להישרדות וכאלה). שניהם ענו נכון על כל השאלות, עד שעל שאלה אחת לינדסי ענתה נכון, וקארל לא. קארל עף. בעונה 4, כשהגיע התיקו בפיינל 4 בין קאת'י לנליה, הן עשו איזה הסכם ביניהן לפני מועצת הדין שאם יהיה תיקו, אחת מהן תיקח את השאלות בתמורה לכך שהשניה תצביע יחד איתה או משהו כזה. אך כשהגיע התיקו- ג'ף הטיל את הפצצה- חוקי התיקו השתנו. הוא שלף שק עם 3 אבנים- 2 צהובות ואחת סגולה. לנליה וקאת'י יש דקה להחליט מי מביניהן תעוף- דבר לא הוגן בעליל, בהתחשב בזה שקשה לי לחשוב על מישהו שיגיע עד לפיינל 4 ויפרוש מרצונו. אם כן, החיסרון בשיטה הזו הוא שגם פסקל- שלא קיבל קול אחד מתחילת המשחק- ישתתף בטקס ויכול לעוף. רק וספיה, עונדת שרשרת החסינות- חסינה, ולא תשתתף בטקס. אכן פסקל הוציא את האבן הסגולה ועף, דבר שהיה מאוד שנוי במחלוקת והביא לסי.בי.אס הרבה מאוד תגובות נזעמות, ופסקל היה לאדם השני (אחרי מייקל מעונה 2) שלא קיבל אף קול במהלך המשחק ועדיין לא הגיע לפיינל 2. מאז הישרדות 4 עוד לא היה מקרה נוסף של תיקו בהישרדות. אבל בטוחני שבמקרה הבא ישתנו הכללים. יצא לי ארוך ויפה. נעלה את זה למאמרי הפורום

אלדר01

New member
בחיי שזה מתאים למאמר בפורום

אחלה הסבר ירון,אגב הגרלה זה תמיד דבר אכזרי.בפעם היחידה שנבחרת ישראל בכדורגל הגיעה לאולימפיאדה היא יצאה בתיקו עם בולגריה.נערכה הגרלה בולגריה זכתה בהגרלה וככה הלך הסיכוי למדליה..

ran110

New member
אבל במקרה של קאת'י ונליה האם לשניהם

היו אותם קולות כנגדם או שלא? כלומר האם היה פעם שהיה תיקו , היה מתמודד שקיבל יותר קולות נגדו ועדיין עשו דבר אחר(חוץ מהצבעה נוספת)?

Boran

New member
לא

בהישרדות 4 התעלמו מהקולות הקודמים, מההצבעה החוזרת ומכל השאר. שק האבנים היה השלב היחיד של שובר השוויון.

maormp

New member
שכחת מקרה נוסף של תיקו

עונה שלוש אחרי הסוויץ' בין בוראן לסמבורו קלי המלכה , ביג טום ולקס הצביעו ללינדסי לינדסי , ברנדון וקים פאוורס הצביעו לביג טום לינדסי שקיבלה קולות בהצבעה הראשונה של בוראן הודחה.

Boran

New member
כן, אבל

לא כתבתי על כ-ל תיקו ותיקו שהיה אי פעם בהישרדות. גם בעונה 2 היה עוד תיקו. כתבתי על הסוגים של שוברי השיוויון שהיו בהישרדות

ran110

New member
חבל לדעתי זה ממש מוסיף למשחק הקטע

של הקולות הקודמים. דבר ראשון אפשר לפעול על פי זה(למשל להצביע למישהו שאתה יודע שלא יעוף אם אתה חושב שיהיה שיוויון פעם הבאה), וחוץ מזה עכשיו האנשים נורא מפחדים ללכת לתיקו , וזה חבל.למשל בפרק הבאה הם יכולים בקקלות להעיף את אמבר כי היא קיבלה הכי הרבה קולות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
כשיש תיקו

בכל מקרה שולחים אותם להצביע שוב. אם בפעם השנייה עדיין מצב התיקו אזי לפעמים התחשבו בקולות קודמים ולפעמים מצאו דרך אחרת לשבור את השוויון , אם זה ע"י השקית עם האבנים (עונה 4) או חידון טריוויה קצר (עונה 3) כאשר קארל ולינדסי עמדו זה מול זו וקארל הפסיד.

Dasush17

New member
כן.

ככה זה היה בהישרדויות הקודמות אם לא שינו את החוקים אז זה ככה.

מיטל101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

למעלה