הישרדות - פרק 13

retard boi

New member
הם בחרו את האנשים הנכונים

עוד מתאילנד פיתחתי חיבה לשי אן וממש שמחתי לראות אותה באול סטאר, לדעתי מגיע לה להיות , היא אה ממולחת ושחקנית מצויינת הבעיה היחידה שלה כאן (שבגללה היא גם תעוף בפרק הבא) היא שאמבר ורוב השכילו להקיף את עצמם באנשים טיפשים שלא מודעים לחלוטין למה שקורה סביבם. כל העיקרון של ההשרדות הזאת הוא לקחת את האנשים היותר מעניינים שלא קיבלו כל כך הזדמנות לא משנה אם הם שחקנים מצויינים (כמו שי אן, קתי וכמה שלא נעים להודות רוב ואמבר) , שחקנים גרועים אבל סימפטים (להלן קולבי ורופרט שגם כאן מפגינים מעט מאוד שכל ומשחק גרוע) או סתם אנשים בעלי אישיות מוקצנת בשביל הקטעים (ביג טום, סוזן , ג'רי והרשימה ממשיכה...) הבעיה במשחק הזה היא שהקבוצה הכי סתומה היא זו שזכתה בכל החסינויות ועכשיו הכל ברור מאליו וחבל, כי אם ידם של מוגו מוגו היתה על העליונה המשחק היה הרבה יותר מעניין.

Dasush17

New member
קבוצה סתומה?

שפירה הקבוצה הסתומה פה? טווווווווב. אין ספק שאתם מבינים את המשחק. ואני כבר רואה את ירון קופץ עליי. אז הנה אמרו "סתומה" קיללו. לך תגיד לו משהו.

Dasush17

New member
קבוצה סתומה?

שפירה הם הקבוצה הסתומה פה? טוווווב. אין ספק שאתם ממש מבינים את המשחק. ולפני שאתה קופץ עליי ירון, הנה מישהו אמר "סתומה". היא קילל. שומו שמיים! יאללה לך תגיד לו משהו. אני רוצה לראות.

maya567

New member
יש הבדל בין מישהו שאומר סתומה

לבין מישהי שחלק גדול מאד מההודעות שלה הן הודעות שפשוט מזמינות ויכוח. כמו גם ההודעה הזו שכתבת.

Boran

New member
אני אגיד את זה שוב:

היו רק שני אנשים שיכלו וסירבו להשתתף.

אלדר01

New member
אז משהו כאן לא מסתדר

היו הרי 8 פרקים וזה אומר 16 שהגיעו לפיינל 2 אז איפה כולם? רק 3 מנצחים הגיעו לאול סטאר..

Boran

New member
לא כולם

לא כולם יכלו לבוא בתאריכים שההפקה קבעה.

הציניקן

New member
טוב, את מה שיש לי לומר כבר אמרו

אז אני רק אומר בקצרה: איך, איך זה שהם לא רואים את זה? איך זה שבעונה הקודמת השורדים-פעם-ראשונה חתכו דרך הבולשיט והבינו(ברובם) מה מסכן אותם, וכאן עדיין אף אחד מאלה שיודעים שרוב ואמבר ממש הפכו לזוג עוד לא רואה את הצורך להעיף אותו? זהו.

born to last

New member
טוב פרק די טוב למרות..

שהיו אכזבות קראתי פה מלא תגובות,אז לככה לדעתי לגבי בוסטוןרוב הרבה אומרים שהוא מניאק את האמת גם אני לא הכי מחבב אותו אבל זה שהוא מניאק עדיין לא אומר שהוא לא שחקן מעולה(פיזי) לפחות לדעתי עד כמה שהוא חשב שזה יהיה צעד אסטרגי טוב להוציא את לקס זה היה טעות מצידו כי לא רק לקס יהיה חבר מושבעים גם קאתי וגם הרבה אנשים שיכול להיות שלא אהבו את הצעד הזה שלו אבל העדיפו לשתוק בינתיים,אני מסכים אם שיאן שהשבט התנהג בטימטום זה היה הזמן המצוין להוציא את רוב ואם כבר זה היה יכול להיות הכי מעולה בשביל רופרט חבל שהוא לא חושב קצת לקס במקומו כבר היה יוזם וקרוב לודאי גם מצליח לרוב נותנים יותר מדי קרדיט ואני חושב אישית שהוא הוציא את לקס מסיבה שהוא הבין שזה בערך האיום הכי גדול שלו שיש רק חבל ששאר השחקנים חוץ מקאתי ושיאן לא הבינו את זה,מבחינה אסטרטגית נשארה שם רק שיאן שיכולה אולי לעשות משהו כמו לשכנע את רופרט שישכנע את ג'ינה ואולי טום יצטרף גם רק אז רוב בחוץ ויש סיכוי שווה לזכות לכולם...

CrAzY MuSiC

New member
אני מקווה שאתה צודק...

אבל צריך ששוב רוב לא יזכה בחסינות בפרק הבא... אם הוא הוא יזכה שי אן תעוף והמשחק בידיים שלו, ויש לו עם כולם בריתות והוא יכול לשטות בכולם... זה שבט כזה טיפש, פשוט מתסכל לראות אותם ככה בטלוויזיה!!

הציניקן

New member
אלישיה הוכיחה בהתנהגות שלה

שמה שהשבט חשב עליה היה נכון, והיא באמת לא הייתה ראויה להיות פה מלכתחילה. עוד מאוסטרליה אני זוכר את זה: היא מתנהגת כאילו היא חלק מקבוצה באופן טוטאלי, בעוד כל המשחק הוא משחק אישי(מן הסתם, עקב מטרותיו). באוסטרליה היא עפה כחלק מהשבט הפחות חזק במיזוג. כאן מאוד סיקרן אותי לראות אם היא תשכיל להתנהג כאדם בודד. היא לא עשתה את זה, עד הסוף המר. נורא שיעשע אותי, כשרקדו את הריקוד (המגעיל פיזית והגועלי) "לזכר" סו, היא אמרה שהיא לא מסכימה עם הריקוד, כי סו הייתה *כמו גבר* והייתה יכולה לעזור להם בתחרויות. היא בכלל לא הפנימה את רעיון המתחים האישיים בין אנשים. בכל מקרה, אני מקווה שאף אחד ממשטרת הפוליטיקלי קורקט לא יעצור אותי אם אני אגיד שברור שהיא הגיעה לאולסטאר על תקן השחור הייצוגי שחייב להיות בכל עונה. יכול להיות שהיא באמת הייתה השחורה המעניינת ביותר ממי שהיו(למרות שהיא הייתה בת-תערובת, כמו שראינו בקלטת). חבל.

מה תפסתם משיאן הזאתי?!?!?

היא סתם מציקה!!! איך היא צחקה להם בפרצוף כשהיא ניצחה!!! משחקת אותה אלוהים!! היא יודעת טוב מאוד שבחסינות הבאה היא לא תזכה והיא עפההההה!!! דידו'ש שחולה על בוסטון רוב

מיטל101

New member
סופסוף!!!

לבסוף בכל זאת יש מישו שחושב כמוני!!שי-אן סתם דוחה בוסטון רוב מלךךךךךךך

maormp

New member
השבט הפחות חזק במיזוג?

מה זה? אתה אומר שאוגאקור היו יותר חזקים מקוצ'ה??? על מה אתה מדבר??? קוצ'ה הפסידו את האתגר החסינות הראשון והעיפו את דב , אחת מהמשתתפות היותר טפשות שאני זוכר , ואז הם נצחו ונצחו ונצחו , ודגו דגים וצדו חזירים בזמן שאוגאקור גוועו ברעב... אוגאקור היה שבט בלאי , והם נצלו מהכחדה בגלל שמייקל סקופין נפל לתוך המדורה. קוצ'ה באו לאיחוד עם ניק אלישיה ג'ף רוג'ר ואליזבת הם בטח היו יותר טובים מקובלי טינה ג'רי אמבר וקית' , אוגאקור איכשהו הבינו שלג'ף היו קולות , קוצ'ה לא הבינו שלג'רי יש קולות , והצביעו לקולבי , ולכן ג'ף עף ומכאן כבר היה ברור מה יהיה הסדר , זאת היתה עונה די צפויה.

הציניקן

New member
טוב, סתם התכוונתי מבחינה מספרית,

אני לא זוכר את הדקויות של עונה 2 כ"כ טוב. רק זכרתי שאחד השבטים העיף את השבט השני במצב של 5-5(כמו שתיארת), ואז אלישיה סומנה, ולא עשתה את הדבר הכי הגיוני בעיניי(כמו ששיאן ניסתה לעשות לפני שהיא זכתה בחסינות)- ליצור קשרים עם השבט השני. היא התייחסה להיבט הקבוצתי לגמרי, וזה מה שהיא עשתה גם הפעם.

ran110

New member
שאלה חשובה:

אמבר קיבלה הכי הרבה קולות נגדה מאלה שנשארו,שנייה זה ג'ינה . אם רופרט שי אן וביג טום יצביעו לאחת מהן אז האם גם במקרה של שיוויון היא תעוף?

למעלה