הישרדות - פרק 13

CrAzY MuSiC

New member
טוב בסדר, מספיק להציף את השרשור.

את מאוד מאוד צודקת. למרות שאת מדברת קצת יותר מדי מעצבן "כמו "עלובה" "אפסית" וכו', את פשוט צודקת. ולמרות הכל אני חושב שלשי אן מגיע ליותר מכולם לזכות שם. אבל אני חושב שהיא יודעת בעצמה שאין לה סיכוי עוד הרבה זמן להישאר... את צודקת היא אפס, והכל בגלל שהיא בשבט של מטומטמים.

Dasush17

New member
אני שמחה שאת/ה מסכימ/ה איתי

אבל אם עוד פעם אחת תגיד/י שאני מציפה את השרשור אני באמת אתעצבן ו"אדבר בצורה מעצבנת" אני לא מציפה כלום, אני מגיבה איפה שיש לי מה להגיב. מי את/ה שתגיד/י לי מספיק? זה לא יאומן איך אתם לפעמים מתנהגים פה. ועוד אחר כך באים בטענות אליי. אני בחיייים לא זוכרת שאמרתי למישהו אי פעם "מספיק לדבר" "מספיק לכתוב" זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לכתוב למישהו במסגרת פורום. אני בשוק פשוט.

CrAzY MuSiC

New member
טוב די להתעצבן מה את לוקחת ללב../images/Emo3.gif

אני מצטער אם פגעתי בך, לא התכוונתי. זה פשוט יצא ככה. סליחה. ומספיק להתעצבן כבר, תגידי מה שבא לך וזהו. תודה.

SweeT DeveL

New member
למה כולם נתפלים ל- Dasush17?

מסכנה היא כותבת את מה שהיא חושבת וכל הזמן כולם מתנפלים עליה "למה את כותבת ככה, או ככה?" "איך את מדברת!?" כאילו אתם לא אומרים כל מיני דברים כמו "הלוואי וידרוס אותו אוטו" או "הוא *^^%&" רק כשהיא כותבת ככה מתנפלים עליה..

Boran

New member
נטפלים אם כבר

ואנחנו לא אומרים "תפסיקו לזיין בשכל, או שאתם מטומטמים או שאתם עושים את עצמכם מטומטמים שאתם אוהבים את רוב"

Dasush17

New member
מתי?

עכשיו אתה תגיד לי מתי אמרתי את המשפט השני "אתם מטומטמים או שאתם עושים את עצמכם מטומטמים שאתם אוהבים את רוב" עכשיו אתה תגיד לי מתי אמרתי אותו כי עכשיו עברת את הגבול. אתה יודע למה? כי שקרת. אני בחיייים לא אמרתי כזה משפט ועכשיו סתם אמרת אותו כדי להציג אותי באור שלילי וזה כבר לא יעבור בשתיקה, יש גבול כמה אפשר לסבול מ"מנהל" מנהל עלק. איזה מנהל בדיוק משמיץ את המשתמשים ואומר דברים שהם בחיים לא אמרו??? ואת המשפט הראשון הסברתי לך שהוא נאמר סתם ללא כל כוונה לפגוע וגם אף אחד לא נפגע, רד מזה כבר! אתה נהנה מזה או משהו?

Dasush17

New member
תפסיקי את אם כבר

את בכלל לא קשורה לזה. אני כן, אותי מתקיפים כל הזמן ומשמיצים אותי בלי הרף ועוד אומרים שאני עושה את זה. אז לא, אני "לא אפסיק כבר" בטח לא בגלל שאת אמרת לי. למה את היית מפסיקה אם כולם היו מתקיפים אותך ואומרים עליי שטויות? אני רוצה לראות! את לא מפסיקה אפילו כשזה לא נוגע אלייך. אל תתני לי עצות שאת בעצמך לא היית עושה.

Boran

New member
תביני כבר!

אף אחד לא מתקיף אותך! את כותבת בצורה שמעליבה חצי פורום, וכולה ביקשו ממך שתעדני את הסגנון כדי שלא תפגעי בחצי פורום! יא אללה שלך, אף אחד לא מתקיף אותך, רק מבקשים ממך שלא תתקיפי אותנו!

Boran

New member
אמרת את המשפט הזה לי

אם לא אכפת לך. ואני אומר לך עכשיו בפעם האחרונה הריבים מפסיקים כאן. הכלל שאסור לכתוב הודעות בצורה פוגעת או מעליבה התווסף לכללי הפורום. אם אני אמשיך לקבל תלונות מחברי פורום שצורת ההתבטאות שלך פוגעת בהם תורחקי מהפורום.

Dasush17

New member
אז זהו שלא אמרתי את המשפט הזה

בחיים. זה לא המשפט שאמרתי לך, תבדוק מצידי ותראה שזה ממש לא היה משפט. זו הפעם השניה שעיוותת את דברי בנוגע למשפט ואם אתה לא תתנצל על זה אני נשבעת לך שאני לא אשאר חייבת. אתה מצפה ממני שאני אעדן את צורת הדיבור שלי כך הזמן נכון? מקובל עליי. אבל אותו דבר גם חל לגביך. צורת הדיבור ו- להפסיק להמציא משפטים שלא אמרתי. ובחייים לא אמרתי שאתה טיפש כי אתה לא אוהב את רוב או מה שאמרת שם. תבדוק מצידי. עוד פעם, הצורת ההתבטאות שלי היא בדיוק כמו צורת ההתבטאות שלכם! לא ענית לי עוד למה לאנשים אחרים מותר להשתמש במילים נבלה וכלבה ולי אסור לומר את המילה אפס???? אתה לא שם לב שאתה לא אובייקטיבי????

Boran

New member
את אמרת

"או שאתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך מטומטם"

Dasush17

New member
נכון את זה אמרתי

אבל לא את כל שאר המשפט שהמצאת שם. טוב אין לי כוח לזה אפשר לחזור אחורה ולראות בדיוק מה אמרתי ואתה גם יודע מה בדיוק אמרתי אז דיי עם זה כבר.

SweeT DeveL

New member
Dasush17 אני חייבת להגיד לך משהו...

אני בעדך והכול ואני גם "הגנתי" עליך והכול אבל יש סוף..! אז במקום להגיד משהו אחד תשני את ההתבטאות ותגידי בצורה אחרת..לי אישית אין בעיה איך שאת כותבת.. אבל יש כאלו שכן יש להם בעיה עם זה..!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לשיאן באמת הכי מגיע לנצח!

ודסי את באמת מציפה את השירשור(בלי לפגוע), את מנסה להפנט אותנו בשביל שנאהב את רוב אבל כל אחד כבר בחר לעצמו פייבוריט והוא ישאר איתו ולכן כל הניסיונות שלך להגן על רוב
חסרי תועלת. לא מאמינה: אני אמצא עוד מעט קישור לחוליה החלשה שזה משחק של לראות את מי אתם מי הריאליטי טי וי אתם הכי אוהבים והתוצאות היו כאלה: רוב היה הראשון שעף! אמבר עפה איפשהו באמצע והזוכה(לאכזבתך) הייתה שיאן
וזו אחת הסיבות שאני קורא לה המלכה!

מיטל101

New member
טוב.....תקשיבו

זה ממש שטויות לריב על דברים כאלה אחרי הכל זה רק משחק....וגם המשחק הזה שעשיתם החוליה החלשה לא אומר כלום!!זה אומר שאתם (האנשים בפורוםאוהבים את שי-אן!!אז יופי להם ותהנו עם ההחלטה שלכם אבל אנחנו בעד רוב ואמבר וגם אתם לא תוכלו לשנות את זה אז בואו נפסיקקקקקק

למעלה