הישרדות - פרק 13

מיטל101

New member
אני מבינה את הדעה שלך....

אבל...........אני ממש אוהבת אותם ואני אהיה מאושרת עם שניהם ייזכו!! זאת דעתי וגם אם אני היחידה זאת דעתי ואני לא אשנה אותה!!!!!!!! אני שונאת את שי-אן לא יודעת אפילו למה אבל מהעונה החמישית אני שונאת אותה ...היא פשוט לא יודעת לשחק!!

למה את כ"כ שונאת את המלכה שיאן?!

מה היא עשתה לך?! היא פשוט הרבה יותר חכמה מכל הזומבים האלו שנשארו בשבט שכולם שם שפוטים של רוב! חוץ מזה מה ששיאן עשתה בארוחה פשוט קרעעעעע אותי! כ"כ צחקתי! וזה מגיע לרופרט(השורד הכי עלוב) שירגיש רשם על זה שהביא לשיאן את הארוחה הכי גרועה!! אני כ"כ שונא את רוב! אני לא סובל אותו!

מיטל101

New member
אני יכולה לשאול את אותה השאלה...

למה אתה כל כך שונא את רוב??? אני ממש אוהבת אותו!אולי הוא לא משחק הכי חכם כי הוא צובר לו שונאים בחבר המושבעים אבל עובדה לא מסלקים אותו!!!ואני שונאת את שי-אן כי לפי דעתי היא לא יודעת לשחק...מה מלכה.????מה היא כבר עשתה בארוחה?צחקה על עצמה ועיצבנה אחרים?מה הפלא שרוצים להעיף אותה??!!! בתחילת העונה ממש אהבתי אותה אבל היא הפכה להיות מגעילה ועכשיו אני רק מחכה שהיא תעוף!!וכן,אני אוהבת את רוב ואמבר ורוצה שהם יזכוווווווו

למה אני שונא את רוב?!!?!

זה שהוא משחק מלוכלך אני יכול להבין, אבל זה שהוא צוחק על דברים אישיים זה ממש ממש שפל! אני שונא אנשים כאלו שלועגים וצוחקים על אנשים מאחורי הגב! שיאן מלכה כי יש לה כוח רצון ענק(היא הוכיחה את זה היום באתגר החסינות), היא חכמה(לא כמו שאר הזומבים של רוב),היא עושה כל מה שביכולתה להישאר, היא אומרת מה שהיא חושבת ולא יושבת ולועגת לצדדים האישיים של האנשים! ואת כנראה אוהבת שלועגים לך וצוחקים עלייך מאחורי הגב שלך אם את כ"כ מתה על רוב! הדבר ששבר את קש הגמל אצלי אצל רוב הוא:
רוב יצחק וילעג על הבן של טום!! אוקי שחקן שמשחק מלוכלך אני מבין אבל מישהו שיושב וצוחק על הבן של מישהו - זה כבר ממש ממש שפל!! אתם יכולים להסיבר לי איזה קשר יש לבן של טום למשחק?! מה הוא מערב אותו?! ומה הוא צוחק עליו?! והוא גם צוחק ולועג גם על ביג טום(שבהמשך זה יגבור) ועל רופרט! אם את אוהבת בן אדן כזה - יודעת מה - שיהיה לך לבריאות!!

מיטל101

New member
אפשר לדעת למה אתה מעוצבן??

למה בדיוק אתה מוציא את העצבים עליי??? אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יודע מה אני אוהבת ומה לא!! אני גם שונאת ברוב את כל הקטע שהוא צוחק על אחרים במיוחד עם זה מאחורי הגב אבל זה לא אמר שאני שונאת אותו....אני ממש אוהבת את שהוא מתייחס לדוגמא לאמבר...ויש עוד מלא!!נכון שהוא לא מושלם אבל לפי מה שאתה אומר זה נשמע כאילו הוא הבנאדם הראשון שעושה את זה!! נכון,זה לא בסדר שהוא עושה את זה ומה שעושה עשה לטום(אתה יודע מה) אבל....???מה??ושי-אן...אולי יש לה כוח רצול כמו שאתה אומר אבל לפי דעתי היא לא מלכה כמו שאמרתי...בתחילת העונה ממש אהבתי אותה...אבל היא התחילה להיות מגעילה והתחלתי לשנוא אותה מהרגע שהיא העיפה את קולבי!!וזאת זכותי לאהוב או לא לאהוב את מי שאני רוצה ואתה בכלל לא מכיר אותי אז אני אודה לך מאוד אם קצת תירגע...

CrAzY MuSiC

New member
למה שי אן מגעילה../images/Emo35.gif

בגלל שהיא זכתה בחסינות הכי חשובה בשבילה
את יודעת שהיא הייתה מתעוופפת מיד אם היא לא הייתה זוכה
והיא זכתה
אסור לקפץ ולשמוח, כשאתה ניצל בצורה כזאת
\ אולי היא קצת נסחפה אבל אני יכול להבין את השמחה שלה ואני הייתי מגיב בדיוק כמוה
בארוחה גם אותי היא די עיצבנה, אבל את יודעת היא אוכלת אורז כל השאר אוכלים ארוחה מספקת והיא רואה את כולם אוכלים והיא די יוצאת מדעתה... אני בעד שי אן ואני מקווה שהיא תשרוד עד הפיינל 2, למרות שלא נראה לי שזה יקרה
..

עושה סדר בכל הריבים ../images/Emo70.gif

אוקיי אז ככה זה בקשר לשנאה של כולם לרוב תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב .. זאת האמת לאמיתה ! רוב הוא השחקן הכי גאון .. זאת העונה שלו הוא פשוט משחק אותה רצח כולם מאמינים לו כולם עשוים מה שהוא קובע כולם מפחדים ממנו ולא מנסים לנשות בריתות (חוצ משיאן) ... עכשיו אני לא אשקר ... אני שונא את רוב בטריופ אנשים יש לי כזאת שנאה אליו כמעט משתווה לג'וני פרייפלי ! אבל אין מה לעשות מי ששונא את רוב שונא אותו בגלל שהוא העיפ אנשים שאתם אוהבים בגלל שלא היתם רוצים אותו בגמר אתם חושבים שהוא העיפ את קתי לא בכיתי ???? אהההה ?? קתי זאת השורדת פשוט הכי אהובה עליי מכל הישרדות מהכל ויללתי כמו תינוק במיוחד בוידוי היא אמה אופ למה העיפו אותי אני כל כך רוצה תמליון דולר ואני חשבתי אם היה לי ישר הייתי נותן לך אותו !! אז זהו רוב שחקן גאון שמעיפ את כל הטובים ואתם שונאים אותו כי הוא פשוט גאון והוא לא עושה את זה מתוך רוע מוחלט אנשים הוא רוצה לזכות בדוגרי לא באנו ליצור חברים ודבר מוזר שיכול להוות לאול סטאר יתרון זה שהם מכירים מי טוב (קולבי,טינה,קאתי,שיאן ואיתם יכולים ליצור ברית אדוקה ) ומי רע (רוב,לקס,ריצארד, שאיתם אסור להתעסק) היו כמון כמה שהפתיעו (אמבר ב(רק)בי'ץ שנהיית למריגהז לעמת העונה השנייה שממש אהבתי ג'רי כפרעה תמיד אהבתי אותה תמיד האמת בעוה השנייה בצפייה הראשונה לא אבל אחר כך כן הבנתי כמה היא גואנ אז לקס ימעפן מגיע לך זרקת את ג'רי אתה ביית הבא בץור !! קיצר אני מחרטט הרבה זמן רוב= שחקן גאוני שולט בכל העונה אמבר=הולכת אחרי רוב (שזה אם היה אפשר כולם היו עושים להיות היד ימינו של רוב ויכולת להגיע למקום גבוה אך להסתכן שיעיפו אותם על שינאת יתר) וזהו דיי לריב זה כמו שאני יאמר אני אוהב שוקולד ואת אוהבת וניל זהו די אי אפשר לשכנע מישהו אחר שאוהב שוקולד לאכות וניל פשוט לא אז ששששששש עשיתם לי כאב ראש(ואני כבר חולה -תודה !) אז די לריב ובואו נמשיך לצפות בהנאה בעונה הכי מדהימה בהישרדות (כמובן עונה 2 חחחחח ועונה 7)

מיטל101

New member
חחח....קרעת אותי

אבל מה לעשות אתה צודק!!אבל הוא צריך לבוא ולהגיד לי שאני אוהבת שמרכלים עליי ומאחורי הגב וצוחקים עליי!!מי הוא חושב שהוא?אני לא רוצה לריב איתו אבל הוא בכלל לא מכיר אותי!! וכן,אני אוהבת את רוב ואמבר ואני לא מטורפת על שי-אן וגם אם אני היחידה זאת דעתי!!ופשוט תקבלו אותה

Lily Flower

New member
לא הייתי קוראת לו "גאון"

כבר אמרו כאן מיליון פעמים בת'רד הזה ובקודמים: הוא פשוט מוקף בטיפשים. שבט "שפירה" היה שבט של מטומטמים מההתחלה. קודם כל, סו, ביג טום ואלישיה, וכל מילה נוספת מיותרת. אחרי זה, אמבר, שאמנם בכלל לא מטומטמת, אבל האסטרטגיה שלה היא להיצמד לרוב (ובניגוד למקרים האחרים, במקרה שלה זה חכם. נקרעתי מצחוק בשאלה באתגר אתמול בקשר למי השורד שמשתמש במיניות שלו כדי להתקדם. אפילו אמבר אמרה "אמבר"!
), ככה שהיא נייטרלית ולא מוסיפה, חס וחלילה, יותר מדי שכל למחנה השבטי. נשארנו עם ססטרנינו, שבהחלט לא השתלב בטימטום הכללי וגם לא היה חלק מצמרת השלטון של הדיקטטור מריאנו ורעייתו, ואיפה הוא מצא את עצמו? בתור המועף הראשון מ"שפירה". וזה היה עוד מסמר בארון של הישרדות "אולסטאר". רוב סי, איפה אתה עכשיו?
גם הצירוף של רופרט וג'נה לשבט בהחלט לא העלה את מנת המשכל הממוצעת באיזור. ג'נה פשוט פוסטמה (אם כי ניתן לומר לטובתה שהיא לפחות אחת משעשעת
), ורופרט, עם כמה שאני אוהבת אותו מ"איי הפנינה" וקצת עדיין, הוא פשוט שחקן עלוב העונה הזאת. שני הנוספים החדשים תפסו להם, כל אחד מצדו, מקום נוח בטור המועפים לעתיד הנחמד של רוב, מחכים בסבלנות ליום שיועפו על ידו, לפי הסדר. באמת היה אפשר לראות את זה היום בחלוקת המנות של רופרט, כמו שג'נה יעצה לו לעשות. לא שאני אומרת שבשלב הזה הוא היה צריך לעשות אחרת אסטרטגית (ובאמת די הופתעתי לשמוע את ג'נה מוציאה משהו הגיוני מהפה שלה), אבל זה היה פשוט עצוב. בחיי, אין מילה אחרת. כמו כבשים מובלות לטבח כל השורדים שם. איך, איך הם לא קולטים שאם הם רוצים סיכוי *כלשהו* להתקרב למיליון או אפילו למאה אלף הם חייבים להוריד את המלך מכסאו? איך?! וזה מביא אותי בדיוק לנקודה שלי. רוב עדיין במשחק כי הם טיפשים. נכון, הוא עשה צעדים חכמים בהתחשב במצב המטופש הנוכחי, אבל במצב נורמלי יותר לא היה לו סיכוי. ללהבטיח לכל העולם ואשתו באופן גלוי למדי שהם איתו עד הסוף או משהו תוך כדי התגפפות בלתי פוסקת עם אמבר לא הייתי קוראת גאונות. ובכל זאת, בניגוד כנראה לרוב האנשים כאן, יש לי חששות כבדים שהוא לוקח את המיליון. אז הוא קונה לעצמו שונאים, יופי, אבל זה בכלל לא אומר שהם לא יצביעו בעדו בפיינל טו. כמו שכבר ראינו בהישרדויות קודמות, הכעס של האנשים וההלם מהסכין שננעצה להם בגב שוככים עד שמגיע מועד ההצבעה הסופית, והם פונים לשקול בצורה הרבה יותר אובייקטיבית ורגועה למי "מגיע" לזכות, מי שיחק טוב יותר. ואז, הם יצביעו לרוב. למי עוד הם יצביעו, לאמבר שתעמוד לצדו מעפעפת בעיניה? רוב האנשים מתעבים אסטרטגיה כמו שלה. הם יגידו שלא מגיע לה. אוי ואבוי, בחיי שכל זה גורם לי לחשוב על הפיינל ת'רי מהגיהנום: רוב זוכה, כמה מפתיע, בחסינות, והמשחק מקבל תפנית מפתיעה מ"הישרדות" ל"הרווק 7". רוב נאלץ לבחור בין אמבר ל, בואו נגיד, ג'נה (או במקרה הביזארי יותר, ביג טום
). עם מי יתחתן רוב? למרבה ההפתעה, אמבר היא הנבחרת. בואי מותק, הוא אומר לה, עכשיו אחד מאיתנו יזכה במיליון בכל מקרה, וגם ככה זה לא משנה, כי ניהנה ממנו יחד כשנוציא אותו על בית נאה בכפר עם שלושה ילדים וכלב.
בחיי, עכשיו אני כבר לגמרי מקווה שאני יותר מדי פסימית.

Boran

New member
../images/Emo45.gifווהו! מישהו מקשיב לקול ההיגיון!

מסכים עם כל מילה (חוץ מהירידות על ג'נה, שאני דוקא די אהבתי. אבל זה בסדר, אני מודע לעובדה ש-99% מארה"ב שונאים אותה. כאן גם נולדה הבדיחה-לא-מצחיקה-אבל-עם-פואנטה- "אם היו לפניי דוב רעב וזועם וג'נה לואיס, והיה לי אקדח עם שני כדורים- הייתי יורה בג'נה לואיס- פעמיים!" לא מצחיק, אבל מבהיר פואנטה.

CrAzY MuSiC

New member
את גורמת לי לחשוב שהשתיים האחרונים

הם אמבר ורוב :/ כי אם כן רוב יקח את המיליון דולר... ואם לא אני משוכנע שאלישיה, קאת'י ובמיוחד לקס ינטרו לו טינה ולא יתנו לו לזכות... דרך אגב... אני רוצה לדעת אם שי אן עוזבת בפרק הבא את הפרק! מי שידוע שיגיד לי ויעשה ספויילר בכותרת ההודעה, בבקשה זה ממש חשוב לי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי, לא להיכנס

קרייזי, גם על רמיזות צריך לרשום ספוילר.

CrAzY MuSiC

New member
דרך אגב, ל-אלדר01 *ספוילר*

מאיפה אתה יודע את זה? אתה זוכר מי יצא לפי הסדר? מאיפה אתה יודע את ההמשך של הסידרה?

אלדר01

New member
מחיפוש פשוט ברשת...

לא ראיתי את הסדרה קודם,רק חיפשתי מה שעניין אותי. מי שרוצה לדעת אין בעיה לחפש ולמצוא.

מיטל101

New member
אמממ....אם אתה מדבר אליי

אז אני מקווה שאמבר ורוב יהיו בפיינל 2 אבל אין לי שום מושג כי לא ראיתי את העונה הזאת!! אבל אני חושבת שעם באמת שניהם יעלו אז לרוב מגיע יותר לזכות אבל בגלל שהוא רב עם הרבה אנשים וירד על הרבה אנשים אז אנשים לא יבחרו בו...(חח...כמה אנשים)ואז אמבר תזכה אבל באמת שלא אכפת לי שניהם אחלה

למעלה