הישרדות - פרק 13

Dasush17

New member
או קיי כמה דברים

1. אני לא מתקיפה אף אחד, זה אתה זה שאומר לאנשים "אתם בטח אוהבים שיורדים עליכם אם אתם אוהבים את רוב" אתה ועוד כמה פה הם אלו שמתקיפים ועוד אחת כבר התלוננה אליך, אני לא התקפתי אף אחד. ואני מממממממש לא נעלבת שאתם לא אוהבים את רוב. אתה מכיר אותי בכלל שאתה יודע ממה אני נעלבת? תבינו זה לא מעניין לי ת'שקד השמאלי את מי אתם אוהבים. מצידי תאהבו את אוסמה בן לאדן! זה לא איכפת לי! אני רק מגיבה להודעות שלכם ואומרת את דעתי. 2. אני לא קיללתי את שיאן!! ל-א קיללתי אותה. אמרתי עליה שהיא אפס נכון, סווווו???? אפס. אפשר לחשוב? למה אתה לא אמרת שרוב נבלה?? למה לך מותר ולי לא? אני רוצה להבין את ה"אוביקיביות" שבפורום הזה. למה את אמבר ורוב מותר לקלל כאילו אין מחר ועל שיאן אסור לומר שהיא אפס (ששוב זה לא קללה זה תיאור שבהחלט מתאים לה אחרי שראינו את הפרק והסברתי למה). אז אם כל הכבוד, לא אני פה נעלבת ומתקיפה שאנשים לא מסכימים איתי אלא אתם. המנהל הגיב לי ל3 הודעות והעיר לי על מילים לגיטימיות לגמרי כמו "מפסידן" רק בגלל שהם נאמרו על האנשים שאתם אוהבים. תתבגרו כבר, זו כולה סדרה.

SweeT DeveL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה במאה אחוז!

את צודקת!! אם היא הייתה כל כך חכמה רוב ואמבר היו כבר בבית יושבים ומסתכלים על התוכנית! אני לא מבינה אותכם.. אתם אומרים כל הזמן תעיפו את רוב ואת אמבר שבעצם רוב ואמבר משחקים אותה ובגדול! אז הם עושים כל מיני תכסיסים(בגידות,שקרים) אבל מי לא!?

Boran

New member
מה הקשר?

היא יכולה להיות הכי חכמה בעולם אבל שאר האנשים פשוט מטומטמים, הם חושבים שהם בטוחים ב-100% עם רוב, ולא משנה מה שי אן תגיד אף אחד לא יכול לשכנע אותם אחרת. שי אן להזכירך לא יכולה להעיף את אמברוב לבד.

effitesl

New member
הדעה שלי

קודם כל אני חדש אז שלום לכולם אני זוכר שכשאני ראיתי את הסדרה כששודרה באמריקה גם אני לא הבנתי מה ההתלהבות משי אן. היא באמת לא יכולה להעיף את רוב לבד, אבל היא היתה שותפה מלאה לכמה מהמהלכים היותר לא חכמים לדעתי במשחק שהרסו את מוגו מוגו - ההעפה של קולבי ובעיקר ההעפה של ג'רי. זה שהיא נשארה אחרונה ממוגו מוגו לא מרשים אותי.

Boran

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קרא בבקשה את כללי הפורום (לינק ירוק למעלה)

Dasush17

New member
נכון מאוד

היא שיחקה את המשחק בצורה ממש מטומטמת והסיבה שהעיפו אותה אחרונה זה בגלל שאף אחד לא ראה בה איום (ובצדק!)

מסכימה עם כל מילה...

חוץ מזה שיאן הייתה ממש אבל ממש מעצבנת מהארוחת ערב הזאתי והיא כבר עיצבנה אותי מאז עד לסוף התוכנית... נ.ב. אני חדשה...קוראים לי עדי ו...זהו בעיקרון...

SweeT DeveL

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה הסידרה הכי אהובה עליך? מה הסידרה השנואה עליך?(אם יש אחת כזאת)

הציניקן

New member
אני מניח שאת לא מסתכלת באולימפיאדה

היכולת הזאת, להחזיק מעמד בתנאי סבל, היא אחד המרכיבים החשובים ב"הישרדות". לעמוד שם שעתיים עם יד שלהגיד שהיא כואבת בטח יהיה האנדרסטייטמנט של המילניום, ולהחזיק. בגלל זה גם אתגר החסינות של הפיינל 3 הוא של כוח-סבל. אני לא אומר שזה הדבר שהכי מפעים אותי בעולם(את ליל מעונה 7 אני עדיין לא סובל, גם אם היא ניצלה יפה את שיעורי האירובי שלה), אבל זה בהחלט ראוי להערכה, וזה לא "מזל". תנסי לעמוד ככה, ותגידי לי אם זה רק מזל שאת לא מזיזה את היד במשך חצי שעה. אגב, מעניין למה אלישיה, מאמנת הכושר שהדבר היחיד שראיתי לטובתה בתוכנית היה הכוח הפיזי שלה, לא הצליחה ונדמה לי שנפלה מהר. אולי היא וויתרה כי היא חשבה שהיא לא בסכנה?

Dasush17

New member
זה בהחלט לא ר-ק מזל

אבל זה גם המון מזל. הרי שנינו יודעים שרוב יכול היה לקחת בקלות את החסינות הזו אם לא היה עליו זבוב שהיה גורם לו לזוז. הרי רוב יותר חזק משי אן בכל תחום אפשרי. זה מזל שהזבוב עלה עליו ולא על שי אן, זה מזל שלא לזוז קצת כי סך הכל אף אחד לא הפסיק מרצונו, לכולם זה נפל בטעות. אז לשיאן כן היה מזל. גם כוח אבל גם מזל.

הציניקן

New member
זה מזכיר לי את גישת "השפיץ של הנעל"

של מאמן הכדורגל "הגאון" שלמה שרף, שחושב שזה מה שקובע בסוף בכדורגל. זה נכון שיש מרכיב של מזל, אבל ההיבט המנטלי כאן חשוב הרבה יותר לדעתי. אני מאמין שאם ("אין אם בהיסטוריה", תמיד אומרים לנו. וינק וינק למבינים) לשיאן היה זבוב על הפנים היא הייתה נלחמת הרבה יותר בשביל לא לזוז. רוב זז, אני מניח, גם כי הוא חש שהוא לא בסכנה, ואם היה חש שהוא בסכנה הוא היה מתגבר על האינסטינקט שלו. זה מזכיר לי את דינה הדוחה מעונה 6, שבאתגר החסינות ויתרה על אכילת דבר מגעיל כי היא חשבה שהיא לא בסכנה. וכמה שמחתי כשהיא עפה בסוף אותו פרק. חשוב להבין- ה"כוח" שעליו את מדברת הוא כוח מנטלי בעיקרו. אין זקנים או אנשים חלשים פיזית בשלב הזה בהישרדות. זה נכון שרוב חזק פיזית מאחרים, אבל לא ברמה כזו שתאפשר לו להצליח בכל משימה. כוח-הרצון הוא זה שקובע בסופו של דבר באתגר מהסוג הזה, ולדעתי בעיקר בגלל זה נפלו כל השאר ולא בגלל כוח פיזי נטו. ראית את רופרט לקראת הסוף? הוא כמעט נרדם שם (הזכיר לי את תמונת ישו הצלוב). למה שיאן לא כמעט נרדמה שם? רק כי היא ידעה שהיא מוכרחה להשיג את החסינות.

maya567

New member
3 שנים בחוג, ולא שמעתי את זה אפילו

פעם אחת. כן שמעתי את ה"אם זה לא בן 30 שנה לפחות, זה לא נקרא היסטוריה".

הציניקן

New member
טוב, אני לעומת זאת לא שמעתי את זה

אף פעם. אני זוכר את המשפט מגיניאו, אלגזי, נדמה לי בר נביא, וגם גוטפלד אמר לי משהו כזה בשיחה פרטית, וכשהם אמרו את זה הם הציגו את זה ככלל היסטורי ידוע.

Dasush17

New member
נכון אבל(!)

רוב ידע טוב מאוד שהוא חייב את החסינות לו רק בשביל ששיאן לא תיקח אותה. הרי ראית אילו חסרי אונים אם היו ברגע ששיאן לקחה חסינות, עכשיו הם צריכים להעיף מישהו משלהם ורוב חשש שזו הוא, זה באמת יכל להיות הוא.

CrAzY MuSiC

New member
............

טימטום טימטום טימטום טימטום
איך לא חשבו להעיף את רוב, איזה פיגור
עכשיו אני בטוח שהוא יגיע לפיינל 2, עם כזה שבט מטומטם... מה שבטוח יש 3 קולות נגדו בחבר המושבעים, ככה שאני לא מאמין שהוא יהיה הזוכה, לפחות. ואיזה מטומטמת שי אן, היא הייתה צריכה לנצל את זה שיש לה חסינות ולארגן משהו נגד רוב ככה השבט היה מאבד את הראש ועוד היה יכול להיות לה סיכוי... עכשיו היא THE NEXT בפרק הבא, אני בטוח שהיא לא תשרוד עוד הרבה זמן
והיא הפייבוריט שלי שם... עכשיו היא גם פשוט חייבת לזכות בחסינות הבאה... ולא היא עפה, רוב הסיכויים
איזה שבט מטומטם, עד שהיה סיכוי לזכך שרוב יעוף
אני פשוט לא מאמין
אני כל כך כל כך מקווה שרוב ואמבר לא יגיעו לפיינל 2, זה יהיה כזה מבאס... אבל אם רוב יגיע ל-2 האחרונים אני ישמח מצד שני, כי הוא יושפל בצורה מזוויעה כי הוא לא יזכה ולו לקול אחד אני בטוח בזה
אולי האסטרטגיה שלו במשחק כדי להישאר הייתה טובה אבל הוא היה צריך לחשוב גם על חבר המושבעים.. עכשיו הפייבוריטים היחידים שלי הם רופרט ושי אן שרוב הסיכויים שהם ממש לא יזכו... אוףףףףףףף אני מקווה שרוב לא יזכה שוב בחסינות

אולי תבינו כבר!את, דסי ומטר!

שהיא ניסתה לדבר על כולם וגם ניסתה לפתוח לכולם את העיינים!!! ראיתם שהיא דיברה עם: רופרט, ביג טום ואמבר על להעיף את רוב - אבל אף אחד לא רוצה!!(טיפשים!) היא גם באה לאלישיה והיא לא רצתה אפילו לשמוע!! אני בטוח שהיא דיברה גם עם ג'נה ורוב וההפקה לא הראתה את זה - היה איתה גם ראיון ושאלו אותה אם כשהיא נשארה לבד אם היא ניסתה לעשות משהו בשביל להישאר והיא אמרה שהיא עזתה הכול ודיברה עם כ-ו-ל-ם! אז אל תגידו לי שהיא לא דיברה! ותפסיקו להאשים אותה - מי שאשם זה השבט הטיפש והדפוק שהיא נמצאת בו!! ואף אחד לא חשב על להעיף את רובמבר(כן המצאתי להם כינוי משותף..)! מקווה שהבנתם את הנקודה שלי! ובואו נודה באמת השחקנים הכי חכמים שם הם:שיאן
ואני חייב לומר שגם אמבר!

CrAzY MuSiC

New member
אז זה נכון מה שאמרת...

אז בטח ראיינו אתה אחרי כל זה והיא אמרה "שחקנים טיפשים, שחקנים טיפשים"... איזה מבאס זה להיות בשבט כזה מטומטם...

אלדר01

New member
למה טיפשים?בדיוק להיפך

הכי כדאי להם לקחת את רוב לחבר המושבעים 3 כבר נגדו שם:לקס קתי ואלישיה...

למעלה