הישרדות - פרק 13

CrAzY MuSiC

New member
הישרדות פרק 13

טימטום טימטום טימטום טימטום
איך לא חשבו להעיף את רוב, איזה פיגור
עכשיו אני בטוח שהוא יגיע לפיינל 2, עם כזה שבט מטומטם... מה שבטוח יש 3 קולות נגדו בחבר המושבעים, ככה שאני לא מאמין שהוא יהיה הזוכה, לפחות. ואיזה מטומטמת שי אן, היא הייתה צריכה לנצל את זה שיש לה חסינות ולארגן משהו נגד רוב
ככה השבט היה מאבד את הראש ועוד היה יכול להיות לה סיכוי... עכשיו היא THE NEXT בפרק הבא, אני בטוח שהיא לא תשרוד עוד הרבה זמן
והיא הפייבוריט שלי שם...

את חושבת ששיאן לא ניסתה?!?!

היא דיברה עם כולם! היה גם איתה ראיון והיא אמרה שהיא באה לכולם וניסתה ליצור עם כולם ברית אבל אף אחד לא רצה! טיפשים..

שיאן../images/Emo47.gif תיארה את העונה הזאת הכי

טוב: STUPID PLAYERS, STUPID PLAYERS זה פשוט המשפט הכי גאוני שנאמר פה! הוא גם מתאר את העונה הכי טוב - שחקינם טיפשים!!! באמת טיפשים - אף אחד לא רוצה להעיף את רוב ואמבר - בגלל פחד!! הכי חכמה בשמחק הזה זאת שיאן - וממש חבל שאף אחד לא ממהר ליצור איתה ברית!

שיאן פשוט פשוט מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

שיאן יצאה פשוט מלכה בפרק הזה!!!! זה הפרק הראשון שבאמת אהבתי מהעונה הזאת! ומגיע לה לזכות רק בגלל כוח הרצון הענק שלה שיש לה(בכל זאת החזיקה מעמד שעתיים וניצחה את רופרט ורוב הכלב השפל). וחבל שכולם כאלה טיפשים שלא רוצים ליצור איתה ברית!

מסכים איתך שכולם טיפשים

היתה הזדמנות נדירה לסלק את רוב. אבל לרופרט וביג טום אין הרבה חומר במחלקת השכל. הם וג'נה הבאים בתור על הסכין של רוב. הבעיה של רוב היא שבקרב המושבעים הסיכוי שלו שואף לאפס. שי-אן נראית קטנה ושברירית אבל היא עשויה מפלדה. כל הכבוד לה.

מטר9

New member
גם שי אן לא כזאת חכמה...

היא הרי לא יכולה לזכות בחסינויות לנצח, ברגע שהיא תאבד את החסינות יעיפו אותה. אם היא הייתה חכמה, היא הייתה עושה משהו כדי שרוב או אמבר יעופו, אבל לא, ככה שגם היא מספיק טיפשה. ואל תגיד לי שהיא ניסתה ופשוט לא הראו את זה, כי אם היא באמת הייתה מנסה לעשות משהו עם כולם (רופרט, ג'נה, אלישה וטום) אז היו מראים לפחות משהו אחד... אבל לא, היא סתם ישבה וחשבה שעכשיו יש לה חסינות אז לא משנה. היא הייתה צריכה לחשוב יותר קדימה.

ran110

New member
תנסה אתה להוביל עדר של כבשים עוורות

חרשות וטיפשות. אתה ראית מה קרה שהיא אמרה לאלישיה על התוכנית שלה. אלישיה אמרה לה שהכל סגור והיא לא מעוניינת לשמוע. כל הסדרות בYES REAL גורמים לי להגיע למסקנה אחת- האמריקאיים הם טיפשים. יש מיעוט חכם(במיוחד מהגרים ויהודים) אבל השאר הם פראיירים פחדנים וטיפשים

Uri04

New member
ואתה מבסס את זה על סדרות ריאליטי???

לא רק שהאמירה הזאת כללית, שטחית ומטופשת, אתה אפילו לא מתבייש להודות שאתה מבסס את זה על סדרות מציאות שאתה רואה בYES REAL. אני מצטער, אבל עם 'מיעוט חכם' של מהגרים ויהודים לא מבססים את האומה המובילה כרגע בעולם, על כל היתרונות והחסרונות שלה.

2לארה

New member
באמת עדר

אלישיה יצאה ממש מטומטמת בפרק הזה, ושיאן פשוט מלכה, היא בחורה חכמה שרואה את המשחק בצורה הנכונה ביותר. כל השאר הם בדיוק כמו שאמרת עדר של כבשים עיוורות.

SweeT DeveL

New member
אני לא אוהבת את שיאן!

איזה מעצבנת היא הייתה בארוחה! "יא איך הסטייק הזה נראה, אני מחזיקה את האורז ואני מדמיינת שאני אוכלת את הסטייק" תאכלי את האורז שלך ותסתמי! איזה נודניקית.. אני שמחה שאלישיה עזבה אני לא הכי אהבתי אותה... היא הייתה צריכה לכרות ברית עם שיאן..
|הדגש תשמור את החברים שלך קרוב ואת האוייבים שלך קרוב יותר
איזה באסה רוב יכל לנצח אבל הוא הפסיד בגלל הזבוב (או מה שזה לא יהיה) המעצבן הזה!!! אמאל'ה איך לקס נראה עכשיו! אני שונאת את התסרוקות האלו! איכס
אם הוא רוצה להיסתפר שיעשה קרחת וזהו
(גם את זה אני לא הכי אוהבת..)

ran110

New member
stupid,stupid players

ההחלטה היום היא game over לשיאן, רופרט ביג טום וכמובן אלישה. ההבדל בין רוב ואמבר לשאר האנשים זה שהם לא יצביעו אחד כנגד השני , ולכן כל מי שיגיע איתם לארבעה האחרונים יפסיד. לכן ברור שאף אדם עם טיפה שכל שנמצא ב5 האחרונים לא ירצה להשאר איתם ויצביע לאחד מהם. בגלל זה אמבר ורוב בחרו להתחבר עם אדם חסר שכל(וגם חלש באתגרים) - ג'ינה.עכשיו שהם שלושה כבר אף אחד לא יכול להדיח אותם. שיאן ענקית, היחידה שמגיע לה לזכות. אני הייתי משנה את השם של ההשרדות הזו מאול סטאר להשרדות stupid players.

adi007

New member
כבר לא כיף לראות

את העונה הזאת. בהתחלה היה מעניין כשריץ' היה וקולבי ואית'ן... עכשיו כל הפייבוריטים שלי עפו (חוץ מרופי) ואין כבר בשביל מה לראות!! לא סבלתי את הפרק שקאת'י עפה, כי נותנים לנו לחשוב שיש עוד תקווה לקאת'י.. אבל עכשיו כששיאן קיבלה חסינות נהיה בהרבה יותר מעניין!

אלדר01

New member
וברגע שירצו יעיפו את ג'ינה...

הכל תלוי מי יזכה בחסינות בפעם הבאה.סדר ההעפות נקבע פחות או יותר.

SweeT DeveL

New member
עוד לא הבנתי הכול..

היה תחרות חסינות ואז שיאן ניצחה.. מה היה בתחרות..? שיאן לא עשתה כלום כדי להעיף את רוב.. אז.. מי עף אם שיאן זכתה בחסינות??

Dasush17

New member
אלישיה עפה

כן שיאן זכתה בחסינות ולא היא לא ניסתה יותר מדיי להעיף את רוב. אין לי מושג האמת את מי היא ניסתה להעיף. לא ברור לי בכלל מה היא עשתה הפרק הזה. חח

M i l k y W a y

New member
כל הפרק היה לא צפוי!!!

הייתי בטוחה שרוב יעוף היום או רופרט...איך שאמבר הסתכלה על רוב כאילו היא הולכת להעיף אותו...אין נראה לי שהיא הולכת מזה לדפוק אותו!! וכמה שאני מעריכה את שי-אן על החסינות שהיא קיבלה למרות שזה נראה מוזר שכל הפרק היא דיברה על זה שהיא תקבל אותו ובמקרה היא קיבלה אותו.. כאילו אף פעם היא לא רצתה או הייתה צריכה אותו...לא יודעת היא נורא מעצבנת,כל ההתנהלות שלה מגעילה...

GloryToTheBrave

New member
נו נו...

אני עוד מאז "השרדות תאילנד" חשבתי ששי-אן מבריקה. חוסר מזל בלבד מנע ממנה להתקדם בתאילנד (הבילבול בנושא המיזוג...), הגיע הזמן שהיא תראה לשפירה השחצנים מה היא שווה...

CrAzY MuSiC

New member
אני הייתי אומר שהיא עפה בפרק הבא

אלא אם כן היא תזכה בחסינות... וזה לא יקרה. עד שרוב לא זכה בחסינות... איזה טימטום, איזה טימטום

למעלה