הישרדות - פרק 13

Dasush17

New member
מה היא שווה?

שתראה גם לי מה היא שווה כי גם אני לא הבנתי בדיוק. לקחה חסינות כולה. מה אתם מתלהבים? היה לה מזל שהיא לא הזיזה קצת את היד- זה הכל. עם רוב לא היה מגרד או מעיף זבוב או לא יודעת מה הוא בדיוק עשה שם באותה שניה שגרמה לו להפיל את הדלי- הוא היה לוקח את החסינות וביי ביי שיאן "המלכה" "החכמה" "השחקנית הכי טובה" .... שבוע הבא- היא עפה. זה הכל. היא עיקבה את זה בשלושה ימים. היא אפילו לא הצליחה לגרום לאנשים שיקשיבו לה, אנשים שם לא רואים אותה ממטר, אף אחד לא סובל אותה. הזמן שלה הוא שלושה ימים מסכנים במחנה. תתחילו להפרד.

CrAzY MuSiC

New member
בדיוק../images/Emo4.gif

למרות שהיא הפייבוריט שלי.... אם היא לא זוכה בחסינות בפרק הבא, היא הבאה בתור וממש ממש חבל

ran110

New member
היא הכי חכמה שם כי היא משום מה

היחידה שרואה שרוב ואמבר הם האיום הגדול.אנשים לא הקשיבו לה כי הם היו נעולים על הברית שלהם. אני חושב שבחלומות הכי גרועים שלהם מפיקי הישרדות לא חשבו על כזאת שביעייה אחרונה.

נכון! אף אחד חוץ משיאן לא

רואה שרובמבר שולטים בשבט, חוץ משיאן שאר האנשים הם כמו הזומבים שלהם!! כ"כ חבל בשביל שיאן שמבחינה מספרית יש לה חיסרון כי היא היחידה ממוגו מוגו.

מה נדבקתם בשי-אן הזו ???!!!!!

סתם אישה מפגרת שלמדה להיות מפגרת עוד מימי טאילנד , בגלל שהיא היחידה שנגד רוב ואמבר זה ל אומר שהיא חכמה !!!! והבעיה שהיא לא היתה חכמה מספיק עוד לפני האיחוד כדי להעיף את אמבר ואוליי עוד היה למוגו מוגו עוד סיכוי כלוש לשרוד .

ran110

New member
לא אמרתי שזה אומר שהיא חכמה, אמרתי

שזה אומר שהיא הכי חכמה שם, עצם זה שהם לא רואים את זה זה אומר שהם טיפשים.

Dasush17

New member
נכון מאוד!

אם היתה כל כך חכמה היא היתה עושה משהו במשחק הזה בעצמה, כל המשחק הזה היא נעלמה לנו אחרי מוגו מוגו. אחרי האיחוד, היא נעלמה לנו אחרי קאת'י ולקס. תבינו, היא סתם אחת, היא לא מתבלטת, היא לא מעניינת אף אחד, אף אחד לא מרגיש מאוים ע"י ואף אחד לא שם לב ל"חוכמה" הזו שבה. כי אין לה את זה. פשוט אין לה. לא העיפו אותה עד עכשיו כי היא לא איום כזה גדול על אף אחד. ואם היא היתה כזו חכמה ורואה את האיום שבאמבר ורוב היא היתה דואגת להעיף את אמבר אז לפני המיזוג שהיה להם את אמבר כמטרה. אבל לא. מי שמע אותה אז בכלל? ההחלטה היתה בידיים של לקס וקאת'י בלבד! אפילו לג'רי (המועמדת להדחה מס' 2) היתה יותר מילה ממנה! אף אחד לא לקח אותה ברצינות בשום שלב במשחק! עכשיו כשהיא האחרונה ממוגו ממוגו פתאום שמים לב אליה אבל לי היא כי עושה בלאגנים ומשחקת יפה פשוט כי היא לקחה חסינות בזמן המתאים. וכי היא ניסתה נסיונות כל כך עלובים ומסכנים לחקות את קאת'י ולעשות "בלאגנים" "לעורר את כולם". אבל היא הצליחה? מן הסתם לא. למה? בגלל כל הסיבות שציינתי הרגע. אין לי מושג איזו חוכמה אתם רואים בה. באמת שאין לי מושג. ואם אתם חושבים שהעונה הזו מאזכבת אז זה בגלל שחקנים כמו שיאן לא בגלל אמבר ורוב, שתסלחו לי אבל מהיום הראשון הם רק משחקים אותה ומשחקים אותה בגדול. יכול להעיף את שניהם כבר מזמן. הם כולה שניים. אבל אנשים כל כךךך פוחדים מהם. חחח אפילו אם הם לא יהיו במחנה הם יפחדו מהם. חח זה מה שנקרה שחקן טוב. אף אחד לא שוקל אפילו להצביע להם. ואל תגידו לי עכשיו ששיאן שוקלת כי שיאן לא נחשבת. היא עוד שניה מסיימת את המשחק שלה היא תנסה הכל, אני מבטיחה לכם שאם היא היתה במקום אלישיה\ ג'נה\ רופרט\ תום. היא לא היתה עושה כ-ל-ו-ם-!-!-! בדיוק מה שהיא עשתה במוגו מוגו ששקלו להעיף את החזקים: כלום. היא לא חכמה ולא בטיח. קולבי תיאר אותה הכי טוב "טסה מתחת לראדר" ובאמת כמו שהוא חזה לה, היא הגיעה רחוק אבל לא מספיק רחוק כי היא אפילו את הדבר הפשוט הזה היא לא יודעת לעשות בצורה מושלמת. היא אפס מאופס, בקיצור.

CrAzY MuSiC

New member
למרות שהיא הפייבוריט שלי....

את צודקת
היא באמת אפס ולא יכולה לעשות כלום נגד רוב ואמבר. אבל היא חכמה בקטע שהיא יודעת שצריך להיפטר מאמבר מרוב אבל אף אחד לא רואה את זה ואף אחד לא מקשיב לה ברצינות! את טועה בזה שהיא טיפשה, היא חכמה אבל פשוט אין לה שליטה ולו קטנה בשבט. אם רופרט, ג'נה וביג טום לא יפתחו את העיניים בפרק הבא, אני בטוח שרוב ואמבר יקחו את הפיינל 2. [לצערי..]

Boran

New member
../images/Emo45.gif מסכים

זה ששי-אן רואה את המצב כמו שהוא כבר הופך אותה ליותר חכמה מרוב השורדים האחרים שעדין במשחק. זה שהם טיפשים מדי בשביל להתארגן נגד רוב לא משנה מה היא תעשה זה כבר משהו אחר. והיא גם יודעת את זה.

Dasush17

New member
עוד פעם אתם טועים

אתם מניחים ששיאן חכמה רק בגלל שהיא רואה שאמבר ורוב מסוכנים. אני מזכירה לכם שלרוב היא פנתה ראשונה כדי שילך איתה וינטוש את החברה האחרים, ז"א שגם היא, טפשה כמו כולם, רצתה להיות תחת כנפו של רוב. ואני לא זוכרת שהיא אמרה שצריך להעיף את רוב ואמבר כי הם מסוכנים. היא בעצמה הצביעה לאלישיה בכלל, לאמבר היא אמרה שזה או רוב או רופרט (הבחורה מפחדת לי מרופרט, איזה חכמה ואיזה נעליים?! היא מפגרת כמו נעל!) בגלל הכושר הפיזי שלהם ושבוע הבא ראינו בפרומו שהיא בכלל רוצה להעיף את... לא פחות ולא יותר... ג'נה! אז אל תבלבלו ת'שכל. היא לא חכמה, היא לא רואה שצריך להעיף את רוב ואמבר והיא לא כלום. היא סתם שחקנית מיואשת שמבינה שהיא הבאה בתור ומנסה הכל כדי להבטיח את השארותה (ושוב, הנסיון הראשון שלה היה ל-ר-ו-ב) וכשהיא לא מצליחה היא מתעצבנת וקוראת לכולם טפשים כי הם לא רוצים להקשיב לה. בסדר. מאוד משתלם לעזוב את רוב ואמבר (השחקנים הכי חזקים) וללכת עם שי אן הלכלוכית המסכנה שנותרת מהשבט העלוב והמפסידן מוגו מוגו. מה שמפתיע אותי זה שהיא קנתה עם השטויות שלה את כווווולכם.

Boran

New member
לא לא, אני מתעקש

לכל אחד יש זכות לדעות שלו, אין פה נכון ולא נכון, אף אחד לא "טועה". זה שהיא פנתה לרוב לא עושה אותה טיפשה. היא אמרה לו שיעזוב את החבר'ה האחרים, בניגוד לשאר שלא קולטים שהם לא היחידים שלו. היא יודעת שאם היא תצביע נגד רוב זה לא יעשה כלום חוץ מלעצבן אותו ולשים אותה על הכוונת שלו אפילו יותר ממה שהיא כבר, אז היא זורקת אנשים אחרים על הכוונת, כאלה שיש אשכרה סיכוי שיעופו. ושוב, זה שאת לא אוהבת את מוגו מוגו לא הופך אותו לשבט "עלוב ומפסידן", שוב הכנסת את זה סתם בשביל לעצבן את אלו שאוהבים את מוגו מוגו, ושוב אני אבקש ממך להפסיק עם זה.

Dasush17

New member
מה??

הוא עלוב ומפסידן כי הוא עלוב ומפסידן! מה הקשר אליי בכלל? הוא הפסיד כמעט בכל תחרות לשפירה, לקחו להם את הדברים הבודדים שהיו שווים: הצלצל והגריל. הם מעיפים את השחקנים הכי טובים שלהם אחד אחד. ישר שהם התמזגו שפירה העיפו את כל מוגו מוגו אחד, אחד. ועוד כשהיתה להם הזדמנות לשלוח מישהי משפירה הביתה הם לא עשו את זה כי רוב (חבר בשפירה- השבט היריב) ביקש מהם אז במקומה הם שלחו עוד חברת מוגו מוגו הביתה כאילו הם לא הפסידו מספיק כבר. יש יותר עלוב ומפסידן מהם??? מה הקשר אם אני אוהבת אותם או לא? זו עובדה! ואני מבקשת ממך שתפסיק להעיר על כל מילה שלי כי אני לא רואה שאמרת משהו לאנשים אחרים שקיללו (ואני אפילו לא קיללתי! ממתי מפסידן זו קללה?) מתמודדים אחרים. אתה נטפל רק עליי כבר שלוש הודעות וזה מעצבןןןן. מספיק. ואני לא עושה שום דבר בשביל לעצבן אוהבי מוגו מוגו\ שי אן\ יענקלה דודל רד כבר מהעץ. אני סתם כותבת את דעתי כמו כולם פה. אם דעתי מעצבנת אותך זו בעיה שלך כבר. ולא השתמשתי בשפה לא יפה יותר מאחרים. ואמרתי שאתם טועים כי בשום מקום בפרק שיאן לא אמרה שכל השבט צריך להצביע לרוב כי הוא מסוכן. אתם מניחים שככה היא חושבת כי אתם חושבים ככה אבל היא לא אמרה את זה. אז גם היא לא כזו "חכמה".

אוי תרגעי כבר!לכל אחד יש פה את הדעו

את הדעות שלו! ורוב הדעות אומרות ששיאן רוולז! ואין פה נכון ולא נכון, לדעתי שיאן גאונה - אבל היא פוקחת לכולם את העיניים מאוחר מדי - והפאק היחיד שלה זה שהיא היחידה שנשארה מהשבט שלה ולכן יש סיכוי ממש קטן שהיא תשרוד!

Dasush17

New member
ולדעתי לא!

מותר לי לא להסכים איתך? אתה מרשה לי???? תודה!

ועוד דבר דסי יקרה:

די כבר להתקיף כל אחד שלא מסכים איתך!!!! אנחנו לא אוהבים את רוב - זכותנו המלאה!! את לא צריכה בגלל זה להעליב ולקלל את שיאן
- לפחות היא לא מעליבה אנשים ע"פ הדברים האישיים(שלא כמו רוב שצוחק על כל חיסרון של בן אדם!). אם את אוהבת בן אדם שפל כמו רוב - שיהיה לך לבריאות

maya567

New member
../images/Emo45.gif

ואני עוד אוהבת את רוב מריאנו, אבל מאד לא אוהבת את צורת ההתבטאות של דסי.

SweeT DeveL

New member
אתה אומר לה דברים ואתה בעצמך

עושה אותם
אתה אומר לה לא להתקיף כל אחד שלא מסכים איתה שבעצם אתה מתקיף כל אחד שאוהב את רוב! למה כי אתה לא אוהב אותו! אתה קורא לרוב בן אדם שפל ומניאק ו%^&% ולא יודעת מה אבל כשהיא אומרת על שיאן משהו כולם מתקיפים אותה! יש לה דעה אז תקבל את הדעה שלה! גם לך יש דעה אז היא מגיבה לך על הדעה שלך עם הדעה שלה! אז היא אוהבת את רוב וחושבת שמוגו מוגו טיפשים וששיאן טיפשה זכותה ה-מ-ל-א!! אני אישית חושבת כמוה.. אני חושבת שמוגו מוגו ושיאן טיפשים ושרוב הוא משחק את המשחק הכי טוב!

למעלה