לא הייתי קוראת לו "גאון"
כבר אמרו כאן מיליון פעמים בת'רד הזה ובקודמים: הוא פשוט מוקף בטיפשים. שבט "שפירה" היה שבט של מטומטמים מההתחלה. קודם כל, סו, ביג טום ואלישיה, וכל מילה נוספת מיותרת. אחרי זה, אמבר, שאמנם בכלל לא מטומטמת, אבל האסטרטגיה שלה היא להיצמד לרוב (ובניגוד למקרים האחרים, במקרה שלה זה חכם. נקרעתי מצחוק בשאלה באתגר אתמול בקשר למי השורד שמשתמש במיניות שלו כדי להתקדם. אפילו אמבר אמרה "אמבר"!
), ככה שהיא נייטרלית ולא מוסיפה, חס וחלילה, יותר מדי שכל למחנה השבטי. נשארנו עם ססטרנינו, שבהחלט לא השתלב בטימטום הכללי וגם לא היה חלק מצמרת השלטון של הדיקטטור מריאנו ורעייתו, ואיפה הוא מצא את עצמו? בתור המועף הראשון מ"שפירה". וזה היה עוד מסמר בארון של הישרדות "אולסטאר". רוב סי, איפה אתה עכשיו?
גם הצירוף של רופרט וג'נה לשבט בהחלט לא העלה את מנת המשכל הממוצעת באיזור. ג'נה פשוט פוסטמה (אם כי ניתן לומר לטובתה שהיא לפחות אחת משעשעת
), ורופרט, עם כמה שאני אוהבת אותו מ"איי הפנינה" וקצת עדיין, הוא פשוט שחקן עלוב העונה הזאת. שני הנוספים החדשים תפסו להם, כל אחד מצדו, מקום נוח בטור המועפים לעתיד הנחמד של רוב, מחכים בסבלנות ליום שיועפו על ידו, לפי הסדר. באמת היה אפשר לראות את זה היום בחלוקת המנות של רופרט, כמו שג'נה יעצה לו לעשות. לא שאני אומרת שבשלב הזה הוא היה צריך לעשות אחרת אסטרטגית (ובאמת די הופתעתי לשמוע את ג'נה מוציאה משהו הגיוני מהפה שלה), אבל זה היה פשוט עצוב. בחיי, אין מילה אחרת. כמו כבשים מובלות לטבח כל השורדים שם. איך, איך הם לא קולטים שאם הם רוצים סיכוי *כלשהו* להתקרב למיליון או אפילו למאה אלף הם חייבים להוריד את המלך מכסאו? איך?! וזה מביא אותי בדיוק לנקודה שלי. רוב עדיין במשחק כי הם טיפשים. נכון, הוא עשה צעדים חכמים בהתחשב במצב המטופש הנוכחי, אבל במצב נורמלי יותר לא היה לו סיכוי. ללהבטיח לכל העולם ואשתו באופן גלוי למדי שהם איתו עד הסוף או משהו תוך כדי התגפפות בלתי פוסקת עם אמבר לא הייתי קוראת גאונות. ובכל זאת, בניגוד כנראה לרוב האנשים כאן, יש לי חששות כבדים שהוא לוקח את המיליון. אז הוא קונה לעצמו שונאים, יופי, אבל זה בכלל לא אומר שהם לא יצביעו בעדו בפיינל טו. כמו שכבר ראינו בהישרדויות קודמות, הכעס של האנשים וההלם מהסכין שננעצה להם בגב שוככים עד שמגיע מועד ההצבעה הסופית, והם פונים לשקול בצורה הרבה יותר אובייקטיבית ורגועה למי "מגיע" לזכות, מי שיחק טוב יותר. ואז, הם יצביעו לרוב. למי עוד הם יצביעו, לאמבר שתעמוד לצדו מעפעפת בעיניה? רוב האנשים מתעבים אסטרטגיה כמו שלה. הם יגידו שלא מגיע לה. אוי ואבוי, בחיי שכל זה גורם לי לחשוב על הפיינל ת'רי מהגיהנום: רוב זוכה, כמה מפתיע, בחסינות, והמשחק מקבל תפנית מפתיעה מ"הישרדות" ל"הרווק 7". רוב נאלץ לבחור בין אמבר ל, בואו נגיד, ג'נה (או במקרה הביזארי יותר, ביג טום
). עם מי יתחתן רוב? למרבה ההפתעה, אמבר היא הנבחרת. בואי מותק, הוא אומר לה, עכשיו אחד מאיתנו יזכה במיליון בכל מקרה, וגם ככה זה לא משנה, כי ניהנה ממנו יחד כשנוציא אותו על בית נאה בכפר עם שלושה ילדים וכלב.
בחיי, עכשיו אני כבר לגמרי מקווה שאני יותר מדי פסימית.