הישרדות - פרק 13

אלדר01

New member
את אלישיה ממש לא הבנתי

הרי ברגע שסי אן זכתה בחסינות ,היא לא ראתה שהיא בסכנת הדחה?הרי בתחרות על הארוחה ירדו עליה.אז באה סי אן ומציעה לה ברית והיא בכלל לא רוצה לשמוע..

Dasush17

New member
שי אן הציעה לה ברית

לפני התחרות חסינות ואז אלישיה היתה בטוחה ששיאן עפה אז לא היתה לה שום סיבה לעשות איתה ברית. וגם אחרי ששיאן זכתה בחסינות המפורסמת שלה לא היתה לאף אחד סיבה לעשות איתה ברית. היא כולה בן אדם אחד, והבן אדם ששווה הכי מעט כי הוא עף עוד שלושה ימים, מה היא (ואתם) כל כך תופסים ממנה? אתם לא מבינים שהכוח שיש לה הוא אפסי! היא קיבלה במזל גדול עוד שלושה ימים אבל זה הכל! היא לא תעשה משהו בשלושה ימים האלו כי אף אחד לא רוצה לעשות איתה עסקאות ובצדק, זה לא שווה. היא רק אחת, אמבר, רוב, רופרט וג'ינה הם ארבעה. איך מישהו אחד ושיאן יכולים לשבור ברית של ארבעה?? הדרך היחידה לנצח את אמבר ורוב זה שטום, רופרט וג'ינה יחברו יחד ובשביל זה לא צריך את שיאן, כי הם כבר שלוש על שתים. תבינו, שי אן מ-י-ו-ת-ר-ת. איך שלא תסתכלו על זה היא מיותרת והיא לא שווה כלום. ואם היא חושבת שאחרים טפשים כי הם לא פנו אליה היא רק מראה כמה היא יותר טפשה כי היא חושבת שעכשיו היא שווה משהו בגלל החסינות שקיבלה לשלושה ימים. פחחחחחחחחחח.

ran110

New member
ומה דעתך על אלישה+טום+שיאן+רופרט

על ג'ינה אמבר וג'ינה ?זה ברית של ארבע כנגד שלושה, ויותר משתלמת לכל אחד מהארבעה האלה מאשר המצב הנוכחי שלהם.

Dasush17

New member
למה?

1. למה זה יותר משתלם? לרופרט למשל. אם הוא הולך עם אמבר ג'נה ורוב הוא גם בארבעה אחרונים ואם הוא הולך עם אלישיה טום ושיאן הוא גם בארבעה האחרונים. רק שבמקרה השני יש לו שלושה שונאים בחבר מושבעים- רוב, אמבר וג'נה שקרוב לוודאי לא יתנו לו את הקול שלהם כי הם בגד בהם. בכלל לא משתלם לו. 2. למה נראה לך שרופרט יעזוב את ג'נה פתאום? איתה יש לו את הקשר הכי חזק מכולם. לא משנה מה שהם יעשו הם יעשו את זה יחד, כמו רוב ואמבר.

ran110

New member
מה יוצא לו אם הוא בארבע הראשונים עם

רוב ואמבר? הרי במילא הם אף פעם לא יצביעו אחד לשני, וסביר להניח שהם ינסו להיפטר ממנו כי הוא הכי חזק. כך שזה נותן לו מקום רביעי, שזה בדיוק אותו דבר כמו מקום אחרון

Dasush17

New member
הוא יכול לקחת חסינות

חוץ מזה בארבעה האחרונים כלום לא בטוח, יכולים להצביע נגד כל אחד, סביר להניח שגם אם הוא היה חובר לברית שאתה הצעת היו מצביעים נגדו ב4 האחרונים מפחד שהוא יקח את החסינות כי הוא הכי חזק והוא מהווה איום הכי גדול.

Dasush17

New member
מה אתה רוצה ממני?

אני אמרתי שהיא לא דיברה? אני אמרתי כזה דבר??? אמרתי שהיא דיברה ואף אחד לא רצה להקשיב לה, בדיוק מה שאתה אומר. ואם אנשים משתיקים אותה עוד לפני שהיא התחילה לדבר אז זה אומר משהו, ולא משהו טוב.

g r i z e l d a

New member
שיאן? חחחחח

אני אישית מתה מתה על רוב ואמבר הם תוקעים סכינים בגב משקרים אבל יש להם לב... וכול אחד חושב שהוא מסובב את השני על האצבע... איזה הישרדות יותר טוב מזה???! אז נכון שאוהבים לשנוא את ג'ון פייר פליי כי הוא שיקר במצח נחושה, אבל הוא שיחק את משחק ההישרדות הכי טוב שראיתי בחיים שלי... (יותר מריצרד) נמאס כבר מהשורדים החמודים והמתוקים (כמו ליליאן) הגיעה הזמן שישימו מישהו עם ביצים ואמבר היא המלכה!!!! שיאן אפילו לא יודעת לשחק, אפילו כשהיא ניסתה לגרום למריבות היא לא הצליחה... קתי הרבה יותר שווה ממנה, הסיבה היחידה שהיא עדיין לא עפה היא שלא ראו בה כאיום.... הטעות היחידה.

Dasush17

New member
מי זה הג'ון פיירפליי הזה שכולכם

מדברים עליו כל הזמן? לא ראיתי פשוט עונה 5- עונה 7 אז אני לא יודעת. מי זה? מאיזה עונה הוא? ומה הוא עשה שגורם לכולכם כל כך להעריץ אותו? ומסכימה איתך, שיאן ממש לא יודעת לשחק, פשוט אין לה את זה. וכמה שנראה שאמבר ושיאן משחקות אותו סוג של משחק אמבר עדיין תגיע יותר רחוק ממנה כי אמבר משחקת יותר טוב אפילו שזה לא תמיד נראה ככה. לאמבר יש את זה, יש את התכונה הזו שגורמת לה להשאר במשחק למרות שהיא מועמדת להדחה ברורה בגלל שהיא צמודה לרוב.

Boran

New member
להעריץ אותו?

יש מיעוט שמעריץ אותו, והרבה מאוד שמתעבים אותו. האיש הוא השורד השנוא ביותר בתולדות הישרדות נראה לי.

Dasush17

New member
או קיי אבל לא ענית לי

מאיזו עונה הוא ומה הוא עשה כל כך נדיר ולמה הכינוי הזה פייר פליי? בקיצור תספר לי עליו כל מה שאתה יכול שאני אקבל מושג מי הבן אדם חח

maya567

New member
מיהו ג'ון - ג'וני פיירפלי - דאלטון

הוא זכה מקום 3 בעונה 7. והוא ידוע בעיקר בשל סיפור 'הסבתא המתה' שלו. הוא המציא (ביחד עם חבר שלו, שהתארח במחנה במסגרת ריוורד צ'לנג') שסבתא שלו מתה. כולם האמינו לזה והרגישו רע (הוא גם המשיך ונשבע ב'קבר של סבתא שלי' במהלך המשחק) - כשהוא אח"כ צוחק למצלמה ואומר שסבתא שלו יושבת בבית ורואה ג'רי ספרינגר. אני אישית מאד אהבתי אותו. הוא היה שחקן טוב, ומניאקיות לא הרגה עוד אף אחד בהישרדות.

SweeT DeveL

New member
איזה פיצול אישיות יש לך!..חח

אתה אומר שצריך להעיף את אמבר אבל אתה אומר שאתה רוצה שהיא תנצח (או משהו כזה) ושהיא השחקנית הכי חכמה..!

מיטל101

New member
אני לא מבינה אותכם אנשים!!

אני חושבת שרוב הוא מלך!!!!אין מה לדבר בכלל אני מטורפת עליו!! ואני שונאת את שי-אן...היא כל כך מגעילה!!איכס....גם בפרק היום לא אהבתי אותה...סתם שחצנית מתלהבת!!אני יודעת שאין סיכוי שרוב ייקח את המיליון כי אנשים פשוט שונאים אותו אבל אני מזה רוצה שיהיה מקום שני ואמבר ראשון!אני מטורפת על אמבר...רופרט גם חמוד לאללה אבל אין סיכוי שהוא ייקח..ההסכם של אמבר ורוב חזר מדי...הלוואי שינצחו!!

CrAzY MuSiC

New member
כנראה את היחידה שחושבת ככה...

אני לא מאמין שמישהו אוהב ותומך בשתי השקרנים התכמנים האלה...

אלדר01

New member
ברגע שהעיפו את השחקנים הטובים

כמו ',איתן וטינה שניצחו בעבר וקולבי אז רוב כביכול "מלך" רק שהוא שכח שמי שעף מצטרף לחבר המושבעים..

CrAzY MuSiC

New member
אני כל כך לא רוצה לראות אותו או

את אמבר בגמר, זה יבאס אותי בטירוף... אני מקווה ששי אן תחזיק מעמד בפרק הבא... :/

למעלה