היי.

Radio Joe

New member
.Oh, and

I really really love u, I just read the messer u wrote me. U really mean alot to me. I hope we can stay in touch, as soon as I will get ICQ or messenger. I promise :]

Loony Moony

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif

אני לא אשכנע אותך לא לעזוב כי אני רואה שכבר החלטת, אבל אני רוצה שתדעי שהפורום אף פעם לא ישכח אותך... כר"כ מוכשרת, נחמדה, עוזרת...

):../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אני אוהפתותך וממש עצוב לי שאת עוזבת, אבל אם את מרגישה ככה אז מי אנחנו שנכריח אותך להשאר... ):

יעל../images/Emo10.gif.../images/Emo29.gif

בבקשה אל תעזבי את הפורום, מה הפורום שווה בלעדייך?[ואני לא צוחקת].. כל הודעה שלך מצחיקה\משמחת ומעלה חיוך ענקי על הפנים. בבקשה אל תעזבי, אני אוהבת אותך מאוד.
יהב.

Loony Moony

New member
אני מצטערת.

שגם אני לקחתי חלק בדבר הזה, ואמרתי משהו ממש לא נחמד לשקית שוקו דרוסה. גם לי היו עצבים אתמול, בכיתי במשך 20 דקות רצופות בגלל חברה שלי. אני מסכימה איתך, ושולחת סליחה לשקית שוקו דרוסה. זה לא היה יום טוב בשבילי

לא שיגעו אותי, החלטתי לפרוש.

עכשיו אפשר הסבר למה הלך פה? לא ראיתי את כל ההודעות שמחקו.

Loony Moony

New member
הייתי מסבירה לך

אבל אני לא רוצה להיות לטובת צד אחד, ולעורר שוב ריבים...

Shusho

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשני דברים נוספים.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ההודעה הזו אתמול נכתבה בהמון, המון, המוןןןןןןןןן עצבים. אין לכן מושג כמה. אני כל כך כעסתי על מה שהלך פה. אז היו דברים שלא הייתי צריכה להגיד. הראשון, לא באמת שיגעו את נגה, היא פשוט פרשה. ותודה לך על ההשקעה עד כה. השני, התנצלות ענקית ליעל. יעל, אני פשוט התחרפנתי אתמול ולא חשבתי עד הסוף על מה שכתבתי. פשוט ממש אוכזבתי ממה שהלך פה כי את אחת הגולשות שאני מעריכה יותר. בכל מקרה, העובדה שהזכרתי אותך די גרועה ולא הייתי צריכה לעשות את זה, ואני מתנצלת על זה.

למעלה