אויאוי. כל מילה במקום! ../images/Emo45.gif
כשהייתי בטורקיה, הסתכלתי בפורום וראיתי את השרשור של יאנה. אלוהים ישמור! בחיים שלי לא חשבתי שזה יכול להגיע לרמה כזאת. כאילו, פאק! זה רק פורום, הכל כל כך שטויות, ואתן הופכות כל דבר קטן לסיפור שלא נגמר, סוף העולם. [ויאנה, לקחת הכל בלי שום פורופורציה, באמת. אני לא באה אליך בטענות, אבל כל הסיפור הזה סביב טלי וסביב כל הפורום שלטענתך "הרס לך את החיים", הכל כל כך מוגזם. ואם היית מסתכלת קצת אחורה לפני שהתחיל הכל, היית רואה שאפשר לסדר אחרת, ולא להתחיל להגזים בהכל ולצאת בהצהרה שהפורום הרס לך את החיים. את בחרת להיות כאן, אף אחד לא הכריח אותך. ותאמיני לי, יכלת לעזוב כאן מזמן. ובאמת, אין לי מושג מה הסיפור (אולי רק חלקים קטנים ממנו), אבל לפי ההצהרה הזו, כבר ידעתי מה קורה. ואפילו קצת.] בנות, תפנימו את מה שמיכלי כתבה. אתן חייבות להבין - זה רק פורום. ואני לא מזלזלת בו, ואני מודה לכל אחת שעושה פה עבודה טובה. אבל - לא טוב לכן? תעזבו, אף אחד לא מכריח אתכן להשאר פה. [ובאמת, נוראנורא קשה לי לראות את הפורום ככה. ואני מתגעגעת נורא למה שהוא היה פעם. כי הפורום הזה בהחלט שינה לי משהו בחיים, וזה משהו טוב. ואני מודה לכל מי שנתנה חלק בזה, ומי שאני מדברת עליה בהחלט יודעת.] תעשו לי טובה - סוף סוף שיהיה כאן קצת סדר. זה לא יזיק לאף אחד, רק יעזור. תחייכו.