היי.

CoW MiLk

New member
XD

המ... לאדעת -.- היו הרבה פעמים שכמעט כתבתי משהו, באמת החלטתי להגיד את כל מה שאני חושבת, אבל אז פשוט החלטתי לא לקחת חלק במריבות הטיפשיות האלה [וגם העובדה שאני לא כלכך מצליחה להסביר את עצמי טוב במצבים כאלו
.] הו, אני חייבת ללכת לישון. *לאקשורבעליל*

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifלא עזר אבל אני באמת אנסה

לא להתערב בריב הבא.:X גאד זה קשה לי כל כך.:S לילה טוב?

o0Invisible0o

New member
יש לי משו להוסיף. נראה לי..:S

טוב, רוצה להתנצל על הבלאגן. אני תמיד מבינה שעות אחרי. אני מקווה שאת לא רוצה לרצוח אותי עכשיו ולא חושבת "היא בת 18? היא מתנהגת כמו ילדה קטנה" זה קצת נכון אבל עדיין.>< ודבר אחרון, בקשר לפרח. לא זלזלנו, אני פשוט באמת לא חושבת שזה עובד, כי ניסינו ומאז שיישמת את השבועה, כמה פעמים התעורר פה בלאגן? כמה פעמים נאלצת למחוק? זה פשוט לא עוזר לדעתי..
זה הכל. [אעאע אני מסתבכת עם המנהלת, עוד דבר שאני אתחרט עליו.:X] ותירוץ אחרון להגנתי. באמת שהיה לי יום קשה היום ומלא עצבים. ולפעמים אני מוציאה עצבים פה. בשבילך זה רק פורום, בשביל חלקנו זה החיים, מעורר רחמים ככל שזה נשמע, זה פשוט ככה.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאממ,

א. בקשר לשבועת הפרח, אפשר להגיד שאני התחלתי ת'זילזול בזה, אבל אין מה לעשות, בנות לא עומדות בזה, ולמען האמת, אני לא חושבת שבמקרה שכן הייתי צריכה לעמוד בזה,לא הייתי עומדת. וכן, חבל, אבל ככה זה. ועוד הרבה בנות לא עמדו בזה, אז אני לא חושבת שזה כל-כך נכון להתחייב, ואז להפר את מה שהתחייבת. בקשר לשאר הדברים - מסכימה לחלוטין!
. במיוחד בקטע של ''זה רק פורום''. הו, מיכל, מה היינו עושות בלעדייך?
.

Painted Fairy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo126.gif

גם אני תמיד חושבת שזה רק פורום, ושאנשים צריכים להבין את זה. ואני מסכימה עם כל מה שאמרת.

broken winges

New member
כל הכבוד מיכל!

את כל כך צודקת!! אני לא הייתי פה כמה ימים ואז אני חוזרת אל מקום שבעצם אני כאילו לא מכירה את האנשים! וזה לא שאתן חברות ממש טובות שלי יש לי פה רק כמה חברות טובות שאני מדברת איתן וזה אבל עדיין זה הקהילה וזה המקום שבו אתן נמצאות!! זה היה כל כך ילדותי! כל הכבוד מיכל!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif.

אני מצטערת על דברים שאמרתי. באמתץ=.

../images/Emo110.gifסוף סוףףףףףףףףףף

קצת סדר בבלאגן!!!!!!!! ואאאאאו בנות התחילו להתחרפן פה מעל כל הראש! מה נסגר איתכן?!?! מה הלך פה??? אהה.. חזרתי בתחילת השבוע ממחנה קיץ, לא כתבתי על זה כלום כי..ככה,מאז לא הכי יצא לי לכתוב כאן הרבה, אני חושבת שכל התקופה הזאת זה בגלל החופש כי הרבה בנות לא עושות כלום ונשארות בבית וכותבות מלא בפורום ואז יש הרבה בלאגן בפורום ופול הודעות ועומס:S לוקח שנים עד שהשרשורים עולים וזה נורא:S

2ofir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך נכון מה שכתבת...

אנבלייי

New member
הידד!! הישועה הגיעההה!!

בדיוק כמו שצפיתי
אני כלכך מסכימה עם כל מה שאמרת.. ואני כלכך מצטערת שהבאנו את הפורום למצב כזה.. אני פשוט הרגשתי אתמול שאני נמצאת בשדה קרב, שהפורום כולו אפור ודכא, ושזה עצוב
ואני כלכך מצטערת שאנחנו התנהגנו ככה (אוקי, אני מדברת בשם עצמי אבל אני מניחה שעוד כמה בנות יסכימו איתי, לא?)את למיכל השניה עשיתן מעל ומעבר, ואני כלכך שמחה שאתן קיימות
אני מסכימה עם כל מה שאמרת. בקשר לשבועת הפרח- אני אתייחס לבנות שהתנגדו אליה; אני מבינה שמתי שאתן מתעצבנות אתן לא חושבות על שבועת הפרח, גם לי יש התפרצויות.. אבל מתי שאתן עומדות להתפרץ על מישהי, בפורום, לפחות, (וגם לא בפורום!!
) אתן לא חייבות לחשוב על "שבועת הפרח". גם אני לא חושבת עליה, אני חושבת על ההתנהגות האינסטיקטיבית שלי בתור בנאדם, וההתחשבות שלי באנשים בחיי היומיום שלי. כשאני כועסת או מתעצבנת על מישהו, אני עוצברת את עצמי מלהתפרץ עליו כמו בהמה לא בגלל שבועה, אלא בגלל דפוס התנהגות שנמצא אצלי, דפוס שגורם לי לחשוב שבדיוק כמו שאני מעוצבנת או פגועה עכשיו, יכול להיות שגם הבנאדם שמולי פגוע. דפוס שבזכותו אני מנסה לחשוב, מה ייצא לי מלהתעצבן, מה זה יעורר, ואיך אחרים יגיבו. יש בנות שמתעצבנות בקלות, או נעלבות בקלות. יש בנות שלא מבינות מה רוצים מהן, ויש בנות שלפעמים פשוט שוכחות את האינסטינק הזה. עכשיו אני חוזרת על מה שמיכל אמרה. שבועת הפרח נועדה כדיי להזכיר לנו את כל מה שהזכרתי למעלה, בנוגע לעצמי. שבועת הפרח נועדה כדיי לזכיר לנו את הדפוס הזה, ולגרום לנו לחזור להתנהג כמו שאנחנו בד"כ מתנהגות, בצורה אנושית .. זהו. סיימתי. אני אוהבת את כולכן

../images/Emo45.gif ועוד משו../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מיכל -אני מעריכה את מה שכתבת, אני הוספתי את התקנון למועדפים, ואני אשנן את הדברים שוב ושוב. אני רוצה שהפורום יחזור להיות כמו שפעם
לא שאני עד כדי כך ותיקה אבל אני 11 חודשים בפורום, והיו פעמים שנהנתי ממש, ועכשי מה שהיה אתמול זה קצת פגע בי. ניפץ לי את הבועה שאני חיה בה, שסוף סוף מצאתי מקום להיות עצמי. עכשיו זה כמו פה{בעולם הלא וירטואלי} הריבים האלו קצת אכזבו אותי.
מיכל , תודה על הסבר והשקעה מגיע לך ח''ח.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo122.gifאני לא מעודכנת...

לא הייתי כאן שבוע וחצי כמעט... מה כבר קרה

yaeloolik

New member
מה את רוצה שאני אגיב לזה?

כאילו באמת מיכל. כל חיי בפורום (תעברי מצידי על הארכיון) לא עברתי על החוקים של הפרח. אולי רבתי עם בנות או משהו בסגנון אבל תמצאי אותי מקללת מישהי ואח"כ תגידי מה שאת רוצה. ההודעה הזאת שאני מגיבה לה תהיה בפורום לכל מי שאיי פעם יירצה להגיע אליה. והשם שלי תמיד יהיה רשום שם אבל את יודעת מה לא יהיה? לא יהיה את כל השירשורים שאת מחקת כדי שלפחות חלק מהאנשים יוכלו להבין שהכל נעשה בצחוק. השם שלי תמיד יופיע שם כדי שכולם יוכלו לראות שעשיתי איזה משהו נורא ולא תהיה להם אפילו את ההזדמנות ללכת לראות מה באמת קרה. אם את חושבת שהיה זלזול מצידי אז אני מצטערת. אבל אני מצפה ממך לפחות את אותו דבר כי את אחת מהבנות היחידות שממש הערכתי פה. ובגלל שדמעות מתחילות לי פה אז אני אתחיל לסיים. זה שילוב של הודעת עזיבה מה שגם ככה הייתי אמורה לעשות בסוף היום. שני- אני מצטערת על העד"ש. את יודעת שאף פעם לא יצאתי ממחויבות כזאת אבל אני פשוט לא יכולה יותר. בקשר לטופ מודל- אפשר להוציא אותי משם ולקבל מישהי אחרת אם במקרה הייתי אמורה לעבור שלב... בקשר לחברות המעטות שיש לי בפורום ואני משערת שאתן יודעות מי אתן- יש לי את האייסיקיו והמסנג'ר של מי שאני צריכה וזהו בעצם. מי שרוצה בכל מקרה- [email protected] נשיקות לכולן!
(אהה ו.. איילת ואינסה תודה שהגנתן עליי!)

למעלה