הידד!! הישועה הגיעההה!!
בדיוק כמו שצפיתי
אני כלכך מסכימה עם כל מה שאמרת.. ואני כלכך מצטערת שהבאנו את הפורום למצב כזה.. אני פשוט הרגשתי אתמול שאני נמצאת בשדה קרב, שהפורום כולו אפור ודכא, ושזה עצוב
ואני כלכך מצטערת שאנחנו התנהגנו ככה (אוקי, אני מדברת בשם עצמי אבל אני מניחה שעוד כמה בנות יסכימו איתי, לא?)את למיכל השניה עשיתן מעל ומעבר, ואני כלכך שמחה שאתן קיימות
אני מסכימה עם כל מה שאמרת. בקשר לשבועת הפרח- אני אתייחס לבנות שהתנגדו אליה; אני מבינה שמתי שאתן מתעצבנות אתן לא חושבות על שבועת הפרח, גם לי יש התפרצויות.. אבל מתי שאתן עומדות להתפרץ על מישהי, בפורום, לפחות, (וגם לא בפורום!!
) אתן לא חייבות לחשוב על "שבועת הפרח". גם אני לא חושבת
עליה, אני חושבת על
ההתנהגות האינסטיקטיבית שלי בתור בנאדם, וההתחשבות שלי באנשים בחיי היומיום שלי. כשאני כועסת או מתעצבנת על מישהו, אני עוצברת את עצמי מלהתפרץ עליו כמו בהמה לא בגלל שבועה, אלא בגלל דפוס התנהגות שנמצא אצלי, דפוס שגורם לי לחשוב שבדיוק כמו שאני מעוצבנת או פגועה עכשיו, יכול להיות שגם הבנאדם שמולי פגוע. דפוס שבזכותו אני מנסה לחשוב, מה ייצא לי מלהתעצבן, מה זה יעורר, ואיך אחרים יגיבו. יש בנות שמתעצבנות בקלות, או נעלבות בקלות. יש בנות שלא מבינות מה רוצים מהן, ויש בנות שלפעמים פשוט שוכחות את האינסטינק הזה.
עכשיו אני חוזרת על מה שמיכל אמרה. שבועת הפרח נועדה כדיי להזכיר לנו את כל מה שהזכרתי למעלה, בנוגע לעצמי. שבועת הפרח נועדה כדיי לזכיר לנו את הדפוס הזה, ולגרום לנו לחזור להתנהג כמו שאנחנו בד"כ מתנהגות, בצורה אנושית .. זהו. סיימתי. אני אוהבת את כולכן