היי.

../images/Emo15.gifהמ. כן.

הבנתי שהיה בלגן, אבל מישהי מוכנה בבקשה להסביר לי מה בדיוק קרה פה מתי שלא הייתי?

GalGul000

New member
בקצרה ../images/Emo122.gif

תאמיני לי, את לא רוצה לדעת
אבל אני נחמדה, וכבר קרה לי כמה פעמים שהגעתי אחרי מחיקה והרגשתי חסרת אונים
על ההודעה של יאנה אני לא ארחיב, כי אני באמת לא קשורה ואני לא יודעת מה בדיוק הסיפור המלא. אבל היא כתבה שנמאס לה מהיחס שהיא מקבלת מאנשים ושהפורום הרס לה את החיים.. אבל אני באמת לא ארחיב, כי אני לא רוצה להתערב בדברים שלא קשורים אלי. בקיצור, בתגובה להודעה של יאנה, הגיבה שקית שוקו דרוסה, שחזרה אתמול לפורום. היא ירדה על הפורום וכאלה
וזה עיצבן כמה בנות. ביניהם אותי
ההודעה הזאת שלה, ועוד כמה הודעות שהיא פתחה, גררו ריב. כל הפורום הפך לשדה קרב, כמו שאנבל אמרה [
], וכולם נהיו קצת עצבנים. העצבנות גרמה לריב להיות לא נעים במיוחד, ובסוף היום מיכל הגיעה וסידרה את הכל
אבל אני חושבת ש[מי אמרה את זה? שכחתי] סיכמה את זה הכי טוב: כל הפורום היה אתמול במחזור
דוגרי, זה מסביר הרבה
היה הזוי לגמרי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אני מסכימה איתך.

נכון שיכולת להתבטא בצורה יותר רגועה, אבל כבר התנצלת, ומי אני שאשפוט אותך אם במקומך הייתי מתעצבנת הרבה יותר?
אוהבת אותך ומעריכה אותך, ובאמת כל כך הכבוד לך שאת מחזיקה פורום ענק כזה על הכתפיים. אני אישית שלמה עם עצמי באיך שהתנהגתי אתמול, במיוחד כי לא התערבתי יותר מדי, ואם אמרתי משהו זה היה רלוונטי ובנימה רגועה. אני מצטערת אם פגעתי במישהי, בכל מקרה...

...

אני קראתי את ההודעה אתמול, אז יכול להיות שאני לא זוכרת כל כך. מיכל, תקראי את מה שכתבתי למעלה בשרשור הזה. אני ממש מסכימה עם מה שמאיה אמרה, שאנחנו אנושיות ואנחנו מגיבות בצורה אנושית. נכון שאסור להעליב ולקלל פה בפורום, אבל לפי מה שאני ראיתי זה לא היה שכל אחת קיללה את השנייה.. הקטע שקרה הוא שאחת הבנות פה התחילה לרדת על כולן ולעצבן כמה בנות. וכמו שמאיה אמרה- הגבנו בתגובה אנושית, כי לבני אדם קשה לשלוט על הרגשות שלהם במיוחד מתי שמישהו מעצבן אותנו או מכעיס אותנו. וההוכחה היא- שאת, מיכל, כתבת שהיית עצבנית אתמול ובגלל זה את מצטערת לגביי כמה דברים שאמרת. גם אנחנו קיללנו ורובנו השתתפו בריב הזה, אבל תיראי שכולנו מצטערות על זה. לדעתי לא צריך להטיף לנו מוסר על זה אחרי שהכל נפתר, כי אף אחת לא כעסה עלייך אחרי שהצטערת על כמה דברים שאמרת. אין טעם להאשים עכשיו מישהי, אבל כמובן שאם כל אחת הייתה שומרת את כל הדעות לעצמה זה לא היה קורה. למרות שיש בנות שיכולות להתאפק ויש כאלה שלא, אני בטוחה שיש דברים שנאמרו שהיה אפשר לשמור את זה לעצמנו. אחרי שדבר כזה נאמר כמובן שרובנו ממש רצינו להגן על עמדתנו ועל הפורום, וזה מה שאומר שלבנות כיף להיות פה. זה לא 'סתם פורום' זאת קהילה של בנות, ואני בטוחה שיש פה המון בנות שמרגישות כאן כאילו זה הבית השני ושבאמת מישהו מקשיב להן כאן. זה דיי מגעיל, לדעתי, להגיד "זה בסך הכל פורום" כי מה שמושך בנות לבוא לפה כל יום זה לא הפורום, אלה הקהילה. ומצטערת על זה שאני מתווכחת, אבל פשוט היו דברים שלא ממש הסכמתי עליהם. ושוב- אני לא זוכרת במדוייק מה כתוב בהודעה, ככה שיכול להיות שכתבתי דברים לא קשורים
.

©big smile©

New member
אויאוי. כל מילה במקום! ../images/Emo45.gif

כשהייתי בטורקיה, הסתכלתי בפורום וראיתי את השרשור של יאנה. אלוהים ישמור! בחיים שלי לא חשבתי שזה יכול להגיע לרמה כזאת. כאילו, פאק! זה רק פורום, הכל כל כך שטויות, ואתן הופכות כל דבר קטן לסיפור שלא נגמר, סוף העולם. [ויאנה, לקחת הכל בלי שום פורופורציה, באמת. אני לא באה אליך בטענות, אבל כל הסיפור הזה סביב טלי וסביב כל הפורום שלטענתך "הרס לך את החיים", הכל כל כך מוגזם. ואם היית מסתכלת קצת אחורה לפני שהתחיל הכל, היית רואה שאפשר לסדר אחרת, ולא להתחיל להגזים בהכל ולצאת בהצהרה שהפורום הרס לך את החיים. את בחרת להיות כאן, אף אחד לא הכריח אותך. ותאמיני לי, יכלת לעזוב כאן מזמן. ובאמת, אין לי מושג מה הסיפור (אולי רק חלקים קטנים ממנו), אבל לפי ההצהרה הזו, כבר ידעתי מה קורה. ואפילו קצת.] בנות, תפנימו את מה שמיכלי כתבה. אתן חייבות להבין - זה רק פורום. ואני לא מזלזלת בו, ואני מודה לכל אחת שעושה פה עבודה טובה. אבל - לא טוב לכן? תעזבו, אף אחד לא מכריח אתכן להשאר פה. [ובאמת, נוראנורא קשה לי לראות את הפורום ככה. ואני מתגעגעת נורא למה שהוא היה פעם. כי הפורום הזה בהחלט שינה לי משהו בחיים, וזה משהו טוב. ואני מודה לכל מי שנתנה חלק בזה, ומי שאני מדברת עליה בהחלט יודעת.] תעשו לי טובה - סוף סוף שיהיה כאן קצת סדר. זה לא יזיק לאף אחד, רק יעזור. תחייכו.

nitzanru

New member
אין לי כותרת, אבל תכנסו.

קודם כל, אני מציעה לכולכן לשמוע את let the sunshine in בביצוע של "שיער". אני יודעת שכולכן שמעתן אותו הרבה פעמים, אבל ממליצה לשמוע אותו שוב. אני שומעת אותו בלופ כדי להירגע. ולעניינים החשובים יותר: זה היה צפוי, שתהיה התפרצות כזאת. האווירה התחילה להתדרדר בפורום אחרי המפגש. כשהייתה הרבה יותר מדי ציניות בפורום. ציניות לפעמים יכולה לפגוע מאוד, גם אם לא מתכוונים. אני החלטתי לעשות הפסקה מהפורום בגלל האווירה הלא נעימה שהייתה כאן. כבר לא הרגשתי שייכת, כמו קודם. האווירה קודם הייתה כל כך נעימה, כולם עזרו אחת לשנייה, ולא התלוננו על שטויות. אני לא באה להגיד שאתן מתלוננות על שטויות עכשיו, ממש לא. פשוט האוירה הייתה של "אני מפחדת להגיד משהו שלא יסקלו אותי". צודקת? יאנה צודקת במה שהיא אמרה, אבל זאת הייתה התפרצות יתר, כי היו עוד דברים שהפריעו לה, אני לא באה בתלונות ליאנה. אבל פשוט, עכשיו כולן מבקשות סליחה, ומצטערות על כל מה שהיה והכל. אבל אני לא חושבת שזאת דעתכן האמיתי, רק מעט בנות אמרו שהן שלמות עם עצמן. וכל הקטע עם שבועת הפרח. זה ממש אדיוטי בעיני, כל הקטע של בנות שפתאום לא אכפת להן משבועת הפרח, רק כי יש להן על מה לריב. אז מה זה שווה? רוב הבנות כאן צריכות ללמד את עצמן להתאפק. זה אמנם אינטרנט, אבל לרובנו זה חלק ממש מהחיים. אני מסכימה עם מה שמיכל אמרה כאן, אני הפנמתי ואני מקווה שגם אתן תפנימו. זהו, אמרתי את מה שיש לי להגיד, ואני יודעת שיכול להיות שעכשיו כמה בנות יתעצבנו ויכעסו, אבל זאת דעתי ואתן לא תשנו אותה. ליל"ט.

nitzanru

New member
../images/Emo122.gif

האוירה היא של "אני מפחדת להגיד משהו שלא יסקלו אותי". *

Little Chiwawa

New member
אני מאוד מסכיהמ עם הקטע של לא

להגיד משהו כי יסקלו אותי. למשל יש פה בנות פריקיות אפלות קשוחות ואז מישהי נגיד אוהבת בריטני וורוד תבוא ותגיד את זה או לפני שהיא תגיד את זה יגידו לה לא ודברים כאלה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

לא מסכימה עם הכל. חבל שזה מה שהרגשת..
היה שינוי אווירה, לא יודעת אם בגלל המפגש..אבל פשוט היה..וחבל.

nitzanru

New member
לא אמרתי שבגלל המפגש,

זה פשוט יצא שאחרי המפגש זה התחיל להיות, זה הכל.

אני מרגישה כזאת מפגרת ולא-שייכת ../images/Emo10.gif

א. אין לי שמץ על מה מדובר... ב. אין לי מושג מה זאת שבועת הפרח... ג. הייתי נורא עסוקה בזמן האחרון במסיבת ההשקה של רוני סופרסטאר ונכנסתי מעט מאוד לפורום, ולכן לא ראיתי מה קרה... אשמח אם מישהי תספר לי, כי אני באמת מרגישה כמו סתומה... אפילו במסר זה יהיה נחמד...

למעלה