היי.

../images/Emo119.gif

זה שהיא מנהלת לא אומר שהיא מושלמת [זה לא נכתב בצורה תקיפה, באמת שלא. זו פשוט עובדה]

אזז..../images/Emo54.gif

מישהי רוצה להסביר לי בערך מה הלך?כי ממה שהוזכר פה ראיתי רק מעט תגובות בשרשור ההוא של הפרח, ואת השרשור שיאנה פתחה. בכל מקרה, ממה שהבנתי - אני בהחלט מסכימה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifאני מסכימה.

אומנם אין לי מושג מה קרה אבל באמת יש פה המון ריבים.

meidl

New member
אין שמץ על מה את מדברת

יומיים לא הייתי בפורום והכל משתגע.. טוב שיהיה

אני היחידה שיש לה מה להגיד?

נכון, מיכל אני מסכימה איתך ברוב הדברים שאמרת. לא אהבתי איך שהתבטאת, אבל ביקשת סליחה על זה וזה בסדר, לכל אחד מותר למעוד. מה שאני לא אוהבת זה את הקטע של "אסור לקלל בפורום" ודומיו. זה מין כלל-על כזה. לא מנסים להשלים, לא מנסים לבדוק אולי נעשה פעילות מגבשת, אולי נעשה איזה משהו שיעזור לפתור את הריבים. במקום ה- מטייחים הכל. מטאטאים הכל. פותרים הכל ב"אל תקללו על גבי הפורום". זה גורם לריבים מחוץ לפורום. במסנג'ר, באייסיקיו, בחיים הפרטיים שלנו. אני יודעת שמה שאמרתי נורא מעצבן אותך
גם כי לא אמרתי משהו שיכול לפתור את זה, וגם כי באתי נגד הדעה שלך. אבל תנסי להבין את מה שאני אומרת. וזה לא אומר שאני לא מעריכה אותך או לא אוהבת אותך, כן?

Girl From Mars

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלא הייתי חלק בכל זה, אני מסכימה איתך בדיוק. (חוץ מהקטע של שבועת הפרח... אולי אם היו קוראים לזה בשם קצת שונה אז היו מתייחסים אל זה גם שונה. לא בטוחה שבכלל היה צריך לקרוא לזה בשם, רק להזכיר (בערך כמו שעשית בהודעה הזאת) שיש כאלה חוקים וצריך לשמור עליהם. אני באמת לא מאמינה שאם נקרא לזה "שבועת הפרח" אנשים ישנו את התנהגותם. אבל נו, לא חשוב.)

GalGul000

New member
../images/Emo122.gif |סוגד|

טוב, אני יודעת שחלק גדול מההודעה הזאת מתייחס גם אלי. מה לעשות, לא הייתי בדיוק פיה טובה אתמול
[
] אני חושבת שהכעס שלי על אממ... איך קוראים לה בכלל? שקית שוקו, היה מוצדק. אני לא יודעת למה, אבל לראות אותה מגיעה לפה אחרי כל הקללות שהיא שפכה פה על הפורום כשהיא עזבה, ועכשיו היא חזרה והמשיכה עם זה. וביקשה שרשור יומולדת, ורצתה יטגלנו אותה. הכל היה כל כך צבוע. ואם יש משהו שמצליח לעצבן אותי בחיים, זה אנשים צבועים. אני מבינה שהייתי לא בסדר אתמול, ושאולי ההודעות שלי נכתבו עם הרבה כעס, ולכן הניסוח שלהן היה קצת... הממ.. פוגע. אבל אני מסכימה עם סאפיר... כל הקטע של "אסור לריב, אסור לקלל, אסור להתעצבן, אסור להתווכח וכו וכו". אז איך בדיוק נתמודד עם הבעיות שלנו? בפורום עם כל כך הרבה אנשים יש בעיות [כמו שבטח שמת לב
], והרבה. אני לא חושבת שכל ריב צריך להסתיים במחיקה ונזיפות. בסדר, אתמול היה קצת קיצוני... אבל סאפיר צודקת. זה כמו לטאטא הכל מתחת לשטיח. בקשר לשבועת הפרח. כן, אף פעם לא הייתי בעדה. אני באמת לא חושבת שאייקון יכול לפתור את כל הבעיות. ודמאט, לא תמיד צריך לפתור את כל הבעיות!!! אנחנו אנושיים. מותר לנו לריב, מותר להתווכח. אמנם זה רק פורום, אבל רובנו מתנהגים פה כמו בחיים האמיתיים... אף אחד לא משנה את האישיות שלו. וכמו בחיים האמיתיים, צריך להתמודד עם בעיות. שבועת הפרח לא באמת עוזרת... כשאתה עצבני, ויש לך מה להגיד למישהו, אתה תגיד אותו. ככה זה בטבע האנושי... אני לא חושבת שאם ישימו לי אייקון ויגידו לי לזכור את שבועת הפרח, זה פתאום יעצור את כל הכעס והעצבים שלי וישנה לי את הדעה. וכבר ראינו בכל כך הרבה מקרים שזה באמת לא עוזר. אני מבינה שזה פורום, וקללות לא מתאימות. אבל ריבים? זה דבר טבעי, שעוזר לפתור בעיות. כן, לא תמיד כולם צריכים לסגוד אחד לשני [רק לאיילת
]. אבל. תראי, אני חושבת שההודעה שכתבת עזרה. גרמה לכולנו להבין כמה ילדותיים היינו ולהתבייש בעצמינו... ואני סוגדת לך, כמו תמיד. אני מבינה שלפעמים אנחנו קצת כתה טיפולית
, ושאין לך מושג איך לחנך אותנו. אבל את עושה עבודת קודש, ולא סתם הפורום הזה מתפקד כל כך טוב עם עשרות אלפי אנשים בו
. ציפיתי להודעת נזיפה, כי הגיע לנו
אבל את עלית על הציפיות שלי
באמת גרמת לי להתבייש בעצמי. בקיצור, מה היינו עושים בלעדייך? [אני יודעת שאני סותרת את עצמי הרבה פעמים בהודעה הזאת. אבל זה בגלל שאני לא החלטית. תחיו עם זה
]

המ.../images/Emo54.gif

אני חושבת שהכוונה ב"לא לקלל" הגדול והגבוה הזה, היא לא "לא להתווכח", אלא "תתווכחו אבל בשפה נאותה, מכבדת ומכובדת." כי הרי למנוע ויכוחים אי אפשר. זה פורום של איזה 70 בנות, שלמרבה הפלא לא יצאו מתוך מפעל, כך שמטבע הדברים שהן שונות. אבל אני חושבת שהדרישה לשפה נאותה היא לגיטימית.

GalGul000

New member
אני יודעת.

וגם כתבתי את זה, אם לא שמת לב
אבל זה בעצם מוביל אותנו ל2 דברים
א. אני בכלל לא בטוחה שאפשר להתווכח עם שפה נאותה מכבדת ומכובדת. אני לא אומרת שזה חייב להיות קללות, אבל כמעט כל ריב מלא בעצבים ובכעס. וזה מחזיר אותנו לעובדה שאי אפשר לא לריב, עם כל כך הרבה אנשים. אבל אי אפשר כן לריב, כי זה פורום. וזה מחזיר אותנו לעניין המטאטא
ושכחתי מה היה הדבר השני
ואני צריכה עוד מעט לצאת, ואני אפילו לא מוכנה, ובגללכם אני תקועה מול המחשב עם פיג'מה ומנסה לכתוב הכל מהר והכל בורח לי מהראש ואני לא זוכרת מה רציתי להגיד ואין לי מושג מה אני רוצה מהחיים שלכם, ואררררררררר.

Shusho

New member
../images/Emo45.gif

תריבו, אבל תעשו את זה בצורה מתורבתת ואל תקחו הכל ללב קשה מדי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

ורק כי אני ממש ממש חייבת. under rug swept!!!
["זה כמו לטאטא הכל מתחת לשטיח" זה דיסק! של אלאניס!
*סוגדת*
] טוב זהו, אי די מסכימה עם מה שאמרת..
><

8ar8ie

New member
אוקיי...

נראה לי שפספסתי הרבה בפורום... אבל אני מסכימה עם כל דבר שאמרת פה ובאמת מעריכה פה את כולן... וזהו. אני למדתי ממך משו ואני מקווה שעוד בנות פה.

8ar8ie

New member
אוקיי אז קצת שיניתי את דעתי.

אני לא מסכימה עםכל דבר שאמרת... אני חושבת שכולנו צריכות להתייחס לבנות בפורום עם כבוד ולא לקלל. אבל אנחנו בני אדם. זה לא משנה אם מה שיוצא לנו מהפה מגיע לאנשים אחרים דרך הפורום. הוא עדין מגיע. אז אי אפשר להגיד זה רק פורום ועובדה שיש גם מפגשים ויש לנו פה קהילה מדהימה. אנחנו פשוט צריכות לשמור עליה ולא להעליב אפחת. גם היא חושבת אחרת מאיתנו או עשתה משו שאנחנו בכלל לא מסכימות איתו. להגיב בצורה אנושית. זה מה שהיה לי להגיד. אני לא מאמינה שמישו יקרא. שיניתי את דעתי כי ככה. מאיה

Shusho

New member
אני לא התכוונתי ל'אל תריבו'

אם כי לפעמים יש פה ריבים נורא מטופשים ורק אחר כך בנות מודות בזה אני התכוונתי ל'תדברו בצורה נורמלית' כי זה פשוט לא היה פה אתמול זה לא היה. אני מניחה שלא הספקת לראות את זה אבל זה לא היה מחזה יפה.

8ar8ie

New member
ברור... ואני מקבלת את זה

ואת מה שאמרת... אבל פשוט את ממש הדגשת בהודעה שלך את "זה רק פורום אז אל תעלבו"... ואני לא חושבת שזה משנה אם מעליבים אותך דרך המחשב או לא דרכו... כי משני הצדדים של המחשב יש עדין בני אדם:] אבל אני מניחה שאמרת את זה רק מעצבנות. וחוץ מזה אני מאוד מסכימה ולוקחת לצומת ליבי (תשומת...) את מה שיש לך להגיד.

PurpleJud

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!

סתם כי היה בא לי וכי כולן שרשרו לכאן
. אין לי שמץ מה קרה פה. רק שמעתי שהיה בלגאן. שהלהלהלהלה מיאו!

super cat

New member
את צודקת...

את ממש צודקת בהכול חוץ מזה שהזכרת את יעל... היו עוד בנות שכתבו מה שהן כתבו בשרשור של שבועת הפרח... והכי את צודקת בזה שזה רק פורום זה לא חיים אמיתיים ס"ך הכול פורום אינטרנט מה היינו עושים בלעדייך מיכל!!

למעלה