../images/Emo122.gif |סוגד|
טוב, אני יודעת שחלק גדול מההודעה הזאת מתייחס גם אלי. מה לעשות, לא הייתי בדיוק פיה טובה אתמול
[
] אני חושבת שהכעס שלי על אממ... איך קוראים לה בכלל? שקית שוקו, היה מוצדק. אני לא יודעת למה, אבל לראות אותה מגיעה לפה אחרי כל הקללות שהיא שפכה פה על הפורום כשהיא עזבה, ועכשיו היא חזרה והמשיכה עם זה. וביקשה שרשור יומולדת, ורצתה יטגלנו אותה. הכל היה כל כך צבוע. ואם יש משהו שמצליח לעצבן אותי בחיים, זה אנשים צבועים. אני מבינה שהייתי לא בסדר אתמול, ושאולי ההודעות שלי נכתבו עם הרבה כעס, ולכן הניסוח שלהן היה קצת... הממ.. פוגע. אבל אני מסכימה עם סאפיר... כל הקטע של "אסור לריב, אסור לקלל, אסור להתעצבן, אסור להתווכח וכו וכו". אז איך בדיוק נתמודד עם הבעיות שלנו? בפורום עם כל כך הרבה אנשים יש בעיות [כמו שבטח שמת לב
], והרבה. אני לא חושבת שכל ריב צריך להסתיים במחיקה ונזיפות. בסדר, אתמול היה קצת קיצוני... אבל סאפיר צודקת. זה כמו לטאטא הכל מתחת לשטיח. בקשר לשבועת הפרח. כן, אף פעם לא הייתי בעדה. אני באמת לא חושבת שאייקון יכול לפתור את כל הבעיות. ודמאט, לא תמיד צריך לפתור את כל הבעיות!!! אנחנו אנושיים. מותר לנו לריב, מותר להתווכח. אמנם זה רק פורום, אבל רובנו מתנהגים פה כמו בחיים האמיתיים... אף אחד לא משנה את האישיות שלו. וכמו בחיים האמיתיים, צריך להתמודד עם בעיות. שבועת הפרח לא באמת עוזרת... כשאתה עצבני, ויש לך מה להגיד למישהו, אתה תגיד אותו. ככה זה בטבע האנושי... אני לא חושבת שאם ישימו לי אייקון ויגידו לי לזכור את שבועת הפרח, זה פתאום יעצור את כל הכעס והעצבים שלי וישנה לי את הדעה. וכבר ראינו בכל כך הרבה מקרים שזה באמת לא עוזר. אני מבינה שזה פורום, וקללות לא מתאימות. אבל ריבים? זה דבר טבעי, שעוזר לפתור בעיות. כן, לא תמיד כולם צריכים לסגוד אחד לשני [רק לאיילת
]. אבל. תראי, אני חושבת שההודעה שכתבת עזרה. גרמה לכולנו להבין כמה ילדותיים היינו ולהתבייש בעצמינו... ואני סוגדת לך, כמו תמיד. אני מבינה שלפעמים אנחנו קצת כתה טיפולית
, ושאין לך מושג איך לחנך אותנו. אבל את עושה עבודת קודש, ולא סתם הפורום הזה מתפקד כל כך טוב עם עשרות אלפי אנשים בו
. ציפיתי להודעת נזיפה, כי הגיע לנו
אבל את עלית על הציפיות שלי
באמת גרמת לי להתבייש בעצמי. בקיצור, מה היינו עושים בלעדייך? [אני יודעת שאני סותרת את עצמי הרבה פעמים בהודעה הזאת. אבל זה בגלל שאני לא החלטית. תחיו עם זה
]