היי לכולם

zz 4

New member
ממממ .כן .התחנפות אליך .כי מזמן

לא דיברנו .אז זה רק מחיבה .

zz 4

New member
כאילו אם יגיד לך נשיקה זה מוזר אז

נשיכה יותר מתאים

נשיכות זה מחיבה? ../images/Emo12.gif

אז אתה דודו טופז ואני נטליה אוריירו? נו, טוף....

zz 4

New member
דוד אל תביך אותי .השתמשתי במילה

נשיכה .עם כונה לנשיקה שלום כזה חיבה .כי באמת התגעגעתי לדבר איתך .

WhiteBear

New member
אל תיקח את דוד קשה... קל להביך אותו

אבל אנחנו אוהבים אותו מאד... (אחרת הוא יתן למישהו להעיף אותו עלינו
)

asi boy1

New member
את זה שאני מושך מכות אני יודע....

אבל אין לי מושג במה להשתנות
. אני בן אדם רגיל כמו כולם רק שאני לא אלים, זה הכל!

zz 4

New member
לכן תדבר עם ההורים .הם יודעים יותר

טוב מכולם ומכירים אותך יותר טוב מכולם .והם יסבירו לך .איך לא להיות אחד כזה שמושך מכות .אני מבין שאתה מאוד נהנה מצומת הלב הרבה שאתה זוכה כאן .אז תנצל את העצות שקיבלתה .

asi boy1

New member
לא הבנתי דבר אחד../images/Emo46.gif

אתה חושב שאני מנסה לקבל צומת לב?! זה הדבר האחרון שאני רוצה לקבל(חוץ מהמכות שאני מקבל..)!

zz 4

New member
אני לא חושב כלום .סתם היה נידמה

לי שכבר קיבלתה את כל התשובות האפשריות בפורום .אבל בכיף מה שאתה רוצה .אני בכל מיקרה הולך כרגע לים .אז בייייי לך

במה להשתנות?

בזה יכול לעזור לך רק אדם שמכיר אותך. האינטרנט אינו כלי שמאפשר דברים כאלה. מורה טוב לאמנות לחימה יכול לעזור, אבל את העבודה עצמה רק אתה יכול לעשות. בלינק תמצא מאמר על "איזה אומנות לחימה כדאי לי ללמוד?", כלומר איך למצוא את השיטה המתאימה לך. אל תצפה לניסים. נסה להתרחק מאנשים בעייתיים. התחל להתאמן, תשקיע בזה הרבה, ותן לזמן לעשות את שלו.

amir_aikido

New member
עצות לעשות

נכון אחרי ששלחו את הילד ההוא למוסד לנוער עבריין, המשטרה מניחה שהבעיה כבר נפתרה, ולא תמיד זו המציאות. ואם הוא שב ותקף אותך, רצוי שתלך ותתלונן למשטרה שוב, ואז כנראה שיעבירו אותו למוסד שבו התנאים שלו יהיו פחות טובים ויהיו לו פחות חופשות. במקביל, אני ממליץ לך ללמוד אמנות לחימה אצל מדריך / מורה, ועדיף מהשיטות שלומדים בזמן קצר (קרב- מגע, אגרוף תאילנדי וכו'). אם תנסה להפעיל טכניקות מהסרטים במצב כפי שתיארת - אתה רק תצא יותר
ורק בגלל שכתבת שתמיד נטפלים אליך, גם כשאתה הולך בקבוצה - אני שב וממליץ לך להתייעץ עם מבוגרים, כולל ההורים, מחנכת, יועצת, מנהל, מדריך לאמנות לחימה, מאמן כדורסל. ואם אחד מהם איננו מייעץ ביעילות אל תתביש להגיד להם את זה ולחפש אדם אחר שיתן לך עצות. אמיר

mickeym

New member
אמיר, נראה שהשקפות העולם שלנו שונות

אני חושב שקיימים בהחלט מצבים שבהם רק אלימות/התגוננות פיזית היא פתרון. במקרה זה, של "ערסים" בגילאים הללו- זה הפתרון. הפגנת כוח מביאה לכבוד של אותם אנשים, פשוט כי אלו הם חוקי העולם הזה. כל צורה אחרת של טיפול, דהיינו משטרה, הורים, מנהל, פשוט לא תעזור.

amir_aikido

New member
יש מצבים - כן, המצב הזה - ?

מיקי אני דווקא מסכים איתך: "אני חושב שקיימים בהחלט מצבים שבהם רק אלימות/התגוננות פיזית היא פתרון." ההתרשמות שלי היא שלמצב הזה אלימות איננה דווקא הפתרון, בוודאי שלא אם מדובר בקבוצת ילדים מול ילד אחד, או בילד ש"מושך אש" מצד כל "החברה". במצבים האלה הוא צריך ללמוד להתנהג אחרת (או להחליף סביבת-חברים). כל פתרון אחר יכול לפתור מקרה אחד/שניים, אבל לא יעבוד לטווח ארוך. ומהצד השני, כולנו מודעים לכך שאמנות לחימה לא נלמדת בתקופה קצרה, ולוקח חודשים אפילו להגיע לרמה סבירה, שתספק יתרון, ב"קרב מגע מזורז". ולא נשכח שהבדלי הגודל בין ילדים בגיל המדובר (התבגרות) הרבה יותר גדולים מהמקובל בקרב המבוגרים, כך שכדי לנצח, הוא צריך יתרון טכני מהותי. אמיר

Law Ho

New member
לא כבוד - כי אם פחד!!!

וברגע שהם ירגישו שהם יותר חזקים (בין אם זה כי הם התחמשו בסכין ובין אם זה כי הם למדו איזה טריק לחימתי והם חושבים שהם חזקים או סתם כי הם הלכו לחדר כושר ועשו קצת שרירים) אז הם ישובו לתקוף!!!! זה ממש לא הפתרון.

zz 4

New member
לא להלשין .לבית ספר יש דרכים לדעת

איך לטפל בבעיה .כל הצרות מתחילות שאנחנו מפנימים ופוחדים להלשין כאילו .מה הוא מלשין .הוא מספר משהו שלא קשור אליו .סתם כי בא לו .אם הוא יכול לחיות עם זה אחלה .ואם לא אז שיטפל .ולא דווקא על ידי .לימוד איך לתת מכות .

למעלה