היי לכולם

asi boy1

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif

אני חדש בפורום הזה אז תתנהגו אלי טוב שמעתם?!
כבר הרבה זמן שהילדים בבית ספר יורדים עלי ומקללים אותי. אין יום שבו אני לא חוזר עם סימנים כחולים בכל הגוף. החלטתי שאני צריך לעשות משהו עם עצמי...מכיוון שאני מתאמן בכדורסל מכיתה א', אינני יכול לפרוש וללכת ללמוד קארטה, ג'ודו או כל אומנות לחימה אחרת. אז החלטתי שאני יעשה לעצמי אימונים עצמיים בביתי. התחלתי בזה רק לפני 3 שבועות...אני מקליט סרטים של אומנויות לחימה (כמו "ספורט הדמים" למי שמכיר..) ומנסה לעשות את התרגילים שאני רואה... אני יודע שלאחד מתחיל אסור לעשות דבר כזה כי הוא חלש וכל זה. אבל אני לומד כדורסל כבר 7 שנים ואפשר להגיד שאני לא ממש חלש, אני רק לא יודע מה לעשות עם החוזר שיש לי. אז מה אתם חושבים על ההחלטה שלי להתחיל ולעשות אימונים עצמיים? האם זה יכול לעזור לי או להפריע לי, או בכלל תגידו כל מה שיש לכם להגיד בנושא... שלכם עד לפעם הבאה...אסי!

bizhar

New member
לא ממש עזרה אבל...

אסי, אין לי עצה מועילה בשבילך אבל אהבתי את הגישה שלך - לקחת יוזמה ולעשות משהו בנידון
. שאלה: למה אתה לא יכול ללמוד אומנות לחימה במקביל לכדורסל?

asi boy1

New member
חשבתי על זה פעם אבל....

זה כמעט בלתי אפשרי. בכדורסל יש המון פציעות ולפי דעתי גם בקראטה או כל אומנות לחימה אחרת, אז בסוף אני אשאר בלי ידיים ובלי רגליים
. אבל בוא נגיד שאם זה רק זה אז עוד אפשר לסבול, אבל יש לי *5*!! אימונים בשבוע...אז מתי יהיה לי זמן לעוד משהו?

אז תמצא אומנות לחימה בלי פציעות

יש כאלה, שהפציעות בהן נדירות מאוד. אני ממליץ ללמוד אומנות לחימה בכל מקרה, למרות שאני לא בטוח שזה יפתור לך את הבעיה באופן מיידי. גם עם 5 אימונים בשבוע, אני חושב שאם תרצה תמצא את הזמן ללמוד אומנות לחימה. לפני כדורסל, אחרי כדורסל, או ביום החופשי. גם לי הציקו בתקופה הזו. אבל לא ברמה של סימנים כחולים. אולי אם תלך לאימון עם כמה חברים, ככה לא תהיה לבד ולא יציקו לך. אם יהיו לי עוד רעיונות אני אספר לך. בהצלחה!

asi boy1

New member
לא מתחשק לי ללכת לאומנות לחימה כמו

טי-צ'י! אני מתחיל לחשוב שיותר כדי לי ללכת לאומנות לחימה כלשהי מאשר כדורסל. ואם אני כבר אלך, אז אני ארצה ללכת לקארטה או קונג פו. דרך-אגב...מישהו יודע באיזו סגנון "נלחמים" זאן קלוד ואן דאם ודניאל ברנהרט בסרטים שלהם? אם יש כזאת אומנות לחימה, אז נראה לי שאני אלך אליה.

nage

New member
שמעתי שהיה רקדן בלט

ומכאן גמישותו המרשימה, ואולי אני טועה.

למד קראטה ובלט.

בלט הוא למד במיוחד עבור קריירת המשחק שלו. היה אלוף אירופה במשקל בינוני בקראטה בצעירותו.

john stockton

New member
אני מכיר מישהו

שהולך לחמישה אימוני כדורסל בשבוע והוא חגורה שחורה בקרטה ככה שיש זמן ועדיף ללמוד עם מורה כי לא תגיע רחוק לבד ובהצלחה!!!!

isaacl

New member
ההנחה שלך מוטעית

עד כמה שאני יודע, במשחקי כדור - כדור סל או כדורגל - יש הרבה יותר פציעות מבאמנויות לחימה. עבור אלינו....

rowshi2

New member
ממש לא נכון

הייתה פה יש לי כתבה על פציעות באומניות לחימה, ושם כתוב שבספורט תחרותי (כגון, כדורסל) נפצעים הרבה יותר מבאוניות לחימה. יש לי חבר שמשחק בליגה, ומתאמן 6 ימים בשבוע (כיתה י') כל יום יש לו פציעה חדשה, "עידו, מה זה הפרצוף שלך נראה ככה?!", אני שואל "אה, זה בגלל שי, זה דוד ,זה..." . לדעתי כדורסל הרהב יותר מסוכן. ולא, אתה תשאר עם שתי רגליים ושתי ידיים אם תלמד אומנות לחימה. אני ממליץ על משהו שיתן לך תוצאות מהירות, כמו איגרוף תילאנדי. אלה אם כן אתה מתכנן להשקיע בזה חיים שלמים (פלוס מינוס)...

Kenshinkan

New member
בכדורסל וכדוררגל יש יותר פציעות

בשנה אחת מאשר עשר שנים של אומנויות לחימה (חוץ ממקרים של מורים ממש מטומטמים, אבל אלה מעטים). בעז

zz 4

New member
אסי חמודי .בעצם למה הילדים יורדים

עליך .ומקללים אותך .וסימנים כחולים .אולי קודם תנסה לבדוק למה ?באמת מה הסיבה .תנסה דבר 1 לפתור את הבעיה מהכיון הזה .שיחה עם המחנכת היועצת .שתף את ההורים .הפיתרון הוא לא דווקא בכך שתתחיל ללמד את עצמיך אומניות לחימה .כי אז בוודאי תתסתבך .אומניות לחימה לא נועדו כדי להרביץ או ליסגור חשבונות עם ילדים .נכון שזה נותן ביטחון .ואולי ילד שהוא חלש .וידעו שהוא יודע אומניות לחימה אז כן זה יכול להוות גורם מרתיע .אבל תאמין לי זה לא פותר בעיות חברתיות .וצריך אתה כפי שאמרתי לנסות לתקוף את הבעיה מהכיון החינוכי .לגבי לימוד עצמי של אומניות לחימה .לדעתי זה לא רציני .לאחד שלא יודע כלום .והסרטים שאתה רואה .הם רק סרטים .אז בהצלחה .

asi boy1

New member
לא נראה לי שהסברתי את עצמי טוב...

לא התכוונתי לזה שאני רוצה להרביץ לכל אחד שמתחיל איתי או כל מיני דברים כאלה. אני רק רוצה לדעת להגן על עצמי! אני בכלל לא בעד אלימות, לא פיזית ולא מילולית... ויש דברים שעליהם אי אפשר לדבר עם המנהלת או היועצת למשל, כי הרבה מהמקרים קורים מחוץ לבית ספר למשל כשאני הולך לאימון כדורסל או סתם מטייל עם חבר.

chim chim

New member
ידידי יש לך טעות

התגובה שלך נראית לי תמוהה. שיחת עם המחנכת/היועצת-לא מאמין שזה יעזור סתם יראו בו מלשין ויציקו לו יותר.השיטה הזאת של "אני אעביר אותך למנהל" היא לא נכונה בן אדם צריך לדעת להגן על עצמו ולא תמיד האנשים האלה יהיו שם. שתף את ההורים-מה אתה רוצה שהוא יגיד להורים שלו שהוא חוטף מכות? אומנויות לחימה לא נועדו כדי להרביץ או לסגור חשבון עם ילדים" אז למה הם כן נועדו?(תסכים איתי שזה אחת מהמטרות העיקריות-לדעת להגן על עצמך) וזה שהוא ילמד אומנות לחימה זה לא יהפוך אותו לאלים יותר. דוקא להפך!

למעלה