הייתי פשוט חייבת...

The Superkid

New member
וואו!! איזה סיפור!

ממש כאילו לקוח מתוך סרט! זה ממש עצוב... אני מקווה שהכל יסתדר להם.. ואני מקווה שלא לקחת את זה יותר מדיי קשה! דברים קורים.. יהיה בסדר! אבל לדעתי האח לא אשם! זכותו בסך הכל להזכיר את החתונה עם חבר שלו! זה לגיטימי לגמרי.. אבל הכל יצא משליטה! וכולם יצאו מפרופורציה! הכל בגלל שהאבא של החתן הומופוב! מה שכן אהבתי שהכלה באה ונתנה לו סטירה!! you go girl!!

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

הכלה יצאה אדירה...!

GrimBoy

New member
מזעזע...

לא להאמין איזה משפחות יש בעולם הזה. אני יכול להבין כל אחד מהצדדים והכאבים המתלווים למה שעבר עליו באותו ערב. עם זאת אין ספק שהסיפור הזה הוא דוגמא ברורה לסוג הטעויות שאנשים יכולים לעשות וברור שאף אחד מהם לא ייסלח להם עליהן. אני שואל את עצמי איפה היה החתן בכל הסיפור הזה.. מה קרה ללהגן על אישתך ועל הכבוד של המשפחה שלה גם כשמדובר בלעמוד מול האבא הדביל שלך ולהעמיד אותו במקומו. איזה סוג של אבא צריך להיות כדי להקים מהומה בחתונה של הבן שלך ועוד להרשות לעצמך לעשות את זה בהתנשאות תוך כדי שימוש בביטויים וקללות מהסוג הזה. איזה סוג של אמא צריך כדי שהחיפוש אחרי השלמות החיצונית והרושם יעוורו אותה לגמרי בכל הנוגע לרגשות של הבן שלה שגם הוא מאושר ובסה"כ מחפש לממש את האהבה שלו ולחלוק אותה עם אנשים אחרים בדיוק כמו שהבת שלה רצתה לעשות באותו ערב. אני כן גאה בכלה שיכלה לראות קצת מעבר לשוליי השימלה הלבנה שלה והרשתה לעצמה לשכוח את המעמד כדי להגן על הכבוד של אחיה. זה ללא ספק המדריך המלא לריקבון ופרימיטיביות לכל מי שמחפש להרוס לעצמו את המשפחה. עוד סיפור שגורם לי להיות מאושר שהמשפחה שלי קיבלה אותי והצליחה להעמיד את עצמה כל כך גבוה מעל כולם שאף אחת ממשפחות גיסי וגיסתי לא יעיזו לפתוח את הפה בכיוון הלא נכון בכל הנוגע אלי. גם המשפחה של גיסי שהיא דתייה.

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo25.gif

החתן? - אולי הוא בעצמו מחזיק באותן דיעות, כמו של אביו. אחרי הכל, הוא חונך על ידי מפלצת גועלית... ללא ספק... ללא ספק מדריך לזוהמה, ריקבון, התנשאות גועלית ופרימיטיביות משוועת... אם היה לאבא משהו בקודקוד, הוא היה רואה את טובת בנו בכל העניין והיה סותם. כמה שהוא שונא ולא מקבל, הוא בסופו של דבר היה זה שהרס לבן שלו את החתונה... אני מקווה שהבן שלו העמיד אותו במקומו... מקווה מאוד! מה עם החתונה באמת... התקיימה?

איזה סיפור מאווד עצוב ../images/Emo10.gif

זה מאווד קשה לשמוע על אבא כזה צר אופקים , ומשפחה כ"כ שמרנית . מסכנה הכלה

Antithesys

New member
אוי ואבוי

ויי איזמיר
איזה גועל נפש של התנהגות מצד האבא של החתן....לדעתי האח של הכלה ממש לא אשם (למרות שאני במקומו לא הייתי מזכיר את העובדה שהוא הומו בחתונה של אחותו). וגם האמא של הכלה יכלה להיות רגישה יותר לבנה.... בכל מקרה מסכנים הזוג..אף אחד לא חשב עליהם כשפתחו את המריבה המפגרת הזאת.. נאחל להם המשך חיים מוצלח יותר

H e r e 4 y o u

New member
"יכלה להיות רגישה יותר לבנה..."

The understatement of the century...! הוצאת אותה צדיקה עם המשפט הזה... צחורה ומבהיקה...

SimsY

New member
למה אסור לו ?

ממש כמו שאם הוא היה בחורה - לא הייתה כל מניעה שהוא יגיד את זה אין שום מניעה שהוא יגיד את זה אם הוא גבר. כיהודים אנחנו מצפים שלא ישנאו אותנו בכל מדינות העולם בגלל שאנחנו יהודים - אבל נאה דורש נאה מקיים - היהודים כל קודם כעם צריכים להתנהג כמו שצריך - שזה אומר להתנהג לשונה בתוכם כמו שהם היו רוצים שיתנהגו אליהם כשהם נוסעים לחוץ לארץ והם שונים על רקע גזעי. אבל זאת כבר צביעות יהודית - זה לא דבר חדש.

idonkey

New member
סרטטט

מהזה הסרט הזה אח של הכלה היה צריך לשמור על הפה שלו ! החתונה של אחותו כרגע יותר חשובה מלהחצין את עצמו או מהחופש שלו כמה שזה מעפן....

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo31.gif לא......

לדעתי זכותו הטיבעית להביע את שימחתו, בדדדדיוק כמו אח אחר שהיה רוצה להכריז על חתונה עם בחורה..... אין כל הבדל!

idonkey

New member
ברור שאין הבדל

אבל כל דבר לגופו ....... בנסיבות האלה יותר חשוב היה שהחתונה תעבור בשלום! ברור עדיף שיהיה אפשר להתבטא חופשי אבל מה לעשות יש מקרים חריגים [לא צריך להזכיר את האמא שלו והאבא של החתן שיצאו חארות ]

SimsY

New member
הצביעות היהודית חוגגת!

כיהודים אנחנו מצפים שלא ישנאו אותנו בכל מדינות העולם בגלל שאנחנו יהודים - אבל נאה דורש נאה מקיים - היהודים כל קודם כעם צריכים להתנהג כמו שצריך - שזה אומר להתנהג לשונה בתוכם כמו שהם היו רוצים שיתנהגו אליהם כשהם נוסעים לחוץ לארץ והם שונים על רקע גזעי. אבל זאת כבר צביעות יהודית - זה לא דבר חדש.

H e r e 4 y o u

New member
דמעות, דמעות, דמעות...! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני ממש לא מלודרמתי, אבל פתאום, כשקראתי את זה, התחילו לרדת לי דמעות באופן בלתי רצוני, פתאום ראיתי את עצמי שם, עומד על הבמה, עם חיוך כזה רחב, מהלב, כמו שאני אוהב ומכריז על החתונה שלי ושל בן זוגי. כל כולי רועד... עליתי למעלה, לבית של ההורים ונתתי לאמא שלי את המחשב הנייד שתקרא. אבא שלי בהלם מזה שאני מתרגש מזה בכלל. מביט במין מבט אדיש במופגנות יתר... הייתי קורעעע לו את הפרצוף! מזיין לו ת'צורה... חתיכת בן זונה! (האבא של החתן). הכלה יצאה תותחחחית שנתנה לו סטירה, למרות שמגיע לו הרבבבה יותר מזה. אוי, איך הייתי מחבק אותו (את האח שהגיע עם בן זוגו)... קרע לי את הלב לקרוא מה אמא שלו אמרה לו... אוי, הלוואי והייתי יכול למצוא את המשפחה הזו... כ"כ הייתי רוצה לחבק אותו עכשיו, להגיד לו שהכל בסדר... אני בוכה עכשיו, בכי די מוזר... כל כולי בהרגשה פשוט מזוויעה... זה פשוט גועעעעל נפש...! אף פעם לא בכיתי ככה ממשהו שקראתי... אני פשוט שם, בתוך האירוע הזה, אני מרגיש שאני אחד יחד איתו, עם הבן שהכריז על החתונה... אוי.... נשרף לי הלב..... הלוואי והיה לי פה מישהו שיחבק אותי.............
העולם הזה מסריח! פשוט מסריח!!! מי שכתבה את ההודעה פשוט מאמי........... מאמי מאמי מאמי...!

../images/Emo201.gif

מאמי תקבל ממני חיבוק ענק ענק ענק גם לי הביאו את הכתובת של ההודעה הזאת (לא לסבית!) מאמי תקבל את החיבוק הכי הכי חזק עכשיו ממני (הלוואי והיית פה)

heliaviv

New member
בדיוק מה שהרגשתי.

במיוחד שהלוואי והיא הייתה פה לחבק אותי.. ולא נראה לי שאני מאמי אבל תודה. =]

Image of me

New member
גם אני רוצה לחבק אותו.

מסכן, הוא עשה מעשה תמים ואמיץ. אני מקווה שהכלה לא מאשימה אותו, למרות שהחתונה שלה נהרסה.

Lemonade16

New member
זה לא אותו דבר

"כמו שגוף בגוף נוגע זה לא אותו דבר כמו לחזור הביתה מהגשם של החוץ זה לא אותו דבר כמו לצרוח פנימה שזה לא אותו דבר זה לא אותו דבר כמו להציל את אמא זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד טוב לנו כל כך לישון עכשיו ביחד כמו מים שנוזלים מהתקרה זה לא אותו דבר האהבה שלנו שהתקררה זה לא אותו דבר להשתכר ולעשות שטויות בחתונה של אחותך זה לא אותו דבר כמו לשחרר דמעה..." זה כ"כ הזכיר לי את 'זה לא אותו דבר' שהייתי חייבת... וכן, עצוב. יכול להיות שהחתן לא היה חייב להזכיר את החתונה שלו שהיא כמובן אירוע שנוי במחלוקת מבחינת הרבה אנשים אבל עד מתי אנשים צריכים להישאר בארון? עד מתי?

למעלה