הייתי פשוט חייבת...

The Superkid

New member
יההה

גם אני בדיוק חשבתי על השיר הזה! כל הזמן שאני נזכר במקרה הזה! (ואני נזכר בזה הרבה מאז שקראתי את זה, זה באמת השפיע עלי!)

RagingTempest

New member
עצוב בעיקר.

אבל אני לא חושב שהוא היה צריך להגיד את זה. כלומר, זה לא שמה שהוא אמר לא בסדר. להפך, אולי זה יותר מדי בסדר - זה פשוט מקרה קלאסי של "עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק".

אורי 2 1

New member
לדעתי

זו ממש לא אשמת האח. לאב של החתן הגיעה הסטירה הזאת שהוא חטף ועוד הרבה יותר. והאמא הזאת פשוט חסרת לב. באמת מסכנה הכלה,אבל כל הכבוד לה שהיא הגנה על הכבוד של אח שלה ככה!

white star

New member
../images/Emo54.gif יו אני בהלם ../images/Emo12.gif

איזה התנהגות גועל נפש
מקרה שברור לחלוטין מי החיות ומי בני אדם

heliaviv

New member
היי,

מאז שכתבתי את זה לא נכנסתי לפורום כי לא יצא.. חזרתי לבית והמחשב פנוי לשם שינוי (ואצלי בבית זה לשם שינוי..). בכל אופן פגשתי חברה שעובדים אותי והם מלצרים (אני דיילת.. שזה אומר להגיע הכי מוקדם ובלי טיפים אבל גם בלי לסחוב את המגשים המגודלים האלה.. ) אז לכולם: כן החתן והכלה נשואים לכל מי ששאל. זה קרה אחרי החופה. המשפחה של הכלה הייתה מהמרכז ושל החתן מהעיר היקרה שלי.. (כמה לא צפוי!!) זה היה אמור להופיע בעיתון אבל האבא של של הכלה שופט והוא השיג על זה צו איסור פרסום בתואנה שזה יגרום עוגמת נפש לבת שלו ויפגע בפרטיות שלה בצורה שחשובה יותר מהזכות של העיתון לפרסם את זה. (כל מי שלומד אזרחות- שימו לב להתנגשות בין זכויות ואיך מחליטים.. המורה שלי תהיה גאה בי! =] ). אז עכשיו אני משערת שלכולם משאר רק לאחות את השברים.

spooky shadow

New member
אזרחות!

אני בטעות (באמת בטעות) פיספסתי עוד מבחן האזרחות..זה כבר השני שאני מפספסת..את חייבת לעזור לי ללמוד! (הזכויות זה זכות הפרטיות והבולשיט הזה, והשני זה חופש העיתונות לא?) מורגן. (היה לי יום שבת מחורבן! לפחות הסוף שלו..)

אמממממממממ

את לומדת אזרחות ודיילת בו-זמנית? אירוע כזה בוודאי ובוודאי שהיה מוזכר בעיתון,וזה לא משנה אם מישהו מ"המעורבים בפרשה" הוא שופט או עורך דין או בעל כל תפקיד חשוב אחר בתחום המשפט. עובדה, כן מתפרסים לא מעט סיפורים על עורכי דין ושופטים,סיפורים "לא טובים"..... למה כל הסיפור הזה שלך נשמע לי מצוץ מהאצבע?

אסל

New member
לא מכיר את הכותבת,

אבל שים לב שהיא התכוונה ל"דיילת" במובן של דיילת באולם-אירועים, ולא במובן של דיילת במטוס. מקווה שהסיפור לא באמת מצוץ מהאצבע, בגלל הגועל שהוא עורר בי... מצד שני, עדיף לקוות שזה לא באמת קרה, ששופט לא באמת הרס את החופה של הבת שלו והשתמש במילים "נטחן בתחת" בשנת 2006...

justmegit

New member
התלבלבת בפרטים. ../images/Emo79.gif

מי שצעק את ה'אוכל בתחת' הוא האבא של החתן והשופט הינו אביה של הכלה..P:

heliaviv

New member
אמממממממממ

אני ביב'... מכאן שאני ניגשת לבגרות באזרחות. לא דיילת באל על יקירי דיילת באולם- עבודה לאחר הצהריים. בכל אופן אם זה נשמע לך מצוץ מהאצבע זאת זכותך האישית לחשוב כך, אני הייתי שם. לגבי השאר אני יודעת מה שאמרו לי. חיים נפלאים.

spooky shadow

New member
תגיד?!

למה שילדה תבוא ותשפוך את הלב שלה בפני פורום של אטום מלכתחילה אם לא היה לה קשה עם זה?! למה שילדה אינטיליגנטית תבוא ותבכה על אירוע שזעזע אותה ועוד תכתוב בצורה כזאת משהו שמצוץ מהאצבע. אני לא מבינה בכלל למה אני טורחת לענות לך זה לא מובן לי. הרי שאתה סתם יצור פתטי חסר יחס, עם חסכים מהילדות וילד שאמא לא אהבה. עכשיו במקום לרדת על אנשים בגלל שאתה לא מבין איך העולם המושחת של החוק הפוליטי מנצח את חופש הביטוי, תתחיל לטפל בעצמך, וללמוד אזרחות. ואולי סתם אינטיליגציה בסיסית יכולה לעזור. ובנוסף, ילד לא גאון שכמוך, היא כבר הסבירה שהיא עובדת באולם ארועים. עכשיו, תפתח גוגל ותבדוק דיילת באולם אירועים. ובדרך, תחזור לפינה שלך ותרד על ארבע כמו שאתה יודע. מורגן.

אסל

New member
אוי ואבוי לי, האבא של הכלה שופט???

(גם נכנסתי מהעמוד הראשי) האיש שאמר "נטחן בתחת" הוא שופט? אלוהים ישמור?

לאאא. האבא של האח ההומוסקסואל שופט

לאאא. האבא של הכלה שהוא גם האבא של האח הוא שופט. מסכן. בטח היה בהלם מהסיפור ולא הצליח לחשוב מה לעשות. אין לו חשיבה מהירה. אם הייתי שם הייתי לוחש לו מה לעשות.

קראתי בשער תפוז. תגובה לא פופולרית

חברים שלי, אחים שלי למרות שאני סטרייט.
אני אכתוב דבר אחר ממה שכולם כתבו. אני לא מאשים את האח למרות שהוא לא קרא טוב מי נמצא מולו ואם יודעים שהאבא של החתן הוא פרימיטיבי חסר תרבות לא צריך להתחיל בחינוך בחתונה של האחות. אני חושב שהוא התרגש ורצה לשתף אחרים בשימחתו על פסק הדין החדש שגם הוא יכול להנשא לבן זוגו. אצל כל מי שאני מכיר ובמשפחה שלי התגובה היתה עוברת עם כמה לחישות בין הזקנים והזקנות אבל כולם היו נשארים בשקט מנומס כאילו כלום. אם קרה מקרה שנופלים על אדם פרימיטיבי וחסר תרבות כמו האבא הזה שפתאום בחתונה לוקח את המקרופון וקורא לאחי הכלה "נטחן בתחת" או עוד מילים שאדם תרבותי לא אומר אסור!! אני חוזר: אסור!! להמשיך באלימות ולתת לו סטירה. לכן הכלה לא עשתה נכון. אני מתפלא על האבא של הכלה שהוא שופט שלא הבין מה לעשות. כשיש קטעים מביכים בחתונות מסמנים לתזמורת, לוקחים מקרופון ואומרים משפט על הפסקה לריקוד מיוחד ועד שהריקוד נגמר כולם מרגיעים את מי שאיבד את העשתונות. אני חושב שהכלה היתה צריכה לקחת את המקרופון אחרי שהאבא ההוא דיבר לומר שהאח שלה ריגש אותה בברכה שלו ושהיא מאחלת לו שיהיה מאושר, לא להגיב לאבא של החתן הפרימיטיבי ולא לרדת לרמה שלו ולתת סטירות כי ראיתם איך זה המשיך. לסמן לתזמורת להשמיע שיר ולסחוב את החתן שלה וגם את האח לריקוד קצר. אם הכלה לא הבינה מה עושים השופט, האבא של האח והכלה יכול לקחת את המקרופון ולומר שהוא מתרגש ורוצה לרקוד עם הבת שלו ומאחל לכולם אושר. כל הפסקה בברכות בלי אלימות היתה חוסכת את המשך הסיפור הזה. אני מסכם בפסוק הידוע: בחיים צריך לא רק להיות צודק אלא גם חכם. הדבר הכי כואב הוא מה שאמרה האמא אבל אין אמא שלא אוהבת את הבן שלה. אם הכלה או האבא השופט היו עוצרים הכל האמא לא היתה מכאיבה לבן שלה עם הדברים שאמרה. מסכן הבן ששמע מהאמא דברים כאלה אבל שלא יחשוב שהיא לא אוהבת אותו. היא כעסה ואיבדה עשתונות ולא ידעה מה היא אומרת מרוב צער על מה שקרה. חברים שלי, לנשום עמוק ולחשוב תמיד איך להיות חכמים ולא להגרר לאלימות. אלימות רק גורמת לצרות כמו שראינו פה.

נכון בשיא הנונשלנטיות

להגיד לו אחי המתוק כמה אני שמחה " קולולולו", גם אם חמי אומר שאולי גם אני חולה ואביא מתישהו בחורה הביתה "קולולולו" יאללה אמא נכון את אוהבת אותי בואי נרקוד את האשה היחידה שאני מוכן לרקוד איתה את אמא נכון ? קולולו.? אוי איזה חתונה" אחרית הימים " קולולוקו............

GALU94

New member
טנלובלה?!

זה ממש הזוי מה האבא הזה חושב שהוא עושה? הומופוב דפוק לא האח הרס לאחות את החתונה אלא האבא לבן שלו ! פשוט מגעיל. לא מבינה אותו.

Tbear

New member
האחות תותחית!!!

אני ממש גאה בה שהיא הגנה ככה על אחיה (שצריך ללמוד כמה דברים בהלכות טקט..) יש דברים שנכון לתת עליהם סטירה, איך שאבא של החתן דיבר ועוד למיקרופון לא היה צריך לעבור בשתיקה... חצוף שכזה והאמא צריכה איזה פסיכולוג דחוף... איך היא מדברת לבן שלה..? ובכל מקרה לדיון העקרוני שיש פה, לכל אדם יש את הצדדים שהחברה לא מקבלת בו, ולא חייבים לנופף בהם בכל אירוע...גם אם אתה שלם עם עצמך, גם אם אתה חושב שאתה צודק והמעשים שלך נכונים, עדיין טקט זה לדעת את מה להגיד איפה....

SSAAMMEEYY

New member
מה טקט מה?

אני בטוח שכל המשפחה שלו כבר ידעה. לאבא הייה חסר קצת למה להביא לו אגרוף ולקלל אותו? הוא לא יכל לעשות את זה אחר כך?

למעלה