הייתי פשוט חייבת...

PinkyRaSta

New member
היו לי דמעות בעיניים ../images/Emo210.gif

מחפיר ביותר. אני לא מבינה למה האמא אמרה את זה פתאום, הרי כפי שזה נשמע הוא כבר היה מחוץ לארון ועוד הגיע עם בן זוגו לחתונה. מסכן האח שבטח מרגיש נורא מכל הכיוונים, כי כולם עלו עליו, גם האבא של החתן, גם אמא שלו, שזה הכי כואב וגם הרגשות אשם שהוא הרס את החתונה. ולמה אתם מכולם מאשימים אותו? מה שהוא אמר היה תמים לחלוטין. כולה אמר שהוא מצפה לראות אותם גם בחתונה שלו. זה לא שהוא יצא מהארון בחתונה של אחותו, הוא כבר הגיע עם הבן זוג שלו, כלומר אנשים ידעו.

Carmen Sandiego

New member
כי מותר לנו להיות הומואים רק במצעד

ולא באירוע משפחתי משמח מלא באנשים אוהבים ותומכים, כי אז זאת כבר פרובוקציה. סתם.

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif מילה במילה...!

מה אתם מאשימים אותו בכלל? הוא יצא תותח........... הוא אמר את הדברים האלה בצורה תמימה... מאיפה לא לו לדעת שיהיו שם אנשים פרימיטיבים, חשוכים וגועליים.....? אני גאה בו...! הוא פשוט תותח...! אוי, כמה הייתי רוצה לחבק אותו עכשיו!

מה תותח, מה ,אתם הורסים הכל

בפרובוקציות שאתם עושים . מה אתם רוצים לשנות את העולם? תעשו את זה באלגנטיות . לאט לאט, גם אני חיה עם בת זוג בסבבה אבל מבינות שלא כולם מקבלים את זה , או קיי יקח קצת זמן, אני לא אבזבז עכשיו אנרגיות על סבתא שלי שלא מקבלת את זה , וגם אם הייתי סטרייטית לא הייתי גונבת את ההצגה לאחותי , הייתי מחכה להזדמנות נאותה ופרטית יותר כדי להכריז את זה. ראבק אתם יוצאים במצעדים ועושים בלאגאן ועוד רוצים שיתיחסו אליכם כרגיל , תיהיו רגילים אתם קודם כל ואח"כ תדרשו מהציבור להתיחס אליכם ברגיל .

Atticus Finch

New member
'זה גועל נפש :-\

עדיין לא יאומן שיש אנשים שחושבים ומתנהגים ככה היום. האח לא אשם פה, אלא האבא שאין לכנותו בכינויי, פשוט, עדיין לא הומצאה המילה המתאימה. מסכנה הכלה, מסכן החתן, מסכן האח והבן זוג שלו. כוחה של מילה...

DxJx GADRIEL

New member
בתכלס, היה מיותר

מצד האח לדבר על עצמו והחתונה שלו עם בן זוגו וחבל שהאבא של החתן לא הראה איזה סוג של טקט או חוסר אגואיזם ו'זרם'.. יצאו אגואיסטים טיפשים

H e r e 4 y o u

New member
הוא בטח מהאבות הקשים, מהדור הישן...

הפרימיטיבים, הסתומים, הטמבלים שאין להם אפילו גרגר חול בקודקוד............. וכל הסתימות הזו, האטימות והטיפשות המשוועת אינה תירוץ! צריך פשוט לצוד אותו ולקרוע לו את הצורה...!

SimsY

New member
מה מיותר פה ?

אם אנחנו כיהודים רוצים שלא יחשבו עלינו כעל זוהמה גזעית קודם יהודים צריכים לא להסתכל על שונים בתוכם כעל משהו שאסור להזכיר אותו. צביעות יהודית אופיינית.

DxJx GADRIEL

New member
אבל מה הוא עושה מעצמו

לא הייתה לו זכות להרוס לה הוא התחיל את זה, תרצה או לא

SimsY

New member
הוא לא הרס כלום

זה בדיוק כמו להאשים את היהודי שהורידו מהאוטובוס אתמול בפריז כי הוא דיבר על הבר מצווה שלו באוטובוס. אחרי הכל אשמתו - אסור היה לו להראות שהוא יהודי ולדבר על יהדות באוטובוס. שנאת השונה היא דבר שטני - וזה הולך כפול לגבי מי שהוא יהודי.

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif מממ...

נשרף לי הלב... אני כבר יותר מחצי שעה ממש עם דמעות... יש מצב שאני מגזים, אני פשוט רואה כ"כ הרבה ממני שם, בחתונה הזו............................................. תקראו את השיר שיש לי בחתימה, זה שיר שנכתב לאחיה של אלאניס מוריסט, שהתאבד לאחר שמשפחתו ירדה לחייו ולא הפסיקה עד שהוא נשבר........ הוא יצא בפניהם מהארון......

מזוויע

מזוויע מה שאנשים מסוגלים לעשות ולומר.. כאילו פאק אנשים אין לכם רגשות (ואני מדבר על רוב הגורמים בסיפור) האבא הרס לבת שלו, האח הרס לבת שלו, והאמא הרסה את הבן שלה... בקיצור.. ממש חבל שככה היה צריך להגמר... היה יכול להגמר אחרת.. אם כל אחד היה שומר על הפה שלו קצת יותר טוב...

H e r e 4 y o u

New member
האמא..........

אני נזהר, כי אני יודע איך כואב לאמא שלי כל העניין.......... אני נזהר, כי היא משתדלת ואוהבת, אבל קשה לה ואני מבין אותה, באמת שאני מבין............ אני נזהר ו... בכל זאת: האמא כלבה...! איך יכלה לעשות את זה לבן שלה? - אני הייתי משתגגגגע!

יכול להיות שאני קצת קשה הבנה אבל..

הם נישאו בסוף? בכל אופן כואב לי על מה שקראתי עכשיו, ואני אשקר אם אומר שלא עומדת לי דמעה בעין. היא קוראת לעצמה אמא.

למעלה