הייתי פשוט חייבת...

izackv

New member
הכתם המחשבתי הוא רק אצלך...

לא מכיר שום "אופל מחשבתי" שלי. מצטער. למרות שאני מבין שאתה מחזיק מעצמך מנתח אופי מומחה על סמך פוסטים באינטרנט. לוגיקה, אני מבין, היא לא הצד החזק שלך. (או שהבעיה היא בהבנת הנקרא? או סתם בסובלנות כלפי מי שלא חושב בדיוק כמוך?) אז כדי שזה יהיה פשוט - אג'נדה זה משהו יפה וחשוב. כשרוצים לבצע משהו בשם אג'נדה מסויימת ויכולים להעריך בצורה די ודאית שזה יפגע במישהו אחר אפשר להחליט שמוכנים לגרום לפגיעה או שמוותרים על האג'נדה באותו מקרה ספציפי. לבצע משהו בידיעה שזה יפגע במישהו יקר לנו (בלי קשר בכלל למי אשם בפגיעה!!!) זאת אחריות שזכותנו לקחת. אבל להתנער מהאחריות הזאת זה צביעות. זכותו לנהוג כפי שנהג. חובתו להבין את ההשלכות שיהיו למעשה על אנשים אחרים שיקרים לו. חובתו לבצע את איזון המשקולות ולהחליט איך להתנהג בהתחשב בסך כל ההשלכות. אגב, התעלמות מאיך אנשים אחרים שנמצאים מסביב חושבים, לא גורמת להם לחשוב אחרת. אני מניח שאתה כועס על איך שאנשים אחרים שם הגיבו. גם אני. זה לא קשור בכלל לדיון. (תגיד, באמת קראת את מה שכתבתי לפני שהתחלת לדבר על כתמים על קירות???)

SimsY

New member
דיברת דיברת דיברת

ניסית בכח להסתיר עם כל מה שיש לך את הגזענות ההומופוביה והחושך המחשבתי שלך - ועדיין לא הצלחת... ניסית להוציא אותי כאילו זה שבעל הכתם המחשבתי כשבעצם מי שכאן מוכתם בהומופוביה זה אתה... איך זה הוציא אותך ? לא ממש טוב, כן גם אני מסכים - לדבר לדבר לדבר ובסוף לא להגיד כלום, טוב אבל אני מניח שזה לא חדש אצלך ואצל שכמותך שמתחילים כל משפט ב "החברים הכי טובים שלי הם הומואים".... ואז שותלים את ה"אבל" הגדול ושופכים את הרעל שלהם וחושבים שזה ישנה במשהו.

izackv

New member
מדהים.

בטח לא תגיע רחוק עם הבנת נקרא כל כך אפסית ועם רגשי נחיתות כל כך קשים. סתם עצה - תנסה לקרא לפעמים מה שכותבים לך לפני שאתה מתנפח ומסמן כל אחד כאויב. אגב, אני אשמח לראות איפה בדיוק אתה רואה הומופוביה וגזענות. וגם, אולי, אפילו איזה נימוק (סליחה על המילה הגסה) שמסביר למה מה שכתבתי כל כך נורא (חוץ מזה שזה לא מתאים במאה אחוז למה שאתה חושב) בינתיים אתה מוכיח פעם אחרי פעם עד כמה חסר סבלנות, יכולת הבנת הנקרא ויכולת קיום דיון עניני אתה. חבל, התכונות האלה חשובות בחיים.

Green Wing

New member
זה היום שלה. שלא יגנוב לה ת'מומנט.

והוא בטח ידע שזה יגרום סערה. הוא מודע להשלכות.

SimsY

New member
מעניין אותי מאוד ש...

בחתונה תמיד מאחלים לאלה שלא התחתנו עדיין שימצאו כבר ויתחתנו במזל טוב ואם יש מישהי או מישהו שכבר מתחתנים בקרוב ישר מכריזים עליהם בהוד ושמחה והדר וששון - ואז זה לא נקרא גניבת המומנט עכשיו פתאום זה כן ..... איזה צביעות - פתאום זה "קשה" זה "שורט" זה "מכאיב" - כמה פאטתי!

לפי דעתי....

האח עשה כאן מעשה מטופש ביותר..הוא לא היה צריך להגיד את זה בחתונה של אחותו...אבל גם האבא ההוא עשה טעות בתגובה שלו....והאמא גם לא הייתה צריכה להגיד ככה...למרות שלפי דעתי היא אמרה את זה תוך כדי סערת רגשות והיא לא בדיוק שמה לב למה שהיא אומרת..כי שמעו זה קטע סופר רגיש מה שהלך שם..אני לא מאמין שבנאדם שפוי היה מדבר ככה...ברור שהעצבים פעלו כאן שעות נוספות..וצריך להבין כאן את כללללללל הצדדים..חוץ מהאבא כי ניראה לי שבאמת הוא עשה כאן משו לא בסדר..אבל האח אשם כאן מההתחלה הוא היה צריך לסתום תפה.... עכשיו רגע..בסוף היה חתונה?..הם נשואים?...אם כן שיהיה להם במזל טוב אלא אם כן המשפחות מארגנות גירושים....בגלל מה שקרה..

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif האח גיבור שלי, פשוט גיבור..

ממש כמו אלה שאתם רואים בטלוויזיה - הגיבורים האגדתיים, האולטימטיביים, האל-מותים............ אלה שהילדים מעריצים בילדותם... יכול להיות שאני מגזים, אבל לדעתי הוא שם אותם על הקטן! הוא תותתתח! וכל מילה אחרת עליו פשוט לא במקום!

detleth2

New member
היה צריך להתחשב באחותו.

נגיד בארוחות משפחתיות אם שואלים אותי אם יש לי חברה אז אני אומר שלא, ולא מכריז שאני הומו ושיש לי חבר כבר שנתיים, כי בשביל מה להתחיל עם זה עכשיו? מי שאני קרוב אליו ידע, לא צריך להכריז בכל מקום שאתה הומו. הוא היה צריך לחשוב שהצד של החתן לא יודעים כלום אז בערב החתונה?! מה זה קשור?! שהיה מכיר קודם את הצד השני ומספר להם, מה צריך לצעוק את זה למיקרופון?! וכן, אם זה היה זוג סטרייטי זה מתקבל, כי סטרייט לא יוצא מהארון ואין תגובה לכאן או לכאן.

H e r e 4 y o u

New member
לדעתי אתה צריך לומר להם

לומר להם יפה בארוחות משפחתיות שאתה בקשר ארוך עם בן זוגך... זה שאתה לא מספר, מראה שאתה מתבייש. הימים בהם לספר על בני זוג מאותו המין ובני זוג סטרייטים יהיה בדיוק אותו דבר יתקרבו אם רק כולם היו שמים זין ומספרים הכל... אני עוד לא שם, האמת. סיפרתי לאבא שלי רק לפני חודשיים בערך, אמא שלי יודעת כבר יותר משנה ואחותי בדרך... זה רק עניין של זמן, וממש לא הרבה זמן... כשיהיה לי בן זוג, אני מניח שאספר לכולם...

detleth2

New member
למה לי לספר אם זה זה משהו אישי

והם לא קרובים אליי ולא מעורבים בחיים שלי. אני גם צריך לספר לסבתא שלי שאני בעד סמים ושניסיתי הכל. לא, כי זה לא טאקט. כאנשים יצטרכו לדעת הם ידעו. דרך אגב, ההורים ואח שלי יודעים, חברים כולם יודעים, וכל הביה"ס שלמדתי בו יודע, אבל לא הלכתי וספרתי לכולם, פשוט לא הכחשתי. כשאני אתחתן עם מישהו אני אספר למשפחה המורחבת שלי כי אני אזמין אותם, אבל מעבר לזה אני לא חולק את חיי איתם.

SimsY

New member
איזה הומופוביה היסטרית

להשוות בין להשתמש בסמים לבין להיות בקשר עם גבר רק מראה כמה אתה חושב שזה דבר רע - ואתה מרגיש שיקוץ כלפי זה.

detleth2

New member
אם זה מה שהבנת אז אלוהים יעזור לך.

לא השוותי, וגם לא הזכרתי את הנושא הסמים כמשהו רע אלא כמשו אגבי ואפילו טוב. התכוונתי שלא לכל אחד אני אספר על החיים הפרטיים שלי, רק לאנשים שצריכים לדעת ואם ישאלו אותי אני לא אכחיש אלא אם זה יהיה חוסר טאקט. למשל, אם יש סבים וסבתות מבוגרים מאוד לפעמים עדיף לא לערב אותם בדבר בכלל ולתת להם נחת. זה לא אומר שאני מתבייש, אני אומר שסבתא שלי ז"ל ששכבה שנתיים בבית חולים לפני מותה לא ממש חשבה על ההעדפות המיניות שלי ולא מצאתי לנכון לשתף אותה. לזה התכוונתי. אני הומופוב? זה מרגיז על גבול הטפשות להגיד כזה דבר. אני מחוץ לארון ולא מתעסק בזה.

SimsY

New member
משום מה אתה דווקא כן מתעסק בזה

ואם לא הבנת את תוכן האמירה שלך בעצמך - אולי כדאי שתבדוק את הדברים שאתה כותב פעמיים - אחרת, שאלוהים יעזור לך.

SSAAMMEEYY

New member
אבל תבין

לא נראה לי שהוא חשב בכלל על מה שיקרה עם האבא אם הוא הייה חושב שזה יגיע למצב הזה לא נראה לי שהוא היה מדבר. אני עדיין חושב שמי שהרס בתכלס את החתונה זה האבא.

detleth2

New member
ברור שהאבא הרס.

עדיין עדיף היה להמנע. גם בחתונה של אחי אני לא אכריז על עצמי כהומו כי אין צורך, זה היום שלו ואני אעמוד לצדו ובצלו.

אלבטינה

New member
תותח...

העניין הוא שלא מספיק להיות אמיץ... צריך להיות גם חכם, אני מאמינה שאם הוא היה אומר את זה בהזדמנות אחרת, בחברה אחרת, אמא שלו הייתה שמחה שהוא מאושר וכך גם השאר... לא יעזור לך (שאתה הומו לוחמני...) להכנס באמצע קהל של שונאי הומואים אלימים ולהביע את דעתך באומץ... לחשוב מה המטרה שלך ומה יגשים אותה בצורה החכמה והטובה ביותר!!!

H e r e 4 y o u

New member
../images/Emo201.gif

לא יודע למה אני לוקח את זה כ"כ קשה, I just do...

i love gay boys

New member
פף. איזה אנשים יש בעולם הזה.

לדעתי, אפחד לא היה בסדר. האבא של החתן, טיפש. ברמות^^. האמא, מה שהיא אמרה לבן שלה, מי לא היה בוכה? הבן שאמר את מה שאמר^^. זה כואב. :\

H e r e 4 y o u

New member
האח תותח...

מצטער שאני חוזר על עצמי, פשוט כ"כ רע לי עכשיו... אני פשוט רואה את עצמי שם... אני ההומו שתמיד פחד שכולם יחשבו שהוא מחלה, אני זה שתמיד דאג שישנאו אותו, שלא יקבלו ולא יאהבו אותו... ו... הבחור הזה עבר דבר נוראי כששמע מה אמא שלו אמרה לו..... חסרת לב.....! פשוט זונה...!

למעלה