החרדים צודקים

שאני יבין

לדעתך התפרעות, אלימות, ונדליזם חסר רסן, שנאת חינם ואיחולי מוות (שיש כאלו שמנסים לממש) מצד ההומופובים החרדים זה הדבר שעליו אתה מגן מפני הערך הנורא מכל - אהבה? האם לדעתך במדינה דמוקרטית שמתיימרת להיות מערבית ופלורליסטית יש מקום לקבוצה גזענית ואלימה להגביל דעות של אחרים ולקבוע באמצעות כוח-הזרוע והטרור לשלטונות החוק מה לעשות? אתה מחפש מה השלילי בבני אדם שלא חושבים כמוך במקום להנות לגמרי מהרב-גווניות שחברה שלנו מהזכות של ההומואים, כמו שלך להביע את דעתם בחופשיות גם אם היא לא לטעמך... אגב, אם הילדים שלך יהיו הומואים/לסביות/טרנג'נדרים אני מאחל להם שעם עד אז לא הצלחת, שבנקודה הזאתי יבוא השינוי ממך ותוכל לראות את החיובי העצום באנשים כמו בניך/בנותיך שמקדמים את האהבה ללא גבולות בעולם והקבלה העצמית ולא את השנאה שיש לנו ממנה גם ככה מספיק בימינו והיא עולה לנו בהמון דם מיותר. באהבה,
דין

הבעיה הנוראה אצלכם היא

שאתם בטוחים שהעולם נוצר לפני 59 שנה עם הקמת המדינה אין הסטוריה ולכן כל עוד לא פגעתי באדם פיזית אז הכל מותר אבל כדי לפקוח את עינך אני יגלה לך א. העולם נוצר לפני 5767 שנה ב. הארץ שכבשתם אותה היא ארץ ששייכת לעם היהודי שקיבל אותה מאלוקים והיא ארץ מיוחדת ורגישה למעשים שלכם בתור יהודי אני אומר לך לא ייתכן שאתה תבוא אל הדבר המקודש ביותר לי ולטמא את זה בסחי ומאוס ובדברים שהתורה קוראת להם ``תועבה`` ומזהירה שהארץ אינה סובלת אותם. מבחינתי אין הבדל אם תעשה את המצעד בכותל המערבי או בירושלים אתה פוגע בי.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif באמת...מאיפה אתה כל כך בטוח

שאנחנו חושבים שהעולם נוצר לפני 59 שנה? אנחנו קהילה, על כל גווניה, גם דתיים ומאמינים יש בקירבנו. אני מציע לך לקרוא את המאמר הבא שאני מצרף, אולי תשכיל ותלמד משהו. אני לא טמא, לא תועבה כמו שאתה קורא לי. ובכלל, מי אתה חושב את עצמך לקרוא לי ככה? אתם חושבים את עצמכם לקדושים, ואותנו לטמאים. מי נתן לכם את הרשות? אני ממליץ תקרא את המאמר בטרם בכלל תחשוב להגיב לי.

אתם לא טמאים

המעשים שאתם עושים טמאים. ולא רק אני גם בורא עולם קורא להם ``תועבה`` (לא לכם אלא למעשים שלכם) אני לא בא להחזיר אותכם בתשובה רק לומר לך שבעיני העם היהודי פגיעה וחילול ארצו (כן העם היהודי טוען שזאת ארצו! שקיבל מבורא עולם) במזיד בפרהסיא ולעשות מצעד לדבר הכי חמור ושהתורה הזהירה שזה פוגע פגיעה רוחנית קשה בארץ ישראל עד כדי שהיא מקיאה את יושביה. אז העם היהודי אתם פוגעים בו בנקודה רגישה ביותר

הבנתי...

> אתה הדובר הרשמי של אלוהים, או שאתה רק מקורב שלו בעילום שם? > אם אתה לא מעוניין להחזיר יהודי בתשובה אתה גם עובר על מצווה > עצם זה שאתה נמצא כאן זה לשבת ב"מושב לצים", שכמובן אסור לפי תורתך רק תגיד לי, מתי משהו בסדר בעניך ומתי לא...

במילים קצרות

אתם גוזלים מהעם היהודי את ארצו וחומסים אותה הבעיה היא לא בך אלא במיקום של המצעד במקום הרגיש ביותר לעם היהודי למעשים האלה. אולי תועיל בטובך להתחשב בספר המפורסם ביותר בעולם התורה של העם שלך.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif מה בדיוק אנחנו גוזלים?

אני לא קולט את זה. אלוהים ברא אותי ככה. בדיוק כמו שהוא ברא אותך נמשך לנשים. ואם הוא באמת לא היה רוצה לראות אותי בעירו - הוא כבר היה גורם לאיזה אירוע שהיה מבטל את כל זה. אנחנו מתחשבים בכל דבר, - אתם לא.

זה שטויות

אתה נולדת כמו כל אחד עם אותם יצרים מינים של כל אחד הקביעה שלך שאתה צריך גבר היא בעיה פסיכולוגית שהיתה לאיזה אדם ולכן הפיץ את זה כאילו יש טבע אחר. ושוב כך או כך אין לי בעיה איתך אלא עם המצעד בפרהסיא במקום המקודש לי

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אתה לא ברור

בעיה פסיכולוגית? אדם שהפיץ (הדביק) בזה את אחרים? איפה אתה חי תגיד לי? כבר 30 שנה שהומוסקסואליות הוצאה מלקסיקון מחלות הנפש. אין לזה שום פתולוגיה, זה לא גורם לשום בעיה. על אחת כמה וכמה שלא ניתן "להפיץ" ו"להדביק" בזה אחרים. WAKE UP!

מצד אחד אתה אומר שאני גוזל מעמך זכות כולשהי

מצד שני אתה רוצה שאני אתחשב בספר של העם שלי תחליט אני בתוך או מחוץ לעדת ישראל אדוני הכהן? אתה מתכוון שאני צריך להתחשב בפרושים לספר הזה ולמסורת, כיוון שבכל תנ"ך לא מוזכר בציוץ עניין מצעד הגאווה בי-ם ובכל זאת אני לא מעוניין להתחשב לא בתורה ולא במסורת כשהיא לא מוכנה אפילו להכיר בי כמו שמותקף לא יתן לתוקף ת'סכין ככה אני לא מתכוון להתחשב בתורה ששוללת אותי.

שוללת את המעשים שלך

היא לא תוקפת אותך היא מבינה שיש לך יצר הרע אבל גם אם אתה עושה בינך לבינו זה לא מתיר לך לבוא למקום רגיש כזה מבחינה דתית ולעשות בו דברים כאלו.

אם להציע לסקול אותי ושכמותי בגלל נטיה מינית

זה לא נקרא תקיפה ב-ה' הידיעה... אז מה זאת תקיפה?!

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני לא מתכוון להתווכח איתך על ההלכה.

אבל, כמו שרשום גם במאמר, יש אפשרות לשינוי היחס לבני הקהילה ההומולסבית, לאנשים. למה לא להתייחס בסובלנות, בביטויים כמו "ואהבת לרעך כמוך" ו"את תשנא את אחיך בלבבך". אלה חוקים הרבה יותר חשובים בתנ"ך.

את האמת?

רעך זה רעך במצוות ולהפך את הכופרים מצוה לשנוא כפי שכתוב ``את משנאיך ה` אשנא``

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif איזה בדיוק פרשנים פירשו ככה?

הרב עובדיה יוסף? הרב יצחק כדורי? אני מדבר איתך על גדולי הרבנים בראשות רמב"מ, רמב"ן, רש"י, קאסוטו וכו. תסתכל היטב איך הם פירשו את זה

white star

New member
../images/Emo54.gif אולי הקולות שלו בראש?

אלה גם פרשנים טובים, מה שהרב החדיר לו

ItsikH

Member
אני והמעשים שלי - חד הם אני לא עושה את מעשיי בניגוד לרצוני כי זה נכפה עליי, זו בחירתי להיות אני עצמי, ממש כשם שנבראתי, ולא מי שאתה היית רוצה שאני אהיה אבל אני לא. אלהים לא שונא אותי ולא את מעשיי, אתה הוא זה ששונא ומגייס את שמו להצדקת שנאתך. אכן תקיא הארץ - לא בגלל האהבה שלי אלא בגלל השנאה שלך.

אתה פשוט צריך להבין

שלא כולם מאמינים באמונה שלך. שלא כולם חושבים שהעולם נוצר לפני 5,767 שנה. מאובנים יכולים לדבר הרבה יותר טוב ממני ועוד שהם מתים. ואם אתה מפקפק באמיתותם נשאלת השאלה למה אלוהים שלך שם לך בכוונה מאובנים עתיקים מזמן בריאתו ומרמה אותך ואת כל העולם. הצחוק על חשבונו. לאמונה שלך יש מקום להמשיך לנצח לחיות בעולמנו אם תנחת על הקרקע ותלמד לקבל שיש אמונות אחרות וכמו שיש חוקים של פעם שלא הגיוני שתיישם אותם כיום (סקילה של מישהו לדוגמא), ככה אתה צריך להתיישב עם המציאות ולהבין שאנחנו חיים בעידן שבו יש חשמל ולא מנורה, יש טלפון ולא מדורות על פסגות הרים, יש רובים במקום כידונים ויש פלורליזם במקום שנאת חינם. אתה בטח משתמש במוצרים שלהם ולתקופת התנ"ך שאתה כל כך רוצה להחיל כאן אין שום קשר, ואני גם בטוח שאתה עובר על הרבה מאוד חוקים של התקופה הקדומה, או שאתה מחמיר עם עצמך יותר מאשר האנשים שחיו לפניך פה בארץ (אני לדוגמא לא חושב שדוד או איזשהו מלך בישראל הלך כמו דוס ממוצע בימינו - עם שחורים בקיץ ופרוות שועל על הראש, גם אף לא עברי אחד הלך ככה ועובדה שהיום החרדים מתלבשים מוחמר יותר מאשר אבותיהם) לא אפשרי שתשים קצוץ על תורתך כשהמודרניזציה מספקת לך הנאה אבל כשלא נוח לך עם חלק ממנה אתה מקפיד יותר מאלו שכתבו את התנ"ך על משנת השנאה שלה. ואני יודע שאני פוגע בך נורא במצעד הגאווה בירושלים, בדיוק כמו שחבריך פגעו בי רק אתמול בעצרת הדלה שלהם לביטול המצעד, אבל כמוני כמוך - תאלץ לסבול בשקט.

תראה זה ארץ יהודית

תשאל כל גוי לא אנטישמי הוא יאמר לך ארץ ישראל היא שייכת לעם היהודי כי קיבל אותם מאלוקים לפני 3500 שנה ולא יתכן שאיזה אחד יבוא ויחלל את הארץ הזאת ככל העולה על רוחו. יש מוסר יש צדק. היעלה על דעתך לעשות את זה במכה? לא שמה תוריד את הנעלים ותשתחוה בידיים רועדות ורק בעם היהודי החלש מותר לפגוע? למה שלא תשתין על הכותל המערבי כי אינך מאמין שהיה שם בית המקדש? ובכלל מי אתה שתרמוס ככה את התנ``ך שבכל העולם מתייחסים אליו ביראת כבוד?

למעלה