החרדים צודקים

החרדים צודקים

בזה שאתם מתוך רצון לעשות פרובוקציה מתעקשים דוקא על עיר הקודש ירושלים, הענין הוא לא אם אתם יכולים לעשות את מה שאתם עושים אלא לא מתאים מצעד בעיר הקודש כשם שלא הייתם מעיזים לעשות זאת להבדיל בין הטהור לטמא במכה או בוותיקן וחוץ מזה תחשבו מה היה קורה אם היו עושים מצעד של החמאס בישראל? כשם שזה אסור כי זה פוגע ברגשות יהודים כך מצעד שבא כולו לבעוט בקוים האדומים של העם היהודי ועוד בעיר הקודש זה לא מוסרי.

W a r r i 0 r

New member
במה בדיוק החרדים צודקים?

בזה שכדאי לפגוע בשוטרים, לשרוף פחים ולהתפרע? בזה שהם רוצים לגזול ממני זכויות? רק תזכורת אחת יקירי - ירושלים זאת עיר הבירה של מדינת ישראל. עיר ה-ב-י-ר-ה. אתה יודע מה זה בירה, נכון? העיר הראשית בארץ. כלומר זאת עיר של כל אזרחי ישראל, גם של ההומואים. מה שגם - המצעד בירושלים הוא סולידי לחלוטין, בלי עירום. בלי מה שהולך בתל אביב. זאת הפגנה נטו. ומה ההבדל בין הפגנת הסטודנטים, הפגנת המילואימניקים, הפגנת האטיופים, הפגנת הנכים, והפגנת חולי סרטן לבין הפגנה של הומואים? אין שום הבדל! ברגע שמישהו פוגע לי בזכויות - זכותי הדמוקרטית להפגין. לא לפגוע בציבור אחר, לשמור על הכבוד ועל הסדר הציבורי, לא לעבור בשכונות של מי שלא מעוניין בזה, או חלילה לאתרי קודש. אבל להפגין. זה מותר.

אז ככה

אני לא מעונין לפגוע אבל אני אשאל זאת בעדינות, אם אני יבוא ויכבוש ארץ וישתלט עליה זה אומר שהיא שלי? זה אומר שאני שולט בה לא שהיא שלי אלא שהיא של העם שחי בה מבריאת עולם, אז ככה הסיבה היחידה המוצדקת שהיהודים כובשים את הארץ היא כי זאת ארץ שלנו על פי התורה ככה בן גוריון אמר בעצרת האו``ם וזה בעצם רעיון הציונות אחרי שהשתלטת על הארץ בשם היהדות אז אוקי אל תלך לפי היהדות לעצמך, אבל אל תפגע ותבעוט ביהדות בפרהסיא לומר אין תורה כי זה ארץ יהודית שקיבלנו מאלוקים אתה לא יכול לבעוט בה אל תחלל את שם עם ישראל כאילו זה עם מושחת שטוף בזימה כמו הגרועים שבאומות העולם

W a r r i 0 r

New member
שאני יזכיר לך

את הפסוקים "ואהבת לרעך כמוך" ? "אל תשנא אחיך בלבבך" ? אלה בדיוק חטאי החרדים בהתפרעויות שלהם. היה חרדי אחד אפילו, שעבר על הדיבר השישי, "אל תרצח" שמו. בשנת 2005. לכן אני ישאל אותך קודם - זאת יהדות אמיתית? דבר נוסף, אתה בטח דוגל במדינת הלכה, נכון? אני לא. רבים אחרים לא. הרוב לא. אז למה אתה צריך לחייב אותי לחיות כך? שים לב, אף אחד לא בועט ביהדות בפרהסיה, אלה פשוט מביאים דעות שונות. ומי שמחלל את העם הזה זה מי שקורא לרצח.

תראה

היום זה לא רלוונטי להפך היום אנו מחויבים לקרב אתכם בעבותות של אהבה אף אחד לא קרא לרצח גם ההוא שדקר (על הצד שמדובר באדם שפוי) הוא עשה זאת כי כאב לו נשמתו זעקה לזה שבריש גלי מורדים בבורא עולם ומכריזים שהעם היהודי אינו עם ושהתורה אינה משמים ופוגעים בעיר המקודשת ודוקא בה לכן כל אדם שכואב לו באופן טבעי עושה מעשים קיצוניים (ואצלכם לדוגמא יש הרבה רציחות שנובעות מזעם בין אחד לשני) אני מתנגד מאוד לזה אבל האדם רק שתבין את המניעים של אדם שרומסים את הארץ שקיבל מבורא עולם.

W a r r i 0 r

New member
רגע רגע....

אף אחד לא קרא לרצח?! ומה עם הפשקווילים שנתנו עשרות אלפי שקלים תמורת חיסול ורצח ה"טמאים"?! ונראה לך באמת מוצדק שכל אחד שזועקת בו נשמתו - ייקח סכין וידקור אנשים?!

מוצדק לא

אבל זה מובן כמו שאצלכם כל יום יש קטטות במועדונים ומוציאים סכינים מתוך עצבים אותו דבר ויותר מזה חרדים שפוגעים להם בדת שלהם. לא שזה מוצדק. ב. לא היה שום כוונה לרצוח אולי לאיים כדי שהמשטרה תבטל את זה.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif לאיים?

נו באמת, הצחקת אותי. אנשים שמרשים לעצמם להתפרע ולתקוף שוטרים (אני זוכר שיש בתורה איסור חמור על פגיעה בשוטרים ושופטים) אנשים שמגינים על אב שהרג תינוק בן יומו, אנשים שאונסים קטינים מאחורי דלתות בישיבות. ורק, חלילה, שזה לא ייצא מהמגזר, מהקהילה הסגורה. בגלל זה מתגלים רק מקרים בודדים כאלה, אבל אני בטוח שיש המון. ואני כבר לא מדבר על הפלגים הקיצוניים ביותר, שעשו טקסי "פולסא דנורא" לבכירי מדינת ישראל. ובסוף תיזכר מה קרה ב1995. ואנשים אלה "רק" מאיימים? אתה באמת חושב שחרדים כאלה צדיקים גדולים? ממש לא. טול קורה מבין עיניך.

אל תבלבל תראש!

בכל חברה יש חיצונים השאלה היא עד כמה המושחתות ! ותאכלס המציאות מראה על סמים אלכוהול ודקירות פי 5 מהאוכלוסיה הדתית וכש החרדית אז בקשה די עם הדמיון המופרז שלך מאחורי דלתות. . . . . .

resputin

New member
והסטטיסטיקות שלך, מאין?

היופי בקהילה הדתית הוא שהיא סגורה. אפשר לומר שגם אחוז האונס בה הוא קטן, זה הופך את זה לנכון? לא, זה פשוט אומר שעל כל סיפור שמגיע לעיתונות, עשרה נשארים בחדרי חדרים. הייתה כתבה לפני כחצי שנה על תרבות חדשה של דתיים צעירים והיא יציאה לפיק-אפ ברים, בחשיכה, נטולי כיפות-שמלות-פיאות וכיוב לשם שתיה ומציאת אנשים (ובוא נאמר שלא יצאו משם מערכות יחסים ארוכות). מה שאתה אומר הוא לא מבוסס בשום צורה כזו או אחרת, אז חאלס. ודרך אגב, מה הקשר הישיר בין שחיתות לבין סמים ואלכוהול? ודקירות? מאיפה הוצאתם את הגיבוב שטויות הזה? אולי במסיבות סטרייטים וערסים למיניהם, אבל במסיבות של הומואים? בקושי הולכים מכות מרוב שחלקם הגדול כוסיות, אז הבאתם לי דקירות? מצאתם.

../images/Emo88.gifאיום = הסתה

הסתה = מניע למעשים קיצוניים. ולא מדובר פה באיומי סרק. מילא פעם ראשונה סבבה אבל אחרי שהאיומים הביאו לדקירה, ועכשיו הם ממשיכים במלוא העוז - זה כבר לא כדי שהמשטרה תבטל את זה. נראה לי שאתה ממש משחק אותה תמים ולא כל כך תמים.

white star

New member
../images/Emo54.gif אצלנו מוצאים סכינים?!

ממתי שלפו סכין במועדון של הומואים? שולפים סכינים במקומות מפוקפקים מלכתחילה שבאים אנשים שיוצאים כדי לדקור\ללכת מכות

האמת- שרק בגלל זה אני נמנע ללכת למועדונים של

סטרייטים. אולי במועדונים של גייז יש אווירה של שוק בשר וכל אחד בפוזה שלו, אבל לפחות אתה לא נתקל שם בעבריינים עם מבטים זועמים ומתכות חדות בכיסים.

ItsikH

Member
"אצלכם כל יום יש קטטות במועדונים?"../images/Emo12.gif "ומוציאים סכינים"?../images/Emo12.gif אני לא יודע איפה אתה מסתובב, אני וכל חברי הקהילה ההומו-לסבית (להט"ב ליתר דיוק) שאני מכיר לא הולכים למועדונים כאלו. יש יותר אלימות בחברה החרדית מאשר בקהילה ההומו-לסבית, כדאי שתבדוק (אלימות כלפי נשים, התעללות בילדים, תקיפות של עוברי אורח ברחוב, והכל "לשם שמים"). כמובן, יכול להיות שאני טועה בגדול לגביך - אבל אתה כמובן יודע הכל עלי |סמייל עוקצני שחסר בתפוז|. האלימות היחידה שיש בקהילה ההומו-לסבית היא של אחרים כלפי הומואים ולסביות, בשם השנאה (לפעמים השנאה הזו מגובה באיזה טקסט הזוי של איזה "רב"). אותו נימוק של כאב יכול להצדיק גם את המחבלים (ימ"ש?) בפעולותיהם, ואתה לא באמת חושב כך, נדמה לי.

../images/Emo88.gifאתה ממש תמים או ממש משחק אותה תמים

לרחם ממש על זה שזעקה לו נשמתו שבריש גלי מורדים בבורא עולם. הבורא עולם הוא שלו ולא שלי. הוא חי במדינה דמוקרטית ולא מדינת הלכה והוא צריך לעשות בדיוק מה שהחוק אומר ולא רק מה שהרב אומר. אגב, נשמתי כבר זועקת 26 שנה שאין לי זכויות בסיס לחיות בשקט בבית ובמדינה שלי - ובגלל זה אני הולך וצועד ולא שולף סכין ודוקר כי כואבת לי נשמתי. גם במגזר החרדי יש רציחות על בסיס זעם בין אחד לשני ומעשי זימה ואונס.

ואם תזעק בי נשמתי על דמויות חרדיות מסוימות

שפוגעות בחופש שלי, ומאיימות על כל מיני אנשים. אולי גם אני אלך וארצח אותן. אה הם לא נקראים רודפים. נוח מאוד לקרוא למי שלא מוצא חן בעיני רודף ואז שיהיה מותר לרצוח אותו. אם אתה מגן על עמיר אז אתה באמת בן אדם עם ראש מעוות בעיני. כך שלא פלא שמצעד של אנשים שהולכים ומצהירים על האני האמיתי שלהם נורא ביותר בעיניך מאדם שנוטל את נפשו של אדם אחר. ועבותות האהבה שלך לא נראים לי יעילים - אני כחילונית חושבת שיש דברים יפהפיים בדת היהודית אבל הדתיים בהתנשאות שלהם רק מרחיקים חלק מהעם היהודי ממנה ומהם.

../images/Emo88.gifיהודי זה לא מה שכתוב בתורה

יהודי זה לאום. כמו שאיסלנדי הוא לא נוצרי אלא איסלנדי וכמו שהולנדי הוא הולנדי ולא נוצרי/מוסלמי. מבחינתי אין אלוקים כמו שאתה מגדיר אותו. ואני עדיין יהודי ואף אחד לא יכול להגיד לי אחרת.

orrr18

New member
אדוני הנכבד

אני מודה לך מאד שאתה מעיז בכלל להשוות מצעד גאווה, להפגנת תמיכה בחמאס... עם כל הכבוד לדעותייך החשוכות, ההומואים אינם חמאס. הפגנה של החמאס בירושלים אסורה לא כי היא פוגעת ברגשותייך כיהודי יפה נפש, אלא כי החמאס הוא ארגון טרור, המוגדר כאוייב של מדינת ישראל ויש בהפגנה שכזו משום פגיעה בבטחון המדינה, ולא פגיעה ברגשות... זה ברור שלא תוכל לעשות מפגן תמיכה בישראל בלב טהרן נכון? כי אנחנו מדינות אוייב! הומואים ולסביות הם לא אוייבים של אף אחד, הם אזרחי המדינה בדיוק כמוך וכמו אותם חרדים, ובניגוד לחלק גדול מהחרדים, ההומואים כן מקיימים את חובות המדינה כמו שירות בצבא... בתור מי שנכנס לפורום של גייז ורושם את השטויות שכתבת, נראה לי שמי שמנסה לעורר פרובוקציה זה אתה... ועוד משהו, נראה לי שבתורה שבה כולנו מאמינים יש קווים אדומים גדולים וחזקים יותר, כמו האיסור לרצוח, והאיסור לשימוש באלימות, והחובה לקבל את השונה... חבל שאתה ושהחרדים לא נאבקים גם על הקווים האדומים האלה באותו להט שאתם נאבקים ב"קו האדום" שמופיע בפסוק יחיד ובודד בתורה, במקום הכי שולי שיכול להיות...

תראה התפרעויות זה דבר טבעי

אין סיבה שאדם ישב בשקט כשפוגעים בו ודבר שני אם אתה מאמין ביהדות דע לך שרק על חטא זה התורה הזהירה אותנו שהארץ שאנו חיים בה לא מקיימת את החוטאים האלה ``אל תטמאו בכל אלה כי את כל התועבות האל עשו אנשי הארץ אשר לפניכם ותטמא הארץ ואפקוד עונה עליה ותקיא הארץ את יושביה`` אתה רוצה שזה מה שיהיה פה? שהארץ תקיא אותנו לידי החמאס? אגב זה לא רק על חטאי משכב זכור אלא על כל חטאי גילוי עריות ולמה שלא תעשו לדוגמא מצעד של אנשים ששוכבים עם אשת איש? לא אמרתי לך איך תחיה אבל אני מאמין שהזימה הנוראה שקיימת במדינת ישראל פוגעת בבטחון המדינה.

למעלה