החרדים צודקים

והנה אזהרה מפורשת לעם ישראל

``ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה כאשר קאה את הגוי אשר לפניכם`` שחור על גבי לבן כתוב את התוצאות של זה.

W a r r i 0 r

New member
רגע רגע,

אבל ע"פ התורה דינם של מי שמחלל שבת\אוכל לא כשר גם הוא סקילה! אז אולי נעשה פה משטר הלכתי בסגנון איראן?

מי שאוכל לא כשר זה לא סקילה

אלא מלקות. מי שמחלל שבת זה סקילה בתנאי שהיו עדים והתראה. שוב, השאלה הזאת אינה רלוונטית המדינה גם אם היתה קמה על ידי חרדים היתה חטא אנחנו כיום לא מצווים לנהוג מה שהיה נהוג כשעם ישראל היה כולו דתי, אני רק אומר לו שאם הגוים בזמנו הארץ לא יכלה לסבול את התועבות האלו והקיאה אותם מתוכה כל שכן היהודים שנמצאים באותה ארץ שזה יהיה גורלם וזה לא נאמר על חילול שבת אלא רק על חטאי גלוי עריות (עיין בחומש ויקרא אחרי מות).

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ועדיין העונש על חילול שבת הוא מיתה.

רגע, אתה מציע לכונן פה מדינת הלכה? סוג של משטר דתי-איראני ולאומני-נאצי?

ועוד משהו

תהיה בטוח שאם תקום כאן מדינת הלכה לא יאונה לך כל רע אתה תחשב כגוי מקובל עליך?

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ווי זמיר...

אני לא גוי, ולא יהיה גוי. גם אם אתה תרצה בכך. ולא מתכוון להיחשב ככה. אבל אני כן רוצה זה לחיות בטוב, באהבה ובשמחה, לקבל את זכויותיי במלואם. ולא במדינה שתגיד לי מה לעשות. לא במדינה שתכריח ותגיד לי איך לאכול ומה ללבוש. אני במדינה כזאת לא יחיה. מה יהיה ההבדל בינינו לבין איראן? כלום.

תעשה מה שאתה רוצה

תפנה לכל משרדי הממשלה שיכירו בך אבל למה לעשות אירוע המונים לדבר הזה ולהתעקש על העיר הכי רגישה לדבר הזה בעולם? למה לירוק ככה על התנ``ך?

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif כי זאת עיר הבירה של מדינת ישראל.

כי נמצאים שם פרט לכותל המערבי, גם הכנסת, בית המשפט העליון, בית הנשיא, בית ראש הממשלה. הסימנים החשובים ביותר של אחד משני סמלי מדינת ישראל - הדמוקרטיה.

סבבה

אם אתה כל כך שרוף בנשמה בלי טיפת רגש לדת או לפחות לפגיעה בעם היהודי אז באמת אין מה לדבר איתך. ושאלת למה אתם גוזלים מאיתנו את הארץ? התשובה פשוטה תנסה להבין אותה רמז: הארץ הזאת היתה במשך 2000 שנה שאיפת לבו של כל יהודי בגולה לזכות להיות בארץ הקודש שאלוקים נתן לו...

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אתה לא שם לב, הא?

יש רגש. יש, יש, יש. אנחנו לא הולכים בשכונות שלכם. אנחנו לא נכנסים לכותל. אנחנו לא הולכים ערומים. זאת הפגנה. ואם אתה אוסר עליי להפגין - אתה פוגע בסמל הדמוקרטיה של ישראל.

אם תלכו בעירום זה פחות גרוע

גרוע זה שאתם מייצגים בבירת העם היהודי דבר שנוגד לחלוטין את תורת העם היהודי ומטמא את ארצו ולכן אתם בפירוש גוזלים מהעם היהודי ובכוח הזרוע השתלטם על הארץ הרגישה הזו ואתם הופכים אותה להודו

white star

New member
../images/Emo54.gif תגיד לי, אכלת סמים היום?

או שפשוט אתה עושה את עצמך? מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית, לא מדינת דת. ירושלים היא בירת ישראל הדמוקרטית ולכן יש לנו את הזכות לצעוד בה. כדי לא לפגוע ברגשות הדתיים המצעד לא עובר בשכונות הדתיות. ולכן יהיה מצעד, עם הרצון של החרדים או בלי!

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif שפיות.

אני לא גוזל שום דבר מאף אחד. אני לא כובש לך את הכותל ואומר לך לא ללכת לשם. אני לא אומר לך מה לעשות. מי אתה חושב שאתה שתגיד לי?

ItsikH

Member
אני הוא הדבר הנוגד את תורת העם היהודי אני ולא מעשיי, אני לא "מייצג" דבר הנוגד את תורת העם היהודי אלא אני עצמי בעצם היותי נוגד אותה. זה מה שאתה אומר לי. ואני הוא זה שאין לו זכות להתקיים בבירת המדינה שלי, זה מה שאתה אומר, ובארץ הזו בכלל. ועל כך אענה - באמת אין לך זכות על הארץ הזאת, אם אינך מקבל את זכותם של אחרים כמוני לחיות בה בכבוד ובשוויון זכויות. הומואים ולסביות היו בעולם מאז ומעולם וגם יהיו בו לעולם, אפשר להשמיד את אחרון היהודים אבל הומואים ולסביות הם יצירי אלוהים ככל אדם אחר וימשיכו להוולד לעולם.

white star

New member
../images/Emo54.gif קיבלנו את הארץ מהאו"ם

ושמרנו עליה באמצעות דם של חיילים ולא של אנשים מוגי לב שכל היום עסוקים בללמוד את התנ"ך וחיים על חשבון מי שנלחם עם המדינה ועובד למחייתו

ItsikH

Member
חס וחלילה ושלום רק בזכות המתפללים ולומדי התורה זכית אתה לבריאות ואריכות ימים. זכותם תגן עלינו ועליך - כשם שהגנה עלינו מהקוזאקים של חמלניצקי, מהפורעים של פטלורה, כך גם תגן עלינו מהחיזבללונים של נסראללה ומהפצצה של אחמדינג'אד. כשאני חושב על זה - אם אלו הם שיגנו עלינו, באמת "ירחם השם".

white star

New member
../images/Emo54.gif אל מלא רחמים...

אלמלא היה האל מלא רחמים היו רחמים בעולם ולא רק בו !!!

בתנאי שיקיים את מצוות נוח

לקבל את שלטון היהודים לשלם מס גולגולת להגביל את השכלתך ואם במקרה תהיה עבד, אז החיים שלך יהיו גהנום בהשוואה לחיי עבד עברי ואם לא... השם ישמור ><

למעלה