החרדים צודקים

האמתי ששאלתי

אחד שעובד איתי, בחור זהב, אבל מה לעשות - גוי... קוראים לו נעים והוא אמר לי שאינלו מושג על מה אני מדבר... אני לא חושב שגוים לא אנטישמים נולדים עם תובנה שהעליונות של היהודים מקורה מאיזה ארוע לפני 3,500 שנה... מצטער אבל זה לא בגנים שלהם לדעת את זה... אני לא אעשה צעד טיפשי במכה, כי עצם השהות שלי כלא מוסלמי שמה זאת סכנת נפשות לי... אבל אם היה שמה שלטון יותרנאור (אני מחשיב את ישראל לרוב ככזאת) אז כמובן שלא ההיתי שם קצוץ ועושה מצעד גאווה שמה אם יש ביקוש... אני לא ישתין על הכותל המערבי כי אני לא שונא את הדת היהודית ואני לא אעשה משהו סתם מתוך שנאה טהורה. אבל הדעה שלך היא שעצם זה שאני הומו וחי, שאני רוצה להיות גאה בעצמי שאני שלם עם עצמי, שאני רוצה לצעוד וזה מה שמפריע לך - זאת שנאה טהורה בדיוק כמו להשתין על הכותל.

מפריע לי

כי זה חוק של בורא עולם מה לעשות אבל אין לי דבר נגדך תעשה מה שתרצה אבל אל תעשה מצעד בארץ הקדושה לעם היהודי שאתה במקרה או לא במקרה נמנה עליו ומתכחש לו. אין לי בעיה שתתכחש בינך לבין עצמך אבל אל תפגע בפרהסיא רגשות היהודים שמחשיבים את ארץ ישראל כמקום קדוש.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif שנעשה מה שנרצה אתה אומר?

אני רוצה להחזיק את ידו של בן זוגי במקום ציבורי כלשהו, כמו כל זוג רגיל. יכולים להתפל עליי בו במקום. אני רוצה להתחתן עם בן זוגי ולקבל את כל הזכויות של אנשים נשואים. אסור לי. אני רוצה להביא לעולם ילד עם בן זוגי. זה לא חוקי. אני רוצה לקנות עם בן זוגי בית. אין משכנתא לזוגות חד מיניים. תאמין לי שברגע שאני יקבל את כל זכויותיי - אני לא יפגין יותר.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אז אנחנו צועדים ומפגינים

בשביל שיתנו לנו את הכל. כי לנו אין. בגלל זה יש הפגנה ברחובות של עיר. וכמו שאני לא אומר לך: "לך תאכל חזיר", או "אתה מחוייב לנסוע בשבת" אל תגיד לי שאני צריך להתבייש. אוקיי?

נשמע שזה מפריע לך רק כי זה חוק ה'

אתה לא באמת מבין למה אתה שונא אותנו אתה לא מרגיש ככה אתה רק ממלא הוראות אתה אזרח לתפארת של דורות של בורות, וחבל שאתה לא קם ושואל את עצמך במה אתה שונא מאביך ואבות אבותיך בדרך חייך מה טביעת האצבע שלך על העולם שלנו? כי כמו שזה נראה כרגע היא זהה לטביעת האצבע של אלפים כמוך שמאמינים באותו דבר, ואוכלים אותו דבר, וקוראים אותו דבר. נולדים באותה צורה ומתים באותה צורה. היפה בחברה שלנו שלכל אחד יש טביעת אצבע יחודית על ההיסטוריה האנושית אם אתה רוצה לחזור על אותה דרך חיים סגפנית ולא מתפתחת של אבותיך - תהנה. הם לא המציאו את הנורה. אבל אם נולדת לזה, ואתה לא שואל את עצמך מה היחודי בי אלא הולך בתלם של החברה הסגורה שלך אני מצטער, אבל מבנינו אתה פה התינוק שנשבה. ולכן אני מבין למה אתה שונא אותנו - רק כי נקבע לך חוק, בידי מחוקק בלתי נראה.

לא

לפי ההסטוריה זאת ארץ שלי ששייכת לי ולאבותי דורות על גבי דורות מיציאת מצרים אתה לא יכול לבוא אלי לארצי שאתה במקרה שולט בה ולחלל את קדושתה.

white star

New member
../images/Emo54.gif "במקרה שולט בה" ?!

שולטים כי יש לנו הרבה יותר זכות מאשר שפעם לפני 2000 שנה היו פה. לא טוב לך? קח את הדברים שלך ותעבור למדינה אחרת תחכה שם למשיח

זה ארץ ישראל

המקום המקודש בעולם שניתן לעם ישראל נכון שמחמת חטאים יצאנו לגלות אבל זאת ארץ ישראל היתה ותהיה. חביבי ההסטוריה לא התחילה בקום המדינה..

white star

New member
../images/Emo54.gif לא אבל היא פה בזכות צה"ל

ולא בזכות ציבור שעושה רק צרות וחי על חשבוננו

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif יהודית ודמוקרטית.

ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת! יש לי תחושה שאתה הברזת מדי הרבה שיעורים בנושא. מכה נמצאת במדינת איסלאם קיצונית להזכירך, מדינה בה גם חובה ללכת לנשים ברעלה, וגם יש עונש מוות לאנשים כמוני. זאת לא מדינה דמוקרטית. אתה יודע מה זה בכלל דמוקרטיה? תלמד פה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%94

דמוקרטיה

היא בינך לבין עצמך דמוקרטיה אינה מתירה לפגוע במכוון ברגשות אחרים וחבל שהאחרים האלו הם העם שלך השורשים שלך אם הם היו אנשים מדת אחרת לא הייתם מעיזים לפגוע ברגשות שלהם למה? כי לרע אין בעיה עם רע הם מסתדרים סבבה.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אנחנו לא פוגעים ברגשות של אף אחד.

לפחות מנסים ככה. אנחנו לא הולכים לשכונות חרדיות ודתיות. אנחנו לא הולכים לכותל. אנחנו לא הולכים ערומים. המצעד הוא הפגנה. לכל מיעוט יש זכות להפגין בדמוקרטיה. גם לנו. למה שאני לא יפגין כנד אפלייתי בירושלים בירתי? אז שיהפכו לבירת מדינת ישראל את תל אביב ונסגור עניין. למה אתה חושב שירושלים היא לא "קדושה" גם למוסלמים ולנוצרים? היא גם. וגם הם מתנהגים כמוכם, בהתפרעויות. אם כי פחות הפעם. למה אתה חושב אין מצעד ברומא? רק שלשום היה שם אחד, ובו השתתפו 200 אלף איש.

אתם פוגעים בכך

שאתם משווקים ומייצגים בעיר הכי מקודשת לעם היהודי את הסחורה שלכם.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif שום סחורה ושום נעליים.

אנחנו מייצגים את עצמינו ונלחמים על זכויותנו. בצורה חוקית למהדרין. לא כמו החברה מהרחוב החרדי שתוקפים בחופשיות מי ומה שבא להם.

אתה לא חושב שזה רק מזיק לכם?

ומראה את הפנים הלא יפות שלכם שאתם מתגרים סתם בתושבי ירושלים

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif הפגנה לא מזיקה לאף אחד.

זכותו של כל ציבור להפגין בדרכים בלתי אלימות. אנחנו לא מתגרים באף אחד. לך למצעד התל אביבי ותראה מהי התגרות.

eden612

New member
ההשוואות של ממש גרועות

אייך אתה מעז ביכלל להשוות את החמאס שהוא אירגון טרור שרוצח אנשים ועשה פיגועים אלינו זו ההשואה הכי דפוקה ששמעתי בחיים שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד דבר זו זכותנו להבגין איפה שאנחנו רוצים מתי שאנחנו ורצים בדיוק כמו שהחרדים הבגינו אתמול ( יום ראשון) ולמחות על חוסר השיווין שיש בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

זאת ארץ ישראל

עם ובלי שיהיה פה שלטון של כופרים יהודים או ערבים או נוצרים ואסור לך לפגוע בארץ שלא שלך אלא כבשת אותה ולעשות בה ככל העולה על רוחך!

למעלה