החרדים צודקים

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif יש לי שאלה אליך.

אתה חרדי שתומך במדינת הלכה? תענה לי בכן או לא, בשביל שאני יידע אם לענות לך בהמשך.

אני לא תומך

כי אנחנו בגלות ועד שאלוקים יגאל אותנו אסור לנו להתגרות באומות ולצאת מהגלות, אבל אני בעד שבארץ ישראל ישמרו תורה ולא יעשו בה מעשים שלפי התורה הארץ לא סובלת

white star

New member
../images/Emo54.gif אתה רק מוכיח שאין מה לדבר איתך

כמו שפעם האנשים היו בטוחים שהעולם שטוח ולא משנה מה אומרים המדענים. אתה פשוט כל כך שטוף במה שהכניסו לך לראש. אתה בכלל לא טורח להקשיב. הרב הפך אותך לבובה בשלט רחוק לדברים שלו

לא

אני חושב שאני הנורמלי ומי שכופר חי בהזיות כי אין סיבה לכפור בהסטוריה המוכחת שלנו שאנו עם נבחר.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif מזכיר לי משהו מלפני 60 שנה.

אבל אני באמת מעדיף לא להתייחס ליהדות ככה. לכן אני פשוט יגיד שהבעיה היא בך ולא בדת.

תראה

גם הרשע הגדול ביותר יכול להיות הצדיק הגדול ביותר וכן להפך העולם נברא לצורך מטרה יש בו רע הבוחרים ברע יקבלו את עונשם הבוחרים בטוב יקבלו את שכרם. ההבדל ביני לגוי זה שאבא שלי היה אברהם אבינו והיה צדיק וזיכה את הצאצאים שלו להיות עם נבחר ואבא של הגוי היה רשע אלוקים בחר בי אבל זה לא מונע מהגוי להגיע אל הטוב כי גם לו יש שכל שלא יתכן שאדם נולד ללא תכלית רק כדי לאכול ולמות. לא ייתכן שאין בורא ולא יתכן שיש בורא שברא עולם כה מוזר ללא מטרה.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אתה גילית את מהות החיים אני רואה.

והמהות היא לקיים את תרי"ג המצוות. לא לעבוד. להתייחס אל עצמכם (שומרי המצוות - קרי) כאל הנבחרים והקדושים ולאחרים כעבדים, טמאים ומתועבים. ידידי, אל נא תשכח את נבואות הזעם על היחס לחלשים. של ירמיהו, ישעיהו, מיכה ועמוס. אל נא תשכח את חשמת הדיברות בין האדם לחברו. אל נא תשכח את "ואהבת לרעך כמוך" ואת "לא תשנא את אחיך בלבבך" רק אחרי זה נוכל לדבר.

לא שכחתי

ותאמין לי שאיני שונא אותך ולא מחשיב אותך כאדם סוג ב` כשם שאני לא מחשיב כך אדם משוגע כולכם מעשה ידיו של הקב``ה איפה ראית שאני מחשיב אדם אחר כסוג ב? אני אכן טוען שמי שלא פועל לפי הכללים שהציב בורא עולם גורם לכל הצרות בעולם והאסונות

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אתה משווה אותי למשוגע?

אולי תילך קודם כל ללמוד קצת פסיכולוגיה, ולראות מה נכון גם מבחינה מדעית, לפני שתעשה השוואות. אוקיי? ואתה כן מחשיב אותי סוג ב, אין לי זכויות, שכבר אמרתי לך לגביהם בהודעות אחרות.

אני מחשיב אותך כמו כל אדם

המצעד לא יוסיף שום דבר לזכויות שלך זה רק יתן התגרות באוכלוסיה שמתנגדת.

מה דעתך להסתכל על זה כהתגרות

ברוב תושבי ירושלים שלא מעונינים שהנוער שלהם יחשף לתרבות המין הזאת זה יכול לגרום לו לנכויות נפשיות בלתי הפיכות? מה דעתך שזה התגרות בתורה היהודית?

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif רגע רגע...

נניח אני לא רוצה לחזור בתשובה, אז כל חרדי שמנסה להחזיר אותי - מתגרה בי? נניח שמצעד האהבה התל אביבי לא לרוחי, כי יש שם כל כך הרבה שדיים בחוץ.. אז הם מתגרים בי? הצחקת אותי. זה יכול לגרום לנכויות נפשיות בלתי הפיכות?!?! ומי אתה שתקבע את זה? רופא? פסיכיאטר? ניורולוג? מדען? הרי כבר נקבע כי זה לא גורם לשום דבר. וזאת לא התגרות בתורה, תורה לא שונאת אותי, אלוהים אוהב אותי בדיוק כמו אותך, כי הוא ברא אותי ככה כמו שאני.

במקרה הספציפי הזה

של מצעד הומואים רוב תושבי העיר מתנגדים בתוקף לזה חלק מסיבות מוסריות וחלק מסיבות יהודיות זה לא מוסרי לא אנושי מביש ובהחלט היו מקרים של נזקים נפשיים לנוער שנחשף לתרבות המינית הזאת.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני לא מוסרי? אני לא אנושי?

מי נתן לך את הזכות לשפוט אותי? הקדוש ברוחו? באמת אתה צריך להתבייש. ושוב פעם, לך תקרא קצת מדע ופסיכולוגיה, ותבין מה גורם יותר נזק, שטיפת מוח דתית או חשיפה לתרבות שונה משלך.

אם אין לך שכל

להבין שלמצוץ אחד לשני בצורה חולנית באמצע הרחוב ולהתגאות בזה זה לא דבר שפוי אז אתה מסכן במאה העשרים ואחד שגם האויר מזוהם אז כל תועבה נחשבת לדבר שפוי חבל.

זה לא משנה

מה שאתם מסמלים מתאים לגן ילדים טרום חובה ומבוגר שמתגאה בדברים חזיריים תינוקיים זה לא מראה על אדם מיושב בדעתו

Do It Yourself

New member
רק למצוץ אחד לשני ברחוב?

שכחת שאנחנו גם עושים אורגיות ברחוב וגם מזדיינים באותו הזמן עם חתולי רחוב וצבי נינג'ה סגולים. אם כבר פתחת את הנושא, אם אתה חושב שלכלוא את ילדיך במקום מבודד, ללא טלוויזיה וללא קשר לעולם החיצון, כולל לדברים הטובים שבו, בעוד שהעולם, יצירת ה', ממשיך לגדול ולהתפתח זה שפוי, ואתה עוד מתגאה בזה - אז חבל.

למעלה