ההשקעות בסוסים

כן שמע... זה איזור המרכז...

וזה הכי יקר... אממ דווקא התנאים אצלנו לא רעים.. שמע אני הייתי בתלמי מנשה.. וכאילו התאים גדולים וזה אבל לא אהבתי תריפוד אצלהם.. אין כמעט ריפוד אצלהם ושמע יש חסרונות.. החווה יותר קטנה... וצריכים למצוא תשעות לרכב בהם.. בפארק יש לך 5 מנז'ים.. ככה שבדר"כ יהייה לך איפה לרכב חוץ משעות ממש עמוסות אבל זה פעם ב.. בכל מקרה אני מרוצה מהחווה... וכן סוסים זה עסק יקר אין מה להגיד... חחחח בקשר לעניין של התא.. אין לי מה לעשות את זה מהסיבה שזה די יקר.. וגם לך תדע אם לא יחליפו לו את התא שלו בהמשך... או שנגיד אני יעבור חווה עוד כמה שנים זה פשוט לא שווה.. כי זה ישאר שם.. אהה ותלמי מנשה זה יותר מדי רחוק בשבילי אין לי איך להגיע לשם.. רציתי לעבור לשם וההורים לא הסכימו מהסיבה שאין לי פשוט איך להגיע לשם 5 ימים בשבוע אם לא 4... גם אם תקח רכבת היא לא מגיעה קרוב כל כך לחווה.. וצריך איזה מכונית שתאסוף אותך.. וזה פשוט לוקח יותר מדי זמן ההגעה לשם.. אני בכיתה י' ככה שאין לי זמן בלי הגבלה...

כן שמע... זה איזור המרכז...

וזה הכי יקר... אממ דווקא התנאים אצלנו לא רעים.. שמע אני הייתי בתלמי מנשה.. וכאילו התאים גדולים וזה אבל לא אהבתי תריפוד אצלהם.. אין כמעט ריפוד אצלהם ושמע יש חסרונות.. החווה יותר קטנה... וצריכים למצוא תשעות לרכב בהם.. בפארק יש לך 5 מנז'ים.. ככה שבדר"כ יהייה לך איפה לרכב חוץ משעות ממש עמוסות אבל זה פעם ב.. בכל מקרה אני מרוצה מהחווה... וכן סוסים זה עסק יקר אין מה להגיד... חחחח בקשר לעניין של התא.. אין לי מה לעשות את זה מהסיבה שזה די יקר.. וגם לך תדע אם לא יחליפו לו את התא שלו בהמשך... או שנגיד אני יעבור חווה עוד כמה שנים זה פשוט לא שווה.. כי זה ישאר שם.. אהה ותלמי מנשה זה יותר מדי רחוק בשבילי אין לי איך להגיע לשם.. רציתי לעבור לשם וההורים לא הסכימו מהסיבה שאין לי פשוט איך להגיע לשם 5 ימים בשבוע אם לא 4... גם אם תקח רכבת היא לא מגיעה קרוב כל כך לחווה.. וצריך איזה מכונית שתאסוף אותך.. וזה פשוט לוקח יותר מדי זמן ההגעה לשם.. אני בכיתה י' ככה שאין לי זמן בלי הגבלה...

charliebr

New member
ברור שאנחנו משתמשים בנסורת!

טחחח מה לא ראית אף פעם את ערמת שקי הנסורת הענקיים שיש לנו ליד המשרד?! פחחחחח הצחקת אותי

סליחה, סליחה, סליחה, סליחה!!!!

לא ידעתי.. חחחחח מצטערת כי ראיתי תתמונה ששמת של העכבר הזה בתא של צ'ארלי.. וזה היה נראה כמו חול בתא.. סורי...

charliebr

New member
חחחחחח

זה היה נראה כמו חול בגלל שהאורווה בנויה על חול וכשהעכברים חופרים להם מחילות באורווה שלו אז הם מוציאים את כל החול (וואוו אני נשמעת מטורפת)

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני

רואה שאת חוקרת הייטב אחרי העכברים האלו.... חחח יענו העכברים האלו מתחבאים מתחת לחול????
.. חחחח הוא דרך פעם על עכבר במקרה?? אצלנו יש עכברים חמודיייים
.. הם רק בגודל של 20-30 ס"מ... והם מתחברים באורווה של רעם..

אוקיי התכוונתי במקום עכברים חמודים

ל- עכברושים חמודים
אבל יש גם עכברים במחסן...

charliebr

New member
כן.... הם כאלה חמודים

זאת משפחה שלמה, לכולם יש פס לבן על הגב והם נמצאים רק בתא של צ'ארלי... ולא הוא לא דורך עליהם, הם גם מאוד מהירים, גם הגעתי למסקנה שהוא עשה איתם עסק, הוא כל פעם מפיל להם חצי מהתערובת שלו והם מארחים לו חברה.... הוא ממש אוהב אותם, ככה לא משעמם לו!!!!! ונראה לי שהוא הסוס היחיד בכל החווה הזאת שאשכרה מאוהב בעכברים שלו, גם שנה שעברה כשהוא עמד בפנים היו לו מלא עכברים. ויום אחד כפתחתי לרוזי את התא ראיתי עכברונצ'יק קטנטן רק איזה 5 ס"מ והוא הסתכל עלי! איזה חאמוווווווד ויש להם מחילות מתחת לאורווה שלו או משו כזה.... רק 20-30 ס"מ?! אומייגאד איזה מפלצות!! פחחחח ידעתם שיש לנו גם צפרדעים בחווה?! פחחחח מי שקורא את ההודעה הזאת בטח חושב שאני מטורפת לחלוטין....

פפפפפפפ הם ענקיייייים

אצלנו גם יש צפרדעים!!! יש גם קיפודייייייים ראיתי מללללא פעמים והם מתוקייםם.. והיה גם חמוס.. ואליעד תפס אותו ולקח אותו לחנות חיות והרוויח עליו 400 ש"ח!!!

OHIO

New member
מקצועיים?

אני חושבת שהמאמן צריך להשקיע בתלמיד שלו. ותאמין לי שטל משקיע בתלמידים שלו... יודע מה, בי. הוא בא לתחרויות אפילו אם יש לו איזה ארוע בלי שאני משלמת לו.

שמעי..... רוב המאמנים יבואו

כי הם ירצו לעזור לתלמידים שלהם.. אבל למשל המאמן שלי לא מקבל 180 ש"ח על שעור קפיצות כמו טל... ובואי נגיד שמה-105 ש"ח שמשלמים ליהודה על שעור פרטי עם מאמן הוא מקבל בטח משהו כמו 60-70 ש"ח.. אני משערת לעצמי.. ועל שעורים קבוצתיים הוא מקבל בטח איזה 50 ש"ח.. אז בואי נגיד כזה דבר... שהוא משלם לעצמו בחודש על הדלק.. ויש לו נסיעה של איזה 20 דקות חצי שעה כל פעם.. אז אני לא חושבת שגם על הדלק לתחרות בקיבוץ יגור הוא צריך לשלם לי.. כי הכסף שהוא לוקח לי ולאליעד זה מכסה לו את הדלק של אותה נסיעה.. כי שמעי זה יקר.. והוא לא לוקח יותר מ-50 ש"J בשביל עצמו שיהייה לו דמי כיס... אני חושבת שזה דבר שצודק.. וצריך לשלם כי סה"כ הוא בא לעזור לי ולהיות שם אבל הוא לא צריך לשלם גם את הדלק בשביל זה... ונגיד תחרות לצפון שרק אני ואליעד יוצאים אז אני גם לא בטוחה שה-160 ש"ח שהוא מקבל באותו יום גם מכסים את הדלק של אותה נסיעה הלוך חזור... מהבית לשם ובחזרה... ושוב זה לא כמו טל שהוא מקבל 130 ש"ח או לא יודעת כמה הוא לוקח בשביל שעור.. או חיים אותו הדבר..

OHIO

New member
כמה תיקונים!

1. טל לא לוקח 180 שקל לשעור!! דניאלה לוקחת... טל לוקח 150 על סוס בצפר, ו-110 לפנסיונים. 2. טל בניגוד ללאון לא שכיר אז כן... יכול להיות שיש משו במה שאת אומרת אבל עדיין... אם נגיד יש תחרות ביגור, וטל גורר אז ברור שאני אשלם לו!! אפילו אם הוא גורר לנצר אז אני משלמת לו על זה... אבל אם מישהו אחר גורר אז הוא בא להיות איתי שם, לחמם אותי, והוא נמצא שם כ-ל הזמן בלי כסף! למשל... ב-FEI זה היה יום שישי.... עכשיו, אנחנו היינו צריכים להיות שם מהבוקר.... ממש מוקדם!! כאילו, חוצמזה שהמבחן ילדים היה בבוקר גם היה לנו בדיקות... לסוסים... ואני הייתי שלישית בבדיקה בגלל שאנחנו החווה הכי קרובה לנצר... אז היינו שם ממש מוקדם!! הוא ביטל את כ-ל השיעורים שלו לאותו יום.... ויום שישי זה יום מלא! מהבוקר עד בערך 7 הוא מלמד בלי הפסקה והוא ביטל את הכל! הוא היה איתי בתחרות, וגם אחרי... הלך להביא לנו אוכל בגלל שלא יכולתי לעזוב את הסוס ולא היה משו לאכול בנצר... ואז חזר אחרי כמה זמן לטקס. הוא אפילו בא לטקס שבמקום זה הוא יכל להיות עם המשפחה שלו או משו. ויום אחר כך, הוא בא איתי לקליניקה, במקום יום שבת בלי תחרות שהוא יכול להיות עם המשפחה! ולפי דעתי ככה זה צריך להיות... לא שילמתי לו גרוש על הזמן שהוא היה איתי, אני מודה לו מאוד על זה, אבל כלום מזה לא עלה לי כסף.. ואם הוא לא יוכל לבוא, אז הוא לא יבוא... אבל הוא יעשה את כל המאמצים שבעולם בשביל להגיע... לפי דעתי ככה צריך להיות מדריך. ככה להשקיע בתלמידים שלו.

A r i s t o

New member
אני לא אומר שזה רע..... טל הוא

אחלה בנאדם אם ככה... אני רק אומר שאני מעדיף תמיד לשלם למאמן שלי שבא איתי לתחרות בדיוק כמו שאני משלם על שיעור... סך הכל זה הזמן שלו והידע שהוא רכש (בכסף - בלימודים שלו) ומגיע לו... אני יכול להגיד לך, לגבי עצמי, למדריך הקודם שלי לא שילמתי וזה יצר אי נוחות מבחינתי. אבל אין בכך שום רמיזה שהיחסים שלך עם המאמן שלך יהיו כך. וכן, דניאלה לוקחת 220 לשיעור של שעה אבל אלה המחירים של הוראת הגרנד פרי.

OHIO

New member
פחחחחחחחחח גראנד פרי עלק

טוב עזבו... אין לי כוח להיכנס לוויכוח הזה אבל 220?! שתשתגע וזהו!! ולי זה לא יוצר אי נוחות עם טל!! אם הוא רוצה לבוא הוא יבוא... והוא רוצה! הוא משקיע בי בתור תלמידה שלו והוא רוצה שיהיה לי רק טוב ושאני אצליח בתחרויות אז הוא בא לעזור לי

A r i s t o

New member
נכון שכחתי

יש עדין כמה אנשים בארץ שלא התבגרו או שפשוט לא יודעים שרוכב שמשתתף באליפות אירופה, אליפות ארה"ב ואליפות וירג'יניה במבחני גרנד פרי, גרנד פרי פרי סטייל וגרנד פרי ספשיאל נחשב לרוכב גרנד פרי, מן הסתם

נכון הוא שכירץ.. ובדיוק בגלל זה

טל מרוויח פי 2 ממנו בשעור... פרטי.. אמממ שמעי בואי נגיד שגם טל מרוויח די טוב... וליאון שכיר והוא מרוויח קצת מעל מדריך בבצפר שזה לא נראה לי כל כך הרבה.. בעצם עזבי את הקטע של הרווח.. הוא גם משקיע בנו.. כי הוא נוסע איתנו לתחרויות בצפון... נגיד ניר דוד ואם תהייה תחרות במשמר העמק הוא גם יבוא למרות שהוא לא יאהב את זה כי הוא לא אוהב תנסיעות הארוכות האלו אבל בכל זאת הוא יגיע.. שהייתי לי התחרות הראשונה עם אפולו שזה היה בירושלים.. אז הוא הגיע רק בשבילי.. אף אחד אחר לא התחרה מהתלמידים שלו... רק אני.. והוא בא והוא הרוויח 50 ש"ח באותו יום.. שזה כלום אבל הוא הגיע בשבילי גם אם זה לא כיסה לו את הדלק או משהו... רוב המאמנים האחרים ראית.. לוקחים 180 ש"ח בשביל לבוא לחימום של תלמיד שלהם.. שזה באמת מוגזם... וליאון מאוד משקיע בנו.. נגיד יש שעור של חצי שעה.. אז הוא גם יעשה לך שעה גם אם את משלמת רק על החצי שעה.. והוא גם יחרוג מהזמן בשביל לסיים את האימון שלך...

למעלה