ההשקעות בסוסים

S H I L G I

New member
וואי חתיכת כיפוף :)

ככה היה אצלי..חח *מתגאה שהצליחה לכופף את לוקה בצד שקשה לה*

TauraMan

New member
חחחחח זה במעגל!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל עדיין חתיכת כיפוף
תסתכלי איזה חתייייייך

S H I L G I

New member
חח גם יל במעגל../images/Emo13.gif

או יותר נכון-ספירלה חח כוסון!!!!!!!

Unreachable

New member
צודקת

הזורע אימפריהההההההה !!! אם אנחנו כבר ב
..(סתם כי בא לי
) על שפת ים כנרת שטה ספינה קטנה על שפת ים כנרת שטה ספינה קטנה ודגלה אדום כאש וסיסמא עליה יש שומריה שומריה שומריה ש-ו-מ-ר-י-ה ליל ירח נם כל פרח דומי-ה השומריה על המשמרת שומרי-ה הלבנה תשלח אורה ותלחש בלט שירה שומריה שומריה שומריה שומריה ש-ו-מ-ר-י-ה אין בכל השמו"צ של יותר שאווה חוץ מהשיר של בולגריה
יא יא יא בולגריה

TauraMan

New member
את היית בשומריה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שהיתה בחופש הגדול?

Unreachable

New member
ברור!

היה מגעיל אבל היינו ליד הבולגרים והיה מצחיק נעם בא עם הסוסים ועשה פאדיחות

TauraMan

New member
חחח אופק היו הכי הרבה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נו כמו שצריך.. אימפריה!!!

Unreachable

New member
את מאופק???

הייתם היו ממש מולנו! אני וסיון עשינו טיול לילה עם איזה 3 בנים ממכם (אחד קוף בטירוף...) חבורת פחדנים... היינו שניה ביער והם התחילו לפחד זתומרת, אני וסיון התחלנו לצעוק אז...
לא עשיתם בכלל רעש

TauraMan

New member
אופק?!?!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא עשו רעש?! זה חידוש... הא כן, אנחנו מתאפיינים בבנים הקופים שלנו
יש מצב שאת יודעת את השמות?

Unreachable

New member
כן...../images/Emo12.gif

הייתם שקטים כמו הכנרת.. טוב, הגזמה אבל יחסית לא עשיתם כלום לא גנבתם כמעט אוכל..*אה-מ* סתם, אנחנו תמיד גונבים אוכל ואז מחזירים כי משעמם בעצם ת'אבטיחים לא החזרנו... שומריה אימפריה יאאא אאא... שמות? אני די סנילית אני אולי סיון תזכר *לא מחוברת* מחבר אני אתן עידכון על השמות.. אולי אחד שקראו לו דור? ואיזה שם תימני כזה... לוזוכרת מחר..או מתי שסיון תחליט לחבר ת'צמה לאייסי

TauraMan

New member
פחחחח אופק גנביייייים../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

"למקום שבו השמש לא מכוסה בבניינים מעבר להרים אל השדות הירוקים כי יש מקום יותר מתוק מהעולם הזה שבו יש זמן יותר ארוך כמה שרק נרצה אל המקום שבו אני אוכל להיות עצמי אחרי אלפיים נשות גלות- רוצה להיות חופשי!! [URL='target=_blank']מעבר אל האופק[/URL] שם שרות הציפורים לשם אני אגיע ועד אז אשיר שירים" זה מה שקורה שקן הזוי מנסה להיות אינטליקטואלי..חחחח מזל שתמיד אחרי זה בא השיר של נילס.."עם האווזים לאופק!!!!!!! בואו נעוףףףףףףףףףףף!!!!!" אוקיי עכשיו אני אסתום.. חחחחח דור? מאיזה כיתה? אם זה מי שאני חושבת.. חחח זה מבדר...

Unreachable

New member
לא משמר העמק!

כאילו אורוות משמר העמק
משמר העמק קיבוץ של פולנים!!! (אני רבע פולניה..אז מה)

למעלה