ההשקעות בסוסים

TauraMan

New member
את חייבת לבוא שוב!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לראות אותה זזה!! אי אפשר להראות במצלמה איזה צעד יפה יש לה!

S H I L G I

New member
חח../images/Emo13.gif

למה שמת ריבוע על עצמך? וכשאני אבוא.. ווהווווו כשאני אבוא...
אני אצרח עלייך כל פעם שתשבי ככה..מוהאהאהאההאהאאהאאה

TauraMan

New member
זוננננה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הריבוע זה בגלל שעשיתי הארכת צעד וקבינימיני, לשבת על דבר כזה.. אמאלה!! אז הייתי ממש קדימה וזה נראה איככ

קפצת לבד??? יענו בלי שמעון???

וכמה קפצת איתו הכי גבוה היום?? חחח אני גם רכבתי היום לבד.. וקפצתי כמה פעמים אפרייט של 80 ואוקסר של 90 היה ממש טוב בקפיצות... והסוס חיכה בסבלנות ואם הוא נכנס מקרוב הוא קפץ עגול ונזהר... מה שמעצבן היה שהוא מנסה להישען על היד בקאנטר.. אני מרימה לו תראש וכל פעם נותנת מכה קטנה עם החיצונית שיפסיק.. נודניק.........

TauraMan

New member
סתם קפצתי איזה 3-4 מכשולים../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שכבר עמדו במנז'.. חחח

harazy

New member
לי...

שבע מאות חמישים לחצי פנסיון בחודש שזה כולל פרזול פעם בחודשיים אורווה מנז' לרכב בו אוכל לסוס ומה שיוצא דופן זה שמספקים לי גם ציוד שיעורים אני עושה 8 בחודש ומשלם רק על ארבע כי אני עובד בחווה ארבע ימים בשבוע כל שיעור 100 שזה יוצא ארבע מאות תחרויות יוצא לי בממוצע 370 שקל בחודש כי הובלה זה 75 לכל מקום מקצה בערך שישים (ממוצע) ומאמן חמישים לכל פעם יוצא בערך 1520 ואותו דבר משלם החצי פנסיון השני שאיתי

gal616

New member
לא יוצא לי הרבה בכלל..

פנסיון אני לא משלמת.... על אוכל אני משלמת 250 לחודש... ובעוד כל הדברים שבצד- לפעמים וטרינר, טילוף, מברשות, וחומרי חיטוי..ולא כל חודש אני קונה..ככה שבערך 350 ש"ח לחודש..

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפפ...

אין לי כמעט הוצאות.. כי אין לי פנסיון.. וכו'... שיעור אצלי לשעה, שעה וחצי עולה 70 ש"ח... ואני רוכבת עוד פעם.. רק בלי שיעור.. ו.זהו.. ככה שאין לי הרבה הוצאות.. ונגיד שהיה לי פנסיון מלא: 1400 ש"ח בחודש. פנסיון זה 1200.. ועוד מפרזל זה 200 בחודש. ולא משלמים על שיעורים. חצי פנסיון: 700 ש"ח. חצי מהפנסיון המלא. אה, ולא משלמים על שיעורים.

a l o n i s 1

New member
אני הרבה נירא לי יחסית

אני גר רחוק מהחווה שלי כשעה נסיעה... אז אני נוסעה 4 פעמים בשבוע או פחות לפעמיים.... אבל מישתדל ואני יוצא מהבית בשעה 4 בערך וחוזר בשעה רבע לשמונה.. זה יותא לי בערך לפי חישוב מהיר 56 שעות בחודש

a l o n i s 1

New member
אופס חשבתי ששעות....

אז יוצא לי לחודש נסיעות עולה לי 40 שקל בשבוע.... אז 160 בחודש שיעורי רכיבה עולה לי 350 ש"ח בחודש... החודש היה למישהו בר מצווה זה עלה לי עוד 300 ש"ח ואם לא זה אז זה משהו אחר .... תחרויות עולה לי 120 ועוד קופון ומרצה 70 שיוצאים פעם בחודש לתחרות........ סה"כ זה 700 ש"ח לחודש

animals lover

New member
אני../images/Emo107.gif

אני משלמת לשיעור בשבוע-90 שקל אבל אם יצא לי לעשות שיעורי קפיצות זה יעלה טיפה יותר...ויש לי עוד שיעור חינם בשבוע, לפעמים אפילו 2...אני עובדת בחווה בשני ורביעי מ-14:00 עד 20:30 בערך ופעם בכמה זמן אני משתדלת לקנות ציוד רכיבה חדש!

S H I L G I

New member
ממממ

תלוי כרגע אני לא מתחרה ובואו נגיד שכל שיעור עולה לי בערך 100-170 שקל (לא ככה אבל בערך) ויש לי שיעור פעם בשבוע בואו נגיד 150X4 שזה יוצא לי 600 שקל לא כולל הדלק שההוירם שלי צריכים להוציא על ההסעות שלי
ממ ובתקופה שהתחרתי זה היה אחרת לגמרי..

אממממ....כלום?../images/Emo182.gif

שיעורים לא עולים הקיבוץ משלם על תחרויות, מקבלים כסף לקנות ציוד רכיבה הסעות - לא צריך
הולכים ברגל

Unreachable

New member
ממש לא הרבה

על הרכיבות בהזורע אני לא משלמת ואני נוסעת לאורווה באופניים קניתי אבל בגפיים ב-29$ ...(בחנות מפעל) אם אני אקנה סייח אני אשים אותו שם (אני רוצה מתישהו) זה בטח לא יעלה יותר מדי במשמר העמק הקיבוץ משלם על השיעורים בתקופת הלימודים בחופש זה יוצא לי בערך 700 לחודשיים קניתי ציוד באיזה 700 ש"ח גם אז עד עכשיו שילמתי במשך **שנה** כמעט, 1,400 על הרכיבה שם תחרויות אני לא מתכוונת לצאת החוצה ומקצה זה 45(כמו שיעור..) אין לי מושג כמה אני אצתרך לשלם על הובלה אם אני אצע... אה! והסעות זה בין פעם ל-4 פעמים בשבוע ואבא שלי מסיע באוטו של העבודה שלו.. סה"כ לא הרבה אבל אני בצפון וקיבוצניקית ואין לי סוס אז זה גם לא אמור להיות כזה הרבה

למעלה