ההשקעות בסוסים

OHIO

New member
אבל דרור...

תחשבי שאת צריכה גם לשלם הובלה, גם מקצים... וגם למאמן?? לא יודעת... נראה לי מוזר שמשלמים לו ואל תגידי שהוא הרוויח רק 50 שקל כי גם 50 זה הרבה!! אוי.... אז הוא נסע לירושלים... עדיין שילמת לו על זה אי אפשר להגיד שהוא בא מרצונו החופשי כדי לעזור לך... הוא בא כי את משלמת לו

שמעי זה לא עסק זול תחרויות

אבל אני לא חושבת שהמאמן שלי צריך להוציא חוץ מהזמן שהוא משקיע בנו ובא הוא צריך עוד לשלם את כל הנסיעה ללתחרות... אני חושבת שזה הגזמה.. לך זה נראה שלא בגלל שאת לא שילמת לטל אף פעם.. וזה שאני משלמת לו 50 ש"ח זה לא אומר שהוא בא בגלל הכסף.. והוא לא משקיע בי.. איזה שטויות!!!! כי הוא עדיין יוצא מופסד מהקטע שזה לא מכסה לו את כל העלויות והוא לא מרוויח שקל לעצמו.... רק תפנימי לעצמך שטל לא המאמן הכי טוב בעולם וזה שאת לא משלמת לו לא אומר כלום... ו-50 ש"ח זה ממש ממש לא מוגזם..ולא הרבה כי כל מי ששואל אותי כמה הוא לוקח ואני אומרת ש-50 אז הוא בשוק ואומר שזה ממש זול... ואחרים לוקחים יותר..

OHIO

New member
דרור כדאי שתרגעי ומהר....

אני ממש לא אומרת שטל הוא המאמן הכי טוב בעולם. יש יותר טובים ממנו... אני מאמינה שגם בארץ, פה בישראל יש מדריכים יותר טובים מטל... הבנת? אבל דבר אחד אני יכולה להגיד על טל... הוא משקיע בי כמו החיים!! לא נראה לי שיש מדריך שמשקיע כל כך בתלמידים שלו כמו טל.... אני לא אומרת שללאון או לדניאלה או לכולם לא אכפת מהתלמידים שלהם. אני רק אומרת שלטל לא מזיז "לבזבז" יום שבת בשביל לבוא לעזור לי בתחרויות... סבבה, הוא לוקח לך הרבה כסף.... הוא עדיין לוקח. נקודה. אני רק אומרת, וכמו שראיתי הרבה אנשים מסכימים איתי, שמדריך לא צריך לקחת מהתלמיד שלו כסף בשביל לבוא לעזור לו בתחרויות. נועם לא לוקח, רנה לא לוקחת, חיים לא לוקח... לא רק טל!! אז את מתעצבנת... סבבה תתעצבני.... אני לא חושבת שיש לך ממה אבל לא משנה... כל אחד ותפיסת עולמו. ואני חושבת שזה מוגזם אחרי שמשלמים יותר מ-900 שקל הובלה ועוד בסביבות ה-100 מקצה לקחת עוד כסף מהתלמיד שלך.... לא יודעת... יכול להיות שהדרך מחשבה שלי מעוותת... אבל מה לעשות ככה אני

אני מתעצבנת מהקטע..

שאת חושבת שבגלל שהוא לוקח כסף אז הוא לא משקיע בתלמידים!! זה ממש ממש שטויות!! אויי נוו ויש מלא מאמנים שמוותרים על ארועים ודברים חשובים בשביל ללכת לתחרות ולעזור לתלמידים שלהם... זה לא רק טל!.. וטוב שלא הגזמת 900 ש"ח.. אני לא משלמת על הובלה כרגע כי קנינו קרון אבל זה עלה הרבה ככה ש.. זה נקרא שמשלמים והובלה עולה 200 ש"ח.. תלוי לאיפה.. ואת מי את לוקחת שיוביל לך.. בכל מקרה אני חושבת שליאון משקיע בי מאוד מאוד גם אם הוא לוקח כסף על זה שהוא בא בשבילי לתחרות... כי אני חושבת שהוא יכל לעשות משהו אחר במקום לבוא גם אם הוא מקבל 50 ש"ח והוא לא מקבל שום דבר לעצמו על זה....

OHIO

New member
אם היית קוראת היית רואה שרשמתי

עוד שמות של מדריכים שלא לוקחים כסף.... אני אחזור על זה, חיים, נועם, רנה... בטוח יש עוד!!! אבל הם מוותרים על אירועים לא תמורת כסף... בניגוד לדניאלה או לאון ולוקחים 900 שקל ליגור.... כן..... ומה לעשות, זה שיש לך כסף והרבה לקנות קרון וג'יפ לא אומר שלכולם יש אבל עדיין עולה לך דלק. ולא אמרתי שבגלל שהוא לוקח כסף הוא לא משקיע!!!!! מממש לא!!!!! אני רק אומרת שלפי דעתי מדריך לא צריך לקחת כסף על זה שהוא בא לעזור לתלמיד שלו בתחרות... לא רוצה לבוא שלא יבוא!! למה לשלם.... עזבי אני לא רוצה לריב איתך טוב לך איתו, תישארי אני רק אומרת שלפי דעתי מדריך לא צריך לקחת כסף על תחרות אבל זה דעתי זה לא דעת כולם אז די

חחחחח תבחר תאפשרות ה-3...

אתמול שבאתי לחווה אז ראיתי שהוא קיבל שפשוף שכנראה מתי שהוא רבץ בתא אז שהוא קם או משהו הוא השתפשף באחד הקירות של התא.. או שסתם ככה הוא השתפשף... לא יודעת מה... אז שמתי פולידין.. והיו לו פטריות בפט לוקים של 2 הרגליים הקדמיות.. זה כבר נעלם פחות או יותר אבל אני ממשיכה לשים כי אני רוצה שזה יעלם לגמרי... וכן הוא ממש אחלה... והוא מאמן לא מדריך... והוא לוקח 50 ש"ח... ואם זה לצפון יענו משמר העמק, ניר דוד או יגור הוא יקח 80 ש"ח...וזה לא שהוא מאמן נגיד הרבה תלמידים.. לפעמים יוצאים רק 2 או 3.. ולפעמים יכולים לצאת מהחווה השנייה...

TauraMan

New member
סה"כ זה יוצא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כלום.. קיבוצניקים שולטים!! הקיבוץ משלם לי על שיעורים, העבודה ההתנדבותית שלי מספקת לי רכיבות חופשיות שזה בעצם כמו פנסיון. הסעות-אופנים ציוד- הקיבוץ נותן לי כסף לקנות תחרויות-הקיבוץ משלם

TauraMan

New member
מה?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יש בעיות עם עין המפרץ?(אימפריה!!)

Unreachable

New member
דווקא חשבתי

שהסוסה מדהימה אבל אם כבר חושבים לכיוןן הזה אז משמר העמק פי 1000000000 שולטים!

TauraMan

New member
חחח אז תהי נאמנה לקיבוץ שלך!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בשבילך,(ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה) הזורע אימפריה! אוקיי עכשיו מתאבדים
כפיצוי- עין המפרץ אימפריה! אופק כאן ויאללה באלגן! ערוובלים שולטים לנצצצצצצצצצצצח!! פולניה בנשמממה! יופי
ואו איזה

למעלה