טובל'ה ../images/Emo24.gif
ממש לא חודרני ההפך שאלותייך מאוד לגיטמיות ויהיה לי כייף לענות עליהם אז ככה : כמו בכל בית נורמלי יש ויכוחים, קצת עצבים, קצת מריבות, לשמחתי אצלינו בבית ישנה המון אהבה, הבנה מלבד כל הקצתים שציינתי קודם. בעלי מתפקד עם הבנים שלי כמו אבא לכל דבר...אם זה הכנת שיעורי בית (כשהיו בני 5-8) אם זה אסיפות הורים אם זה טיולים, אם זה הכנה לבר מצווה שלהם (שבעז"ה יבוא עלינו לטובה באוגוסט) הוא מסתדר איתם נפלא תארי לך שהילד הצעיר כותב לו לפעמים פתקים (הלכתי לפה הלכתי לשם) ובסופו חותם מבינך האוהב ינאי. לגבי הנסיכות שלו (של כולנו) הן סה"כ מלבד שהן נסיכות הן אילו שבעצם השלימו את הפאזל המשפחתי ועל כן הן המשך המשפחתי שלנו שאלתך לגבי ילדים מנישואים ראשונים מרה כביכול שכבר ידעת שהיה נשוי קודם (איך ידעת שובבה
?) ולא אין לו ילדים מנישואים קודמים. וכן הוא גם היה גרוש לפניי בשנתיים. האמת היא שבהתחלה נראה לי שהיו להם חששות והם טיפה היו מוטרדים...אך זה נמשך רק עד היום שהכרתי אותם מאז הם כ"כ בטוחים בקשר שלנו ובמשפחתיות שהם מקבלים אותי כבת ולא ככלה
כמובן שגם את ילדיי אם עולה לך השאלה
מה שיש לי לאמר לך... תפסיקו לריב.גם אם אילו הן המריבות היחידות שלכם תתחילו לזרום