ההודעה לא קפצה אז..

ניקולי - מאחלת לך שבוע מהנה וחביב

אין לי בינתיים שאלות, אבל מבטיחה לקרוא את התשובות המעניינות, מאחלת לך שבוע כיפי ומספק!

שדנה

New member
../images/Emo140.gifברכות לאשת השבוע כמובן ויש לי

דווקא שאלונת. אני יודעת שיש לך 2 ילדים גדולים ו-2 פיצקיות. השאלה שלי במה האמהות שלך היתה שונה שהיית אמא צעירה ל-2 הבנים (כשהם היו קטנים) לעומת האמהות שלך היום ל-2 הבנות הקטנות.

ניקולי

New member
שדנה יקרה ../images/Emo24.gif

על שאלה זו אין לי ספק בכלל. האמהות שלי שונה מאז להיום בכך שהיום הבשלות להיות אמא היא ניכרת ביותר. אז הייתי בת 23 כאשר נולד בני הבכור...כמדומני הרבה יסכימו איתי כשאכתוב כעת שהלידה הראשונה דיי מכניסה להלם..בעיקר שמביאים את תינוקך לחייקך ואינך מבינה בעצם מי מה מהי משמעות הדבר....בזמנו אמא שלי עשתה בשבילי את הכל.. אם זה לקלח אותו אם זה להשכיב אותו לישון ויתרה מכך הימים הראשונים לאחר הלידה...אמא שלי קמה כל הלילה לתת לו בקבוק (אז לא הנקתי) זה כאילו נולד לי אח בדיעבד. היום כשאני כבר אמא במשרה מלאה יותר מ 15 שנה אני יכולה לאמר לך שעם הזמן בא הביטחון והיכולת לעמוד בפני המשימה הלא קלה בחי היום יום שאני מאמינה בכל מאודי שאני עושה אותה נאמנה גם כאם וגם כרעיה . שבוע טוב מבורך גם לך

טובה37

New member
ברכות לניקולי

קודם כל יש לי סנטימנטים לניק... בעולם אחר פעם הייתי ניקול חחחחההה ושאלתי: איך מסתדרים החיים בבית עם הילדים מהנישואין הראשונים הכוונה,בעלך, איך מתפקד עם שני בנים בגיל התבגרות,לא שלו ופתאום שתי נסיכות משלו? האם לבעלך יש ילדים מנישואין קודמים?הוא גם היה גרוש? איך ההורים שלו קיבלו את הנישואין שלו עם גרושה וילדים? אני שואלת כי אני נשואה לגרוש +1 והמריבות היחידות שהיו לנו סבבו תמיד סביב הנושא הזה אם זה חטטני מדי את לא חייבת לענות

ניקולי

New member
טובל'ה ../images/Emo24.gif

ממש לא חודרני ההפך שאלותייך מאוד לגיטמיות ויהיה לי כייף לענות עליהם אז ככה : כמו בכל בית נורמלי יש ויכוחים, קצת עצבים, קצת מריבות, לשמחתי אצלינו בבית ישנה המון אהבה, הבנה מלבד כל הקצתים שציינתי קודם. בעלי מתפקד עם הבנים שלי כמו אבא לכל דבר...אם זה הכנת שיעורי בית (כשהיו בני 5-8) אם זה אסיפות הורים אם זה טיולים, אם זה הכנה לבר מצווה שלהם (שבעז"ה יבוא עלינו לטובה באוגוסט) הוא מסתדר איתם נפלא תארי לך שהילד הצעיר כותב לו לפעמים פתקים (הלכתי לפה הלכתי לשם) ובסופו חותם מבינך האוהב ינאי. לגבי הנסיכות שלו (של כולנו) הן סה"כ מלבד שהן נסיכות הן אילו שבעצם השלימו את הפאזל המשפחתי ועל כן הן המשך המשפחתי שלנו שאלתך לגבי ילדים מנישואים ראשונים מרה כביכול שכבר ידעת שהיה נשוי קודם (איך ידעת שובבה
?) ולא אין לו ילדים מנישואים קודמים. וכן הוא גם היה גרוש לפניי בשנתיים. האמת היא שבהתחלה נראה לי שהיו להם חששות והם טיפה היו מוטרדים...אך זה נמשך רק עד היום שהכרתי אותם מאז הם כ"כ בטוחים בקשר שלנו ובמשפחתיות שהם מקבלים אותי כבת ולא ככלה
כמובן שגם את ילדיי אם עולה לך השאלה
מה שיש לי לאמר לך... תפסיקו לריב.גם אם אילו הן המריבות היחידות שלכם תתחילו לזרום

טובה37

New member
תודה על הכנות

המריבות הן לא על הילד כי אני חולה עליו והוא עלי הוא מספר לי דברים שלאמא שלו ואבא שלו הוא לא מספר הריבים היו על זה שבעלי היקר כ"כ חדור רגשות אשמה הם התגרשו שהילד היה בן שנה אז כל מילה או טון או אפילו מבט ישר נדמה לו שהילד נפגע בסדר התגברנו כייף לקרוא את התשובה שלך ועל הדרך: איך היחסים עם הגרוש שלך?

ניקולי

New member
לפני תשובתי לשאלתך...

חייבת להגיד לך דבר מה...ואת זה תעבירי לבעלך . גירושים בעצם באים בעקבות חוסר שלמות בחיי זוגיות (לצערי) ברוב המקרים חושבים על הילדים שהם בעצם הכי נפגעים מכל הסיפור
לשמחתי ואני חוזרת שוב לשמחתי ואת זה אנשים לא ממש מבינים, עצם הגירושים עושים את הילדים הכי מאושרים
עדיף לילד לגדול בבית זוהר ושקט עם רגשות אהבה ואחווה ולא לתוך חיי שממות רוע, רוגז וכאב. אני שמחה שהתגברתם
לגבי היחסים עם הגרוש שלי.היום ב"ה יותר טוב.. שלא יהיה יותר גרוע

חמודבה

New member
../images/Emo140.gifניקולי

ברכות על החליפה האדומה. שאלונת קטנטונת (אולי שתים בעצם, תלוי בתשובה) ראיתי שאת מוסמכת בהרחקת שיער - האם עסקת בזה גם בפועל? במה עסקת לפני ההריונות?

ניקולי

New member
חמודבה ../images/Emo24.gif

הרבה זמן שלא שוחחנו מה שלומך יקרה ?? אשמח לענות לשאלותייך לשתיהן
כן, עסקתי בזה בפועל אך לא באופן רצוף ורק בחוג המשפחתי. לפני ההריונות עסקתי 11 שנה בביטוח.

ניקולי../images/Emo24.gif

תגידי לי מאיפה יש לך כל כך הרבה מרץ ואנרגיות כשאת אפילו לא ישנה טוב בלילה הא ממי?
זו השאלה היחידה שחושבת עליה בשעה כזו (לא אחת בלילה כבר?) וגם כבר הקדימו אותי בשאלות מעניינות אחרות אז אכנס שוב כשאהיה עירנית ושפויה יותר. כייף לראות אותך פה באדום וכייף לקרא אותך נשמה טובה...

ניקולי

New member
ידעתי ידעתי שתבואי ../images/Emo24.gif

בכל זאת אענה לך על השאלה , חברות כמוך נותנות בי את כל הכוח והמרץ והאינרגיות הללו... אני מקווה שתהיה שפויה יותר יהיו לך עוד הרבה שאלות, אני תמיד מוכנה ומזומנה לענות
ליל מנוחה אהובה ונשיקות ל
שלך!!

דידיש

New member
לימור, מה שלומך??? יש חדש!

אני בהריון!! חיפשתי אותך הרבה זמן ולא מצאתי. אז הנה- אני משרת בזאת את החדשות! מתגעגעת דידיש

יו ממי איזו בשורה משמחת ומרגשת!

מזל טוב בובה! תכתבי לי למסר? איזה שבוע ומה קורה בכלל?

י י ל י

New member
בינתיים אין לי שאלה

אבל קראתי הכל ואת אישה מדהימה ואמא מדהימה. שרק תמשיכי לקבל המון נחת מהילדים ומבעלך.

מורן155

New member
../images/Emo140.gif וואו מדהים... אני מסכימה ב- 100%

את באמת נשמעת אמא ואשה מדהימה!! נראה לי שאת כל מה שרציתיל שאול.. שאלו כבר..

למעלה