ההודעה לא קפצה אז..

ניקולי

New member
מענין למה לא עולה ../images/Emo4.gif

חחחחחחחחחחח
יכול להיות בגלל שהייתי רגילה להיות רזה כל החיי אז זה מאוד מפריע לי שאני מלאה אפילו טיפה. ורזה תראי למה אני מתכוונת.. בתמונה הזאת
אני אחרי שתיי לידות והבן הקטן שלי היה אז בן שנה אולי

ניקולי

New member
כבר עברו השנים

אך אזכור הימים איך הייתי כה רזה....
את רואה לזה אני מתכוונת 20 קילו פחות , אךךךך הלוואי

כל הכבוד לך ניקולי!../images/Emo140.gif

גם ארבעה ילדים, גם בעל אוהב, גם עסק וגם זמן לתחביבים..(כתיבה על עצים..?) אכן את ממצה את החיים!

ניקולי

New member
ההודעה לא קפצה אז..

בתור האישה באדום ביום האחרון של ההכתרה
אני מאחלת לכולם שבוע טוב ומבורך מבית המלוכה
נהנתי מאוד מהשבוע ...זה כמו לקבל תפקיד ראשי בסרט
ואני מקווה שיהיה סיבוב שני

שושית123

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניקולי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זוכרת אותך ממזמן, עוד מימי פורום הריון ולידה... אני חייבת להגיד שקראתי את כל השרשור ואת פשוט נשמעת מדהימה בחוזק שלך, בפשטות, ובשמחת החיים! אז אני מאחלת לך עוד הרבה נחת מהילדודס, היה כיף לקרוא את דברייך!

ניקולי

New member
תודה ../images/Emo24.gif

גמני זוכרת אותך משם ומהורים לתינוקות והנה עכשיו גם מכאן
שוב תודה

בוליפלג

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifנראה לי שהגיע תורי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נ-י-ק-ו-ל-י-
מישהו כבר אמר לך שאת מדהימה
ייחודית
בעלת כוחות ראויים לציון
גם יפה וגם אופה
קראתי, התרשמתי ויותר מכל נהנית מהצוהר לחיים שגרתיים ומלאי שמחה בתוך סיטואציה מורכבת, שנראה שעובדת לכם נפלא בשל העובדה שהכל נשלקח באהבה, רגישות וחיוך
ולשאלתי אלייך - מה לקחת עימך מהשבוע שחלף
האם במהלך השבוע, כתוצאה מהיותך מוכתרת - היו צדדים 'חדשים' שגילית בעצמך, או כאלה שהספקת לשכוח שהם 'קיימים'
מה הכי ריגש אותך בשבוע שחלף
מנסיונך הטרי, במה היית רוצה לצייד את האדומה הבאה לקראת השבוע שלה

ניקולי

New member
בולייייייייייייי ../images/Emo24.gif

טוב אז ככה כמובן שעל אילו : "מישהו כבר אמר לך שאת מדהימה
ייחודית
בעלת כוחות ראויים לציון
גם יפה וגם אופה
" אני לא מתכוונת לענות
כי שמעתי את הדברים הללו לא פעם
וחוץ מזה אני בחורה מאוד צנועה
על המשפט הזה : "קראתי, התרשמתי ויותר מכל נהנית מהצוהר לחיים שגרתיים ומלאי שמחה בתוך סיטואציה מורכבת, שנראה שעובדת לכם נפלא בשל העובדה שהכל נשלקח באהבה, רגישות וחיוך
" אני פשוט אגיד תודה
ועל אילו : "ולשאלתי אלייך - מה לקחת עימך מהשבוע שחלף
האם במהלך השבוע, כתוצאה מהיותך מוכתרת - היו צדדים 'חדשים' שגילית בעצמך, או כאלה שהספקת לשכוח שהם 'קיימים'
מה הכי ריגש אותך בשבוע שחלף
מנסיונך הטרי, במה היית רוצה לצייד את האדומה הבאה לקראת השבוע שלה
" בשמחה אענה
, אז ככה : לקחתי את ה
ממש לא, כל מה שסיפרתי אמרתי וכתבתי גם אם חלפו השנים, זוכרת אני והם מלווים אותי בחיי היום יום. הכי ריגש אותי זה הסיפור על הבן שלי עצם היותו בבית חולים..ושכמעט איבדתי את חיו. הדבר שאצייד את האדומה שתגיע אחריי זה ככל הנראה את ה
......... מלבד ה
יש לי דבר אחד לאמר לאותה אחת.. הייה פתוחה גלויה, אם ישנם דברים שאינך מעונינת שידעו אודותייך...פשוט אל תספרי צאי באלגנטיות....!! ועל זה :
אומר :
היה לי העונג והכבוד להיות מוכתרת גם אם זה לשבוע אחד בלבד

למעלה