אילתית 2 ../images/Emo24.gif
מה שלום הילד ????
תודה לך על הברכות והאיחולים
ולתשובותיי
ראשית, שאלתך אינה חודרנית כי אם סקרנית על אענה לך בכבוד , ילדיי מהנישואים הראשונים מקבלים את הקטנטנות כמו שהן נסיכות אמיתיות כשם שהם נסיכים מדהימים
הם מקבלים וקיבלו אותן בחום ובאהבה ובהתרגשות רבה, בעיקר את הגדולה , תארי לך שהבן הגדול כ"כ רצה שיהיה לו אח/אחות משנינו (ממני ומיהודה) שהוא לקח על עצמו לשים ציצית כל חיו ולשאת תפילה לבורא עולם שיאחד את משפחותינו ויעשה שזה יקרה
.
על שאלה זו עניתי לאחת לפנייך רק אשלים אותה עם הצעת הנישואים
שבועיים לאחר שהכרתי אותו בילנו ערב רומנטי אצלי בבית , הילדים ישנו ואילו אנחנו הקשבנו לצלילי השיר "צליל מיתר"/אייל גולן.. תוך שתיית היין והאוירה הרומנטית עם ריקוד סלאו קטן.... אמר : "אני חייב לשאול ולבקש ממך, את לא חייבת לענות מהר ועכשיו...את מוכנה להתחתן איתי?" ברור שכמעט התעלפתי ולא ידעתי מה האיש רוצה ממני....לא מיד עניתי כי אם שבוע שלאחר מכן באותה סיטואציה ביקשתי ממנו שישאל שוב.. הדמעות לא הפסיקו לזלוג מעינינו והתשובה כמובן היתה כן.
פרנציפ לא מדלגת על השאלה הזאת
: הילדים קיבלו את הקשר החדש באהבה רבה..הוא גם גרם להם לקבל את הקשר כמו שהוא...ה אמת ההתרגשות היתה גדולה מאוד, הם הרגישו מאוד מבטוחים אהובים ונכונים לקשר הזה.
תודה על הברכה
אנחנו נשואים אוטוטו 7 שנים בדיוק ב 31/08/2008 (יש לנו הרבה שמחות באוגוסט)
נראה לי שבולי חיפשה חרוזים על כן רשמה לצייר על עצים למעשה אני ציירתי על עץ (למדתי) שמתי שתיי תמונות אשים עוד אחת בשבילך
העיסוק שאעבוד בו כנראה יהיה העיסוק שעסקתי בו 11 שנה לפני ההריונות האחרונים שלי בביטוח.. כמו כן יש לי קלינקה אצל אימי בבית בה אני עובדת כהיפלתורית (הסרת שיער במחט חשמלית) אבל זה בקטנה בנתיים עוד לא רכשתי לעצמי לקוחות...אולי בעתיד אין לדעת
לא,!! מילדה ללידה לא בהכרח יותר קל והנה הביטי וראי להלן סדר הלידות שלי : את הגדול ילדתי תוך שעתיים האמצעי תוך חמש שעות האמצעית תוך שעתיים הרביעית תוך שעתיים גם המשקלים בהתאם : הראשון 2,925 השני 3,630 האמצעית 3,895 הרביעית 4,085
כולם ללא אפידורל חוץ מהאחרונה יחד עם זוג ההריונות שלי לא קלים כלל....באחרונה למשל שכבתי בבית חולים הרחק מהבית 3 חודשים בשמירה.
לאי בודד הייתי לוקחת איתי שמיכה וכרית והולכת לישון...זה מכבר שלוש שנים שאני לא ישנה כמו שצריך...
החלום הכי גדול שלי זה להיו בריאה עד יום מותי ולראות את הילדים שלי מסודרים בריאים ושלמים...
ווואווו
זה כמעט כמו הסקרים שלי....רק פחות ארוכים
והנה עוד ציור על עץ שלי