ההודעה לא קפצה אז..

לוליLuli

New member
אין לי שאלות בנתיים...רק ברכות ....

שיהיה לך שבוע מעניין וכייף ושכל חייך תהיי עטופה רק באושר ובשמחה בהגשמת חלומות ורק הפתעות טובות! תמשיכי להנות מילדייך ומשפחתך המיוחדת ושיהיו לכם המון רגעים משפחתיים מרגשים ונהדרים!!!!!!!

ניקולי

New member
לולינקה ../images/Emo24.gif

תודה מקסימה על האיחולים הלבביים רואים שהם באים מה
אשמח גם אשמח לענות לשאלותייך שיהיו
שיהיה לך שבוע מדהים

ניקולי

New member
../images/Emo140.gifברוכה היוצאת ...

הנני הנכנסת
בולי יקרה תודה על הכתרתי
בשבילי זה כמו להיות שחקנית ראשית
וכעת אתפנה לענות לכן בנות על שאלות

mamy78

New member
../images/Emo141.gifמזל טוב לאשת השבוע

קראתי את התשובה שלך לגבי מספר הילדים, אני תמיד חשבתי שיהיו לי ארבעה, בנתיים יש רק נסיכה אחת. מצדיעה לאמהות ליותר מילד אחד (וכלב)
זה בטוח עבודה קשה אבל אומרים שמשפחה גדולה היא משפחה מאושרת, האם את מסכימה עם המשפט??? שבוע מהנה

ניקולי

New member
mamy78 ../images/Emo24.gif

הרשי לי להצדיע לך על היותך אמא גם אם זה לילד אחד כרגע
(זה בגלל הכובע
) וכעת אענה לשאלתך...צר לי לאכזב אותך יקרה
אבל לא, אנני מסכימה עם האימרה הנ"ל "שמשפחה גדולה היא משפחה מאושרת" ואני אסביר כמובן : אני מכירה המון משפחות גם עם 5 ילדים ולצערי אין בהם טיפה של אושר..לעומת זאת אני מכירה גם המון משפחות שיש להם ילד אחד והאושר חוגג סביבם ב"ה
לצערי, אושר לא ניתן בקנייה ואין עליו מבצעים לפעמים צריך להתמזל המזל ולקבלו במתנה. מה שכן אני יכולה להרגיע...ולספר לך שאצלינו בבית המלוכה האושר והשמחה חגים סביבינו
אנחנו משפחה מאוד חייכנית, אוהבת, מלטפת וחמה....כמו בכל משפחה יש עליות וירידות אך בהחלט האושר שלנו פה
שבוע מהנה גם לך יקרה.....וזכרי האושר לא נקנה בכסף הוא מתנה

חניתס

New member
שלום ניקולי

בס"ד נכנסתי במקרה לפורום הזה אני מסכימה איתך שאושר לא נקנה אלא נבנה אבל במשפחה עם הרבה ילדים יש יותר אופציות וסיטואציות שיגרמו לך לבנות את האושר את לומדת מכל ילד שהוא עולם מלא בפני עצמו הילדים עצמם גורמים לאושר הרב, וזה אני מסכימה עם מאמי78 יום טוב

ניקולי

New member
עדין חולקת על האימרה הנ"ל

סורי, ילדים הוא אושר בפני עצמו זה נכון
אבל לצערי ישנן משפחות למרות הריבוי ילדים אינן מאושרות כלל וכלל.. את יודעת מה, בואי נאמר שיש ויש.. כנראה שתינו צודקות
וכל אחד רואה דברים דרך תפיסת העולם שלו דרך משקפיו.. תודה שנכנסת לכאן ואמרת את דעתך
סוף שבוע נעים

memko

New member
ניקולי, שבוע טוב ומהנה כאישה באדום ../images/Emo140.gif

ספרי לנו איך הכרת את בעלך? ואיך למדת לצייר על עצים?! שיהיה לך שבוע נפלא ומהנה!!!!

ניקולי

New member
memko ../images/Emo24.gif

תודה
אז ככה לצורך תשובתי הכיצד הכרתי את בעלי, קצת רקע - לפני כן הייתי נשואה כ -8 שנים...התגרשתי ב 3/4/2001 ואת בעלי המדהים
הכרתי ב 30/04/2001 . היה זה יום אביבי חם הפרחים פרחו מסביב
והשמש זרחה לה במרום
. הגיע למשרד שעבדתי בו מבוטח (עבדתי בביטוח) שלצערי עבר תאונת דרכים ובה להגיש תביעה
הוא הגיע עם טופס מהמשטרה שהטופס היה חתום ע"י חוקרת
רק שלא היה ממוחשב...התקשרתי לתחנה והוא ענה לי הוא הציג את שמו (יהודה) ואילו אני שאלתי "מי ? יהודה יהודה בשלום?" בהתחלה לא הבין מה אני רוצה ממנו אבל אז התחלתי לפצוח בשיר : "יהודה יהודה בשלום.."
ככל הנראה גרמתי לו לחייך (אני והשטויות שלי
) ביקשתי ממנו שיעביר אותי לחוקרת והוא ביקש ממני שבסיום השיחה איתה אמשיך לדבר איתו , ומכאן והלאה הגבול הוא השמיים
. לשאלתך השניה האמת היא שציור על עצים עדין לא למדתי אבל ציור על עץ כן
היה חוג שאליו נרשמתי ושם למדתי לצייר והרי לך כמה תמונות שהספקתי אז לצלם מציוריי... שמחתי לענות שיהיה לך שבוע נפלא

memko

New member
תודה על התשובה, הציור מקסים, יש לך כישרון!!

אהבתי את הסיפור על בעלך, בהחלט גורל!!!

ניקולי

New member
בכיף ../images/Emo140.gif

אכן הסיפור על הכרותי עימו סיפור נחמד ואף מרגש (אותנו בכל אופן)

אילתית 2

New member
ברכות לאישה באדום ../images/Emo140.gif

ניקולי מקסימה אוהבת לקרוא את תשובותייך וכמובן את הסקרים המעניינים והמאתגרים
מאחלת לך שבוע קסום ונפלא מעניין ומאתגר
ולשאלותיי...
איך הילדודס הגדולים מקבלים את הקטנטנות? בעיקר בגלל הפרש הגילאים , אך גם מנישואייך השניים (מקווה שזה לא חודרני מדי אם את לא רוצה לענות מובן ביותר)
איך הכרת את בעלך? איך היתה הצעת הנישואים?
איך הילדים קיבלו את הקשר החדש? (שוב אם בא לך תדלגי עליי...)
כמה זמן אתם נשואים? שתזכו לעוד המון שנים מאושרות ומלאות נחת ואהבה
מה זה אומר לצייר על עצים?
בהמשך לכשתרצי לשוב ולעבוד....באיזה כיוון/עיסוק?
איך היו ההריונות והלידות...האם נכון שמלידה ללידה יותר קל?
מה היית לוקחת איתך לאי בודד...ולא אנשים?
מהו החלום הכי גדול שלך? שב"ה יתגשמו חלומותייך ומשאלות ליבך
רק להמשיך לחלום עוד ועוד.... שבוע נפלא

ניקולי

New member
אילתית 2 ../images/Emo24.gif

מה שלום הילד ????
תודה לך על הברכות והאיחולים
ולתשובותיי
ראשית, שאלתך אינה חודרנית כי אם סקרנית על אענה לך בכבוד , ילדיי מהנישואים הראשונים מקבלים את הקטנטנות כמו שהן נסיכות אמיתיות כשם שהם נסיכים מדהימים
הם מקבלים וקיבלו אותן בחום ובאהבה ובהתרגשות רבה, בעיקר את הגדולה , תארי לך שהבן הגדול כ"כ רצה שיהיה לו אח/אחות משנינו (ממני ומיהודה) שהוא לקח על עצמו לשים ציצית כל חיו ולשאת תפילה לבורא עולם שיאחד את משפחותינו ויעשה שזה יקרה
.
על שאלה זו עניתי לאחת לפנייך רק אשלים אותה עם הצעת הנישואים
שבועיים לאחר שהכרתי אותו בילנו ערב רומנטי אצלי בבית , הילדים ישנו ואילו אנחנו הקשבנו לצלילי השיר "צליל מיתר"/אייל גולן.. תוך שתיית היין והאוירה הרומנטית עם ריקוד סלאו קטן.... אמר : "אני חייב לשאול ולבקש ממך, את לא חייבת לענות מהר ועכשיו...את מוכנה להתחתן איתי?" ברור שכמעט התעלפתי ולא ידעתי מה האיש רוצה ממני....לא מיד עניתי כי אם שבוע שלאחר מכן באותה סיטואציה ביקשתי ממנו שישאל שוב.. הדמעות לא הפסיקו לזלוג מעינינו והתשובה כמובן היתה כן.
פרנציפ לא מדלגת על השאלה הזאת
: הילדים קיבלו את הקשר החדש באהבה רבה..הוא גם גרם להם לקבל את הקשר כמו שהוא...ה אמת ההתרגשות היתה גדולה מאוד, הם הרגישו מאוד מבטוחים אהובים ונכונים לקשר הזה.
תודה על הברכה
אנחנו נשואים אוטוטו 7 שנים בדיוק ב 31/08/2008 (יש לנו הרבה שמחות באוגוסט)
נראה לי שבולי חיפשה חרוזים על כן רשמה לצייר על עצים למעשה אני ציירתי על עץ (למדתי) שמתי שתיי תמונות אשים עוד אחת בשבילך
העיסוק שאעבוד בו כנראה יהיה העיסוק שעסקתי בו 11 שנה לפני ההריונות האחרונים שלי בביטוח.. כמו כן יש לי קלינקה אצל אימי בבית בה אני עובדת כהיפלתורית (הסרת שיער במחט חשמלית) אבל זה בקטנה בנתיים עוד לא רכשתי לעצמי לקוחות...אולי בעתיד אין לדעת
לא,!! מילדה ללידה לא בהכרח יותר קל והנה הביטי וראי להלן סדר הלידות שלי : את הגדול ילדתי תוך שעתיים האמצעי תוך חמש שעות האמצעית תוך שעתיים הרביעית תוך שעתיים גם המשקלים בהתאם : הראשון 2,925 השני 3,630 האמצעית 3,895 הרביעית 4,085
כולם ללא אפידורל חוץ מהאחרונה יחד עם זוג ההריונות שלי לא קלים כלל....באחרונה למשל שכבתי בבית חולים הרחק מהבית 3 חודשים בשמירה.
לאי בודד הייתי לוקחת איתי שמיכה וכרית והולכת לישון...זה מכבר שלוש שנים שאני לא ישנה כמו שצריך...
החלום הכי גדול שלי זה להיו בריאה עד יום מותי ולראות את הילדים שלי מסודרים בריאים ושלמים...
ווואווו
זה כמעט כמו הסקרים שלי....רק פחות ארוכים
והנה עוד ציור על עץ שלי

אילתית 2

New member
תודה יקירתי ../images/Emo140.gif

תודה על הכנות והפתיחות תודה שלא דילגת וענית, מודה לך, אני בדר"כ לא מרגישה נעים לחדור לפרטיות של אחרים...אבל העזתי ,נהנת לקרוא אותך ולהכיר עוד במעט למרות שרק וירטואלית....מחכה לרגע שנוכל להכיר פנים מול פנים במציאות
מתי מגיעים לאילת?...... ברוך השם אנחנו בסדר והבייבי מרגיש טוב
מרגש לקרוא את תשובותייך לגבי ההכרות עם בעלך ועל ההצעה המקסימה והרומנטית וכיף לשמוע על התרגשות והשמחה של הילדים
גם אצלי יש הרבה אושר בחודש אוגוסט...זה החודש שלנו (שלי ושל בעלי
) ועבודותייך יפיפיות

אילתית 2

New member
מקודם קצת מהרתי...

זזתי מהאינטרנט....טוב צריכה לעבוד גם בזמן שאני בעבודה... ורק עכשיו קראתי שוב וראיתי ....וואוו להיות 3 חודשים בשמירה בבית חולים...ממש קשה איך הסתדרת? איך הילדים והבעל הסתדרו?

ניקולי

New member
חחחחח נראה לי

מאוד היה לך קשה לעקל את שהותי בבית חולים שלושה חודשים... שמת
שאלת את אותה שאלה 3 פעמים
חחחחחחחחח... סתם אני יודעת שזה
השרוט
ההודעה נשלחה 3 פעמים... אז הנה אני עונה (מקווה פעם אחת) משבוע 26+5 ימים ראש השנה התאשפזתי בהתחלה בתל השומר..כעבור שלוש שבועות בערך שיחררו אותי הביתה בתקווה שאחזור רק ללידה
אבל בין הרצוי למצוי שמיים וארץ לא הספקתי להיות 4 ימים מלאים בבית ושוב חזרתי לבית חולים והפעם בתל השומר לא היה מקום בפגיה על כן שלחו אותי ללניאדו .. עזבי הבעיה העיקרית לא היתה רק המרחק, זה הרבה יותר מורכב...אז אורפז היתה בת שנה בדיוק..בכל פעם שבאה לבית החולים היתה שונה לי, הרי בגיל הזה משתנים יום ביומו וההבדל עצום מיום קודם, ראיתי אותם גם את הגדולים, אחת לשבוע אולי זה במקרה הטוב
בדיוק אז גילו אצל אמא שלי את המחלה (סרטן השד) והיתה חייבת לעבור הקרנות....כך שלא יכלה תמיד לעזור ולמרות כך היתה נסחבת עם הילדה לבית חולים והבן האמצעי שלי היה מטייל עם הילדה בחוץ עד גמר הטיפול
חמותי לקחה שבוע שלם והתיצבה לעזור , גם לה לא חסר... אלוהים לא שוכח אף אחד.. היא חולת
. בעלי עובד כשוטר ושם לא ממש באו לקראת שזה דבר שלא הכעיס אלא כאב בטירוף.. הוא עבד ימים לילות..מה שגם אין לו רשיון נהיגה , מה שהקשה את הגעתו אליי.... ולקינוח לאורפז היתה דלקת מאוד חזקה שהצריכה זריקות וזה בדיוק ביום שחזרתי הביתה
בקיצור היה קשה אבל ב"ה הכל מאחורינו ועברנו את זה , נשארנו בחיים וזה מה שחשוב
. לגבי אילת, נראה לי באוקטובר אולי חול המועד של סוכות .... נראה ל בטוח
וכמובן שאשמח לפגוש בכם בכיף
שוב תודה לך
|

אילתית 2

New member
כן ../images/Emo43.gif עושה יותר מדי בעיות ועוד

עם המערכת "החדשה והמשודרגת"...
תקופה ממש קשה עברתם אני בהלם שמקום העבודה של הבעל לא עזר ולא תמך ולא באו לקראתכם! זה מכעיס! אבל ברוך השם הכל מאחוריכם ורק בריאות בריאות בריאות
יאללה מחכה בציפייה לאוקטובר מקווה שעם החופשה יהיה לך זמן להפגש

למעלה