ההודעה לא קפצה אז..

ניקולי

New member
היי

תודה לך שבאת
לא, מחט חשמלית זה לא כמו לייזר. ליזר עובד על משטחים גדולים ואפלציה (מחט חשמלית) על שערה שערה..מהשורש שלה מתוך זקיק השערה... עם כל הטכנולוגיה אני מאמינה במחט החשמלית...בעצמי עשייתי בכמה מקומות ואני יודעת ומכירה את תורת השערה...כשעושים כמו שצריך זה לא חוזר.. לגבי לייזר ואינפרה אדום אני לא יודעת
לפני כ - 10 שנים עשיתי גבות מאז לא הורדתי שיערה אחת משם

nony4

New member
ניקולי יפה לך אדום..חחחחח

יקירתי אין לי בינתיים שאלות אבל מאחלת לך שתהני בשבוע הזה נשיקות לכולכם

ניקולי

New member
יאאאאאא , זאת הפתעה ../images/Emo25.gif

מה שלומך יקרה ???? זהו נראה לי תם ונשלם
האדום יהפוך בקרוב חזרה לשחור וכבר לא אהיה אשת השבוע
בולייייייייי אפשר נשמה הארכה . ?
טיפה עוד שבוע פליזזזזזזז , פליזזזזזזזזזז

מיכלי MP3

New member
איזה כיף שנהנית ככה מהתפקיד יקירה../images/Emo24.gif

היה שבוע מקסים שלך כאשת השבוע, וקראתי אותך בשקיקה אשת חייל שלנו
.
העיקר שעכשיו נזכה לשמוע בשורות טובות לגביי חמותך- לכבוד שבת שמגיעה עלינו לטובה
.

ניקולי

New member
ואין לך שאלות ../images/Emo12.gif??

חחחחחחחחחחחחחחח
סתם אני מניחה שאם היו היית שואלת
בכל מקרה תודה מאמי...

מיכלי MP3

New member
טוב, נו... אז שאלה קטנטנה אחת../images/Emo6.gif

יש לכם מחשבות על ילדודס נוספים למשפחת המלוכה
?
את מקסימה!! ומה קורה עם חמותך? (מקווה לבשורות טובות
)

ניקולי-קראתי את השרשור ואת פשוט מלכה../images/Emo47.gif

צחקתי ובכיתי ונדהמתי מכל מה שקראתי מאחלת לך ולבני משפחתך המון בריאות ואושר והמון אהבה ושמחה שבת שלום, יעל

ניקולי

New member
גם לך יקרה ../images/Emo24.gif

תודה שקראת ונהנת
הרבה אושר שמחה בריאות אהבה שקט שלווה בבית משפחתך

ניקולי

New member
איפה הסיכת ראש שלי ?

עדין לא נגמר השבוע גם ככה שישי שבת אני לא נכנסת למחשב. תחזירו לי את הכתר
(אדומת השבוע) כלאמר את הסיכה (נעיצה)...... חחחחחחחחחח
בסוף אני אתרגל לרעיון

ניקולי

New member
בתור

האישה באדום ביום האחרון של ההכתרה
אני מאחלת לכולם שבוע טוב ומבורך מבית המלוכה
נהנתי מאוד מהשבוע ...זה כמו לקבל תפקיד ראשי בסרט
ואני מקווה שיהיה סיבוב שני

ניקולי

New member
נייטנייט מתוקה ../images/Emo24.gif

תודה, הרשי לי לענות על שאלתך הראשונה והיא : "נהינית מהסקרים שלך...(מאיפה את מקריצה אותם???)" ובכן את הסקרים אני ממציאה בין רגע...זו עבודה פסיכולוגית כשאני שואלת שאלה אני מצפה מאותה אחת שעונה לי שתסתכל על עצמה ותוציא את הרגש שבה..אני מנסה ליישב את העונה ולתת לה רגע אחד לחשוב ולהעריך את עצמה ואת הרגע שלה...מכאן בעצם באות השאלות. ולתשובה לשאלתך השניה
המזל שלי שבעלי עובד משמרות כך שאת רוב הסידורים והיציאות אנחנו עושים יחד... מה שגם אמא שלי קרובה אליי והיא עוזרת לי המוןןןןן נניח שאני צריכה לצאת עם אורין לפיזיוטרפיה לבד אז היא באה לשמור על אורפז או אם אנחנו רוצים לטייל בקניון היא באה איתי.. מה שגם אורין בעגלה ואורפז ברגל (לא מוכנה לשבת בעגלה). אני מקווה שעניתי לשאלותייך כמו שצריך. תודה על האיחולים ושיהיה לך שבוע מדהים

תודה על התשובות!

ניראה שאת מסתדרת...אצלי תומר דווקא רוצה עגלה...כך אני אאלץ לקנות לו טרמפטף,וכשאני לא לבד אז נשתמש בעגלה+טיולון.. רציתי לדעת אם יש לך טרמפטף..

ניקולי

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה ??
כנראה שאין לי
אגב יכול מאוד להיות שאמכור את הטיולון של אורפז.. היא גם ככה לא מסכימה לשבת בו....

זאת מדרגה כזאת שמוסיפים לעגלה.

כדי שהאח הגדול יעמוד/יישב עליה. חכי עוד על תמכרי.. גם תומר בהתחלה לא רצה תטיולון שלו והיום הוא מטורף על העגלה שלו.

ניקולי שלום

בד"כ אני לא משתתפת בשרשורים הללו אבל מסקרן אותי: מדוע יש הפרש כה גדול בין השני לשלישי (או שלישית - אני לא יודעת). את כמובן לא חייבת לענות אבל זה מאד חריג שיש הפרשים כאלו בין ילדים ולא סתם - עשית אחרי השלישי עוד ילד בהפרש קטן. האם תמיד רצית ארבעה ילדים? הלוואי שלי היה את הכח כי הייתי רוצה הרבה ילדים אבל אין לי את הכח והסבלנות. (לי יש אחד אחרי הרבה שנים של טיפולים ואני רוצה עוד אחד).

ניקולי

New member
בלה קפלן ../images/Emo24.gif

בכיף אענה לך על השאלה הרי בשביל זה אני כאן
אחרת לא הייתי נמלכת
ובכן ההפרש הגדול בין הילדים הבנים והבנות לצורך העינין, הוא מאחר ונישאתי בשנית שני הבנים מנישואים ראשונים ושתיי הבנות מנישואיי הנוכחים. ולשאלה השניה שלך, האמת תמיד אבל תמיד הייתי בטוחה שיהיו לי רק שלושה.. זה לא שרציתי כך או כך פשוט הייתי בטוחה והנה ארבעה חודשים לאחר שילדתי את אורפז נוכחתי לדעת שאני שוב בהריון ואז נולדה לי אורין ...המתנה המדהימה הזאת ועל כך אני מודה. בקשר לכוח...תגידי לי את למי בכלל יש כוח ??????? יחד עם זאת ילדים זה דבר נפלא וצריך לדעת איך לגדלם איך לעשות שיהיה לנו קל ולא קשה...צריך ללמוד לעשות את זה זה לא פשוט. תהיה ברוכה וזכרי סבלנות זה א' ב' בחיים שלנו.. בלעדיהם אפשר לצאת מהכלים.

ניקולי

New member
הפעם אלמונית ../images/Emo24.gif

מה מסתתר מאוחרי הניק הזה ?
תשובותיי הן : בת 39 אוטוטו, גרה: ביהוד. שבוע טוב גם לך

הסיפור של הניק הזה לא ממש מעניין... היה לי

כינוי אחר בפורום חתונות ונשואים טריים והכרתי אנשים באופן אישי. כשנכנסתי להריון (עוד לפני שסיפרתי למשפחה וחברים) רציתי לשאול שאלות מבלי לחשוש שמישהו שמכיר אותי יזהה אותי. עם הזמן, הכינוי הזה התחבב עלי והמשכתי להשתמש בו.

למעלה