האנשים החדשים

../images/Emo127.gif ושוב אתך...

מבלי להיכנס לעצם העניין אני מצהיר בריש גלי, שכל עמלה, שאנו חוסכים מעצמנו בבנק, היא מצווה רבה וחשובה לנוכח הדברים שלך, תל אביבי.

dkey

New member
הטירוף שלך וההגעלות ממך נמשכים...

היתה התפעלות? היתה הולכת שולל? לא ולא. יש רק הודעות מטורפות וחסרות כל הגיון שלך שמנסות בצורה מעוררת רחמים להטיל בי דופי. אם הייתי נדרש לזהותי, הייתי אומר שאני בן הזוג ומקבל פטור (כמדומני שזה מה שהיה לפני כמה חודשים) או מבקש מבן זוגי שיפקיד בעצמו. ואולי הטלר זיהה. אני ממש לא יודע וממש לא מעניין אותי. 10.30 ש"ח אצלי זה כסף שיכול ללכת למטרות טובות יותר. אין סיבה להעשיר את הבנק במקום בו זוג סטרייטים היה מקבל פטור. השרשור הזה רק מעלה שוב על פני השטח את הטירוף בו אתה לוקה. אני סיימתי את הדיון. אתה מוזמן להמשיכו עם מטפל מקצועי.

גם אתה מגזים

"אתה לוקה בטירוף" - מה זה קשור? למרות שאני מבין ודי מקבל את תוכן הדברים - קצת קשה לקרוא את הנאצות והאבחנות הפסיכיאטריות שלך. תתוכחו לגופו של עניין, די עם הטחות הרפש האלה. הן מרדדות את הדיון.

io4minyan

New member
תודה, אבל לגמרי לא נחוץ

השרשור הזה חשוב מאין כמותו , לרבות הטחות הרפש שבו . יודגש כבר בהתחלה שהסיפור המטופש הזה מהבנק הוא לא המחלה עצמה. הוא הסימפטום למחלה מסתובב בקרבנו טיפוס שיודע הכל. שמבין הכל. שצודק בכל - ואוי למי שיעז להמרות את פיו או לטעון אחרת. העניין הוא שליוהרה הזו יש עקב אכילס והוא התחושה שכל הסביבה נחותה ושלכן אפשר ללהג סיפורים הזויים והפעם מדובר בסיפור בנקאי שפרץ בקול תרועה כביטוי למאבק ההירואי שהוא התכוון לנהל למען זכותו להפקיד כספים בחשבון של בן זוגו ללא עמלות ושהתפוגג בכל ענות חלושה כשהסתבר שאפשר לתעתע בטלר ולהתחזות לבעל החשבון, כדי לחסוך 10.30ש"ח. ( גם עצימת עיניים לנוכח טעותו של הזולת לחשוב שפלוני הוא אלמוני ואי תיקון הטעות, היא התחזות לכל דבר ) רבים מדרי הפורום הזה נאלצים להתחזות או לפחות להסוות פרטים מסויימים בחייהם כלפי בני משפחתם, רבניהם וחבריהם כדי לפשט תהליכים, כדי למנוע חיכוכים , כדי צמצם עימותים והראשון שמסתער עליהם בטענה שהם שקרנים הומופובים, עושה את אותו דבר מול הטלר בבנק. אלה עושים את זה כדי לשמור על משפחתם ועל סביבתם וזה עושה את זה כדי לחסוך 10.30ש"ח לעליבות הזו יש ערך וחשיבות וכל מרצע שיוצא מהשק, חושף אמת. לפעמים, השק צריך להיפתח במלים קשות ואם אני צריך לספוג את האיבחונים המלומדים של הטיפוס הזה, אראה בזה זכות גדולה.

אני עדיין חושב

שאם האבקות בבוץ היא לא הקטע שלכם - אז עדיף לוותר על זריקת הרפש. ולמען הסר ספק, אני לא חושב שיש צביעות בהתנהלות של dkey. ואני אסביר גם למה: לפני איזה זמן קניתי לבן שלי סנדלים. המוכרת החמיאה לו על הבחירה "איזה סנדלים יפים בחרת - אמא בטח מאד תשמח לראות". הסתכלנו, הילד ואני, אחד על השני במבט הסודי שלנו, לא הגבנו, וכשיצאנו החוצה הוא התפקע מצחוק ואמר לי "איזה מוכרת מבולבלת - היא חושבת שיש לי אמא" אז העברנו עוד כמה דחקות על המוכרת - וזהו. לא תמיד יש חשק וכוח לפצוח בשיחות עומק על משפחתך עם כל דיכפין. זה לא אומר שאתה בהכרח נכנס לארון כשזה קורה.

io4minyan

New member
אם לקצב היה סניגור כמוך

הוא היה גם מקבל פיצויים על מה שהעלילו עליו

../images/Emo31.gif מממ... לא! לא יהיה פיחות!...

נאום שר האוצר לשעבר פנחס ספיר ז"ל ערב הפיחות הגדול בשער הלירה... (היו זמנים!...)

../images/Emo127.gif משהו מקומם?

תגיד לי, תל אביביח! אין לך לכתוב משהו, שיקומם אותי? שיוציא אותי מכליי? אתה גורם להסכים לרבות מהדעות שלך, למרות שאנו שני הפכים שונים. זה לא נראה משעמם, שאין לנו על מה להתקוטט? לריב?

io4minyan

New member
יפה אמרת

הסוגיה אינה בהכרה בצד המדינה המזורגגת בנישואין חד מיניים אלא במידת השיתוף שבני הזוג מגדירים בחייהם.

בוא ספר לי, מה ראית

שאני לא ראיתי? לאושרי אינני היחיד, שמכיר ויודע, שמכתבו של רון עשה רושם עז - הרבה יותר מאשר כל ההפגנות והמצעדים, שעשו דווקא את ההיפך. שאל גם את אסף זהבי, את סמרטי, את טוהר, את סבבב, את ידידנו חנן - מנהל הפורום המקביל ב"נענע", ועוד רבים וטובים, שיעידו על כך לא על סמך הנחה תיאורטית אלא על סמך מציאות. כן! לפעמים נדמה לך, שהדרך היא ארוכה, אבל האמת היא, שהדרך דווקא לא כל כך ארוכה אלא היא מלאה מהמורות ומכשולים, שיש לעקוף אותם בזהירות כדי לא להידרדר לתהום. מה, שאתה עושה, דומה לנסיעה במהירות גבוהה בכביש מפותל. אולי אתה ממהר וחשוב לך להגיע מוקדם ככל האפשר אל הייעד, שאליו אתה שואף להגיע, אבל לפעמים יש דרך קצרה, שהיא ארוכה, ולפעמים יש דרך ארוכה, שהיא קצרה (מלשון המשנה). אז אם אתה רוצה לחיות עוד שנים רבות, "סע" בזהירות ושמור על חוקי התנועה ועל כללי הבטיחות!

dkey

New member
כן, רושם עז ביותר ../images/Emo6.gif

להתראות במצעדים הבאים.

צריך בדיקת עיניים?

משום מה תץמניד אתה רואה רק את הצד השמצאלי והשלילי של כל דבר. אולי אפשר להתאים להתאים לך משקפיים מיוחדים, שתתחיל לראות בהם את כל הטוב? מממ... אינני רופא עיניים...

למעלה