בכלליות לפעמים שוטרים צבאיים צודקים
אבל הם לא עושים הכל כמו שצריך, עם כל הכבוד הם לא נכנסים בחיילים הבעייתים באמת, כמה פעמים אני רואה חיילים בתחנה מרכזית ובקניונים הולכים עם חולצה בחוץ, בלי גומיות, ותספורות של תרנגול, אבל לא - שוטר צבאי יבוא לאותו אחד שההופעה שלו תקינה, גם תספורת,גם גילוח, גומיות בנעליים ... "איפה הדיסקית שלך??" היום הייתי סתם לדוגמא בסניף אורנג' לא משנה איפה, היו שם חמישה חיילים לפחות שבאו ביחד והייתה להם חולצה בחוץ , ממש לא מגולחים , וכל הצמידים הגורמטים האלו - אני גם בטוח שלאף אחד מהם לא היה דיסקית, על דבר כזה הייתי רושם להם תלונה (חס וחלילה אני לא שוטר). באסה מאוד ששוטרים צבאיים פחדנים ואיך שרואים חייל ערס או אחד מגודל בעל הופעה מרושלת נבהל וכמו ילד כפות הולך ונטפל לאחרים, זה הורג אותי !! מה שעוד יותר מרגיז אותי זה כל אלה שיעני דווקא שומרים על הופעה לא תקנית , כאילו מה , כמה קשה ללכת עם חולצה במכנסיים עד הבית, או כמה קשה כבר לשים דיסקית - לפחות בכיס, בסופו של דבר כל החיילים האלו נראים זרוקים והומלסים כמו מישהו שהוסיף לפני כן - לא ככה חייל אמור להיראות, חייל מחוץ לבסיס אמור לייצג את הצבא, לא להראות עד כמה הצבא מוזנח ומגעיל !! תהיו תקניים בבקשה , זה יותר יפה לעין =)