האם נכון הוא הדבר

קודם כל!

אחלה חתימה (tool שולטים). דבר שני, אני אחד האנשים הכי ראלים, לא סתם יש לי 3 פגישות בשבוע עם קב"ן.

Commie1

New member
בכל מקרה אני נשפט ביחידה

הוא אפילו לא שאל אותי את זה

alx18

New member
מה אתה חבר של הקב"ן חח

איך אתה 3 פגשיות איתו בשבוע נשמע קצת הרבה

הלוואי ולא הייתי הולך לפגישות האלה

זה הכל בגלל הטירונות ובעיות עם הנשק. הבני זונות בטירונות קבעו, שאני כשיר לשרת רק אם אני אלך 3 פעמים בשבוע לקב"ן, אל תשאל איזה בעיות עשיתי בטירונות במיוחד עם הנשק. בהתחלה, כשהגעתי ליחידה, שמתי פס על זה ולא הלכתי לקב"ן. אחרי כמה ימים מאז הגעתי ליחידה, ראש ענף שלי קיבל טלפון, והוא זימן אותי. הוא אמר לי שאם אני אבריז עוד פעם לקב"ן, הוא דופק לי משפט. אז כמו שאתה רואה, 3 פעמים בשבוע, כל פגישה חצי שעה עד שעה אני סתם ממלמל עם הקב"ן דברים וגם רב איתו (הרבה!!!).

האמת אני לא רוצה להשמע

כמו חתיכת חרא, אבל חשבתי על זה. מצד שני, אם זה היה כל כך פשוט, ממזמן הייתי עושה את זה. אבל זה לא, כל העניין של המפגשים האלה הוא להתאים אותי למסגרת הצבאית. בעיות עם נשק הם דבר יחסית לא משמעותי לבן אדם עם תפקיד כמו שלי. זה לא שאני בגדוד טוחן וצריך להסתובב עם נשק וחמש מחסניות (תודה לאל). כמו כן, אני יודע שאם אני אפרוש מצה"ל אני אתחרט על זה. לא משנה כמה חרא לי שם, אני אתחרט על זה שפרשתי וויתרתי, אז מה שנותר לי לעשות זה לסבול בצורה כלשהי, העיקר שיהיה לי 3 שנים בצבא.

RoyBO

New member
אני בטוח שדי מהר אתה תשנה את

דעתך בעניין. הצבא הוא מקום משביז במיוחד.

Commie1

New member
יש חיילים שמתים לראות קב"ן

ולי חיילים שמחכים חודשים בתור ויש את אלה שאשכרה מחייבים אותם?!?! פשוט ביזיון של מערכת שאמורה להיות אירגונית

idos2

New member
אין תורים לקב"ן

במרפאות האזוריות ניתן להגיע (עם הפניה כמובן) בכל יום למעט יום ג' ב8 בבוקר ולראות קב"ן באותו היום.

Commie1

New member
ואני?

היחיד שבטח יודע את זה וגם היחיד שייתייצב שם ביום ג'. אין דבר כזה בלי תור! להכל יש תור וזה גם לא הכי פשוט ביחידה מבצעית

idos2

New member
אתה לא היחיד שיודע את זה

ומתוך 8 ימי עבודה(לא כולל שלישי) שיש בשבועיים אני בטוח שאפשר למצוא לפחות יום אחד לשלוח לשם חייל. ובטח שאין סיבה לעכב אותו חודשים.

Commie1

New member
יש מיליון ואחת סיבות

אתם פשוט לא מכירים את המציאות העגומה שפלוגות מבצעיות חיות בה מבצעיות קודמת לכל...כן כן גם לטיפול רפואי שהוא לא חירום מיידי. ומה שאני אומר שגם אם אשלח אותו לשם הוא לא ייכנס כי הוא לא היחיד שיהיה שם משמע לא הגיוני שאין שם תור והכניסה היא בית זונות "מי שרוצה נכנס"

idos2

New member
שלחת לשם מישהו אי פעם?

ברור שמגיעים בבוקר ע"מ לקבוע תור, אבל התור הוא לאותו היום. כנראה שיש להם מספיק קב"נים כדי לעמוד בעומס הזה. ולא - מבצעיות לא קודמת לטיפול רפואי, ואתה לא תקבע מה חירום ומה לא, אתה לא סמכות רפואית, אם רופא ראה לנכון לתת הפניה - כנראה שזה מספיק חשוב.

Commie1

New member
אני כן

בתור הסמכות הרפואית היחידה בפלוגה שנמצאת הרחק הרחק מהרופא.

idos2

New member
אתה חובש?

וגם אם כן, עדיין לא בסמכותך לחלוק על הוראות הרופא.

Commie1

New member
מי אמר שחלקתי

על הוראות רופא חס וחלילה אני והרופא עובדים במקביל לשנינו אותו אינטרס הרי... בדרך כלל מי שנוגד את האינטרס שלי ושל הרופא הם הקצינים אז הכל סבבה כשמדובר בסגמי"ם שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אבל זה מתחיל להיות קשה מול המ"פ והמג"ד שיודעים לכופף את המציאות הצבאית שאתה חיי בה... דמיין אותם כמורפיוס - הם בעלי הכוח לאמלל לך את החיים הצבאיים אך חסרי כוחות באזרחות

idos2

New member
אם הרופא דוחה זה משהו אחר

אני עדיין לא רואה סיבה למה חייל צריך לחכות חודשים אחרי הכל, הוא יוצא מדי פעם הביתה... לא? אז שילך ביום שהוא חוזר לבסיס בבוקר לקב"ן ויגיע אח"כ.

Commie1

New member
למה דווקא ביום שהוא חוזר

ולא ביום שהוא יוצא...רק שתבין את הלך המחשבה ביחידה הסיפור הוא כזה רופא החליט לנכון לקבוע תור לחייל X החייל הגיע לתור, ולאחר מכן הקב"ן החליט לקבוע איתו עוד כמה פגישות, שיחרר את החייל בצירוף חו"ד(שטוענת ל3 פגישות בשבוע) שהגיעה למ"פ...כנראה. עזוב את זה ש-3 פגישות בשבוע זה לא מציאותי בשבילהם וזה גם לא יקרה בחיים. עברו שבועיים עברו 3 ושום דבר לא זז...החייל בא בשאלות לחובש החובש בירר החו"ד לא נמצאה לא אצל המ"פ לא אצל הרופא וכן! גם לא ב cpr הממממ...?מעניין איפה זה... בינתיים העניין נגרר ונגרר והחייל לא ראה קב"ן ועובר חודש וחודש וחצי...הזמן עובר ועובר... בינתיים הרופא קובע תור חדש אצל הקב"ן נייחל לפתרון מהיר לתעלומה...

idos2

New member
כי פניה לקב"ן

לא צריכה להתבצע ע"ח החופשה שלו. ואם הקב"ן החליט שהחייל צריך לבוא אליו 3 פעמים בשבוע... אז עוד יותר חמור שדבר כזה אתה מעכב. לא שאני בא לזלזל בעבודה שלכם או משהו, אבל אם תוגש פה קבילה... יהיה מאוד מאוד לא נעים.

למעלה