דר' קמינסקי

toomuchdogs

New member
נילי, אולי תפסיקי פעם ב...להבעיר מדורות?

משעמם לך אני מבינה? לא הולך בפורומים אחרים? מה יש לך שאת ניכנסת לפורום כזה מלא במתנדבים ואוהבי כלבים באשר הם ומחממת את האוירה? ככה חינכו אותך? כמו להיכנס לבית כנסת ולצעוק אללה הוא אכבר - שמהלב מה את עושה לעצמך?

ניל´´י

New member
טומאצ' אינך חייבת לקרוא את הודעותי !

פשוט תתעלמי מהן ולא תצטרכי לענות עליהן... סבתא ניל"י....

מה צורם?

אסור לבן אדם להתחבר יותר לכלבים (ובפרט לגזעיים מסויימים) מלחתולים? מה לעשות, אני אוהבת יותר דנים ושנאוצרים מפינצ'רים ומחתולים (ויש אצלי כרגע פינצ'ר באומנה והוא מקסים). תלו אותי על עץ!

מה שצורם זה לא שיש לה העדפה לגזע מסויים.

זה מובן ולגיטימי. צורם זה שהיא באופן שלא משתמע לשתי פנים מצהירה שמבחינתה להמית את כל הכלבים שבעמותות!!!!!

מחממת את האווירה? מה היא עשתה?

אם יש פה אנשים שהם נגד כלבנות גזעית מבוקרת, זה לא אומר שלמגדלים כחוק אין זכות ביטוי - גם כאן. אני, אגב, מקווה שעד שאעמוד ברשות עצמי עדיין יהיו בתי גידול לדנים ענקיים ולא יוסיפו גם אותם בינתײם לרשימת הגזעים המסוכנים (וכמוהם כל כלב גדול שאיננו כלב רוח)...

דונינה

New member
נועה , נו באמת מישהו פה היתרעם על כלבנות

גיזעית ??? את קראת מה היא כתבה על כלבי העמותות ה " רב גיזעיים " ?? למגדלים אין פה זכות ביטוי ?? אנשים פה כל הזמן מפנים גולשים חדשים שרוצים לקנות כלב לכלבנות הגיזעית !! על מה את מדברת בכלל ?? סתם קופצת בראש כאילו תוקפים אותה על זה שהיא מגדלת ומרביעה בצורה מבוקרת . לא , לא על זה דיברנו, כלבנות מבוקרת שתהיה מבוקרת זה לא ממש מענין אותי , אבל להמית את כל כלבי העמותות ?? על זה היתרעמנו, ונמשיך ....

קודם כל, תירגעי

אולי אני באמת קופצת בראש, אבל מה לעשות, לא כל תגובה שלי מתייחסת לכל השרשור בו היא מצוייה - לפעמים רק לתת שרשור ספציפי (שאולי קראתי רק אותו ולא את הכל).

SUMMER8

New member
למה את יורדת על אנשים ורומזת שהם לא חכמים ?

אם את יורדת על אנשים לפחות תנסחי יותר טוב את המשפטים שלך. לא אומרים: "את לא חתולה כ"כ חכמה" אומרים: "את חתולה לא כ"כ חכמה" חומר למחשבה...

בלי לפגוע בך

אצלך הוא יטפל במסירות בכל מה שתביאי לו, היות ואת מגדלת ומקור פרנסה קבוע שלו. בכל מקרה, כל הכבוד לך על הצלת החתולים.

hope 4

New member
מסתייגת

המעוניינים בסיבות להסתייגות (יש כמה וכמה) מוזמנים לפנות במסר.

קמינסקי שותף לאידיאולוגיה הקטלנית של צבחת"א

ולפי מסמכי צב"ח ת"א שנמצאים בידי, באסיפה הכללית האחרונה של האגודה הזאת, בפברואר 2007, הוא אושר כ"חבר אגודה" ע"י ועד צב"ח ת"א.

מקוםבלב

New member
גם לי היה ניסיון לא טוב עם קמינסקי

הרבה שנים הוא טיפל בחיות שלנו מאז שהייתי ילדה. לפני 22 שנה שהיתה לי את כלבתי האהובה קליאו, היא סבלה מראומטיזם ומה לעשות לרוע מזלה היא קיבלה התקף ביום שבת. המסכנה לא יכלה ללכת והתקשרתי אליו. הוא לא הסכים לקבל אותי כי היה שבת למרות שהייתי לקוחה ותיקה שלו. התקשרתי לוטרינר אחר שהיה אז בתחילת דרכו וקיבלתי עליו המלצות ומאז אני אצלו- דר' שרון רגב. שהיה גם מוכן לבוא למרפאה בשעה 5.00 בבוקר להרדים אותה כמה שנים אחרי בגלל שסבלה מסרטן בגלל שאותו קמינסקי אמר לי שזריקות נגד ייחום בטוחות לחלוטין. כמובן שנאלצנו לנתח אותה והתפשטו לה הגרורות. אז כמו שנאמר, ויטרנר צריך לאהוב חיות מבפנים. וכמו שאני בוחרת את הרופאים שלי שיהיו אנושיים ומקצועיים כך גם את הרופא של כלבתי האהובה כיום וכלבי הקודם שהיה גם אהבת חיי. ובאמת אף פעם לא נוכל להסכים לגמרי בקשר לרופאים. אם את מאמינה בו וטוב לך אז נהדר ואני אומרת את זה לא ממקום של ציניות אלא באמת מתוך כוונה רצינית.

למעלה