תאמיני לי שכל הדיון הזה לא היה מטריד אותו
מבלי להתייחס למרבית תוכן הדברים בשרשור, לד"ר קמינסקי יש קהל לקוחות גדול ומרוצה. לכל אדם יש זכות לביקורת על פועלו של בעל מקצוע כזה או אחר. הניסיון שלי עם ד"ר קמינסקי (ובלי קשר שאני עובדת במרפאה שלו) הראה לי שהוא מיומן, נאמן ומסור לעבודתו. הוא מציל הרבה כלבים, פועל ותורם גם לחיות בר ולא רק כלבים וחתולים, בעל אידיאולוגיה חזקה למען ציפורים וחיות בר אחרות ואולי בגלל זה נשמע קיצוני כנגד חתולי רחוב. בפועל הוא מטפל במקרים קשים, בין היחידים באזור שמקבל לטיפול מסור גם ציפורים מכל המינים, קיפודים ושאר חיות בר, גם חתולים וכלבים בעלי בעיות אורטופדיות וסיבוכים יותר מורכבים יטופלו ויאובחנו באופן מיטבי ככל שאפשר וגם מקרים יותר נדירים במסגרת האפשרי לו במרפאה, מציל גם חיות שהיו מוגדרות במקומות אחרים כחסרות סיכוי וכו'.. כן, גם אם הן הגיעו מהרחוב. הוא התומך הראשי בעיקור וסירוס של חתולי רחוב וחיות בית בכלל. נכון שגם אני מסתייגת מכמה דברים שבהם הוא דוגל או פועל אבל מכאן ועד להשמיץ אותו ואת המרפאה שבו עובדים רופאים נוספים שהם (לא ממש צמחוניים אגב
) מצויינים, מקצועיים ונאמנים לחיות הרבה יותר מאשר לכסף..( איזו שטות לכתוב אחרת).. יש הבדל ולדעתי נעשה פה עוול גדול אבל כאמור, ד"ר קמינסקי לא היה מוטרד מביקורת שכזו, רובה ככולה לא ממש בונה ונשענת בעיקר על כעס אידיאולוגי ותו לא. מהצד אגב זה נשמע כמו הוצאת דיבה והכפשת שמו של אדם ובעיניי זה לא ראוי. יש בהחלט מקום לביקורת אבל ביקורת דרכה להשמע בצורה אחרת. אנשים מביאים חוויות פרטיות שבהם היה פישול ואולי אף התרשלות (וכמובן שזה דורש הוכחה ולא סתם לזרוק מילים) וזה לגיטימי אבל בשרשור הנ"ל היו גם השמצות בוטות וחבל.. בכלל התפתח פה דו שיח בין ניל"י וכל השאר דבר שלא קשור לנושא ההודעה המקורית לדעתי וזה מוסיף לעוול ולכיעור שנוצר פה בשרשור.