דר' קמינסקי

lilithmm

New member
מסכימה עם כל מילה

תגובה ממש יפה דרורה

drora121

New member
זה אומר שבסופו של דבר קראת את

מה שכתבתי בשרשור הקודם והבנת את האבסורד שבעליהום עלי?!...

lilithmm

New member
לא קראתי

חבל לערבב שרשורים אבל בכל זאת. כשאת כותבת ככה אי אפשר להתיחס ברצינות לדברייך. גם לי נראה שכלבה בת 7.5 רצוי שלא תמליט למרות שזה עומד בתנאים שההיל הציבו. אני יודעת שאת רחוקה מלהיות מטחנת גורים, אני יודעת שאתם מגדלים טובים, אבל אני ועוד הרבה כמוני פה חושבים שעדיף שכלב יחיה עם משפחה שלא ימסר ממנה, ככלב משפחה לכל דבר. אם את חושבת אחרת תסבירי את זה בצורה שאנשים ירצו לקרוא את התגובות שלך.

אין צורך להתמם

קשה לי להאמין שיש דרך בה היא יכולה להסביר משהו מבלי לזכות פה למתקפה זו או אחרת. אני עדיין זוכרת את המתקפות המגוחכות ביותר שמיכאלה זכתה להן כאן...

drora121

New member
נסי להיות אובייקטיבית לרגע ולא משוחדת

תעברי על השרשור לפי התאריך ושעת התשובה. אני יודעת שזה קשה מכיוון שכולם נכנסים לכל מיני מקומות בכל מיני שעות וקשה לעקוב אחר סדר הדברים. אבל אם תעשי חיפוש מתקדם לפי הנושא זה יתן לך את ההתכתבויות על פי סדר הופעתן ותוכלי לעקוב אחר התפתחות השרשור, או נכון יותר על הירידה בהדרגה של ההתכתבות מדיון ענייני להכפשות. אז כן עניתי בפירוט רב והסברתי, פעם אחר פעם ואז התחילו כינויי הגנאי המוסווים והגלויים ונמאס לי, אז עניתי לכל אחת בלשונה היא. גם לי לא נעים לדון לגופו של אדם במקום שבו מן הראוי לערוך דיון לגופו של עניין, אלא ש...ואל תזדעקי... "מכשפות איסטווק" לא השאירו בפני ברירה. ואני, דעתנית וגם לוחמנית באופיי, לא אוותר לאף אחד על אף עלבון, כי לא מגיע לי שיעליבו אותי, בודאי שלא על ידי דרדקיות שיכולות להיות הבנות שלי "השם ישמור" (תודה לאל יש לי 2 בנים נהדרים
) וכן יש לי לשון ומקלדת מושחזות כתער, אז מי שרוצה תגובה עניינית שיואיל בטובו לכבד את עצמו בשירשור ענייני.

דרורה, תני לי קצת קרדיט, אני נותנת לך

נכון שיש עמותות שעושות המתות חסד וטוב שכך (אם כי לא - כלב שנאלצים לכרות לו רגל אחת וממיתים אותו רק כי זה פוגם בסיכויי האימוץ שלו - אין בכך שום חסד), אבל העמותות שעושות "המתת חסד" (במרכאות כפולות ומכופלות) הן נטולות כל אינטרס שרווחת הכלבים קשורה בו איכשהו ובגדר רוצחים וגם יורשים. אותי לא מלעיטים בכלום, אני מודעת למציאות לטוב ולרע. לגבי החקיקה - אני איתך לחלוטין. גם לגבי ההתקפות להן זוכים פה מגדלים לא פעם.

drora121

New member
ברור שיש גם עמותות כאלה, אין בכלל שאלה../images/Emo17.gif

כי זה לא עניין של עמותה אלא של מי שמנהל אותה ולצערנו פני הדור כפני הכלב, כפי שנאמר וחבל. בלי קשר, בשבוע הבא אני נוסעת להביא גור קורגי מקו גידול מאוד איכותי שיתאים לנקבה שלי, היא בת 3.5 שנים ורק בעוד שנה תוכל להזדווג עם הגור הזה. בנתיים כנראה שאקח אותה לפולין להרבעה בבית הגידול שאני הכי מעריכה בגזע הזה. הגור הזה עולה לי הון עתק, אז מישהו פה בכלל מבין במה הדברים כרוכים. כמה מחשבה, תכנון וחזון צריך להשקיע עד שמגיעים לקו שמצליח גם לשמור על האופי של הגזע, גם שהכלבים יהיו נוחים וללא בעיות התנהגות/בעיות בריאות גנטיות וכמה אכזבות יש בדרך כאשר קונים כלבים מאוד מוצלחים אבל החיבור ביניהם מוציא לך בניגוד לכל הציפיות גורים בינוניים ומאכזבים. נכון הם חיות מחמד מדהימות ולרובם אופי מקסים (לעתים יש שגר שיוצאים שם גורים עם טמפרמנט אוסטרלי אמיתי שמרים את השיערות של הבעלים, במיוחד אם עובדים עם מישהו שלא מכיר את הגזע ואת דרכי התקשורת איתו). נו, אז גם זה קורה. ואם יש לי כלבה כמו קוקו-שאנל, שבנסיבות בלתי צפויות הוכרחתי לוותר עליה בהיותה גורה צעירה (למרות שממש, אבל ממש לא רציתי, אלא שהייתי מחוייבת מפאת האינטגריטי המקצועי) ועקבתי אחריה במשך שנים עד שהצלחתי להחזיר אותה אלי. במהלך אותן שנים היא המליטה פעם אחת בגיל 3 גורה אחת, אחר כך הצלחתי להחזיר אותה הביתה והיא המליטה שוב 4 גורים מתוכם 3 הנקבות נפטרו ולאחר מכן בהמלטה הקודמת היו לה 6 גורים מתוכן 2 נקבות שהובטחו והיא הולכת ומתבגרת לי מול העיניים ואין לי גורה שלה להמשיך את הקו שלה שהוא נפלא, אז למה שאני לא אעשה מאמץ לנסות לקבל שגר ובו מספיק נקבות שתהיה לי בו בחירה ראשונה, ממשיכה לקו הגידול שלי?!... במיוחד שאני עומדת בכל הקריטריונים של תקנון הגידול ואף מעבר לכך?!... למי הזכות בכלל לחרוץ דין מבלי להכיר את הנסיבות ואת החשיבות של הכלבה הזאת לבית הגידול שלי?!... בקיצור, לא חייבים להסכים על הכל, אבל העליהום המכוער הזה חייב להיפסק ולכן לא ויתרתי לאף אחת מהן שתטעמנה מהנזיד שהן מאכילות פה את מי שחוששות מהן. אני לא חוששת ומסוגלת גם להגן על עצמי וגם לתקוף בחזרה אם צריך. ואם במקרה הגבתי בתוקפנות יתרה עלייך מכוח האנרציה, איתך ה

בת עולם

New member
אני רק רוצה להגיד

שמאז שהבנתי שיש פה מלחמות פינימיות בין אנשים שונים ממש אבל ממש אין חשק לקרוא ולהגיב

למעלה