דר' קמינסקי

ira87

New member
אז מה בעצם את עושה בזה?

מצטערת, אני אף פעם לא נכנסתי איתך לויכוחים ודיונים, אבל פשוט כאן כבר עברת כל גבול! מי שמך אלוהים להחליט מי יחיה ומי ימות???? את מי שהצלת, כל הכבוד לך באמת בלי שום טיפת ציניות. אבל מה עם השאר???? לשאר הנשמות שעדין מחכות לבית בעמותות/הסגרים לא מגיע לחיות? איזו מן סוגנות זו? איך את מעזה ככה להבדיל בין דם לדם מבלי למצמץ פעמיים? איך??? חבל שאין לך כבוד לאלה היושבים כרגע בכלובים אגב על לא עוול בכפם. אם זה מפריע לך, נסי להמשיך לפעול כדי להציל עוד נשמות טובות. חבל שאין לך שום טיפת כבוד לאומללים וכמו שאני רואה גם לא כלפי אלה שממשיכים לפעול למענם. מה אני אגיד לך בתור מתנדבת? פשוט עצוב לי, אני מתביישת במילים האלה שאת לא מהססת לכתוב. ובדיוק לפני שעתיים חזרתי מהתנדבות ושיהיה ברור אף כלב לא יומת רק שיהיה לך ברור שיש אנשים שעושים עבודת קודש וימשיכו לעשות אותה יום וליל על מנת לתת תקווה לכל אלה שעדין ממתינים לבתים חמים. וזהו בזה הדיון שלי איתך מסתיים בהחלט, אני לא חושבת שהמילים שלך שוות המשך דיון.

טון טון1

New member
../images/Emo31.gif

אידיאולוגיה שלא נותנת שום כבוד לחיים, או לאלה שנלחמים על חיי כל כלב עזוב ונטוש

ניל´´י

New member
טון טון, גם הדיעה הזו יכולה להשמע

למרות שאינה מקובלת על רוב הגולשים כאן.... סבתא ניל"י....

קים 26

New member
על רוב הגולשים ההומניים התכוונת!

אף אחד לא צריך לפחד מאף אחד, מי שרוצה להביע דעתו שיביע אבל רק תסבירי לי איך את קובעת איזה כלב להמית ואיזה לא בגלל ייחוס? לאן הגענו לאן? כל אחד חושב שהוא אלוהים......מילא אם היית מדברת על כלבים חולים או זקנים. כלב מקומו בבית נכון, אבל צריך לאפשר לו למצוא אחד, הרדמה לא עוזרת לכלבים למצוא בית, היא עוזרת להשקיט לבבות רעים.

קים 26

New member
אך לא את לב המתנדבים שעוזרים

אני ממש רוצה להבין למה את בעד להמית את כל הכלבים האלו ולסגור עמותות? למה לעזור ולשבח רק גזעיים? מה עם קבלת האחר? עם הומניות?

ניל´´י

New member
קים, אין לי דבר כנגד הרבגזעיים

יש לי כנגד העמותות שנפתחו וגרמו להתפוצצות אוכלוסין של חיות המחמד... כל כלב ולא משנה לי עם הוא גזעי, דמוי גזעי או רבגזעי לא צריך לחיות במכלאה בגודל של 2X2יחד עם חיות נוספות... כל חיית מחמד צריכה משפחה וחיי נוחות, מכלאות אינן מספקות זאת, כלבים שנמקים יותר משנה שנתיים שלוש ויותר במכלאות עדיף להמית אותם, זאת דעתי ללא קשר לגזעיותו של הכלב... סבתא ניל"י...

קים 26

New member
אז את לא מסבירה את עצמך נכון, אם קורא

נכנס הוא מבין שמבחינתך ימותו כולם, עכשיו את כותבת על כלבים שנמקים למעלה משנתיים שלוש. אני בעד שכלב יחיה עד שימצאו לו בית, כמובן שאם אני או אחד מחבריי המתנדבים נתקלים בכלב חולה או כלב עם בעיית התנהגות בהסגר אנו מחפשים בית אומן או פנסיון או כל אופציה, להרדים זו הדרך הכי קלה ולא תמיד אפשר לשחק את תפקיד האלוהים. אלוהים יש רק אחד והוא יושב במרומים.

העמותות גרמו להתפוצצות האוכלוסין?!?!

לא ולא.. אלה תושבי מדינת ישראל שגרמו לכך. אל תאשימי את העמותות. עדיף לכלב החיים בכלוב והתקווה לחיים בבית שיאהב אותו מאשר להיות מורדם מיידית. את באמת חושבת שאם לא היו עמותות אז לא היו כלבים נטושים ולא היה פיצוץ אוכלוסין???? חה!!!

ניל´´י

New member
נכון, מרביעה רק גזעיים...

את הרבגזעיים או דמויי גזעי אני מעקרת ומסרסת... סבתא ניל"י....

AntilopA2

New member
אבל בשביל מה להרביע כלבים גזעיים

כשיש כלבים שיושבים בעמותות כמה שנים? את בעצמך אמרת שלכולם מגיע בית חם! במה שונה גור גזעי שמישהו קונה מגור מעורב שהוא מציל מאחת העמותות?

אם מישהו מעוניין לרכוש גזעי עם תעודות

במקום לקחת מעמותה במחיר סל אימוץ - כנראה שזה משנה לו.

shima

New member
חומר למחשבה

אנשים מוסרים כלבים לעמותה להשקיט את מצפונם. לא נוח להם לראות את הכלב רעב ברחוב, לא מתאים להם הכלב לרהיט או לשטיח, אז שהעמותה כבר תמצא לו בית. בעוד שרב העמותות מורכבות ממתנדבים נפלאים שעושים ימים כלילות למצוא בתים לכלבים, יש גם מספיק עמותות שעוסקות בהתמסכנות, יחסי ציבור או סתם איסוף אובססיבי של כלבים. עמותה שמוסרת כלבים לא מעוקרים ומסורסים, שבה הכלבים לא יוצאים מהכלובים ונוצרות להן בעיות התנהגות לא ברות תיקון, ובה כלבים נמקים בכלובים שנים על גבי שנים לא ראוייה להתקיים לדעתי. ( ולא, אין הכוונה להרדים את כל הכלבים בה אלוהים ישמור)

toomuchdogs

New member
מסכימה עם חלק.....

חבל שלא כולם מכניסות כלבים מעוקרים/מסורסים

toomuchdogs

New member
רק להבהרה, לא מסכימה עם המשפט:

"עמותה שמוסרת כלבים לא מעוקרים ומסורסים" - לדעתי, עמותה אמורה לקלוט כלבים ומיד לסרסם או לעקרם - ממש כפי שעושה מיכל - עוד לפני שהכלב אומר הב - הוא מוכנס לח.ניתוח.... על הכל השאר מסיכמה....וזה אחרי שנת לילה קצרה.....

zooom360

New member
זאת הבעיה

שיש כמה עמותות שנותנות לזכרים ונקבות לא מעוקורות להיות יחד, וקורה מה שקורה, חברה שלי אימצה כלב מצב"ח י-ם ובעיקור גילו אצלה בבטן תשעה גורים (היא בגודל של פינצ'רית).... והיה עוד מקרה כזה בצב"ח י-ם. ובטח עוד כאלו שאני לא מכירה.

למעלה