דר' קמינסקי

zooom360

New member
אולי ההשוואות שנעשו בשירשור הם ביזוי לשואה

אבל ברגעים אלו ממש מיליוני בעלי חיים נמצאים תחת שואה ממש, ואני לא חושבת שזה ביזיון לשואה, זה ביזיון שמבזה אותנו, שאנחנו נותנים לכל כך הרבה בעלי חיים (ואני לא מתכוונת דווק לכלבים במכלאות) להיות מנוצלים, מתעללים בהם התעללות איומה, ונעשים בהם דברים איומים. כמו שאמר הסופר יצחק בשביס זינגר : "עבור בעלי החיים כל יום הוא טרבלינקה" קצת חומר למחשבה...

toomuchdogs

New member
כבר כתבו על זה ספר, מתחוללת שואת בע"ח ברגעים

אלה ממש.... השואה היתה דבר נורא ואכזרי וכרגע יש בע"ח שעוברים את אותו הדבר...

דונינה

New member
מתי תפנימו ששואה היא מילה כללית

אסון של עם , אתם לא יכולים כל הזמן לקשר את המילה שואה אך ורק לעם ישראל . מה שניל"י תומכת בו הוא שואה של הכלבים " להמית את כל כלבי העמותות " זו שואה עבורם . וזכותי להגן על מה שאני אוהבת , כל עוד אני לא מנבלת את הפה.

../images/Emo45.gifאז לא נשתמש במושג שואה. נשתמש במושג

רצח עם. זה היינו הך ושמישהו יגיד לי שמה שניל"י התכוונה אליו שונה מרצח עם!!!

דונינה

New member
ל - shima- וכל מי שנפגע ,, ../images/Emo52.gif

אין לי ולא היתה לי שום כוונה לפגוע ב"ניצולי שואה " , לא לזה התכוון המשורר . גם במשפחתי יש ניצולי שואה ואני מכירה את הכאב והפגיעות ...

ניל´´י

New member
בפרט שזה מגיע ממנהת הפורום...

שימה, אינך חייבת לאהוב אותם, בדיוק כפי שאינני אוהבת את העמותות שמקבלות גורים בני יומם אינם מקבלים טיפול ומתים מפרוו, כרגע יש גור שפורסם שעל פי התאור סובל מכלבלבת, הגור יסבול לשארית חיו... סבתא ניל"י...

קים 26

New member
אבל את לא מדברת על מקרים ספציפיים של כלבים

חולים או מבוגרים את מדברת על השמדה כללית של כל הרב גזעיים בעמותות!

ניל´´י

New member
קים, קראי שוב את הודעתי אליך

למעלה ותביני שאין לי בעיה של הרב גזעיים, אלא בעיה עם העמותות... סבתא ניל"י....

קים 26

New member
אבל אם העמותות באמת יסגרו? מה יהיה לדעתך

במדינתנו? כרגיל החלש (שבמקרה הזה זה הבע"ח) יסבול. קחי לדוגמה את החוק שיצא נגד הגזעים המסוכנים, מאז שיצא יש יותר המלטות, יותר קרבות ויותר נהירה של עבריינים לגידול הגזעים הללו. משמע-לא משנה מאיפה מסתכלים על זה, תמיד הבע"ח נדפקים ועל זה אני מדברת, על סבלם המיותר.

ניל´´י

New member
קים, אין לנו ויכוח שהחוק דבילי

אני הייתי כנגד החוק.... יותר המלטות? לא יודעת, כי בחוג לטריירים עד כמה שידוע לי לא מאשרים הרבעות של אמסטפים... סבתא ניל"י....

ניל´´י

New member
לצערי אין לנו על זה שליטה....

זה מכעיס מאוד ומקומם, אבל ידנו קצרה מלעשות דבר כל שהו... סבתא ניל"י....

toomuchdogs

New member
לא נכון!!! אפשר לעשות והרבה!!!

אפשר: להקים זעקה להפסקת האלימות כנגד בע"ח לפנות לעיתונאים לח"כים ולבקש את עירנות הציבור חייבים לחזק את המשטרה וללחוץ אותם לפעול להפסקת הקרבות ולמאסרם של העוסקים בכך ויש עוד הרבה..... את בוחרת לפעול כראות עינייך....להבעיר אש כנגדך בפורום מתחרה לפורום שאת מנהלת במקום אחר

avia4pets

New member
זה שאת בוחרת להיות ראש קטן לא אומר שאין מה לע

*לעשות.

לא מסכימה איתך

דווקא כאן ההתבטאות דרך השוואה לשואה היא מדוייקת למדיי, לפעמים האמת כואבת..

למעלה