דר' קמינסקי

ניל´´י

New member
ענת, גם אני שיכת לאותה אידיאולוגיה "קטלנית"

כבר כתבתי כמה וכמה פעמים שמבחינתי צריך לסגור את כל העמותות להמית את כל הכלבים הנמקים שם.... סבתא ניל"י.... שלבשה שריון, כובע פלדה ומגן....

noasn

New member
למה למה לא לתת להם סיכוי למצוא בית מקוה

שדיברת בציניות את הרי כל כך אוהבת בעלי חיים אז למה את חושבת\אומרת כך בתודה נעה

ניל´´י

New member
נעה, לא דברתי בציניות...

מה שאני חושבת הינו חלום אוטופי בלבד, לעולם זה לא יקרה בארצנו.... במדינות פחות נאורות מאיתנו, כגון: הולנד, בלגיה צרפת ועוד עשו זאת, חוקקו חוק לעיקור וסרוס כל חיות המחמד הלא גזעיות, רק אצלנו במדינה הנאורה מעדיפים להשאיר חיות מחמד בעמותות השונות בתוך כלובים למשך 8-10 שנים, חלק ניכר מאותן חיות מחמד מתות מזיקנה בכלובים.... לטעמי, כלב צריך לחיות במשפחה אוהבת ולא בכלוב, לדעתי עדיף מוות על חיים בכלוב, זאת הסיבה שילדי ואני איננו נמנים עם מבקרי גני חיות, קרקסי חיות וכל מה שקשור לחיות בכלובים.... אגב, ישנם עוד גולשים כאן שחושבים כמוני אולם לא מוכנים לכתוב זאת.... סבתא ניל"י...

קים 26

New member
ומה עם הכלבים הגזעיים שנזרקים לעמותות?

הבעיה מתחילה בבני האדם ובחינוך הלקוי שלהם! קצת יותר מודעות ואכפתיות והפנים של המדינה היו נראים אחרת, להרוג זה הפתרון הכי קל.

דונינה

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo216.gif

מי שחושב כמוך מקומו לא פה בפורום אוהבי כלבים !!! העולם לא שייך רק לכלבים גיזעיים !! הוא אפילו יהיה משעמם אם לכל הכלבים תהיה אותה צורה ואופי. נכון שהילודה צריכה להיות יותר מבוקרת אבל בטח ובטח לא להשמיד אותם , לכן אנחנו דואגים לסירוסים ועיקורים. להמית את כל כלבי העמותות ?? למה את אומרת דבר כל כך אכזרי ?? היה פעם מנהיג שחשב שעמו הוא הגזע הטהור וצריך להמית את כל השאר ...........

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה!!!!!!!!!!!!!!! השורה האחרונה-
כל מילה מיותרת...

drora121

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifהקלות הבלתי נסבלת שאתן משתמשות

בדימויי השואה. זה נראה מתאים למי שלא חווה ולא יודע על מה הוא שח.

נכון, אולי לא עברתי את זה.. אבל

כל המשפחה שלי כן, ובביקור בברגן בלזן רק אלוהים יודע איזה גיהנום עבר עליי. דווקא בגלל זה-ובגלל שיש לי ידע רב למדי בנושא השואה היהודית(וגם בעוד כמה שואות כך שיש לי מקור להשוואה) אני מרשה לעצמי לעשות את ההשוואות האלה. מעבר לזה-כמו שנאמר כאן כבר מספר פעמים-לישראלים יש נטייה לשייך את המילה שואה לשואת היהודים(שהיתה שואת רבים ולא רק של היהודים למען האמת).. כדאי לך לפתוח מילון תחת ההגדרה של המילה שואה ותביני למה השתמשנו בדימויים משם..

toomuchdogs

New member
אני חושבת שלא אהבתי תגובה יותר מהתגובה שלך

אי פעם!!! אולי סופסוף הכנסת לסבתא קצת שכל ולא רק גלגלים חחחחחח

the shraga

New member
../images/Emo31.gif

זה מכה מתחת לחגורה פשוט א משווים אנשים לנאצים,פשוט לא עושים את זה לא משנה מה שחושבים עליהם ובנוגע לחתימה שלי,מדובר על אדם אשר מהלל סרטי תעמולה נאציים ומתייחס ליום הזיכרון לשואה כיום חג.

מי מת ומינה אותך לאלוהים?

ועשה אותך קובעת מי לחיים מי למוות? גם היטלר קיטלג אנשים בצורה כזו גיזעי וזה שלא. ואני חלילה לא משווה אותך אליו אבל אנו כיהודים צריכים להיות רחמנים בני רחמנים ולדעת שלא כל הנוצץ זהב הוא ושגם עירבוב יכול להיות יפה כי את יודעת כל הכלבים המעורבים החלו מכלבים גיזעיים שאדם אחד טיפש לא עיקר וסירס.

Marek5

New member
למה בכל

נושא אישראלים דוחפים שואה די נימאס.אני אישית עזבתי פורום הזה בגלל אמירות מלוכלכות על כל מיני עדות.ואתם מאיזים להשוות ני"לי להיטלר???.התנפלתם עליה כולכם. מגעילים! אתם מרחמים על כלבי רחוב קחו אותם אליכם הביתה. אנו יצרנו את הכלבים.גזעיים או לא,זה לא משנה.חובתינו לטפל בהם ואם אי אפשר אז להמית. ואגב: אני אישית גם מגדלת כלבים גיזעיים,כשצריך אני מוכנה להרים את התחת ,לנסוע ולקחת גור שמכרתי בחזרה ואם צריך אחפש לו משפחה חדשה. הבעייה שלגור גיזעי קל למצוא משפחה חדשה ואילו לגור מעורב כמעט אין סיכויי.

למעלה