דר' קמינסקי

hope 4

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

חוק סירוס ועיקור חובה לכל הכלבים ולכל החתולים, ללא יוצא מהכלל, זה הפיתרון היחיד. בייחוד שהכלבים והחתולים הגיזעיים נועדו אך ורק לתועלת האדם ללא טיפת מחשבה על טובת בעלי החיים. הרי רוב בעליי החיים הגיזעים מועדים לבעיות ומחלות הרבה יותר מבעלי חיים מעורבים. ויש אף גזעים שמלכתחילה מרביעים למרות שסובלים מבעיות. כמו הפאג שיש לו קשיי נשימה וחתול פרסי שהשאיפה להגיע לכמה שיותר פחוס, לא נראה לי שלחתול איכפת כמה האף שלו פחוס, הוא רק רוצה לנשום (כנ"ל גם הכלבים הפחוסים).

ניל´´י

New member
הי רעותי....

שמחה לשמוע ממך.... בקשר לנאורות, כנראה שלא הייתי ברורה מספיק, כתבתי שמדינות "פחות" נאורות מאיתנו!!! לא יותר נאורות מאיתנו... ועכשו לענין שלשמו התכנסנו, כן, את יודעת שאני בעד עיקור וסירוס גם כלבים גזעיים, גם דמוי גזעי והכי הכי רבגזעי, לא מפני שאני חושבת שהם פחות טובים, אלא מכיון שכמעט כל הגורים המגיעים למכלאות/עמותות הינם גורים רבגזעיים. לדעתי, לו היה חוק במדינה שקובע כי כלב לא מנותח ישלם אגרה של 500 שח לשנה במקום 120 שח' וכלב/ה מנותח ישלם רק 50 שח, את תראי כמה וכמה כלבים יגיעו לניתוח.... היות ואין לי פתרון אחר, העלתי את דעתי האוטופית שיש להמית את כל כלבי המכלאות/עמותות, ללא התיחסות לגזעיותם או לא.. לגרום למשפחה לאמץ כלב אחד או שניים, זוהי טיפה בים, מה עם שאר הכלבים? את כמי שמכירה היטב את העמותה בירושלים, כמה כלבים אתם מוסרים לאימוץ בחודש? ולעומת זאת כמה כלבים מומתים?? עד כמה שזכור לי נאמר כי מומתים כ 10.000 כלבים בשנה, נראה לך כי יש מספיק משפחות לכל אותם כלבים? את מכירה אותי, האם לדעתך אני אוהבת את ג'יני פחות מאשר את הגזעיים שלי? הם מקבלים יחס מועדף? אנשים כאן נגררו לדברים שבכלל לא קשורים, השמצות אישיות ונסיון להעליב אותי.... נעלבתי? לא, כמובן שלא... הפסקתי לקרוא את האשכול, עד שהובא לתשומת ליבי כי הגבת, לכן נכנסתי לענות לך... שבת שלום וחיבוקים לחבורה העליזה, יוצור מ-ד-י-מ-ה!!! סבתא ניל"י...

לא הבנתי באיזו צורה את מצדיקה עבור עצמך

את ההמתות. מילא שאת אומרת להפסיק את פעילותן של העמותות, אבל למה להמית את הכלבים שכבר שם?

toomuchdogs

New member
היא לא צינית, כבר למדנו להכירה

לכן היא נעלמת מידי פעם מהפורום ומנסה לנהל פורומים אחרים האתרים שונים. יש לה תיאוריות אחרות על הומלסים כשהם הולכים על 4, לא הייתי רוצה להתקל בסיטואציה בה היא פוגשת הומלס הולך על 2 ומקבץ נדבה. מעניין מה היא חושבת על בתי יתומים - כן על ילדים כאלה.... בעצם..... לא מעניין.... היא לא מעניינת בכלל.... שימי לב שוותיקי הפורום לא ממש עונים לה.....חוץ מענת רפואה שעוד יש לה כוח להתמודד עם כאלה... וסליחה, שזיף אם הייתי קצת בוטה כאן....

ניל´´י

New member
מעניין מה היא חושבת על בתי יתומים -

כן על ילדים כאלה... טומאצ' הפעם הצלחת להפיל אותי מהכסא מצחוק.... מי שמכיר אותי יודע איזה בית יש לי.... וכמה ילדים יש לי... סבתא ניל"י....

דונינה

New member
יודעים ניל"י יודעים שיש לך ילדים באומנה

את בכל היזדמנות מזכירה את זה ,,, על מתן בסתר שמעת פעם ???

ניל´´י

New member
וואוו דונינה....

הרשי לי להוריד את הכובע בפניך.... מתן בסתר.... מענין אותי, האם כל אלו שמפרסמים השכם והערב את פעילותם למען חיות המחמד גם עושים זאת ב"סתר".... סבתא ניל"י...

ניל´´י

New member
אז אולי תספרי לי???

כבר כתבתי שאני מורידה את הכובע בפניה מבלי לדעת על פועלה למען חיות המחמד... סבתא ניל"י...

קים 26

New member
לא פרסמנו השכם וערב את הפעילויות שלנו

מתי ראית פה מישהו שמפרסם? אנחנו נכנסים כדי לבקש עזרה וזה הכל, אף אחד לא ביקש פה צל"ש על מעשיו אבל גם לא ביטול המעשים במחי יד או במקרה שלך בהמתות!!!

אין הרבה כאלה

רוב האנשים שמפרסמים את פועלם למען חיות המחמד עושים זאת מפני ש"נשארו" עם ניצול כזה או אחר שמחפש בית. הסיפורים האלה מוכרים (MOHRIM), וככה מוצאים היום בתים. אני מספרת את סיפורה של רוני לכל עובר ושב, ולא כדי לקבל "כל הכבוד" על היום הנורא בו היא חולצה, אלא כדי לנסות למצוא בית דרך הלב. אצלי (ואני משוכנעת שאצל רבים מחברי הפורום) עברו הרבה יותר בע"ח בשנתיים האחרונות ממה שאני יכולה לספור, ובטח ובטח יותר ממה שפורסם כאן אי פעם.

ניל´´י

New member
אז בואי ואתפאר בעוד דברים מעברי...

כי אני גאה בהם ואין לי צורך להסתיר אותם.... 8 שנים נהלתי את מועדון אקים בחולון בהתנדבות. הקמתי בהתנדבות להקות מחול (עם וג'אז) עם רקדנים צעירים ובוגרים בעלי פיגור שיכלי. הפעלתי בהתנדבות מועדונית בבית ספר של החינוך המיוחד. 15 שנה אספתי לביתי כלבים וחתולים משוטטים ומצאתי להם בתים לאחר עיקור וסרוס. כמה שנים אספתי את הכלבות ההרות שחיו בלהקה ליד בית המטבחיים בחולון, עיקרתי אותן והחזרתי אותן למקומן. בכל פעם שלבסיס גלילות (מודיעין) היה מגיע כלב/ה היו מרימים לי טלפון והייתי אוספת אותו/ה לפני שהרסר ירה למוות. לשני ילדי חתולים אסופים, נכים שהצלתי ממות. במלחמת המפרץ הראשונה החזקתי בביתי 8 - 9 כלבים שננטשו ליד הבית שלי, כולל קופסא של גורי רוטווילר שקצצו להם את הזנב. ועכשו לילדי האומנים, זה מחזור שני של ילדי אומנה אצלי, אני כבר סבתא, מהבת הראשונה שלנו לשלושה נכדים. משמשת כמשפחת קלט לתינוקות בנות כמה חודשים שעברו התעללות מינית ע"י אחד מבני המשפחה, מטפלת בהם בעזרת הכלבים "הגזעיים" שלי. נוסעת לאחד מבתי החולים לילדים עם כוכבי "הגזעית" שלי בכדי להעניק לילדים הסופניים מעט עדנה ורוך. סבתא ניל"י שמאוד גאה במעשיה...

דונינה

New member
בראוו ,,סבתא ניל"י , כל הכבוד לך

עכשיו תורידי לעצמך את הכובע ,,
. מי ששלם עם עצמו לא צריך לנפנף במעשיו הטובים כל הזמן , את יודעת ? פעם הערכתי אותך יותר, . טעיתי מסתבר.

אבל מי שחש בעליהום כלפין

לפעמים מרגיש צורך לעשות את זה (אני אישית לא). לשם הבהרה, מישהו שחושב שיש להרדים כלבים בריאים במצב כלשהו ובאמת מאמין בכך אידיאולוגית - אין לי שיג ושיח עמו. אם למישהו כ"כ כואב שכלב נמצא לאורך שנים בכלוב שיפעל על מנת להוציא אותו משם (ובמקביל - כן, לגיטימי בעיני לפעול לכפיית שינוי בפעולת אותה עמותה, ואפילו סגירה), לא על מנת להזריק לו רעל, כי גם אם החיים בריצפה כל עוד הם עדיין ישנם יש גם תקווה (גם אם קלושה) - כשמתים אין כבר כלום. אבל, לעקר כלבות הרות ולהחזירן ללהקה הרבה יותר מתאים לי מלמסור אותן לעמותה בה הן יבלו שנה או יותר בכלוב עד שיאמצו אותן (אם לא ירדימו אותן קודם מפאת פיצוץ אוכלוסין).

avia4pets

New member
וואו ../images/Emo47.gif(טחחחחחחחחחחחחחחחחח לא../images/Emo31.gif)

כל הכבוד ממש, שוויצרית. כ"כ הרבה אנשים מדהימים פה שעושים פי 2 ממה שאת מסוגלת לחלום, אז תורידי, תורידי את האף

למעלה